- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Sol
csendes tag
Bekapcsoltam minden OK.
Be lehet zárni a topicot.
köszi a segítséget!
[Szerkesztve] -
Sol
csendes tag
Üdvözlet Mindenkinek!
A problémám:
Most vettem öcsémnek egy MSI 865PE Neo2-P alaplapot és még bekapcsolás előtt szeretném megtudni, hogy nem lesz-e gond abból, hogy beleraktam egy INNO3D Geforce2 Titanium videokártyát öcsém régi gépéből. Ha nem muszáj, akkor ugyanis nem vennénk videokártyát is újat.
A gyártó honlapja szerint támogatja a kártya a 4x-es AGP-t is, de nem tudtam teljes bizonyosságot szerezni arról, hogy már a megfelelő 1.5V-os-e vagy pedig 3.3V-os. Az utóbbit ugyanis az alaplap nem támogatja, sőt tönkre is mehet tőle, legalábbis egy figyelmeztető felirat szerint.
Valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Sapphire R7 250 1GB
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest