- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
markknight #123 üzenetére
ja mind az évi COD esetén is
senki nem veszi meg még topseller
-
Penguin95
senior tag
Redneck: Az a baj, hogy hiába lesz bármilyen komplex, olyan dolgokon ez nem segít mint a korszak amit feldolgoz, és a korcsoport, akit próbálnak ezzel megszólítani. Nekem a IV volt az utolsó, ami ilyen téren tetszett. Már modernebb érában játszódik, de ott egy sokkal komolyabb a történetszál (vagy érettebb, ha úgy jobban tetszik), és nem is az volt a cél, hogy nagypályás gengszterré válj.
iceQ!: Egy része még az V-nek is tetszett, ott Michael története jött be a leginkább, Franklin se volt rossz, pláne hogy ő nem akart Lamarhoz hasonló "street nigga" lenni, de Trevorral nem tudtam megbékélni. Az egész történetszál arról szól, hogy csinálj eszetlen őrültségeket redneckfalva alsón, meg rúgd össze a port a Lost megmaradt tagjaival. Ja, meg öld meg átvezető keretében Johnnyt, aki az előző GTA játékban lényegében egy főszereplő volt.
Viszont az online részét imádtam. Legalábbis addig, míg nem jött be ez az agyatlan grindfest, meg nem vettek el mindent több ezer játékostól ok nélkül, amibe én is beleestem. Ez a másik oka annak, amiért nem szívesen adnék pénzt újra ennek a brigádnak.
-
Silenzio
addikt
Nem tudom, mi bajod. Tegnap minimálisat böngésztem, de már szembejött velem egy cikk a nem különösebben csodás, de néha betrafáló leet.hu-n, ahol a trailert szedik ízekre, és be kell fosni: nem én írtam! A női főhőst következetesen Bonnie-ként említik, megállapítják, hogy valamiféle Twitter/Tik-tok paródiának lesz nagy szerepe, hogy a játék cselekménye éveket ölel fel, és a csaj valószínű háziőrizetben vagy próbaidőn lesz. Mindezt egy trailerből. Mert egyeseknek van szeme és rendelkeznek a dedukció képességével, mások meg szimplán fogyasztanak. Mondjuk a nyomkövetőt a csaj lábán én sem szúrtam ki, pedig ott van. Nincs ezzel semmi baj, haters gonna hate, pont leszarom. Már megszülettek az első frappáns megfigyelések, analógiák.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
iceQ!
addikt
válasz
Penguin95 #124 üzenetére
Megosztó volt a GTA V. az biztos. Nekem kifejezetten tetszett a story, a hangulata a játéknak. Meg a látvány elemek is (tájak, város autók..stb). Trevor egy igazi mocskos paraszt ember volt, a kedvenc karakterem lett a játékban
2013-ban egy XBox-on kezdtem el játszani.Sajnos nem saját volt így félúton le kellett rakjam, így rá 2 évre PC-n sikerült végig tolni. Nekem azért elég nagyot durrant az V. 2013-ban, hasonlót várok ettől is.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-
Penguin95
senior tag
válasz
markknight #123 üzenetére
Hidd el nekem, erre nincs esély.
Én játékot csak akkor veszek, ha az tetszik. A kritikák nekem semmitmondóak, és sok esetben nem fedik a valóságot. Ott van például a Mafia Definitive Edition. A legtöbben az egekbe magasztalták, imádtam az eredeti Mafia játékot, hát megvettem. Egyszer játszottam végig, azóta se vesz rá senki, hogy azt játszam végig az eredeti helyett. Ellenben a Fallout 4-et többen lehúzták, nekem meg belecsúszott 800 órám, és most is lenne hozzá kedvem, ha nem volna ennyire körülményes a modok használata.
Ha valakinek tetszik a GTA VI, annak csak örülök, de nekem az eddigiek alapján nem tetszik.
-
tibaimp
nagyúr
Kár, hogy PC-re csak később jön....annó mennyit kellett várni a GTA5-nél a PC megjelenésre? 2 évet....nem jó hír...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Penguin95
senior tag
Úgy érzem ez lesz az első olyan GTA, amivel nem fogok játszani. Nagyon nem rajongok a korszakért amiben játszódni fog, plusz elég nyilvánvaló, hogy nem az én generációm a célcsoport ("közösségi" média és társai). Na mindegy, akkor most is álom marad egy olyan GTA, ami ötvözi a Vice City és a IV elemeit.
-
Ryder62
őstag
válasz
markknight #114 üzenetére
Gueniss rekordott döntött a GTA VI trailere. 24 óra alatt ez a legtöbbett megnézett videó játék kategóriában.
-
Jakesz
addikt
válasz
markknight #114 üzenetére
Elképesztő
-
markknight
veterán
Már csak 2 misire van a 100 milliós megtekintéshez
-
Valahogy ez nekem sem ütött akkorát. Maga a helyszín az tetszik, de ennek a kornak a rákfenéjében elég élni, a játékba nem hiányzik nekem. A gta v-öt bár szerettem, de ott nekem a 3 karakter közti ugrálással volt bajom. Remélem itt úgy lesz megoldva, hogy az elején választani kell a két(?) karakter közül és végig azzal lehet menni. Én is csak pc-re fogom megvenni, simán ki lehet bírni a konzolos megjelenés után azt az 1-2évet, addig talán lesz elég erős gépem is hozzá.
-
Isten látja lelkem, hogy nem vagyok már egy akkora GTA-s. Szerintem én vagyok az egyetlen ezen a planétán, aki még nem játszott az öttel (igaz pár éve beletoltam vagy 6 órát, de a PS egyszer összef.sta magát a mentés meg ment a levesbe, azóta meg nem piszkáltam meg), de nem kell nagy géniusznak lenni ahhoz, hogy tiszta legyen, hogy a Rockstar megint hülyét fog csinálni a játékiparból. És minden kiadó a nagy címekkel messze el fogja kerülni a megjelenést ennek a játéknak. Jogosan.
Azt azért meglássuk, hogy megjelenéskor tényleg így fog a kinézni, de részemről ez a VIce Citys setting jobban bejön, mint a Los Santosi, vagy akár a Liberty Citys.
All→M8
-
Ryder62
őstag
válasz
Cathulhu #108 üzenetére
A mai generációnak kell megfelelni. Ezért is volt tele a trailer social mediával.
Én is jobban örültem volna egy jó kis 70-es évekbeli résznek. Akkor olyan szép nagy, tekintélyt parancsoló verdák gurultak az utakon. Egy mai grafikával megáldott GTA-ban látni ilyen kocsikat az maga lenne az álom.
És ez már csak álom is marad.
-
Franklin
addikt
válasz
markknight #109 üzenetére
És 8 milliárd dollár bevétel 10 év alatt, a GTA 5-ből... nem fogják ezt elkapkodni.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Már 81 millió megtekintés 21 óra alatt.
-
Cathulhu
addikt
csalodas reszemrol a korszakvalasztas, csak egy ujabb kortars GTA...
1 - '90es evek, 2 - valami fura, 3 - '00-es evek, VC - '80-as evek, SA - '90-es evek
mostmeg lassan 20 eve a 4-5-6 mindig csak "napjaink", reszemrol unom...Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Sefneni
őstag
Jaj de messze van még 2025..
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
sittes79
addikt
Én egy PS5 pro+GTAVI bundle-ben bízok.
-
HELLAFLUSH
őstag
Hmmm...még nem tudom eldönteni, hogy ez most jó lesz-e vagy nem de biztosan megfogom venni majd valamikor.
A 2000-es évek elején nagyon oda voltam a 3-ért és a Vice City-ért na meg a San Andreas-ért is, ezek azok a GTA-k amiket szívesen előveszek bármikor, viszont az V-öt egyszer végigtoltam aztán utána nem érdekelt annyira pedig az V miatt vettem anno Xbox360-at és azóta szoktam rá a konzolra.
A trailer alapján erősen hajaz az V-re, viszont a karakter modellek most nem hozták azt a hűha érzést mint amit az V hozott magával amikor megjelent....bár ennek lehet az az oka, hogy már más stúdiók is felvették a grafikai versenyt a Rockstarral. -
Franklin
addikt
"Én abban bízok, hogy a console exclusive mondjuk egy hónapot fog jelenteni."
Erre kisebb az esély, mint arra, hogy a következő választáson leváltják a kormányt
GTA 4
konzol megjelenés: 2008.04
PC megjelenés: 2008.12GTA 5
konzol megjelenés: 2013.09
nextgen konzol megjelenés: 2014.11
PC megjelenés: 2015.04 -
sixpak
nagyúr
válasz
CptAdamica #42 üzenetére
Én abban bízok, hogy a console exclusive mondjuk egy hónapot fog jelenteni.
Tehát kijön konzolokra januárba, PC-re meg februárban...amúgy ez annyira messze van még, hogy még az is lehet, hogy PC-re előbb jön, mint konzolokra.
Na azt nem bírnám ki röhögés nélkül.
Nem fogok konzolt venni, mert nem tudok játszani kontrollerrel....és nem is szeretnék megtanulni, hogy a többi dologról ne is beszéljek, melyekben szarabb lesz a konzolos verzió.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Rodi 4.80
senior tag
-
MaraTóni
tag
hahahahh... nem rossz, de azt valaki komolyan gondolja h ezeken a konzolokon ez így fog kinézni, és így fog menni?!
480p-ről felskálázva talán eléri a 30 fps-t, 1080-ben...
az meg h csak 2025-ben érkezik, röhej.... meg h kizárólag konzolra kezdetben...
na majd kapnak petíciót addig, amit vagy 20 millióan aláírnak, de nem fogja meghatni őket mert ha egyszerre jönne minden verzió hatalmas lenne a kontraszt PC javára, mert kb. azon fog így festeni a játék... de 2026ban?! addigra minden AAA így fog kinézni, szal megint nesze semmi fogd meg jólpersze a GTA-t mindig a játékélmény vitte, az egyelőre jónak tűnik, de majd látjuk ezt még a jövőben
-
-
Televan74
nagyúr
-
GodGamer5
addikt
A RDR2 pc-n szerintem szintekkel impresszívebb. 2025/26-ra ez a szint már egyáltalán nem lesz nagy szám.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
podtibi
senior tag
Ígéretesnek nem tűnik, viszont az V-höz képest rosszabb nem lehet. Esetleg az optimalizáció és a történet/forgatókönyv az amin megbukhat.
Ui: Ezt inkább rád bízom.
-
Scholes9
nagyúr
Borítékolható volt, hogy el fog robbanni az internet
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
-
Ez amúgy full ingame grafika? Mert akkor elég faszán néz ki
¯\_(ツ)_/¯
-
Tehát akkor 25 ősz, ahogy szokás, és a red dead 2 után remélhetőleg itt is csak egy évet kell várni a pc verzióra, az 26 ősz. :_D
Reméljük megéljük..[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
negro
őstag
Erre is probaltam utalni fentebb, h legjobb eshetoseg szerint is `26 -ban lesz PC-es megjelenes. Szoval elmehet a Rockstar a `icsaba. Eleve a trailer okan egy `24 tavaszi megjelenesre szamitottam PC-re is. Tanulva az elozok PC-es fiaskoibol, nem beszelve arrol, ez elvarhato is lenne 10 ev utan! Erre kaptal egy 2025-os datumot ami lehet eleje, vege, kozepe, barmi... es az is csak konzol. "Elmeny" lesz elkerulni majd a vegigjatszasokat, bemutatokat, hogy megkaphassal egy szuz jatekelmenyt de ez mas tema.
[ Szerkesztve ]
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
A trailer és leginkább a hangulata, nagyon bejött...de
fehér embert nem igazán láttam benne, mindegy majd a főgonoszok tuti azok lesznek.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Chapel
addikt
12 óra alatt 60 milliós nézettség. Többet keresnek egy trailerrel mint sok zenekar összesen YT-on
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
MPM
tag
Egy forrás nem ártott volna, hogy honnan az infó, hogy csak Xbox-ra és PS-re jön, mert semmilyen Rockstaros felületen nem volt feltüntetve. Innen van az infó.
-
Jakesz
addikt
válasz
DeathAdder #75 üzenetére
Annál is inkább durva ez a megtekintés, hogy a GTA V első trailere most tart 97 milliónál 12 év után, pedig aztán ott is volt hype rendesen abban az időben. Látszik mennyire ki vannak éhezve az emberek egy új GTA-ra, ami nem csoda, hiszen a GTA V-ig 2-3-4 évente jöttek új részek, most meg eltelt úgy 10 év, hogy egy sem jelent meg.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Az V-ben pont az volt a jó, hogy végre kilépett abból a GTA-s sötét, városias környezetből és tökéletesen kihasználta a pálya meg a járművek összes lehetőségét, nekem messze a kedvencem, a IV után nagy felüdülés volt, az nagyon átlagos volt. Nehezen tudom elképzelni, hogy az V után még miben lehet jobb egy GTA. Bár szoktam követni, de engem a sztori annyira nem érdekel, a GTA-knak sose volt kiemelkedő sztorija, nem ezért jó ez a játék.
[ Szerkesztve ]
-
evoken
csendes tag
Szerintem is az V a leggyengébb rész, bár nekem nem volt oriási problémám a karakterekkel, Trevort kifejezetten csíptem. Már azokon jókat szórakoztam amikor csak ugy váltogattam a karakterek közt, és épp milyen bizarr helyzetben kaptam kézhez öt.
