Új hozzászólás Aktív témák
-
Draun01
tag
Kezd egész unalmas lenni ez a dizájn:/
Pixel 6a
-
sohajda90
tag
Nem úgy volt, hogy periszkópos zoom kamera lesz a Pro modelleken (nekem a képen egyik sem látszik annak) vagy az csak a Pro Max-ok kiváltsága lenne?
Valamint a sima 15-nél fura a Product(Red) változat hiánya. Felhagyott az Apple a jótékonysággal? (Korábban az abból befolyó bevételek egy részét AIDS illetve COVID elleni alapítványoknak/kutatásoknak ajánlották fel...)
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz fornettisuti #3 üzenetére
Hát ez minden csak nem szín kínálat....
A dizájn is.... ááááAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
ben11
őstag
Te jó ég, milyen izgalmas színek és formák!
-
roli543
őstag
Ez aztán a színskála Az egyetlen kiemelkedő a sima 15ös nagyibugyi rozsaszín színe. A Pro modellek lesznek az 50 szürke árnyalata
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
tomboy0013
veterán
Nagyon elfáradtak már ezek az iPhone-ok.
-
klaya86
senior tag
A színek igazából full semmilyenek. Nem csúnyák, nem is szépek, nem különlegesek. A forma 4 éves, szerintem már eléggé elfáradt design. Tavaly is necces volt már szvsz. Idén ugyanezzel kijönni... Semmi új, semmi egyedi. Halál unalom az egész külső.
-
addikt
A 14 pro-m lila színe nagyon szép volt, de ezek olyan semmilyenek..
Egyik színt sem így képzeltem volna el, de a sárga különösképp csalódás..Realme GT 6T Eladó..!!!
-
snorbi82
senior tag
Akkor én vagyok a fura! Nekem bőven elég ennyi szín és a formával sincs semmi bajom! Nem a külseje miatt veszek telefont!
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
doooo
veterán
válasz fornettisuti #3 üzenetére
A Pro mindig megkapja ugyanazt. Ez a lényegük. Ugyanaz nagyban és kicsiben. Bár, jobban belegondolva, neccesen férne el egy akkora kamera egy ennyire kicsi házban...
-
doooo
veterán
válasz sohajda90 #14 üzenetére
Ja mármint a főkamera. Igen, valóban, ott debütált az új szenzor, amit aztán mindegyik használt a következő évben. Persze gyakorlati haszna nem volt, egyforma képek születtek, de valóban így volt.
Most viszont mindenképp drasztikus lenne a különbség a régi 3x, meg az új, periszkópos 5x nagyítás között.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Még ha jók is ezek az eszközök, a külső (forma és színek) most teljesen fantáziátlan. Valószínűleg ez a kényszerterv része. Volt róla cikk korábban, hogy gyártói kapacitáshiány van/lehet. Most elviszik mert 15 meg hú meg gyaaaa, tavasszal meg majd megjönnek a színek, és meglesz az újabb értékesítési hullám.
-
joey04
titán
a sima modellek megint rusnyák, a pro okés.
-
tomboy0013
veterán
válasz hegedus001 #17 üzenetére
Szebbnek szebb, de hogy kényelmesebb lenne a lekerekítettől... A Pro Max-tól még sosem fogtam kényelmetlenebb eszközt, a lekerekített formával használható lenne.
-
Snoop27
őstag
válasz tomboy0013 #21 üzenetére
Emiatt sem váltottam még 11 pro max-ról, nekem jobban bejön a kerekitett forma.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Ádám16
addikt
válasz hegedus001 #18 üzenetére
Hagy válaszoljak helyette:
olyat, amilyet nem láttam még az elmúlt 10 évben a gyártótól.
Pl. szögletes, mint az S23U még nem volt iPhone. Hajtogathatós sem.Egy háromezermilliárd dollért érő cégtől olyat várok, ami meg tud újulni, tud újat mutatni. Ez a dizájn megint nulla effort a cégtől szerintem, pedig szívesen upgradelnék egy 13 miniről.
-
Micsoda fakó színvilág lesz az idei, ha tényleg ilyen lesz.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Wesiz
tag
nem értem miért van mindenki kiakadva hogy unalmasak az iphone-ok, illetve úgy is kérdezhetném hogy miért most vannak kiakadva rajta.
az apple mindig ezt csinálta, unalomig ismétli ugyanazt a dizájnt. hogy ez jó vagy rossz azt mindenki döntse el maga, de nagyon leegyszerűsítve 2 fajta dizájnja volt az iphone-oknak, az x előtti és x utáni. oké, a lekerekítettből szögletest csináltak a 12-es szériánál illetve tavaly megjelent a dynamic island, régebb pedig az iphone 7-nél eltűntették az antenna csíkokat, de gyakorlatilag az iphone 6 - 6s - 7 - 8 - se2020 - se2022 is kb ugyanúgy néznek ki.
úgyhogy az, hogy egy iphone pont úgy néz ki mint a tavalyi, na hát az nagyon nem most kezdődött.
-
Navaren
aktív tag
Hát, ez elég gyér.
Hol a piros Pro? Vagy az majd megint tavasszal jön?iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Snoop27
őstag
Ugyanazt csinálja, mint a Samsung, épp csak itt-ott változtat rajta, azt is leginkább a belsejében. Bár el kell ismerjem, hogy valóban jó ez a design s ha engem kérdeznének sem tudom mit változtatnék rajta, viszont vásárló szempontjából reális elvárás, hogy adjanak valami újat a pénzedért, ami másabb, mint az előd.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
tomboy0013
veterán
Lehet azért mert a konkurencia már évek óta kísérletezik más felé is(hajlítható, feltekerhető kijelző), az Apple meg ugyanazt nyomja évről évre. Ha ilyen jól megy nekik a szekér illene újítani is nem csak madárnak nézni a vásárlóit és folyton ugyanazt letuszkolni a torkukon. De nyilván a vásárlóik zömének sincs sok igényük az újdonságra, hiszen évről évre jobban pénzelik ezt a hozzáállást, nem bánják ha legombolják őket a semmiért. Szóval még így is nagyon kevesen tesszük ezt szóvá és általában nem is az iPhone tulajok.
-
Ádám16
addikt
-
amespd
csendes újonc
De legalább a kábelek is pariban lesznek a készülék színével a források szerint
► Privátban mindig elérsz, szinte azonnal látom. Minden esetben illik egy válasszal megtisztelni a másikat körülményektől függetlenül. ◄
-
hegedus001
aktív tag
válasz tomboy0013 #21 üzenetére
A pro Max szerintem sehogy sem kényelmes. én 13 minit használok, meg egy i7-et. Kb ugyan az a méret. pucéran sokkal stabillabban és kényelmesebben fogható a szögeletes forma ugyan akkora méret mellett. Tokban is. Szvsz szebb is. Ha még 15 évig így néznének ki a telefonjaik én nagyon boldog lennék.
[ Szerkesztve ]
-
adamklark
senior tag
Más meg azért problémázna mert azért változtat valamit az Apple mert muszáj. Nem lehet mindenkinek megfelelni. Én nem használok iPhone-t de őszintén miben lehetne másabb egy "sima" okostelefon úgy általában? Egy funkcionális szappan, most hogy lekerített, szögletes vagy más az ízlés kérdése (mindenki mást szeret)
A hajtogatás meg mások kategória, arra kívár az Apple. Nekem fold 4 van, nagyon szeretem de még sok a csiszolni való.
-
atiska007
senior tag
És hol a zöld???
Én imádom a 13Pro-m zöldjétMittudomain!
-
amespd
csendes újonc
válasz atiska007 #34 üzenetére
Lehet, hogy nem Alpine Green színben, de elvileg - meg nem erősített pletykák alapján - fog érkezni zöld szín, csúsztatva, majd tavasszal.
Aztán ki tudja
► Privátban mindig elérsz, szinte azonnal látom. Minden esetben illik egy válasszal megtisztelni a másikat körülményektől függetlenül. ◄
-
d.janos
csendes tag
Lesz az majd a megjelenés után pár hónappal feláron.
-
őstag
Úgy látom a formatervezők idén sem erőltették meg magukat.
-
janeszgol
félisten
Az egész i15 családban csak az SoC érdekel, meg a sárga szín.
Persze nem veszek, pláne S23U mellé nem kell. Csak ezeket találom érdekesnek benne. Meg a zoom kamerát majd. -
Cecevok
tag
Szerintem meg pont a dizájn miatt ismerhető fel, hogy iPhone az iPhone. Valakinek tetszik valakinek nem, tény. Nekem személy szerint bejön, hogy a 11 Pro óta szinte ugyan az a hátlapi dizájn és csak a kamerasziget nőtt. Nem keverhető össze semmi mással. Mint pl. egy Xiaomi, Redmi, Realme stb, ahol kb évente változik a formanyelv.
iPhone 11 Pro / Sony HX99 / Lumix GX800
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz janeszgol #40 üzenetére
végülis lehet így is felfogni.
meg végülis lehet úgy is felfogni, hogy az s23 ultra és s22 ultra között (kinézetben) konkrétan 0 (nulla) különbség van, legalábbis számomra.
az iphoneokban sincs szerintem sem, de most ha működik a formavilág, meg használható is, akkor miért probléma?
egyébiránt meg lényegében az összes almás cikk alatt látlak, és mindenhol csak a tüzet szítod meg az applet szidod - fizetett samsungos vagy, vagy mizu? nem kötekedés, tényleg érdekel, hogy miért
-
amespd
csendes újonc
válasz tomiivagyok #42 üzenetére
Ne mondd már. Nehezebb lett és 2mm-rel nagyobb az S23U
-
sajo13
senior tag
Nem tudom mi a baj a szinekkel, az emberek 90-95%-a tokban fogja tartani a telót.
-
janeszgol
félisten
válasz tomiivagyok #42 üzenetére
Engem sosem érdekelt, hogy távolról is látszódjon mi van a kezemben. Az S22U és S23U között én sem mondom meg a különbséget kinézetre, pláne ha kézben tartják. De nem is baj.
Sajnos nem fizet a Samsung. Én már akkor almás voltam, amikor a fórum 80%-a még a Nokiával bohóckodott. Van is iPadem, meg lesz is, van iPhone-om, de mostanában nem lesz. Engem az Almás szekcióból az iPad érdekel, mivel androidból kevés a jó annyiért, amennyiért kapok egy iPadet.Kis humor meg mindenhol elfér.
-
-
sohajda90
tag
Nem értem miért kell az "iPhone-t sosem vennék" hordának folyton ezen lovagolnia.
Sony Xperia I Mark I - II - III - IV - V
Sony Xperia V Mark I - II - III - IV - Vmég annyit sem változtak külsőre két iteráció között (pedig hátulról már az első megjelenésekor is úgy nézett ki, mint egy Huawei P30), mint az iPhone-ok és a standard fekete mellett modellenként max 1-2 színben kapható, mégsem picsog senki...
Amikor még élt a Motorola Z sorozat, ott is évekig adott volt a pontos méret és a hátlapi kamera sziget a modulok illesztése miatt...szóval messze nem csak az Apple csinálja...
Nothing Phone (1) - (2) - n is alig változott valami...
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz sohajda90 #48 üzenetére
Hidd el nekem, külsőre az összes mai telefon unalmas. Még az NP is, hiába villog hátul, ugyan az a forma, mint a többi. De ezt nem értem, hogy miért kéne újat mutatni?
A tévék változatosak? Vagy a notebookok?Mondjuk a GUI vagy a kezelhetőség, azaz szoftveresen lehetnének jobban eltérők a telefonok, mert csak abban tudnak újat mutatni.
-
Yeffy
veterán
ugyan engem nem erint, de valoban johetnenek izgalmasabb szinek. volt korabban valamelyik szerianak ilyen babakek-jellegu szine, meg valamilyen sarga, plusz nemreg zold is, ja meg a lila - na, ezek pl tok jo szinek voltak.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest