Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz -secret- #2280 üzenetére

    A telefonomra felkerült az Instagram program (cseréltem törés miatt, és lehúzott a Store minden régi cuccot, amit valaha telepítettem és nem töröltem végleg), gondoltam belépek a Facebook fiókkal (aztán gondolom uninstall, de előbb szétnézek). Egy teljesen üres account fogadott. Ránézésre az összes Facebook ismerőst felajánlja, de nincs olyan gomb, hogy egyszerre mindet lekattintsam. Olvastam a saját leírásukat, és elvileg lennie kéne olyan opciónak, hogy egyszerre kövessen minden Facebook ismerőst, de sehol sem találom ezt. Már PC-n is bejelentkeztem, de ott sincs, ahogy Android-on se (nyoma sincs a menüpontnak, amiről a súgójuk ír). Bár PC-n Firefox-ban telepítve van egy rakás adblock + trackblock + facebbok container plugin, de Androidon nincs semmi ilyen (és ott nem is a böngészőből megy, hanem a Store-os app-ok vannak fent, mindbe be vagyok jelentkezve, lekattintottam, hogy "igen, szeretném linkelni a fiókokat").
    Ezt nemrég vették ki (és nem frissült a súgó), vagy csak én nem találom?
    Akinek 1000+ ismerőse van és nem tud erre scrip-et írni, ami kattintgat helyette, az hogy oldja ezt meg? (Nekem 100-200 van és ha nagyon akarnám, akkor lemakróznám az egeret, hogy katt-katt-katt ezerrel, de ennyire nem érdekel, most inkább azért írok ide, mert digitális nomádnak kezdem magam érezni, ami a social media-t illeti és egyszerűen hülyének érzem magam, hogy nem találok valami triviálisnak tűnő opciót, aminek a súgó szerint is ott kéne lennie...)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák