Hirdetés
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIDEA AMS150-PBW okosventilátor
- iPhone topik
- Öt év után újra 5G képes kamerás csúcsmobilokat hoz a Huawei a nemzetközi piacra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Elstartolt az Android 17
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
Resident Evil: Code Veronika, végre! Már nagyon várós volt, az eredeti game is egy élmény volt a maga idejében, nem hogy egy remake. Persze még nagyon keveset láttunk belőle, de úgyis csepegtetik idővel az in-game trailereket is. Elszúrni nagyon nem lehet, feltéve ha meghagyják az eredeti játékmenetet és a sztorit. Szerintem nem fog a rajongótábora csalódni a Capcomban most sem.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
TESCO-Zsömle
titán
Mafia: The Old Country - Man of Horror egy kis typo
Én ne mtudom, elég félelmetes ám Salieri...
Főleg, mikor üzenget...
-
shaitan.
csendes tag
-
Carlos Padre
veterán
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem estem hasra...
Most kicsit versengős kedvemben vagyok, így berántottam féláron a Horizon 5-öt, Clutch érdekes, de az ilyen open-world-ish verseny játékoknál (meg igazából mindegyiknél) az a döntő, hogy a fizikát eltalálják-e. Galactic Racer-nél volt orrhúzás, hogy verseny játékba minek sztori, de számomra üdvös dolog az is, ha már minden épkézláb ilyenben van legalább egy karrier mód, ami keretet ad a történéseknek és nem csak úgy random egyik verseny a másik után.
Egyre szebbek a játékok egyre kevesebb energiabefeltetéssel. Pár napja a FAtekeeper-en is csak ámultam. Képzelhetitek honnan kellett összeszednem az állam, mikor megtudtam, hogy egy 12 fős csapat fejleszti...
Nyilván, sok folytatás várós. Örömömre szolgál, hogy folytatódik a Mortal Shell, Lords of th eFallen, Stellar Blade, nyilván ezekről már lehetett tudni. Kívánságlistára került Mafia DLC is, bár az alapjáték hagyott némi rossz szájízt a rövidsége, a borzalmas jármű-fizikája és a rosszul kivitelezett open-world mivolta miatt. Ne rakd tele a térképet gyűjhető vackokkal, ha beteszel olyan részeket, amiket csak adott küldetések alatt lehet elérni...A State of Play jobb volt.
-
vitaro
senior tag
A technológiai bénázást leszámítva jó volt ez a show, pedig talán csak 4-5 olyan cím volt, ami igazán érdekel. Láttam sokan fanyalogtak, kíváncsi lennék milyen elvárásai vannak azoknak akiknek 7-8 jó cím az este folyamán csalódás. Ahogy Geoff mondta az elején: Not every game has to be for everyone.
-
ripla
addikt
Ami engem érdekel az a Guild Wars 3, Blood Message, The Last Ronin, Crossfire, Galactic Racer, End of Abyss, Stellar Blade - Blood Rain.
A többi hidegen hagyott.
Összességében emlékeim szerint még a tavalyinál is gyengébbre sikerült a mostani. Jövőre már valószínű nem fogom élőben nézni, majd utólag az összesítőt, ezért nem érte meg fennmaradnom.
Reméljük holnap a M$ odateszi magát rendesen, tavaly is ez volt a recept; csalódást okozó Summer Game Fest, rendkívül ütős Xbox bemutató. -
noPublicFG
senior tag
Az a Guild Wars 3 nagyon meglepett és örülök is neki!

-
TESCO-Zsömle
titán
A Clutch mellett legnagyobb pozitívumként azt lehet felhozni, hogy a fejlesztőstudió magját a valamikor a Horizon 5 megjelenése után lelépő ex Playground gameses fejlesztők alkotják.
Legnagyobb negatívumként pedig azt lehet felhozni, hogy a fejlesztőstudió magját a valamikor a Horizon 5 megjelenése után lelépő ex Playground gameses fejlesztők alkotják.
Szerintem úgy nagyjából mechanikailag jó lesz a játék, de én ennak ellenére még nem vagyok bizakodó A fejlesztők lelépésük okaként azt emelték ki, hogy a Microsoftnál nem engedték, hogy kiéljék a kreativitásukat, más források szerint nem is nagyon volt nekik.
Hogy a trailer szerint FH-t csinálnak NFS-es rendőrökkel az a szememben az utóbbit erősíti.Én arra nem apellálok, hogy mit csináltak korábban az új IP fejlesztői... A The Crew-t is 95%-ban a TestDrive: Unlimited 1-2 fejlesztői csinálták, aztán köszönő viszonyban nincs a két frencsájz az alap zsánertől eltekintve... TDU-hoz képest a Crew sajnos egy rossz vicc, pedig nagyon sokan vártuk, hogy az UBI-val a hátuk mögött végre meglesz az a pénz, amit az Atari nem tudott odatenni.
Tényleg vicc, de a szép emlékeken túl a TDU öröksége mindössze annyi, hogy életre hívta a Forza Horizon-t...

-
Kisgépkezelő
senior tag
Most kicsit versengős kedvemben vagyok, így berántottam féláron a Horizon 5-öt, Clutch érdekes, de az ilyen open-world-ish verseny játékoknál (meg igazából mindegyiknél) az a döntő, hogy a fizikát eltalálják-e. Galactic Racer-nél volt orrhúzás, hogy verseny játékba minek sztori, de számomra üdvös dolog az is, ha már minden épkézláb ilyenben van legalább egy karrier mód, ami keretet ad a történéseknek és nem csak úgy random egyik verseny a másik után.
Egyre szebbek a játékok egyre kevesebb energiabefeltetéssel. Pár napja a FAtekeeper-en is csak ámultam. Képzelhetitek honnan kellett összeszednem az állam, mikor megtudtam, hogy egy 12 fős csapat fejleszti...
Nyilván, sok folytatás várós. Örömömre szolgál, hogy folytatódik a Mortal Shell, Lords of th eFallen, Stellar Blade, nyilván ezekről már lehetett tudni. Kívánságlistára került Mafia DLC is, bár az alapjáték hagyott némi rossz szájízt a rövidsége, a borzalmas jármű-fizikája és a rosszul kivitelezett open-world mivolta miatt. Ne rakd tele a térképet gyűjhető vackokkal, ha beteszel olyan részeket, amiket csak adott küldetések alatt lehet elérni...A Clutch mellett legnagyobb pozitívumként azt lehet felhozni, hogy a fejlesztőstudió magját a valamikor a Horizon 5 megjelenése után lelépő ex Playground gameses fejlesztők alkotják.
Legnagyobb negatívumként pedig azt lehet felhozni, hogy a fejlesztőstudió magját a valamikor a Horizon 5 megjelenése után lelépő ex Playground gameses fejlesztők alkotják.
Szerintem úgy nagyjából mechanikailag jó lesz a játék, de én ennak ellenére még nem vagyok bizakodó A fejlesztők lelépésük okaként azt emelték ki, hogy a Microsoftnál nem engedték, hogy kiéljék a kreativitásukat, más források szerint nem is nagyon volt nekik.
Hogy a trailer szerint FH-t csinálnak NFS-es rendőrökkel az a szememben az utóbbit erősíti. -
wjbhbdux
veterán
Nem tudom hol jelentették be, de Steamen jön Hitman 1-3 remaster is. HD Gellért hotel a képeken
-
TESCO-Zsömle
titán
Nyilván, sok folytatás várós. Örömömre szolgál, hogy folytatódik a Mortal Shell, Lords of th eFallen, Stellar Blade, nyilván ezekről már lehetett tudni. Kívánságlistára került Mafia DLC is, bár az alapjáték hagyott némi rossz szájízt a rövidsége, a borzalmas jármű-fizikája és a rosszul kivitelezett open-world mivolta miatt. Ne rakd tele a térképet gyűjhető vackokkal, ha beteszel olyan részeket, amiket csak adott küldetések alatt lehet elérni... -
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítve összes trailerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Frissítve! Íme a Summer Game Fest összes bejelentése!
- Milyen autót vegyek?
- Revolut
- Megmutatta a DLSS 5 paraméterezhetőségét az NVIDIA
- Blu-ray lejátszók
- Linux Mint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Samsung kuponkunyeráló
- A ChatGPT-t és Claude-ot is ki kell szolgálja az Android 2027-től
- További aktív témák...
- Nagy Nintendo Switch csomag (2 Pokémon játék+Zelda+Animal Crossing
- HP ProBook 430 G5 / 13,3" FHD / i5-8250U/ 8GB DDR4 / 256GB SSD / W11
- KERESEK Radeon RX 560 LP, azaz Low Profile grafikus kártyát
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár közel 500ezer Ft!)
- DELL Latitude 7455,Snapdragon X Plus(X1P64100),32 GB,512GB,MAGYAR VILÁGÍTÓS BILL, GARIS
- Csak kipróbált!!!! Roborock Q10 VF+ robotporszívó, fekete
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- 285 - Lenovo Legion Pro 5 (16ADR10) - AMD Ryzen 9 8940HX, RTX 5070
- ASUS Prime GeForce RTX 5070 12GB // ÚJ // SZÁMLA // GARANCIA //
Főleg, mikor üzenget...