Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz laychi #15612 üzenetére

    Na-na! Nem feletted ítélkeztem, hanem a leírt megoldásodat minősítettem gerinctelennek és sunyinak. Ez óriási különbség, ne forgasd ki, amit írtam! :((
    Ha magadra veszed, a Te dolgod, de én nem írtam ilyet.

    Valóban nem ismerlek, ugyanakkor a fórum nem is erről szól. Arra reagál az ember, amit a másik leír. Az, hogy utólag mented magad, hogy "de úgysem tenném meg, csak leírtam" dolog, hát mindenki döntse el maga, mennyire hihető.

    Azt én értem, hogy az elállási jog megillet, de az elállási jog kiforgatása, azzal való visszaélés, ami itt történik. Nem arra alkalmazod a törvényt (a vásárló netes vásárláskori védelme) amire létrehozták.
    Másfelől az is benne van a törvényben, hogy az elállással nem okozhatsz kárt, márpedig ez károkozás, hogy a gyárilag zárjeggyel lezárt dobozt felbontod és kiteszteled, hiszen onnantól az használt termék, nem új.

    Amit a boltosról írsz, az így ebben a formában rágalmazás, csak szólok. Nem tudhatjuk, mi lesz ezeknek a sorsa, de azt nem állíthatod senkiről, hogy használt terméket épít be, amíg ezt bizonyítani nem tudod.

    A személyeskedés a fórumon tiltott, így saját érdekedben azt javaslom, tartózkodj tőle. Ha az általam leírtakkal van problémád, arról nyugodtan írd le a véleményedet, abból tanulhatok én is. :R

    A ranggomal való gúnyolódást viszont végképp nem tartom elfogadható érvnek a mondanivalód alátámasztására. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák