Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- 1 VII Japán
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nekem a külső vinyóhoz volt külön egy 2 amperes tápom, a wintelhez 3 amperes van, úgy dobálta el folyamatosan (de én sem mértem ki egyik tápot sem).
Ami viszont már tényleg durva: kipróbáltam az előző hsz-emben linkelt AC Ryan cuccal, és azzal is eldobta, pedig ha az nem adott 2 amperes kakaót a vinyónak, akkor semmi! Korábban egy 3,5"-es, 1 TB-os, SATA vinyóhoz használtam, hiba nélkül, most meg egy 2,5"-es, 500 GB-os, szintén satás hdd-hez kevés? Érthetetlen!

Most már volt több vinyó, több, különböző házban, több, különböző kábellel, AC Ryan csatolóval, és ha bedugom a vezetéknélküli egér és bill. vevőjét és elkezdem használni, akkor előbb-utóbb vinyóeldobás a vége, mindegyik variációnál. Én itt feladtam.
Remélem, egyedi a probléma és csak engem érint, ill. megszűnik, amikor újrahúzom a windowst vagy ha lecserélem linuxra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1000 - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- HPE T1500 G5 INTL Tower UPS - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- i7 10700/ RTX 2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Remélem, egyedi a probléma és csak engem érint, ill. megszűnik, amikor újrahúzom a windowst vagy ha lecserélem linuxra.