- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
stancy
tag
válasz
gipsztigris #11015 üzenetére
Én meg lenémitom a navit.. nekem ne kuruttyoljon senki.. néha rápillantok..érkezési idő, ilyesmik.. aztán kész. Épp elég azokra az infókra figyelni, ami valóban fontos..20-ad rangú hogy most beértem mucsaröcsögére, aztán meg elhagytam.. hisz ott a helységnév tábla az út mellett.
-
limara
csendes tag
válasz
gipsztigris #10618 üzenetére
Sziasztok nekem valahogy nem sikerül beállítanom,hogy Eszterke a Rétságot, ne Rétszág -nak mondja. Konkrétan hová kell beírni a ( "config_transform_tables_lua") -ba , én a legaljára írtam be, és a totalcommanderrel tömörítettem vissza.
-
madoxx
aktív tag
válasz
gipsztigris #10971 üzenetére
Miért?
-
Kludo
csendes tag
válasz
gipsztigris #10950 üzenetére
Szia gipsztigris !
Sajnos nem tudom mit állíthattam el.
Elkezdtem kísérletezgetni és ezzel a résszel történhetett valami.
A többi rész gyönyörűen működik és szépen beszél eszter is .
De az esemény felolvasása ablak szürke marad és nem lehet kipipálni.
Az általad leírt zozo skin-nel működik ? Megpróbálom.
Köszi a tippet ! -
flash-
veterán
válasz
gipsztigris #10867 üzenetére
ja de akinek van becker keszulek az biztos tudna errol nyilatkozni hogy milyen
-
flash-
veterán
válasz
gipsztigris #10861 üzenetére
asszem már több navi is van amin primo 2 van alapból...v tevedek
-
zsoca67
tag
válasz
gipsztigris #10861 üzenetére
Belátható időn belül mindenkinek az lesz.Persze szigorúan új készülékkel vásárolva
-
bakes
csendes tag
válasz
gipsztigris #10754 üzenetére
Hali Gipsztigris!
Küldtem PM-et. -
GrandeP
addikt
válasz
gipsztigris #10777 üzenetére
Áááá, ott csak topák vannak!
Nem értem.... vagy ennyire gyerekcipőben lenne még?!
No mindegy köszi.
Nacteq amúgy... de szinte az összes országban teszteltem...
-
bakes
csendes tag
válasz
gipsztigris #10754 üzenetére
köszi!kipróbálom.
-
stancy
tag
válasz
gipsztigris #10640 üzenetére
Jaj félreértettél..én örülök ha az írásaimat, és az össze gyűjtött adatokat megosztjuk, azért készült. és ez az írás az én kreálmányom szóról szóra, és egy jóember átmásolta a bdwre, ami nem baj. Talán még emlékszel az illetőre, Te adtál neki érte macisajtot.
és nem akarok sem jogdijat, sem fizetös smst..nyugi. Mért hiszi mindenki hogy egy hsz-ban csak rosszindulat, lehet? tipikus magyar mentalitás?
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #10640 üzenetére
Azt se felejtsd ki, hogy az "Egyszeri ember" még ennél is messzebb jutott, mert egyszer csak pénzt kért érte.
-
stancy
tag
válasz
Látom Gipsz azért te is látogatod az oldalamat .
-
negist
tag
válasz
gipsztigris #10623 üzenetére
Szia .
Privire nincs kedved válaszolni? -
Mawerik
tag
válasz
gipsztigris #10623 üzenetére
Köszönöm, próbálom!
-
Mawerik
tag
válasz
Szia Tigris!
Primo 1.2 TTS Pro-nál hogyan kell átállítani, hogy a
"Arrival to destination at" és a "Distance" bemondást Eszter magyarul tegye?Előre is köszönöm!
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #10509 üzenetére
Világos, köszönöm a kiegészítést. Nem volt módom kipróbálni, ezért csak tippeltem.
-
Szami01
csendes tag
válasz
gipsztigris #10480 üzenetére
Veszprém városközpont úticéllal 12 km!
-
ddrgenya
csendes tag
válasz
Haha. Nálam 11 km rövid útvonal, Márkóban nálam nem csinált olyan kunkort mint gipsztigrisnek. A Kálvária utcán végigvitt és már bent sem voltam a településen
-
DM43
Topikgazda
válasz
Te nyertél :-) Én "gyors"-sal terveztem
-
Szami01
csendes tag
válasz
gipsztigris #10459 üzenetére
Használom én is! Bár a régebbi Naviextras Toolbox nekem jobban tetszett!
-
Szami01
csendes tag
válasz
gipsztigris #10467 üzenetére
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #10469 üzenetére
CNS-en legális Primo? Na ilyet sem hallottam még
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #10467 üzenetére
Miért, te mennyit fizetsz érte?
-
Szami01
csendes tag
válasz
gipsztigris #10457 üzenetére
Hát ezekre elég sokat kellet várni! Már jöhet a Q3-is!
-
kuksa90
őstag
válasz
Ez azt jelenti, hogy Andorrában nincsenek házak??
-
snowdog
veterán
válasz
-
GrandeP
addikt
válasz
PH-n vagyunk, ha csak beregisztrálsz már az is warez!
-
GrandeP
addikt
válasz
gipsztigris #10457 üzenetére
De most olyan topikban vagyunk, hogy de nem!
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #10448 üzenetére
Talán ez a valószínűbb.
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #10438 üzenetére
Ott viszont nincs is hőbörgés, vagy ha van, az illetőnek legközelebb már nincs rá lehetősége.
-
GrandeP
addikt
válasz
gipsztigris #10387 üzenetére
-
GrandeP
addikt
válasz
gipsztigris #10311 üzenetére
De ez nem gép hiba, szift hibának sem mondanám...
Próbáljátok ki h egy 24 órán keresztül be van kapcsolva... olyan 20 óra környékén újraindít...
Ez magában a szoftverben van benne, mert nekem eddig mindegyik verzió csinálta...
-
LuiT
aktív tag
válasz
gipsztigris #10307 üzenetére
Kikapcsolja, vagy újraindul a PNA, tehát nem maga a Primo.
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #10302 üzenetére
Azt még nem tudni, hogy melyik lesz az első hardver amin megjelenik, de hogy a második egy Wayteq lesz, az biztos!
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
gipsztigris #10253 üzenetére
Nem nézem el. Kérek linkeket és irtok. Mint mindig.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
gipsztigris #10239 üzenetére
Szuper
-
mz68
csendes tag
válasz
gipsztigris #10183 üzenetére
Kösz, jó lett.
-
tecsa74
aktív tag
válasz
gipsztigris #10164 üzenetére
Szia!
Köszi szépen!
Az befolyásolhatja,hogy nekem a memóriakarin van (4gb-os) a primo,és a készülék belső memóriáján meg van jópár zeneszám,olyan 800Mb.?
Esetleg még érdemes a nem használt térképeket,poikat kiszedni,és elmenteni az aszatli gépre?
Ezzel javul,illetve gyorsabb lehet a működése?
Mert volt olyan is,hogy az újratervezés kb 1 percet vett igénybe. -
kockazatos
tag
válasz
gipsztigris #10157 üzenetére
Ok köszi ezt megértettem! A videó dologra tudsz valamit amit följebb kérdeztem szanyo-tól?
-
LuiT
aktív tag
válasz
gipsztigris #10110 üzenetére
Menet közben nem is akarom cserélni. Egyszerűen ki akartam próbálni, illetve megnézni az ikonokat, hogy melyikben milyen van.
Igazság szerint sok-sok felesleges ikon van benne, és kigúvad a szemem mire mind beállítom.
Jó volna csinálni sajátot, esetleg abban is benne lennék, csak kéne egy kis segítség hozzá.
Hogyan s mikén is kezdjek hozzá. -
neptun01
csendes tag
válasz
gipsztigris #10096 üzenetére
Köszi még egyszer az infót működik !!
-
neptun01
csendes tag
válasz
gipsztigris #10093 üzenetére
ezer köszönet az infó ért !!
-
neptun01
csendes tag
válasz
gipsztigris #10090 üzenetére
privát!
-
saratimi
csendes tag
válasz
gipsztigris #10066 üzenetére
Szia!
Látod te normálisan válaszolsz!
Más miért nem tud kulturáltan válaszolni , vagy kérdezni?
Ha, tőled kérdeznék, hogy loptad-e az autódat gps-t stb.. Te mit válaszolnál? -
DM43
Topikgazda
válasz
gipsztigris #10063 üzenetére
Valaki megint nyitva felejtette a kerítés kapuját
-
saratimi
csendes tag
válasz
gipsztigris #10063 üzenetére
És amit a papsóska írt az rendben van szerinted?
-
mesa23
aktív tag
válasz
gipsztigris #9960 üzenetére
Köszönöm! Most jöttem rá, hogy magán a térképen kell jelölgetnem!
-
KZ_3D
tag
válasz
gipsztigris #9922 üzenetére
Ez a "Külső Programok" elérhetősége a Primóban az Egyebek/"Frissítések és Extrák" alatt lenne elérhető ? (Régen PLajos itt használta, ha jól emlékszem)
Nekem ZoZo_v1.2.10_silver_480_272 + TRob brandinggal ott a gyári szöveg van.
-
kockazatos
tag
válasz
gipsztigris #9922 üzenetére
-
Szanyo74
tag
válasz
gipsztigris #9911 üzenetére
A következőben benne lesz!
-
válasz
gipsztigris #9833 üzenetére
köszi,
kár, hogy pont ma nem hoztam be a gépet, hogy ezzel barkácsoljak, de hazaérve mindenképpen megnézem - merthogy eddig még csak nappali módban kilépve próbáltam ki.
másik kérdés: átállítottam a gépet a "PICTO" skine(?)-re. szeretném az ikonok színét megváltoztatni, van is benne egy csúszka, de az félmunkát végez - van ahol megcsinálja és van ahol nem. ez normális? nem rossz a narancs, de jobb szeretném, ha piros lenne.
-
tocek57
csendes tag
válasz
gipsztigris #9845 üzenetére
Honnan ismersz? Mert ha ismersz akkor nem kell magyarázkodnom.Lassan egy éve olvasgatom a fórumot de nem szoltam hozzá. Most másodszor kérdezte és úgy válaszoltak egyesek hogy nem biztos elkell hogy fogadjam.
Egyébként:Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten! Elnezést mindekitől,és tényleg ennyi
Az aláirásoddal pedig egyetértek HELLÓ!
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #9760 üzenetére
Inkább olvasnád el mekkora baromságot írtál a Mio készülékről! PDA-kban otthon vagyok, PNA-kat csak érintőlegesen ismerem! És a vitát TE robbantottad ki [hozzászólásoddal].
(#9761) DM43: hát én nem hinném. Mint említettem már, nekem Mio A501-esem volt, aminek a GPS modulja megegyezett a P350-esével. Íme az A501 specifikációja: [link]
Ebben a készülékben A-GPS van és a specifikációban nincs feltüntetve. QuickGPS szoftver megtalálható mind2 készülékben azért, mert mindegyikben A-GPS modul van. Ezt tapasztalattal állítom!!! Szóval gipsz erről nagyon is téved!
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #9742 üzenetére
Megjött a kötekedő srác.... talán olvasnád el mi van leírva!
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #9733 üzenetére
Erre csak egy dolgot tudok mondani:
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #9731 üzenetére
Szerintem olvass utána dolgoknak, mielőtt butaságokat írsz!!!
Ne vitatkozz velem tudatlanul:
MINDEN PDA ÉS PNA A-GPS-EL VAN FELSZERELVE!
Hozzáértőként ne okosíts már fel, rendben?!Volt MIO A501-es készülékem, ami A-GPS-es, de specifikációjában nem volt feltüntetve, még csak WiFi sincs rajta!
"GPS: Sirf Star chipset" -->A-GPS
[link]Semmi köze a WiFi-nek, GSM modulnak, BT-nak ...stb.-nek, hogy a készülék A-GPS-el van szerelve vagy sem! Innen látszik a tudatlansága egy két embernek, köztük neked is!!!!!!!!!!
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #9688 üzenetére
"Hol látod ezt ebben a leírásban? Sima SirfSTAR III-as vevő! Az nem A-GPS."
Minden PDA-ban A-GPS van, mivel nem képes segítség nélkül azonnali pozicionálásra. A PDA-ban nincs akkor processzor igényű GPS-vevő, ami "önállóan" tudjon pozicionálni, szüksége van a számításokhoz szolgáltatótól letöltött fájl segítségére! [link]
Még a PNA-kban is A-GPS van.... mindegyikben!!!!
Ez pedig egy teljes, kézi GPS, ami nem A-GPS szolgáltatáson alapszik, sokkal tovább bírja az akkumulátor, készenléte is sokkal jobb, de a készülék csak navigációra szolgál, így a belső világa csak a GPS modul.... (míg egy PDA esetében csak egy kis modul lehet; nincs több hely, hiszen kell még GSM modul ...stb.)
-
Mawerik
tag
válasz
gipsztigris #9688 üzenetére
Megértve!
-
Mawerik
tag
válasz
gipsztigris #9682 üzenetére
Pedig ....de
http://handheld.softpedia.com/devices/Mitac/Mitac-Mio-P350-357.shtml
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #9683 üzenetére
És a Start menüben meg fogod találni a Primo ikonját.
Meddig?
-
gpsr
csendes tag
válasz
gipsztigris #9422 üzenetére
Ez nagyon jól működik!
Köszönjük! -
TRob1
veterán
válasz
gipsztigris #9430 üzenetére
Hehe, ez tényleg illik ide
-
j3st3r
csendes tag
válasz
gipsztigris #9391 üzenetére
Nekem is ez az egyik problemam, nekem inkabb nemetnek tunik amiket Esztike benyog...a masik bajom, hogy a szamok aljat levagja a Primo, ezert sokszor csak saccolok, hogy 3-as vagy 2-es amit kiir. Otlet?
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #9378 üzenetére
Sajnos nem pontos az út geometriája, ezért kicsit "lebutítva" megdőltnek látszik. A Google Maps, műholdfelvételén már tiszta a körforgalom jellege, de a Primo-ban nem!
-
zbabos
csendes tag
válasz
gipsztigris #9375 üzenetére
Köszönöm az infót.
-
Karelke
csendes tag
válasz
gipsztigris #9345 üzenetére
Ismét köszi a választ, következő kérdésem pedig, hogy mik és mire jók a Primo 1.2-ben a Phoneme és a Histspeed mappában található fájljaim?
-
Karelke
csendes tag
válasz
gipsztigris #9343 üzenetére
Köszönöm a választ, lenne még egy kérdésem: a dem mappámban egy Europe_2005.07_071128_NASA.dem fájl található. Azt tudom, hogy a nasa-s a legjobb, kérésem, hogy ez nem elavult e, a dátumból kiindulva. Mérete: 257mb
-
senki66
senior tag
válasz
gipsztigris #9326 üzenetére
Szia ,
Ez nagyon szép, nekem semmi ilyen részletes domborzati kép nem jelenik meg a Primoban.
Kell ehhez valami skin vagy spéci dem vagy milyen beállitással lesz ilyen?Üdv,
senki66 -
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #9284 üzenetére
Én is felveszem DM43 stílusát: felveszem a háttérben lapuló módot, nem segítek senkinek, aztán majd a feltörekvők, ha tévednek: beugatok nekik, leoltom őket! Mert ez megy most, de lehet ez a trendi itt.... Pedig én nem így ismertem ezt a fórumot!
És te kedves Gipsztigris? Olyan dolgokat írsz / kérdezel, amiben te nagy mester vagy! Én nem kérdőjelezem meg, mit miért csinálsz, kérlek te se tedd!
(#9286) DM43: nem látom értelmét amit írsz. Read onlí-val nincs baj, csak ha már rendelkezel akkora tudással, hogy segíts másoknak, akkor miért nem teszed? Más megpróbál, de ha a "nagyok" nem segítenek, akkor mit várunk a kezdőktől??
Felesleges dolgokon vitatkozunk, a nem tetszéseteknek sem kellett volna hangot adni, én sem kritizálom a munkátokat!
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #9281 üzenetére
Fent lenni, más fórumon úgy gondolom nem bűn! Csak ne te is tag vagy ott?
(#9280) DM43: nem a hozzászólások száma, ami mérvadó. Abszolút nem!
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #9271 üzenetére
Kedves Mihály! Sokat fogok én itt még tanulni, szerintem te is!
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #9267 üzenetére
"Ha egy útvonalat nem ismersz, akkor honnan a fenéből fogod megmondani, hogy egy térkép jó-é avagy rossz? Jól tervez-e, vagy helyesen. Főleg, honnan fogod kitalálni, hogy melyik út típus van HAMISAN jelölve?"
Látom nem értjük egymást! Itt nem a térképek "jóságáról" van szó, látom tényleg nem tudsz magyarul! Olvass vissza picit, akár többször is, hátha úgy jobban megérted!
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #9255 üzenetére
Látom vitába folyamodsz azzal a ténnyel, hogy TopMap rajongó vagy. Én nem is kérdőjelezem meg, hogy miért, csupán észrevételeimet, tapasztalataimat osztottam meg egyes térképgyártókkal kapcsolatban.
Számos helyen segítettem már a Topmap munkáját, és sajnos el kell mondanom, hogy nagyon nagy hiányossággal és konstrukciós problémákkal küszködnek. Korábban kaptam ígéretet a cégtől, hogy a települések közig.határait felülbírálják és újra felmérik, majd javítják a hibákat. Ez 2 éve volt, jelenleg sem tudták megoldani ezt a problémát.
Navteq sem tökéletes, mint azt mondtam, itt is van olyan útszakasz, ami egyirányú, vagy éppenséggel csak gyalogosan / kerékpárosan közlekedhető útszakasz. Nincs tökéletes térkép és nem is lesz.Én is szeretnék a válaszaidra reagálni:
- egy nyaralás alkalmával (ha hosszabb útról van szó), részletes útitervet készítek, és ha kell, 2 különböző navigációs modulban is ellenőrzöm az útvonal helyességét. Ezt még egy Google Earth nézettel is olykor összevetem
- nem beszéltem a tervezett útvonal, hibás szakaszainak ellenőrzőséről:"Másik: a tervezett útvonalat MINDIG érdemes (sőt kötelező!) végignézni az áttekintésben, és az idegen, fura tervezetű utakat ki kell venni az útitervből. Lásd.: LENTI település korábbi problémája"
Értelmezésem szerint ez azt jelenti, ha az áttekintés során felfedezel felesleges fordulókat, összevisszaságot, "főútról mellékutcába le majd vissza a főútvonalra" hibákat, akkor azokat kiszűrjed, és igény szerint tudd módosítani.
Ha pedig vakon megbízol a navigációban, és egy tervezésre alapozol, akkor hát csináld, majd te is így jársz!
EGYET NE FELEJTS EL: NEM CSAK MAGADÉRT, HANEM AZ AUTÓBAN ÜLŐKÉRT IS FELELSZ VEZETŐKÉNT
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #9252 üzenetére
Nem kötekedésként mondom, de ha Kehidakustány-Balatonfüred útvonalat választod, akkor miért nem főbb útvonalakon mész? Ha a legrövidebb útvonalon, vagy egyszerű útvonalon mész, akkor egyrészt az üzemanyag-fogyasztásod is megugrik, másrészt semmivel nem leszel előbbre és még csak nem is rövidítesz.
ÉN ha hosszabb távra megyek, inkább 9-10 km-es kerülőt beleteszek, de lehessen haladni, és főbb útvonalakon megyek, mert sok úton elég veszélyes a közlekedés (kátyúk, utak minősége ...stb.).Másik: a tervezett útvonalat MINDIG érdemes (sőt kötelező!) végignézni az áttekintésben, és az idegen, fura tervezetű utakat ki kell venni az útitervből. Lásd.: LENTI település korábbi problémája
A navigáció önmagában még nem oldja meg a problémádat, felül kell bírálnod, hogy a megtervezett útvonal az helyes és megfelelő-e számodra vagy sem. Ha ezt figyelmen kívül hagyod, akkor olyan utakra tévedhetsz, amiket te is írtál!
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #9036 üzenetére
Megvárom Szanyo kolléga mit mond erre, mégiscsak ő a skin szerkesztője!
Azért köszi az infót! -
m.jeno
senior tag
válasz
gipsztigris #9034 üzenetére
Igazad van, az enyém letöltés közben össze(fel)törődött.
-
TRob1
veterán
válasz
gipsztigris #8986 üzenetére
Valszeg belepakoltak egy kis butítást, azért nőtt a fájlméret
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #8986 üzenetére
Sorozatszámból....
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #8981 üzenetére
Nem a verziószám a mérvadó, csak akkor ezek szerint egy butított verzióval állunk szemben!
Azt sem értem, minek ennyi szám a verziókba, s miért nem soron követik egymást!Nekem jelenleg ez van: iGO Primo™ v1.2 (9.2.1.179499) (Febr 15 2011)
De ma megnézem az újabb verziót! -
macy-01
csendes tag
válasz
gipsztigris #8801 üzenetére
Uhh bocsi
Az-az igazság,hogy eddig nem csinálta,nem tudom mit rontottam el. -
mulika
csendes tag
válasz
gipsztigris #8797 üzenetére
Ez valóban jó megoldás, de nálam ki ill. visszakapcsolásnál a "Navigációs menü" ből eltűnik az "Otthon-munkahely" tehát nem menti el. Erre van megoldás?
-
nzoli2
tag
válasz
gipsztigris #8794 üzenetére
Az a BDW-s igen jó, bár betöltő csíknak egy sárkányt eltudnék képzelni...
-
saratimi
csendes tag
válasz
gipsztigris #8685 üzenetére
Szép munka!
A font is tetszik! Mi a neve a font készletnek? -
kisspista
senior tag
válasz
Megmondom őszintén, hogy a sémád betűtípusa jól néz ki, de nagyon zavaró, hirtelen rápillantással nem nagyon lehet előre elolvasni: ez vezetés közben nem előnyös. A sötét túnusokkjal egyet értek, azonban ha rikító színnel jelölik meg az útvonalat, akkor az a szem számára nagyon zavaró és káprázást idézhet elő: a gyári, narancssárga előnyös szín!
-
TRob1
veterán
válasz
Ezért írtam már én is korábban, hogy vkinek a használhatóság a fontos egy navinál (valszeg a többségnek), vkinek meg a "dizájn"
-
m.jeno
senior tag
válasz
gipsztigris #8680 üzenetére
Igazad van nem a színeknek van köze hozzá, hanem a színfájl árnyaltságának, nem midegy hogy milyet használsz, ime két kép, tudom nem pontosan fedi a színárnyalat egymást, de nézd meg a második kép finomabb árnyalást mutat:
a dayheigtcolormap befolyásolja a színmélységet.
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #8680 üzenetére
Mindenesetre én Jenö-Day párti vagyok, ki fogom próbálni az új sémát is. Igaz 2 nap műlva megyek egy hosszabb útra, s előtte már nem lenne célszerű átrendezni a megszokott dolgokat, de ki fogom próbálni
Várjuk az esti sémát is!
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #8678 üzenetére
Tisztában vagyok, hogy a domborzatot a DEM fájl tartalmazza, de a szín sémát a scheme, s ez esetben Jeno-Day séma. Ha színeket eltolja picit, akkor a magasabb területeket tudja szabályozni, mikor legyen még zöld, smikor már barna a domb... erről beszélt előbb!
-
juhlaci
tag
válasz
gipsztigris #8352 üzenetére
Köszönöm a megoldást, ezt nem láttam hogy sorba lehet kötni!
-
jsefi
csendes tag
válasz
gipsztigris #8298 üzenetére
De megpróbáltad! És ez a lényeg!
Köszönöm! -
jsefi
csendes tag
válasz
gipsztigris #8296 üzenetére
Valóban! De nem ez volt a segítség kérésem lényege! Csak reagáltam a válaszodra! Azért Köszönöm!
-
jsefi
csendes tag
válasz
gipsztigris #8294 üzenetére
Az enyém is hasonlóan fut! Nem gondolom hogy nagyok az igényeim,de azért 2011-ben egy picit többet elvárna az ember egy szoftvertől! Nem? Mondjuk folyamatosabb látványvilágot!
-
jsefi
csendes tag
válasz
gipsztigris #8289 üzenetére
Vagy talán a felbontás miatt szaggat?! 800x480
-
jsefi
csendes tag
válasz
gipsztigris #8287 üzenetére
Másolat a Primo oldaláról!
Domborzat valósághű megjelenítése
•Lenyűgöző vizuális élmény
•A domborzat távoli elemeinek művészien fejlett kirajzolása
•Hardvergyorsítás és teljes szoftveres renderelés támogatás
•OpenGL ES 1.1 a 2D-s és 3D-s térképek kirajzolásáhozNa erre gondoltam!
-
TRob1
veterán
válasz
gipsztigris #8169 üzenetére
Én már a második 100-as papírzsepit bontom, annyira folynak a könnyeim miatta
-
nyesix
senior tag
válasz
gipsztigris #7820 üzenetére
szia,
igen ez volt az, köszi!
bár csak a sulizebra.txt - töröltem a speedcam.spdb t nem de, már így sem látszanak a sulizebrák...
kár hogy ezt csak így lehet szerkeszteni... de köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest