- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
csonti70
csendes tag
válasz
kisspista #5915 üzenetére
Én a mapchanger ini fájl eredeti leírását mellékeltem nem az én beállításomat. Nekem sdmmc néven van a kártya onnan azonnal mobilnavigator exe van tehát nincs primo könyvtár hanem a fájlok egyenként vannak az sd-n.
Most erre próbáltam módosítani de így sem indukl.swpoi=1
swbuilding=0
swhistspeed=0
swphoneme=0
DirContent=\SDMMC\content
DirSave=\SDMMC\save
ExeName=mobilenavigator.exe
Sound=set.wavAz utility mappa a content mappában van.
Nehéz eset vagyok Köszi a segítséget. -
csonti70
csendes tag
válasz
kisspista #5913 üzenetére
Be másoltam a content mappába az utility-t.Az ini fájl ezt mutatja:
swpoi=1
swbuilding=0
swhistspeed=0
swphoneme=0
DirContent=\SDMMC\Primo\content
DirSave=\SDMMC\Primo\save
ExeName=mobilenavigator.exe
Sound=set.wavEz most jó vagy nem? Mobilnavigator exe-vel indul nekem a primo.Még konkrétan mit kellene állítanom?
Előre is köszi. -
malvin1
tag
válasz
kisspista #5844 üzenetére
Lehet, hogy egészen másról van szó - ezért bocs, ha hűlyeségeket beszélek.
Szóval, nekem először simán ment minden a Naviextrassal.
Aztán belepiszkáltam a rendszerbe, és már nem ismerte fel a Navont.
Gondoltam, az nem látszódhat, hogy mi van az USB végén, ezért az eredeti backup-ot visszaállítottam egy Pen-drive-ra. Rögtön felismerte mint Navon.És éppen ma - csak úgy kívácsiságból - betettem a Pen-drive-ot, és azt mondtam, frissítse.
És frissítette! -
Szanyo74
tag
válasz
kisspista #5791 üzenetére
- TTS útvonal összefoglaló felolvasása útvonal tervezéskor
Tervezett útvonalnál a következő manőver hosszú megnyomásával
- TTS újratervezési információk felolvasása
skin beállítások, újratervezési info megjelenítése ha be van kapcsolva automatikusan felolvassa a távolság és időeltérést
- TTS vezetési képernyő gombokhoz hang hozzárendelése
TTS beállítások utolsó menüpontja
Bekapcsolt állapotban a vezetési képernyőn lévő gombok érintésekor bemondja a választott funkciót (2D/3D, TMC, Menü......) -
KZ_3D
tag
válasz
kisspista #5756 üzenetére
Olyan, mint amikor a Windows-ban leteszed a futó programot a tálcára.
Itt viszont ezáltal nem lépsz ki teljesen a Primo-ból, hanem visszakerülsz a PNA vezérlő felületére (más programokat is el tudsz indítani). Ha vissza akarsz lépni a Primo-ba, akkor újra elindítod a GPS ikon-t és már benne is vagy azonnal.
-
Szanyo74
tag
-
nzoli2
tag
válasz
kisspista #5647 üzenetére
Az 1.2 például villámgyorsan talál holdat és ami meglepő még bent a lakásban is ahol eddig semmit.
A netes tmc nagyon jól szuperál és kilépéskor sem törlődik a következő bekapcsolásnál újra betöltődnek a forgalmi adatok még ha nincs is netes kapcsolat...
Ez csak ami hirtelen eszembe jutott...
És egy trükk amivel az 1.1est is érzékenyebbé teheted ha már annyira ragaszkodsz hozzá.
( A WC-n is talál holdat pedig ablaka sincs)
Együtt van fent sd-kártyán mind a kettő. A régit átnevezed pl:1.1Primo az új legyen csak Primo.
Ha az 1.1-est indítod ugyanolyan jól fog jelet mint az új. -
-
SimonYana
addikt
válasz
kisspista #5642 üzenetére
Tökéletesen igazad van!
Viszont , ha nem kapok semmilyen választ az nem okoz feszültséget.
Vissza olvastam sokat , de mindenhol csak a 320-as és a 800-as felbontást olvastam amibe bele untam , mert nem érdekelt , és ezért merészeltem feltenni a kérdést és ahelyett hogy választ kapok , leoltanak , pedig a válasz sem került volna sokkal több betűbe , főleg egy hozzáértőtől!
Én több ezer emberrel vagyok kapcsolatban és , ha valamit 100 embernek kell elmondanom , abból sem csinálok problémát!
Ha nincs hozzá energiám , vissza térek pár óra múlva és akkor válaszolok , minden egyes hozzászóláshoz , vagy priváthoz!
Nyitottam már fórumot is ,és a rosszabbik esetben belinkeltem szerencsétlennek , hogy ne keljen több száz hozzászólásból kiszűrnie azt ami őt érdekli!
Nem vagyunk egyformák! Megértem!
Akkor sem kell óltogatni a szokásos dumával , hogy olvass vissza!
Hidd el ezzel kezdtem !Elnézést a heves reagálásért így utólag!
Nem akarok feszültséget!
Nem ezért jöttem be! -
csiki52
tag
válasz
kisspista #5524 üzenetére
igen, hangsulyozom megvettem a készülékeket összesen 3 at IGO -val eszembe sem jutott nem megfizetni az árát.. hittem a frissitésben upgrade-ben....de nem vehetünk minden verziováltásnál uj vasat, mint ahogy a win vagy védelmi szoft. váltáskor sem kell mindig gépet cserélni...elég upgradelni
csak olvastam hogy sok hozzászolásra mindjárt warezt kiáltanak...persze nem mentem a hobbibol "letöltőket " de némely esetben azt gondolom indokolatlan elitélni mindenkit hiszen bizonyos % ban mindig van ok..és okozat.kizárolag ez a saját tapasztalatom és álláspontom tükrözi.
és bizony ha valaki megvette és otthon saját használatra bármi legyen az...átalakitja és csak használja nem adja tovább nincs olyan törvény ami ezt büntethetné..ez is egy nem régi hozzászolás volt....lehet / mint ahogy a jogászok politikusaink is teszik / igy is ugy is egy szöveget értelmezni...de csak az "itéljen" aki mindenben tökéletes, bünmentes..ilyen pedig bizony nincs...ismét bocs a témát részemről lezártnak tekintem. -
snowdog
veterán
válasz
kisspista #5515 üzenetére
Na ez a következő, ami ilyenkor előjön. Kapja be az NNG, mert mindenről ő tehet.
Megkérdezhetem, ha pár év múlva behal készüléked, mint az én Wayteq X920BT-m egy év és egy hónap után, akkor a következő gépedet már navi programmal együtt fogod megvenni? Vagy ha még akkor is árulnak navi program nélkül, akkor mégiscsak olcsóbb lesz azt megvenni? Az NNG meg kapja be.
És mielőtt még megkérdeznéd válaszolok rá. Igen, és annak idején megvettem az Aeromap-et, majd a Destinator-t, azt követően az iGO 2005-t, az iGO 2006-ot. És végül a FULL EU iGO8-at)
-
snowdog
veterán
válasz
kisspista #5512 üzenetére
Nincs ebben semmi meglepő. Azoknak adják el, akik megfizetik az árát.
Úgy is mondhatnám, ahol nem ingyen akarják letölteni a netről, hanem bemennek az üzletbe, és a pénztárnál leszurkolják a vételárat. Miért kell ezen csodálkozni? Nem ez (lenne) a normális?
Tudom, ott sokkal jobban élnek, sokkal többet keresnek, sokkal olcsóbb a benzín, meg a zsömle, és még sorolhatnám. Nekünk meg nem telik rá. Nekünk csak a warez marad. Mindenhol ez jön elő, ha a téma szóba kerül. Aztán mikor a benzín 100Ft lett, ugyan annyian tankoltak, aztán mikor 200 Ft lett, akkor is, most mennyibe is kerül 1 liter benzín? 350-380 Ft, és mintha még most is ugyan annyian tankolnának. Szóval ha valaki valamit megakar venni, akkor azt meg is veszi. Ide akartam kilyukadni.
-
nzoli2
tag
válasz
kisspista #5509 üzenetére
Igen úgy hallottam én is, német cuccokkal üzemel
I the NavGear 6"- Navigationssystem StreetMate GTX-60-3D Deutschland
only Dutch, English, French, German, Greek, Italian, Polish, Portuguese, Russian, Slovenian, Spasnish, Turkish language and voise, also TTS-nua-deu voice.
Language and voice from iGO Primo 1.1 unsupported... -
Jaki2000
aktív tag
-
kisspista
senior tag
válasz
kisspista #5426 üzenetére
Kicsit átszerkesztettem az igényeimnek megfelelően, remélem nem baj.
Vízjelet és feliratokat leszedtem, helyette iGO PRIMO bal felső sarokba került, loading_progress-t lecseréltem zöldre, átméreteztem, majd készítettem neki vetített árnyékot és csík mezőt. Szerintem így sokkal szebb lett. Köszi a képet!
-
malvin1
tag
-
drotifuti
aktív tag
válasz
kisspista #5269 üzenetére
és ha nincs ilyen menü olyan van h, útjelző tábla sávinfo,kamera elhagyása...itt vannak csuszkák is...ááá már megválaszoltad..
És ojat lehet h belevarázsolni ezt a funkciót a skinembe? GJA carbon 2.23 a felbontásom miatt(320*240) sajnos p.lajos féle nem jókockazatos: milyen felbontásod van?
-
DM43
Topikgazda
válasz
kisspista #5199 üzenetére
Azért én még hozzátenném a dologhoz, hogy általában minden tesztelői példány egyedileg meg van jelölve. Ha ez nyilvánosságra kerül, akkor teljesen egyértelműen beazonosítható a forrás. És hidd el, hogy minden úgy van, ahogy Snowdog mondja, sem ő, sem én nem beszélünk a levegőbe (és nem csak azért, mert nem szoktunk)
-
snowdog
veterán
válasz
kisspista #5199 üzenetére
Megint csak azt kell mondanom, hogy tévedsz. Nem úgy fog kikerülni, ahogy gondolod.
Meséld már el nekem, hogyan lehet a legális verziót "simán másolni". Mert erről még nem hallottam, ez nekem új.
Ha a feltört verzió megjelenik, akkor az csak egyféleképpen történhet. Valamelyik gépen legálisan megjelenik (lásd korábban mellékelt linkben a teszt gépet), kiszedik belőle a programot, és feltörik. Ezt fogják közzé tenni. Ezt a módszert ugyanis nem lehet kivédeni.
És ennek semmi köze az NNG-hez, vagy a Microsoft-hoz.
-
snowdog
veterán
válasz
kisspista #5197 üzenetére
Azt hiszem ebben most tévedsz (részben). Abban egyetértek veled, hogy nincs feltörhetetlen program. De nem olyan széles körben értenek hozzá, mint gondolod.
Amiben meg tévedsz: "szerintem már kisebb körben ugyan, de terjesztik kéz alatt, ebben biztos vagyok". Ez kizárt dolog. Egyrészt mert technikailag megoldhatatlan, másrészt a hivatalos tesztelők (aki hozzáférhetnek a tesztpéldányhoz) olyan nyilatkozatot írnak alá, hogy egy perben a gatyájukat is elperelnék tőlük, ha kikerülne bármi is, akárcsak "baráti" körben.
Az aki meg képes feltörni a programot, és még arra is késztetést érez, hogy publikálja, nem több egy-két személynél. És ha már hozzájutottak a programhoz, és fel is törték volna, akkor az már kint lenne a neten. Mert nekik az a győzelem, hogy megmutathatták mire képesek. Ha jól emlékszem egy ilyen sikerélmény után üzentek is az NNG fejlesztőink.
-
Szanyo74
tag
válasz
kisspista #5059 üzenetére
-És ha a branding-ba teszed van szürke csíkod?
-felirat és a bmp megjelenítésének ugyanazok a feltételei:visible=(%lua.tmcWasPresented && %traffic.settings.traffic_enabled && !%warning.driveralert.alerts.size > 0 && !%navigation.has_junctionview && !%navigation.is_in_simulation)>
-
malvin1
tag
válasz
kisspista #5045 üzenetére
Egyenlőre csak "játszásibul".
De mondok kapásból egy igazi érvet is: mi van akkor pl., ha a feleségem más skint (pláne branding-ot!), más beállításokat szeret? Így lényegesen könnyebb (volna) váltani.u.i. a volna arra vonatkozik, hogy a második nem látja a GPS-t.
Amúgy most próbáltam ki élesben: a Wolf látja.
Viszont a különféle GPS utility-k szintén nem. -
snowdog
veterán
válasz
kisspista #5016 üzenetére
Természetesen nem neked címeztem, csak a felkérésedre írtam. És azért tettem fel egy másik fórum bevezető részébe, hogy könnyen elérhető legyen.
Az előző leírásból kimaradt, de gondolom egyértelmű, hogy az olyan leírások, tanulmányok, hozzászólások is jogsértőek, amik arról szólnak, honnan szerezhető be, hogyan telepíthető bármelyik gépre egy feltört, illegális, azaz warez verzió!
Kár hogy a leírással lecsúsztam az 5000. hozzászólásról, mennyivel egyszerűbb lett volna hivatkozni rá!
-
snowdog
veterán
válasz
kisspista #5013 üzenetére
Ebben segítségétekre lehet ez a fórum [link]
Az alábbi tájékoztatót oda is feltettem [link]
Idézet a fórumról:
"A teljesség igénye nélkül a jogsértő tartalmak:
alapszoftver (a béta-változatok is, mivel azok is védettek, illetve kizárólag belső, fejlesztői változatok!!)
épületek
textúrák
hangok
nyelvi file-ok
DEM és terrain (domborzat) file-ok
térképek
az ún. file-felszabadító szoftverekami NEM jogsértő:
branding
benzinkutak
fonémák
POI
skinek
sémák (scheme)
speedcam-ek
HNR
ikonokNav N Go Kft.
Bérc u. 23.
H-1016 Budapest
Hungary"Tehát a fentiekből következik, hogy a program legfontosabb összetevőinek megváltoztatása, terjesztése tílos, és jogsértő.
Ide tartozik maga a program, ami feltörés nélkül más gépen nem is használható (nyilván már maga a feltörés is illegális, de a feltört exe terjesztése is az), a térképek, a data.zip, a gyári hangok, a gyári nyelvi fájl és a fenti többi tíltott összetevő.
Tehát ezek terjesztése, ezekre mutató linkek közzététele mindenhol tílos, és illegális. Ezeket kell szem előtt tartani. És időnként (ha a Moderátor erre jár) ezek megsértése miatt bannolnak itt is fórumozókat.
-
snowdog
veterán
válasz
kisspista #4941 üzenetére
Mivel ugyis leült a topik szerintem belefért.
Megjegyzem egy vaklárma (Primo 1.2) kapcsán végig a Primo-ról és az NNG-ról volt szó, tehát nem is annyira off. De akinek meg nem tetszik, nyugodtam ugorja át. Nem kötelező végigolvasni. (Ez nem neked szólt, de nem akarom külön hozzászólásban írni).
-
_kanga_
csendes tag
-
_kanga_
csendes tag
válasz
kisspista #4794 üzenetére
Állítsd a lekissebb időre és akkor figyelembe veszi, legalább is nálam működik, már nem egyszer-kétszer volt hogy sokkal jobb utat ajánlott fel, mint amerre én mentem volna, akkor még mindig szívtam, aikor felülbíráltam az általa tervezett útvonalat, most már nem teszem , elhiszem neki, hogy jobban tudja, ennek ellenére van amikor bevisz a dugóba, mert nem tud jobb alternatív útvonalat, vagy nincs másik út (pl. M7-es bevezető).
A TMC adás az esetek többségében nem azonnal értesít a balesetekről, és a torlódásokat is később jelzi és sokkal tovább mutatja, mint az a valóságban van, a lezárt szakaszok és sávkorlátozások (útfelbontás) viszont jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest