- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
kisspista #4760 üzenetére
Van újabb Magyar (Hungary_83_TM_2010.10_110121.fbl) és Szlovák (Slovakia_83_CEDA_2010.10_110121.fbl) + új hnr-ek.
(#4759) kovacsa: Egyébként a neve hungary.fbl
(csak van 1 progi, amivel át szokták nevezni hogy könnyebb legyen beazonosítani, de attól még nem ez a hivatalos neve.)
-
DM43
Topikgazda
válasz
kisspista #4738 üzenetére
Én sejtem, hogy mire gondolsz. De ha jól megnézed, akkor abban a táblázatban 2 kivételével az összes tartalmazza a domborzat licenset. Viszont azok csak "kiegészítő" licensek, mert csak velük nem működik a program (az alkalmazás nincs megjelölve ezeknél)
Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy a domborzathoz nem kell külön license file.
De már megint erősen kezdünk a warez felé ballagni!!! -
snowdog
veterán
válasz
kisspista #4727 üzenetére
Igazad van, másképpen fogalmazok. Természetesen a térképekhez kell licensel, de a 3D-hez nem kell külön license, mert a legtöbb license már eleve tartalmazza a 3D-t. Így értettem.
Egyébként a linked nálam sem működik.
drotifuti
Feltételezem nem kellett külön license hozzá.
-
_kanga_
csendes tag
válasz
kisspista #4729 üzenetére
A weblap nem található
HTTP 404
A legvalószínűbb okok:
•Lehet, hogy hibásan írta be a címet.
•Ha hivatkozásra kattintott, előfordulhat, hogy a hivatkozás már elavult volt.Lehetséges lépések:
Írja be újra a címet.Visszatérés az előző oldalra.
Ugrás és keresse meg a kívánt információt.
További információ
Ha eennek kell bejönni, akkor rendeben.
-
drotifuti
aktív tag
-
zazazs
csendes tag
válasz
kisspista #4694 üzenetére
Na idefigyelj kispista én az vagyok aki regisztrálta magát ide! Eddig a fiam intézte az én és az Ő kérdéseit is! Valamint Ő csinálgatta a PNA-mat amíg el nem ......! Én már kinőttem ebből a gyerekes dologból amire célozgatsz! Érthető voltam számodra? Vagy éedekel még valami más velem kapcsolatba? Kor-magasság-családi állapot-származás-stb?
Attól mert kérdezek biztos nem vagyok olyan okos mint te!
De te se vágsz mindent a visszaolvasásaim alapján!
Gondolom a fiam is kérdezte ezt a kérdést azért mondod? De ha kérdezte akkor miért kérdezné még egyszer! -
_kanga_
csendes tag
válasz
kisspista #4639 üzenetére
A loading.bmp -t beteheted egy primo gyölkérbe létrehozott ui_igo9\480_272 mappa alá, és még tehetsz bele exiting.bmp-t is meg loading_progressbar.bmp -t.
Egyébként ha nem tudnátok, akkor a problémamegolás titka nem más, mint megtalálni azokat az embereket akik megoldják a problémát.
-
TRob1
veterán
válasz
kisspista #4619 üzenetére
Há má hogyne jönne
Mindenkinek az tetszik. ugyanúgyvan a kedvencek mint az 1.6-ban. A sima Kedvencek mappa kék (nekem pl. itt vannak a sajátjaim), a Saját kedvencek mappa sárga (ide asse tudom hogy kell menteni), de persze mind1iknek megváltoztathatod neked tetszőre.
(#4620) kockazatos: A blut elérését is Storage Card-al írd, meg ezután minden mást is, mivel nálad így hívja a gép a memkarit.
-
SzaboZE
addikt
válasz
kisspista #4589 üzenetére
A válasz gombbal egyszerűbb lett volna válaszolni
Nem személyeskedni akartam, csak elmondtam hogy szerintem felesleges a funkció. Nekem a jobbrabalra se hiányzik. Bori van beállítva, a lehető leghallkabbra, így ha szól a zene a kocsiban, akkor nem is hallani. Ha meg valamiért nagyon koncentrálnom kellene a közlekedésre, akkor lekapcsolom a rádiót.
De ilyen nem igazán vót
-
TRob1
veterán
-
kockazatos
tag
válasz
kisspista #4558 üzenetére
igen memóriakártyáról megy a primo. De ez a Cobia_420_64 azért kell mert mio nem megy hivatalosan kártyáról és ezt a mappanevet kell adnom a primonak.
Ebben van a primo. De a mappa neve nem mindegy hogy mi van megadva?
Ehez a tipushoz ez a mappanév tartozik. Ezt nem értem teljesen: a Storage Card nevet a saját készülékednek megfelelően kell változtatni (ennek utána kell járnod, akár a készülékben kutakodva, hogy nevezi a készüléked a memóriakártyát!)
Hogy és hol kutakodjak? -
kockazatos
tag
válasz
kisspista #4556 üzenetére
kiszedtem az other mappából a blut mappából ezt a három dolgot.
blut ikon a főmenüben és külsőn de ha rányomok az ikonra csak a navigációs képernyőt adja be ugyanúgy
most ezt írtam a sys-be:
[bluetooth]
btappl="\%SDCARD%\Cobia_420_64\utility\BTOnOff.exe"
már a.... kivan hogy csak ez nem jön össze -
formasu
tag
válasz
kisspista #4319 üzenetére
Ez most nagyon off! Oda figyelsz, hogy hol olcsóbb-drágább néhány Ft-al az üzemanyag, ez OK. egy tankolásnál meg tudsz takarítani max. 1l üzemanyag árát.
Van ennél sokkal komolyabb dolog, még egyes "nagy nevű kutaknál is" , hogy 4-5 literrel többet tankolsz, mint azt a megtett km, ill. a szint mutató állása szerint kellene! Ha keveset tankolsz, ezt általában nem veszed észre.
Tehát: elmész egy olcsóbb kúthoz, nyersz 1 l üzemanyag árát, és "többet mutat az óra 5 l-el" Van kút, ahol nem mindegyik oszlop csal, csak 1-2!
Példa: amikor éppen jelez a műszerem, 35-37 l hiányzik a tankból. Volt olyan kút, hogy 44.5 l-t tankoltam! Többet tudnánk megtakarítani, ha a "becsületes" kutakat tennéd közre, vagy azokat, ahol nem szabad tankolni, mert becsapnak! A többszörösét takaríthatnánk meg vele.
Nyersz 300 Ft-ot egy tankolásnál, és elvesztesz 1000-1500 Ft-ot! Remélem, megértettél, nem a munkád ellen beszélek. Érdekes, ezt tőlünk nyugatra nem tapasztaltam! -
pappkarcsi
senior tag
válasz
kisspista #4285 üzenetére
Pont ezek szerint tettem amit kellett, de nem.
(#4287) kisspista
Ilyen felület meg csak a primoban van, de az meg nem indul el. A menüben ilyen nincs.
Tudok feldobni videot hogy mit látok, ha kell.. de nincs ilyen mint a képen.Lehet, hogy úgy tűnik, hogy nem értek hozzá, de megcsináltam már 10-15 darabot, azokkal nem is volt gond, de ez kifog rajtam.
-
DM43
Topikgazda
válasz
kisspista #4293 üzenetére
Ne keverd már a szezont a fazonnal. Amiről te irsz az PDA és nem PNA. A WinMO az előbbiek op.rendszere, a PNA-kon WinCE van. A maiakon a menüben van olyan funkció, hogy a gyári beállítás visszaállítása. Ez többé-kevésbé megfelel a HR-nek. De ezeken a gépeken az igazi HR egy ROM égetés.
-
malvin1
tag
válasz
kisspista #4293 üzenetére
Én is nagyon szeretném megtudni a készülék pontos tipusát.
De hogyan?Olvastam fórumokon, hogy használnak egy devinfo2 nevű programot, de az ezen nem működik.
A rajta lévő DeviceInfoDlg.exe outputjában ezt a számomra érthetetlen sort találtam:
Device type: BSP Version: AIVCE6_NANO_Rel1.04.1.01
Ez esetleg mond valamit?2. A leírásban nincs szó a HR-ről.
3. Már sokszor próbáltam NAVON-ra kereasni, de csak a készülékek reklámjait találtam.
-
-
malvin1
tag
válasz
kisspista #4287 üzenetére
@kisspista
Tkp. semmit. Csak nézegettem, meg próbálgattam, milyen is a WinCE.
És ha már, akkor beszereztem néhány WinCE-n futó programot is.
De most sikerült el ...ni. (mérmint a WinCE-t), azzal, hogy nem jelenik meg a Taskbar.
Ezt szeretném helyreállítani.u.i. Másik 5let (ami WinCe-ben szintén nem működik)
clicking Control Panel, clicking Appearance and Personalization, and then clicking Taskbar and Start Menu.
Clear the Auto-hide the taskbar check box.Nincs a control panelben Appearance ...
Végignéztem mindent, sehol nem találtam, hogy hol lehet kikapcsolni az Auto-hide-t. -
pappkarcsi
senior tag
válasz
kisspista #4281 üzenetére
Természetesen a zipet másoltam be a skinbe, méghozzá ezt a kettőt:
GJA_v2.24D_800x480.zip
GJA_v2.24N_800x480.zip
de van egy ilyen is
GJA_v2.24N_800x480_vlad.zipEz az aktiválos dolog nem megy. Sajnos nem találtam ilyet a menüben. A primo ugye nem indul a wayteq keretprogramjában pedig csak "téma" van ott is csak theme1 theme2 theme3... 4..
Letöltöttem egy ilyet:
rob_primo_branding_1.6_800x480.rar-t és a benne lévő branding.zip-et bemásoltam a gyökérbe felül írtam amit kért, de így sem akarta a jót.Esetleg van erre is valami rom frissités ami miatt máshogy néz ki a menü?
-
plajos
aktív tag
válasz
kisspista #4236 üzenetére
miért van úgy, hogy egyes bejegyzéseknél "az útvonalon" rész előtt pont van, másik előtt nincs?
- miért nincs írásjel a mondatok végén?
- miért is kell ez "az útvonalon" a mondatba?
- az adatbázisod tartalmazza a lakott terület, 30-as zóna, veszélyes szakasz, bukkanó ...stb. helyeket (koordinátákat), melyeket Eszter bemond?Vesző az nem pont, hangsúlyozásra jó, próbáld ki veszővel és vessző nélkül miként mondja Eszter.
Pontnál, vagy felkiáltójelnél nincs hallható különbség a kiejtésben ezért nincs pont, vagy felkiáltójel a mondat végén. Ha hiányolod tegyél.
Az útvonalon azért kell mert ott van a kamera, az útvonalon.
Lakott terület adatbázisom nincs, szerintem nem sok értelme van ezt bemondani.
A többi sincs (31-as zóna, bukkanó, stb.)
Szerintem ezeket nem a legutóbbi adatbázisom sys.txt-jéből másoltad ki, mert pár hete javítottam ilyen nincs benne:activated_speech="Figyelem, busz sávot figyelö kamera, az útvonalon"
overspeed_spoken_type=1Busz sáv kameránál (és még több helyen) felesleges a gyorshajtáshang, ezért így kell beírni:
activated_speech="Figyelem, busz sávot figyelö kamera, az útvonalon"
overspeed_spoken_type=none -
TRob1
veterán
válasz
kisspista #4232 üzenetére
Szerintem amit dizájnol, az már neki max.1-2 perc, úgyhogy ha naponta jönne ki újabb skin, akkor is bőven beleférne, de persze nem mindenki ugrik rögtön a legújabb skinre.(többek között én se, ha nem jön vmi használható extra megint, akkor leragadok a 2.23nál
) De amint látod, neki is még a 2.23 fut (főleg hogy semmi új nincs az "újban")
TomsSoft skin: nekem nem tetszik
(Azért persze köszi hogy jelezted)
-
rolmillion
csendes tag
válasz
kisspista #4229 üzenetére
Nekem 3 gondom volt a Dafunk skinekkel (Lajos jobb, köztes pont kijelzés fenttel)
1. A zöld sávjelző táblák (nagy útkereszteződésnél lefele mutatnak) nem tetszik, kikerestem melyik ez, és az eredeti data.zipből kimásoltam.
2. A zöld-narancs nyílkombináció nem tetszett, original narancs data.zipből kikeresve.
3. Madártávlat nekem kevés az 1000 m, ezt nem ebből a képnézegetőből, de kinyomozva át tudom állítani.Na most nekem ez a 3 funkció nem jön be ezért ezeket gyorsan átmásolom, felülírom és élvezem.
Komolyabban nemhiszem hogy dizájnolnék, de ezek cseréjével én már elégedett vagyok, és van egy saját GJA Dafunk PLajos Rolmillion 223 skinTRob brandinggel
-
paroczi
csendes tag
válasz
kisspista #4196 üzenetére
(#4196) kisspista: Lehet, hogy Te úgy használod, hogy kikapcsolod, de vannak olyanok akik használják a készenlét funkciót is. Attól, hogy Te nem érted a problémát még fenn áll.
Én is használtam a készenlét funkciót, de pont amiatt hogy "elveszíti" az útvonaltervet áttértem a kikapcsolásra. Valószínűleg jncn fórumtárs is ezt fogja tenni.
-
TRob1
veterán
válasz
kisspista #4187 üzenetére
Idézet a #4178-ból: "Most ha félóra után bekapcsolom, egyből törli az útvonalat. Ha 30 percen belül kapcsolom be, akkor még megvan az útvonal."
Magyarul: ha letelt a 30 perc, akkor törlődik valamiért a beállított útvonal, ha még nem telt le a 30 perc és úgy kapcsolja vissza, akkor meg megvan még az útvonal.
-
TRob1
veterán
válasz
kisspista #4184 üzenetére
Az a 30mp az 30 perc! A standby=készenlét, vagyis nem kikapcsolod a készüléket, hanem készenlétbe kapcsolod ha nem túl hosszú időre kapcsolod ki(fogyaszt vmennyit közben), gyorsabban elindul, és megvan (normál esetben) a beállított útvonal, és onnan folytatja... Kb. mint a Windows alvó állapota
-
Jaki2000
aktív tag
válasz
kisspista #4180 üzenetére
Nem jncn helyett válaszolok, de hosszabb úton pihenő közben is lehet félóránál több a standby. És ekkor újra keresem?
Vagy! Beállítom! Az autót leállítom, és 34,5 percet várok az anyósomra! Mert visszament még egy-két szatyorért!!!
A kamoinosokról ne is beszéljünk!(#4178) jncn: Menü >> Útvonal >> Egyebek >> Útvonal mentése
(#4179) papsoka Az avatarod is rideg kék. Mi a baj kékkel?
Hogy most mennyi baj van ezekkel a skinekkel. Pedig más csinálta szabadidejében! Most, hogy jól összeállt a primo, meg a skinek is, lehet a színeket, meg az ikonokat b@sztani. Vagyis a készítőket.
plajos mondta: csak egy kis programozói tudás kell hozzá. Eddig örültünk, mint majom a farkának, hogy van skin, van új skin, és lehet az alapon változtatni.
Paposka: A sima GJA nem kék!!! -
iceQ!
addikt
válasz
kisspista #4138 üzenetére
Alap Primot feltettem és akkor is újraindult.
Itt vannak az adatok a GPS-ről:
* Operációs rendszer: Microsoft Windows CE 6.0
* Processzor típusa: SiRF Atlas IV 500 MHz
* Memória: 2 GB ROM / 64 MB RAM
* Kijelző: 3,5" TFT LCD, 320x240, 16bit
* Memóriabővítés: microSD (max. 8 GB-ig)
* Audio: beépített monó hangszóró
* Csatlakozók: 3,5 mm fülhallgató, miniUSB
* Akkumulátor: 630mAh Lithium-ion
* Méret: 92 x 77 x 10 mm
* Súly: 112 gMost a sima iGO8 van fent ez működik de GPS jelet nem talál hiába töröltem ki a sys.txt tartalmát!
-
peti85
senior tag
válasz
kisspista #4100 üzenetére
Sikerült megcsinálni, működik a gyári BT program, valamit elírhattam, mert csak az elérési utat írtam be újra. Sajna így sem megy a némítás, ami elég gáz.
A gyári program ikonja így is mindig látszik, de úgy néz ki mindegy hova teszem, újraindítás után visszateszi az eredeti helyére, fent a képernyő közepe táján.Amúgy egy CNS Globe HD PNA-m van, ezt valóban nem írtam, bocsi.
Köszönöm a segítséget!
-
peti85
senior tag
válasz
kisspista #4095 üzenetére
Találtam egy áthidaló megoldást.
A PNA gyári BT programjában be lehet állítani, hogy induljon el automatikusan, valamint, hogy mindig jelenjen meg az ikonja a képernyőn, így iGO alatt is látszik ott, ahova én teszem (pl. jobb felső sarokban). Ezzel csak egy a bökkenő, bejövő hívásnál nem némítja el az iGO-ban lejátszott zenét, ill. a navi hangját. De ez gondolom akkor is így lenne, ha a GJA skin ikonjával indítanám a BT programot, igaz?
Erre nincs valami megoldás? -
peti85
senior tag
válasz
kisspista #4093 üzenetére
Köszönöm, megvan az ikon, de ha rányomok akkor belép a térképre és azt mutatja. Próbáltam a sys.txt-be beírni azt is amit te írtál(be is másoltam a megadott mappába), de ha az én verziómat írom is a térkép jön be. Próbáltam röviden és hosszan is nyomni a gombot, ugyan az az eredmény. A térképcserélő viszont bejön rendesen.
-
TRob1
veterán
válasz
kisspista #4064 üzenetére
Engem az életben jobban idegesít a villogó rendőrautó, meg a rendőrbá' jelzés
Egyébként ezek nem a sima dafunkba vannak, azokat más valaki teszi pluszba bele, de ezek léteznek dafunk nélküli változatban is. A túlcsicsázott dolgok 1ébként engem is zavarnak, nekem ezek ilyenek: dimka skin, gold&silver skin, 3d épületek (pláne kicsicsázva, színezve, csúcsostetősítve), faluk-városok képe (főleg lovagkori, meg jövőbeli, meg hasonlók)...stb.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
kisspista #4057 üzenetére
Hát pont azért, hogy aktuális legyen. Ha valaki az új gurjont akarja használni, akkor dafunk hiába csinosítgat egy régebbit (főleg hogy azt már megtette). Dafunk nem "elcseszi" az új dolgokat, hanem továbbfejleszti. Mindig ugyanazt kapod dafunkba mint simába (az összes újítást), csak csinosítva, szépítve, esetenként 1-2 plusszal megspékelve. Pont azért is ugyanaz a verziószám. Pl. 2.23 gja-ban semmivel nincs több mint 2.23 gja dafunkban (sőt, kevesebb). Megintcsak egy Win-es példa (most ilyenek jutnak az eszembe
): ha mondjuk én témákat készítgetek és ugye sokan win7et használnak, meg én is, akkor már nem xp-re fogok témákat gyártogatni (meg nem is Vista-ra), pont azért mert manapság a win7 a legfrissebb, és ne ragadjunk már le a múltban.
-
TRob1
veterán
válasz
kisspista #4054 üzenetére
Pl nekem jóval jobban tetszik a dafunk verziójú, mint a sima. Színvilág, grafikák, stb. Annyira, hogy csak dafunk-ot használok, amíg nem jön abból új, addig nem használom az újabb gurjont
Ez kb. olyan, hogy a windows asztal is mindenkinek másképp jön be, és kb. a legminimálisabb az a réteg, aki alapon hagyja, úgy ahogy a MicroSoft megálmodta
Na kb. ezért kell tovább "bontogatni", "tuningolni". Nem minden embernek ugyanaz jön be.
-
kockazatos
tag
válasz
kisspista #3983 üzenetére
Nekem 1.5d és 1.6-nál kék lett. De olyat teszel magadnak amilyet akarsz. az 1.5c-nél volt sárga. De ezt magadnak megcsinálod ami tetszik. Az ikonok elcsúszása is megoldódott ezzel:;-pl_mod fav. icon position
<SPRITE xxx x=25 y=25 z=1000 bmpalign="CENTER" bmpvalign="CENTER" iconmodel="*.icon" iconindex=1>
Ezt bemásolva nincs elcsúszás már!
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest