- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Öt év után újra 5G képes kamerás csúcsmobilokat hoz a Huawei a nemzetközi piacra
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
30perces Fable gameplay városban:
https://www.youtube.com/watch?v=doV0yq4kAP0 -
ripla
addikt
Összességében nekem voltak hiányérzeteim, mindegyik műsort beleértve.
Ontos, Intergalactic, Judas, The Last Night, Beyond Good & Evil 2, Max Payne remake. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Semmit nem hallottunk róluk, az Ontos elvileg még idén, ezt várom ezek közül a leginkább, kegyetlen jó atmoszférája van, bár ebben már nem bízok hogy ebben az évben megjelenik. A többi meg mind olyan, hogy minimum 1 éve biztosan be vannak jelentve, de van ami régebb óta is. Sőt. Persze így is lesz mivel játszani, csak hát na.
Ja, meg a Kena második része, abból sem láttunk semmit az egy darab előzetesen kívül. Illetve továbbra sem bírok elszakadni attól, hogy 5 hónap múlva megjelenik(?) a GTA 6, és semmit nem láttunk belőle.
Azt mondjuk bírom, hogy a Devolver Digital bejelentette még régebben, hogy ők bizony nem fognak megijedni a GTA 6-tól, és van egy játékuk, amivel folyamatosan követik a megjelenést és aznapra időzítik a saját játékuk megjelenését, direkt.
Amúgy őket is hiányoltam, az elmúlt években a legjobb műsorok az övék voltak. Szóval ja, vannak hiányérzeteim. -
ripla
addikt
Összességében nekem voltak hiányérzeteim, mindegyik műsort beleértve.
Ontos, Intergalactic, Judas, The Last Night, Beyond Good & Evil 2, Max Payne remake. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Semmit nem hallottunk róluk, az Ontos elvileg még idén, ezt várom ezek közül a leginkább, kegyetlen jó atmoszférája van, bár ebben már nem bízok hogy ebben az évben megjelenik. A többi meg mind olyan, hogy minimum 1 éve biztosan be vannak jelentve, de van ami régebb óta is. Sőt. Persze így is lesz mivel játszani, csak hát na.
-
nanocry
tag
AZ új átlátszó box nem került szóba?
[Átlátszó Series X konzolt dob piacra a Microsoft az Xbox 25. születésnapja alkalmából]
Nem értettem soha ezt a transzparens dolgot, azért egy prémium PC buildnél, ha belelátsz vagány, meg jól néz ki.. De egy végletekig lebutított konzolban nincs semmi látnivaló, a belsejük olyan mintha valami industrial munkagép, vagy amin bányásznak..
Nem egy mutogatni való, na.. -
Raysen623
veterán
Nekem tetszett a Fable és GoW is. Végre jó volt a hangulata. A 25 éves box kiadás nekem nem begyere, de biztosan sokaknak meghozza a kedvét. Halo szerintem már kiment a divatbó', nekem nem tetszett. Resonance és Metro volt még nagyon állat. Jó volt végre látni és hallani MS részéről, hogy ismét komolyan veszik az XBOX-ot és lesznek konzol exkluzív címeik megint.
-
ripla
addikt
MS től talán a Fable ami számomra várós.
A GoW E-Day meg a State pf Decay 3, mintha előző generációból jött volna. Olyan meeh érzés fogott el.
Ugye? És akkor én vagyok az aki szerint nem szép, és akkor ezért valótlant írok.

Túl sok gagyi játék jelenik meg, mert egyre inkább jellemző hogy minimális munkával akarnak nagyot kaszálni. A Gears pontosan ilyen, csak az nem látja aki nem akarja. Ráhúztak egy új skint az első részre, kész, mehet gyártásra...
Ha ez meg a Halo jelenti a M$ zászlóshajó stratégiáját, akkor nagyobb náluk a baj mint ami kívülről látszik. -
Infernohun
tag
MS től talán a Fable ami számomra várós.
A GoW E-Day meg a State pf Decay 3, mintha előző generációból jött volna. Olyan meeh érzés fogott el.
-
mcwolf79
veterán
Hát ez sem volt egy nagy durranás.
- Fable
- Metro 2039
- Resonance: A Plague Tale Legacy
- Magicians: The Devil's Deal
- Clockwork Revolution.
Ennyi ami érdekel.Az új Gears of War kifejezetten ronda volt, mintha lemaradtak volna az előző generációnál, és a karakterek mozgása is inkább egy arcade játékra emlékeztetett, kisebb glitchekkel.
A Halo három új küldetése szánalmas volt, nem mintha kedvelném ezt az univerzumot.
Egy újabb kiegészítő a halál unalmas Doomhoz csak egy unott ásítást hozott ki belőlem.
Amit meg a Bethesda művelt a Fallouttal meg az Elder Scrollsal.... az meg egész egyszerűen kiábrándító volt.Na és mi a helyzet pl. a Judas-al? 2 éve semmit nem hallottunk róla, az is a fejlesztői pokolban ragadt? Legalább egy új trailer lehetett volna, de már arra sem futotta.
Amúgy a Sonytól is hiányoltam az Intergalactic: The Heretic Prophet-ből legalább egy új előzetest, mert arról sem hallottunk semmit már lassan 2 éve.
Meg úgy összességében megnéztem volna egy rövid gameplayt a GTA 6-ból is, ha már ennyire közel az állítólagos megjelenés, meg hogy annyira az Univerzum határáig van már hájpolva' a játék, hogy minden kiadó menekül előle.
De az is biztos, hogy kifulladásig fogok röhögni, amikor majd szeptember környékén bejelentik, hogy bocsi, jövő tavasz.
Ez a tipikusan még a szar is szar hozzáállás.
GTA6 -ot meg már egyenesen röhejes felhozni. Mivel a Rockstar/T2 a Sony-val eléggé jó partnerségben van ( a GTA-6 valószínűleg a PS-eken lesz promózva, ha egyszer megjelenik), ezért egy Xbox showcase-en ezért nyafogni elég vicces.
Mellesleg ha neked a Gears csúnya, akkor nem tudom ,neked mi a szép. -
Pöttön
őstag
Szerintem is jó volt ez, nekem legalábbis tetszett.
Az új gears is meg a fable is nagyon várós részemről.
A halo- sosem volt annyira a szívem csücske, de majd teszek azzal is 1 próbát mert amit eddig lehetett belőle látni az tetszett.
Külön öröm számomra mint Series X tulaj hogy az ms nem kukázza egyből a generációt
(Hanem 2 nagy címmel erősíti inkább a palettát) és hogy a sokak álltal pletykált pc hibrid masinát még nem jelentette be.
A 25th kiadás nagyon bejön, bár kétlem hogy egy burkolatért lecserélném a mostanit.
Na meg kíváncsi leszek az árára, ha olyan elborult lesz mint anno Sanyiéknak a 20th-s Ps4-e akkor sokunk részére lesz felejtős.
-
zzola
titán
AZ új átlátszó box nem került szóba?
[Átlátszó Series X konzolt dob piacra a Microsoft az Xbox 25. születésnapja alkalmából]
-
ripla
addikt
-
kicsako
őstag
Közben PG bejelentette hogy Juni 10 kapunk Fable gameplayt:

-
kicsako
őstag
- Fable
- Metro 2039
- Clockwork Revolution.
Ennyi ami érdekel.Az új Gears of War kifejezetten ronda volt, mintha lemaradtak volna az előző generációnál, és a karakterek mozgása is inkább egy arcade játékra emlékeztetett, kisebb glitchekkel.
A Halo három új küldetése szánalmas volt, nem mintha kedvelném ezt az univerzumot.
Egy újabb kiegészítő a halál unalmas Doomhoz csak egy unott ásítást hozott ki belőlem.
Amit meg a Bethesda művelt a Fallouttal meg az Elder Scrollsal.... az meg egész egyszerűen kiábrándító volt.Na és mi a helyzet pl. a Judas-al? 2 éve semmit nem hallottunk róla, az is a fejlesztői pokolban ragadt? Legalább egy új trailer lehetett volna, de már arra sem futotta.
Amúgy a Sonytól is hiányoltam az Intergalactic: The Heretic Prophet-ből legalább egy új előzetest, mert arról sem hallottunk semmit már lassan 2 éve.
Meg úgy összességében megnéztem volna egy rövid gameplayt a GTA 6-ból is, ha már ennyire közel az állítólagos megjelenés, meg hogy annyira az Univerzum határáig van már hájpolva' a játék, hogy minden kiadó menekül előle.
De az is biztos, hogy kifulladásig fogok röhögni, amikor majd szeptember környékén bejelentik, hogy bocsi, jövő tavasz.
Halo Campaign evolved az a Combat Evolved teljes remasterje 4k textúrákkal új dolgokkal ÉS emellé kapott még 3 új küldetést.

Több mint 1 órás műsor alatt talán 3 játék volt amire azt tudtam mondani hogy ezt vajon ki fogja megvenni.. Szerintem simán elvitte a showt az MS. Azért mert éppen téged nem érdekel több játék nem jelenti hogy senki mást sem.
GTA6 biztos hogy Rockstar által lesz bemutatva ahogy az eddigi trailerek is, nem egy MS/Sony showcasen ezer másik játékkal.
-
ripla
addikt
- Fable
- Metro 2039
- Clockwork Revolution.
-
gyimger
őstag
Fallout 3 remakeFallout New Vegas 2Fallout 5
Fallout 76
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítve a trailerek listájával. Akadtak itt izgalmas dolgok szerintem.
Clockwork, Spyor tetszik nagyon, meg hát Gears, Halo. Bár utóbbinál jobban örültem volna új résznek, de mindegy... -
kicsako
őstag
Hát ez valami zseniális volt
Talán 3 játék volt ami nem hozott lázba. -
oriic
HÁZIGAZDA
Induljon a buli! ForzaHaloGears-t a népnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GTA VI
- Metal topik
- További aktív témák...
- TP-Link Archer MR600 4G+ router (ajándék TP-Link RE315 repeater)
- Crucial Ballistix Sport 8 GB (2x4 GB) DDR3-1600 MHz CL9 Memória
- Keresek Iphone 17 pro maxot!
- G.Skill Ares F3-1600C9D-8GAB 8 GB (2x4 GB) DDR3-1600 MHz KIT memória
- Fehér Gamer PC Ryzen 5 5500 / RTX 2060 Super 8GB / 16GB 3600MHz DDR4 / 512GB NVMe / Új Ház
- 27% - ASUS TUF Gaming X870E-PLUS WIFI7 (90MB1M70-M0EAY0) Alaplap!
- Eladó használt Nokia 3.2 3/64GB fekete / 12 hó jótállás
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- PRO GAMING Myrmidon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!

Amúgy őket is hiányoltam, az elmúlt években a legjobb műsorok az övék voltak. Szóval ja, vannak hiányérzeteim.
Nem egy mutogatni való, na..
Talán 3 játék volt ami nem hozott lázba.