És igen, lehet ez még simán ütös, de mégis: az elsö benyomás nagyon vérszegény. És nem azért mert rosszul vezették fel, hanem mert egyszerüen a hangulat, a közeg már adott, fix. Itt max az általad említett sztori és karakterek tudnak valami mást, valami pluszt adni, ellentétben a korábbi részekkel amikor már maga a vibe is egyedi volt. -
DeathAdder
veterán
60m megtekintés 12 óra latt..
bármilyen lesz, ha jó ha rossz, a népszerűsége miatt már most borítékolhatóan az év játéka lesz abban az évben amikor megjelenik
ez a franchise lett mára a világ legnépszerűbb médiaterméke, ugyanakkor engem totál meglep hogy ugyanabban a néhány városban piti genszterkedésért ennyiszer és ennyire vágynak fizetni emberek, és úgy tekintenek most is erre a részre, mint valami történelmi mérföldkőre
részemről jöhet 2030-ban, majd egy akció keretében ha lesz megveszem (am továbbra is gyanítom hogy ez a játék fogja bevezetni az új árazást, mert 150 pénzért is ugyanúgy vinnék mint 70-ért, és végleg búcsút mondunk a 70 dolláros triplaA-nak) aztán végigrohanok rajta a kötelező egyetemes kultúra miatt. ez a trash posztmodernkedés, tiktokozás, szobrozás, twerkelés már most levesz az életről, lassan nem a valóság modellezi az NPC-ket hanem az NPC-k valóságot
elejében mindennél nagyobbat ütött a játék amikor a free gengszterkedés egy nyílt világban először rombolja le azokat az ideálokat amiket elképzeltél, persze mondhatják hogy 10 évente jön ki, ezért minden új gyereknél lerombolja egy új résszel
Rockstart ismerve az azért biztosra vehető, hogy a graf oda fog tenni, ami azért székben fog tartani
meg remélem lesz benne cheat armor, fegyver, meg repülők, trollkodni volt messze a legjobb az 5. részben is
-
Silenzio
addikt
Egyetértek. A sztori viszont nem derül ki a trailerből, simán elviheti a hátán az egészet, ha más hangulati-morális irányba viszik, mint az 5-ben. Kövezzetek meg nyugodtan, plusz ízlések és pofonok, de a GTA V-ben mindenkit rühelltem. Trevor volt a leginkább visszataszító (bár legalább időnként vicces). Ha szerethető karaktereket is alkotnak a nagy amerikai kamuálomra reflektáló vitriolos szatíra közepette, még lehet jó. Nikót kedveltem. Teli van a YouTube az olyan videókkal, amik szerint a GTA V egy rakás szar a IV-hez képest, és mekkora értékválságban élünk. Mivel ez elsősorban egy interaktív vidámpark, ezzel nem tudok egyetérteni. Viszont, hogy nem tudom szeretni, azt érzem.
-
prolad
addikt
Nem rossz. De itt úgyse az lesz a kérdés, hogy szép-e a játék (a trailer alapján nagyon is), hanem hogy még többet feláldoznak-e a játékmenetből a narratíváért.
GTA V/RDR2-nél már hatalmas volt a kontraszt aközött mit csinálhatsz free roamban és aztán mennyire lekorlátoz a mission alatt, csak hogy tényleg úgy tapasztalj meg mindent, ahogy ők megálmodták. GTA 5 ettől függetlenül remek volt elsőre, csak másodszorra jött ki nálam rengeteg gond. RDR2 az amúgy is lassabb játékmenet miatt már a végefelé nagyon nyögvenyelős volt.
Ha már ennyire erőlteti a Rockstar a torténetmesélést, akkor írjanak egyszer egy tényleg jó történetet, eddig nem sikerült. -
janeszgol
félisten
Nem volt nagy szám a trailer. A játék biztosan jó lesz.
-
Apollyon
Korrektor
Első trailernél nem fogják lelőni az összes poént, ellenben nem számítok túl sokra. Egészen gta4-ig mindig sokkal jobb lett az új rész, az 5-nél ez már változott. A modolást nagyon űzik, pedig a VR mod elég jó volt. Amit semmi értelme nem volt szétcsicskítani, hacsak nem azért, mert a 6-ban már lesz VR...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
evoken
csendes tag
Ahogyan neked meg azt sikerült egy trailerböl kihoznod kritikamentesen, hogy számodra day 1 vétel.
Maradjunk annyiban, hogy eddig mindegyik rész hozott valami olyat ami miatt érdekes volt, de ez? Maximum egy felpimpelt V-nek néz ki. Fogták a teljesen tipikus mai amerikát és fanszerviznek megszórták némi Vice city érzéssel, miközben kilométeres távolságra van egymástól a kettö, összeegyeztethetetlenek. Ez az a letaglózó hangulat? Teljesen jól irta a kolléga, egy teljesen más közegbe kellett volna helyezni, ha érdekesek akartak volna maradni, mert ez így sajnos nem több egy GtaV variánsnál. Ha a 6-os sorszám helyett egy alcímmel operálnak, egy fokkal jobb lenne a helyzet.
Természetesen, hogy ha továbbra is kompromisszum mentesek maradnak akkor biztos nagyon jó lesz, nyilván várható megfelelö mennyiségü és minöségü fejlödés is, ebben nem kételkedem. De ezt a hihetetlen rápörgést és ok nélküli hype örületet nem tartom megalapozottnak jelenleg. Kivéve ha valakinek az 5ik rész volt az elsö GTA-ja.
-
Segal
veterán
Mond le az internetelőfizudat és nem fogod látni...
Egyszerűen arról van szó hogy valaki inkább fizet többet a minőségért, a többi meg beéri egy konzollal
De ez mindenhol így van. Egy kocka Lada is el fog vinni A-ból B-be, de mégsem lesz olyan komfortos az utazás mintha egy új autóban tennéd meg az utat."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Redneck
nagyúr
Plusz ugrottak egy generációnyit. Sokkal szebb, és komplexebb lett az a játék.
Fél órája láttam csak az eredeti trailert. Szerintem közelebb volt a IV-hez mint a mostani verziókhoz.Sontir Fel:
A jelenlegi árak szerint bármi elképzelhető. Először 750 Ti-n nyomtam az V-öt mikor megjelent. Kb. 40-50 fps-re be lehetett lőni High/1080p grafikán, és marha jó volt kontrollerrel. Pedig az a VGA akkoriban nem volt egy high-end cucc.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Sontir Fel #62 üzenetére
Nem hiszem, hogy brutál gép kell majd hozzá abból kiindulva, hogy a Red Dead 2 módosított motorját kapja és a emberesen megfogják fejni ezt a játékot, tehát egy krumplin is elfog futni szerintem.
#46 nonsen5e
A "vegyé konzolt" jelmondaton kívül én sem látok más ésszerű érvet.„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
nubreed
veterán
válasz
Sontir Fel #62 üzenetére
2026 -ban ez még tuti nem jön ki PC-re szerintem, de egyébként igaz, ha ez így megy tovább akkor ott fogunk tartani, hogy a belépő szint lesz a vga-ban 500 dollár.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Sontir Fel
őstag
Lehet olcsóbb lesz venni egy konzolt a játékhoz, mint megfelelő VGAt majd 2026ban
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Redneck
nagyúr
válasz
Raysen623 #58 üzenetére
Nincs itt semmi marketing csapda. Két külön platform, és nem MS cím. Ha előbb akarod tolni, érdemes megnézni, hogy melyik konzolon fut jobban vagy szebben, aztán azt választani. Ha kijátszottad, és nem kell a gép, szerintem egyik sem marad rajtad sokáig.
negro:
Azért ne túlozzunk, a Rockstar sem hülye! Értelmetlen stratégia lenne évekre eldobni egy sok tízmilliós piacot. Nagyjából max egy év csúszással biztos kiadják PC-re is.MPM:
Az előző kettőnél az is külön ment, de lehet ennél más lesz a szitu. Sok pénzt azért nem tennék rá.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Raysen623
addikt
-
negro
őstag
válasz
markknight #47 üzenetére
Igaz, mar a 3. is fel ev kesessel erkezett, most h raneztem, de sose volt konzolom es nem is lesz valoszinu, ezert akkor ez nem volt feltuno na meg itt meg csak fel evrol beszelunk, belefert. De erted a lenyeget, hogy a 4-nel egy valalhatatlan PC verizot adtak ki es meg fel ev kellett, hogy osszefoltozzak elvarhato szintre. Az 5-nel meg kiverte a biztositokat a majd 2 eves megjelenesi kulombseg. Azert izlelgessuk mar azt, hogy kiraknak nagy ellanal es beharangozva vegre egy elozetest es lehet csak 4 ev mulva kapsz PC megjelenest?
[ Szerkesztve ]
-
-
markknight
veterán
Amúgy kíváncsi vagyok Nintendo-ra lesz-e mármint nem Switch-re hanem a következő gépre. Gondolom nem
[ Szerkesztve ]
-
NyalokAA
aktív tag
Én is így fogok tenni
2025-ben egy jó hardveraprós ps5 másodkézből lesz vagy 60-80 ezer forint, kitolom az exkluzívokat + ezt és el is adom.. ( kb mind1 xbox vagy ps mert pár év távlatában minden megjelenik manapság pc-re "kell a pénz" )
2026 vége 2027 elejére saccolnám én is a pc-s megjelenést ami alá majd atomerőművet kell pakolni , de az állunk biztos le fog esni
Akinek meg nem tettszik a grafika nyugodjon meg mire megjelenik ez így se fog kinézni a mostani konzolgeneráció sajnos nincs a helyzet magaslatán ( igazából a fejlesztők se )
Lesz majd jó kis 1080 ból skálázott performance mod low-med graffal , meg 720 ból quality high graffal meg rt vakítással -
Redneck
nagyúr
F*sza lesz! Sok dolgot áthoztak az V-ből és a Red Dead 2-ből, de ez érthető. Biztos alapok voltak, és a részleteken még javítottak. Remélem jó lesz a story és a mellékküldetések, plusz javítanak a kontrolleres irányításon!
Jakesz:
Ezt a sírást sosem értettem. Ki fog jönni PC-re is, kicsit később, de grafikailag még szebben. Az előzőnél is így volt. Anno csendben kivártam, mert nem volt konzolom, de ettől nem lettem szegényebb. Élmény volt később is.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
bence1024
tag
Akkor a Rockstar megint porba tipor mindenkit???!!!!
-
nonsen5e
veterán
válasz
CptAdamica #42 üzenetére
Mert így a sok türelmetlen ember megveszi kétszer is a játékot. Ez az egyedüli indok.
És ahogy látod akár itt is a kommentet épp fölöttem, működik.[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
ATi0021
csendes tag
Teljesen lenyűgözött, így PC-s ként arra a döntésre jutottam, hogy veszek egy konzolt 2025-ig, hogy ne kelljen várni, majd ha lesz PC-re a konzolt lehet eladom. Amire kíváncsi lennék, hogy PS5 vagy XBox X-et lenne érdemesebb venni. Meg ugye milyen TV-t?
Amúgy szerintem 2027/2028 körül jönnek majd az új konzolok, és akkor fog megjelenni a PC-re feljavított grafikával mint a GTA V-nél is láttunk ilyet. Addig tényleg nem akarok várni.
-
Uristen! Ez a jatek el es vibral. Nagyon varos es foleg abban a tudatban hogy a Rockstar nem szokott ciki termekeket kiadni a kezebol.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
doooo
veterán
Próbáltam ellenszenves maradni, mert megérdemlik az időhúzás miatt (ami a PC-t érinti), de ez akkor is nagyon ütött.
(Na most még egy The Elder Scrolls VI trailer is szivárogjon ki, és 2025-ig gond nélkül megleszek.
)
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Nagyon hangulatos lett, de miért olyan nehéz egy Rockstar méretű kiadónak, aki csillió pénzzel rendelkezik kiadni a megjelenésre PC-re is? Komolyan, mintha nem érné meg...
#37 Jakesz
Volt PS5-öm, el is adtam még év elején, azóta sem hiányzott.[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Jhonny06
veterán
+1, néztem most a trailert és zéró érzelmet váltott ki belőlem. Baromi unalmas már ez a Vice City téma. A GTA V-ben pont az volt a jó, hogy valami új theme-et találtak ki. Illetve az előző rész annyira magasra tette a lécet technikailag/grafikailag, hogy kétlem, hogy ilyen szempontból nagyon újítani tudnának. Biztos végigviszem, de szerintem ez a GTA nálam már csak egy sokadik játék lesz, amit várok, de már nem _A GTA_ lesz.
-
negro
őstag
válasz
markknight #14 üzenetére
Nem eppen. GTA 4-el kezdtek ezt de ott meg csak fel ev volt kulombseg.
-
Nagyon thrash. Zoomerek zabálni fogják.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Jakesz
addikt
Hát ez az, hogy sokaknak telik milliós pc-re, de egy 200 ezres konzolra már sajnálják a pénzt, amit akár a játék megunása után el is adhatnak. Ez nem opció, hanem inkább sipákolnak az interneten meg a konzolokat szidják addig, amíg nem jelenik meg a masinájukra. Lelkük rajta, csak bár ne látnám ezt a vergődést...
-
Raysen623
addikt
Nem vagyok GTA fan de ez még engem is elkapott. Persze nem fog ennyire jól kinézni majd, de attól még szép lesz.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Maxxy10
addikt
2025...
Aztán kitudja mennyit fog csúszni...
Elég korán elkezdték építeni a hyper csak nem tudom, hogy hova mikor a játékos társadalom már régóta várja.
-
Ryder62
őstag
válasz
markknight #19 üzenetére
"Szerintem ezeket a javaslatokat, meg meglátásokat hagyd meg magadnak és bízd a profikra..."
Azért áljon már meg a taliga! Leírta a véleményét és ennyi. Ha nem tetszik, ignoráld.
Amúgy ki a profi, hmm? A vak fanatikus?
Pontosan ezért nem írtam regényt, mert a PH-n az utóbbi időkben elszaporodtak a személyeskedő, nyers, lekezelő kommentek. Ha nem tetszik valami és hangot adsz neki, jönnek a fanatikusok és darabokra szednek.
Pedig sok mindennel egyetértek a kollégával. -
nonsen5e
veterán
válasz
BoneDragon #29 üzenetére
Szóval te hiszel abban, hogy ezek közül egyik sem lesz benne? Nagyon örülnék neki, de személy szerint 0 esélyt látok arra, hogy mellőzni fogják a fentebb taglalt mételyeket.
Gondolj bele: V-ben bejött nekik a mikrotranzakció hegy, még a brutális mennyiségű csaló mellett is; nagyon bejött. Hülyék lennének nem folytatni (és növelni) ezt a trendet. Tőzsdén vannak, tehát ha nem növelik a profitot és múlják felül az eredményeket évente 6 csillió százalékkal, akkor másnapra le van fejezve a teljes vezérkar.
-
Yodafon
senior tag
válasz
BoneDragon #8 üzenetére
baszod 10 eve csinaljak. Ugyan legyenek mar elvarasaim is....
I'm gangsta!
-
Televan74
nagyúr
2025 várjuk! Szerintem100€ körül lesz a játék. De megéri, legalább is a Rockstar eddig még nem tévedett. Majd meglátjuk.
Mindenbe beleugatok!!!
-
nubreed
veterán
Coming 2025, de csak konzolra, tehát a PC-sek jobb esetben 2027 -ben TALÁN játszhatnak majd vele.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nonsen5e
veterán
Ezt valahogy én is így látom.
Kinda elég szépen néz ki a környezet, de különösebben nem győzött meg, a karakter modellek elég gyengék, és idétlenül néznek ki.
A social médiától (a játékban is) falra mászok.
PC-re majd jön valamikor 2030-ban.
Az meg garantált, hogy a V-nél is egy nagyságrenddel
lehúzásmikrotranzakció orientáltabb lesz a multi mert a végtelen+1 csaló mellett is vették az emberek mint a shark cardokat mint a cukrot. Ki tudja, lehet itt már a single is tele lesz mikrotranzakciókkal, skinekkel, lootboxokkal, season passal.Jakesz: Én kérek elnézést, hogy szegény magyar fórumozóként csak 4080-ra van pénzem és nem konzolra.
[ Szerkesztve ]
-
-
Silenzio
addikt
válasz
markknight #19 üzenetére
Tipikus magyar kommentkultúra. Először talán tessél utánanézni, miket írtam ide a Gamepodra és a Logoutra az elmúlt tizenix évben, aztán talán vótt' beszólni. Köszöntem! 1997 óta tolom a GTA-t. De nem is ez a lényeg.
Feldobtam egy csomó témát, te meg prosztó módon ledorongolsz a semmire érvek nélkül. Szerintem, ha érdemben nem tudsz hozzászólni, inkább ne is reagálj, ha kérhetem. Mert a "szerintem kussolj", az nem érv, hanem nettó seggfejség.
#20Ádám16:
Neked is csak a '97-et tudom mondani. Igen, feltűnt, hogy a kettő merőben más. És úgy tűnik, a Grand Theft Auto egyre inkább "not my cup of tea".#21Montanaxy:
Én is jobban örültem volna. De Floridához ez illik jobban. Vagy nem. Michael Mann mást mondana.[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz
BoneDragon #22 üzenetére
Azért engedtessék már meg leírni egy véleményt.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Jakesz
addikt
válasz
markknight #14 üzenetére
Imádom, hogy szinte csak a magyar fórumokon megy a pc master race vergődés, a kommentek jó esetben fele szól csak a játekról meg az előzetesről...
-
Montanaxy
aktív tag
Nem térnek el a gta v látvány stílusától, de jóval szebb és részletesebb. Jobban örültem volna egy gta iv stílusnak, de ez se rossz. Majd lesz rá annyi mod mint a franc. De messze van az a pcs premier. De nekem még ott az EFLC, az V, Rdr 2 addig.
-
Ádám16
addikt
S mindezt sikerült kitolnod magadból egy tréler után!
Tényleg soha, semmi sem (elég) jó nektek.
GTA V series X-re 'javított' változatával szoktam néha játszani, és szerintem elképesztően szép, igényes, komplex az egész.
RDR2 előnyeit is elismerem (grafika, hangulat, ...), de biztosan feltűnt neked is, hogy a két játék karaktere teljesen más már nagyon sok éve -és ez így is lesz.[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Csak a neve Vice City, a GTA V-nek se volt sok köze San Andreashoz. Üres rentelés az egész kommented. Nem is értem a Red Dead-es párhuzamot se, ismered te a történelmet? Hogy lehet azt a társadalmat a GTA V-VI társadalmával öszehasonlítani? Hát nem viccből voltak ilyen kamu tik tok bejátszások sem.
Szerintem ezeket a javaslatokat, meg meglátásokat hagyd meg magadnak és bízd a profikra...[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
El vagyok ragadtatva!!!
Ja, nem.
- Miért nem tudnak 20 éve semmi újat kitalálni ugyanazon a három nyamvadt városon kívül? Annyiféle amerikai nagyváros van még ezen kívül, miért nem lehet New Orleans, Detroit kvázi-szellemvárosa, Boston, Dallas, Chicago? Miért nem csinálnak egy rurálisabb GTA-t a gyérebben lakott vidékekről, mondjuk a mexikói határvidék kapcsán?
- Helyette Vice City, de legalább beemelve a tipikusan szőröstirpák floridai tahóságot és a helyi fauna szépségeit.
- Micsoda újítás! Női főhős. De legalább latino, mert ugye adja magát, ha már a Scarface meg a Miami Vice volt a két fő ihlető forrás.
- Ha minden igaz, a trailer két főhőst vetít előre, akik egy pár. Ez legalább valódi vérfrissítés, teljesen eltérő dinamika, mint eddig. Plusz adja magát, Bonnie és Clyde a GTA világában nagyon még nem volt.
- Értem, hogy a retrowave meg a neoncsillámbiszbaszkák meghatározói ennek a helynek és érának, de a jellegzetesen lilásvöröses napfény azért elég ortó. A GTA V-ben nem volt ilyesmi, pedig ott is bőven sütött a nap.
- A grafika elmegy. Az autók tükröződésén látszik a fejlődés, a környezet is részletesebb, de a GTA V is néz ki így modokkal, sőt a IV is, ami 15 éves. Kivéve karakterek. Azért ezek itt jóval viaszbabásabbak az RDR2 arcainál, és a mozgás sem klappol, ld. pl. a DJ-t.
- Az inzertek alapján sejthető, hogy a közösségi médiának nagy szerepe lesz a játékban. Bleöeöeöehh...
Tisztán látszik, hogy az RDR megy a szimuláció felé, a GTA meg az elhülyülés felé, ld. GTA IV -> V, szarabb fizika, gyengébb, árkádosabb vezetési modell, morális és lelki mélységi tónusok eltolódása a Zs kategória felé.
Megértem a rocksztárokat. A szart többen kajolják.
Biztos vagyok benne, hogy meg fogom venni és talán még tetszeni is fog, de nekem akkora minőségi esés volt az V a IV után, hogy épp csak végigloholtam rajta. A IV-et úgy toltam végig, hogy még a közlekedési szabályokra is figyeltem, ha a küldetés engedte. Az V-ön végigrongyoltam, és töröltem is. "I'm too old for this shit."
-
gyimger
őstag
Ez teljesen igaz, eddig csak -1 vásárló velem. Nem baj, tudunk várni, van más.
Hitman is eljátszotta ezt, hogy két rész után a harmadik Epic exkluzív volt egy évig, vesztettek is egy előrendelést. 15$-ért vettem meg két évvel később."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
válasz
markknight #12 üzenetére
Vagy adják ki jól.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
Le kell szarni. Ha nem kell a pénz, nem kell a pénz. Persze, majd 2028-ban, amikor megfejték a konzolt vagy jön az új generáció, akkor majd jön PC-re is, de már túl vagyok azon, hogy játékokra várjak. Ha tudok várni X évet megjelenésig, tudok várni Y-t is és megvenni bagóért. Rossz taktika.
-
Segal
veterán
BRUTÁLIS!
Csak vajon PC-re mikor fog ez megérkezni? 26?"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
markknight
veterán
GTA V - 96 millió
GTA IV trailer - 45 millióNa, ez videojáték lesz az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
Az első játék lesz, amit megveszek day1 (teljes áron).
Óriási lesz szerintem ez a játék! -
Zamasun
aktív tag
Jó uramatyám hogy néz ez ki
-
Infernohun
tag
Többször meg kellet néznem,ha hozza azt a részletességet mint az RDR2 (hozni fogja..sőt..),engem felcsigázott és biztos vagyok benne hogy minden idők legjobb nyitó eladását hozza majd .Sok részlet van a trailerben,újra kell néznem..
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elnézést, hogy későn osztottam meg, pont elaludtam mielőtt kitették...
Live-Die-Respawn
-
Ryder62
őstag
Hát nem vágtam magam hanyat tőle.
Attól viszont igen, hogy 6 órája van kint ez a videó és már 37 millió megtekintésnél jár.
[ Szerkesztve ]
-
Rodi 4.80
senior tag
Hatalmas! 😀
Új hozzászólás Aktív témák
gp Kiszivárgott a teljes trailer, így a Rockstar nem várt tovább, hivatalosan is elérhetővé tette a videót.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Gyúrósok ide!
- Delta Force - Megjelenési dátumot kapott a kampány
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest