- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
Egy könyvtárat használok Primo 1.1 és 1.2-höz (kivétel: lang, scheme, config_cfg, skin, car, voice)
Vannak hivatkozásaim, amivel össze tudom kapcsolni, hogy a két szoftver közös mappából olvassa a térképeket, ne kelljen duplikálni a fájlokat. Sajnos a speedcam és a userdata\poi könyvtárat nem tudja a közösből beolvasni, ezeket duplikálni kényszerültem:Sys.txt bejegyzésem ezen része a következő:
[folders]
has_secondary_root=0
maps="Primo 1.1\content\map"
buildings="Primo 1.1content\building"
dem="Primo 1.1\content\Dem"
poi=".Primo 1.1\content\poi"
tmc="Primo 1.1\content\tmc"
voice="Primo 1.2\content\voice"
speedcam="Primo 1.1\content\speedcam"
userdata="Primo 1.1\content\userdata\poi"Sajnos az alsó két sort nem tudja értelmezni, és próbálja a saját (Primo 1.2\content\) mappájából olvasni. Duplikálva működik a speedcam és a userdata\poi is!
(#8091) saratimi: nem azt csináltad, amit mondtam!
Hozz létre a Primo könyvtárban egy ui_igo9\480_272 mappát, abba pakold bele a sky0.bmp, majd ezt másold és azt nevezd át sky1.bmp-re, sky2.bmp és sky3.bmp-re! Majd másold be a skynight.bmp-t is melléjük. Ekkor így néz ki a ui_igo9\480_272 mappa tartalma:- sky0.bmp
- sky1.bmp
- sky2.bmp
- sky3.bmp
- skynight.bmpA sys.txt-ből vedd ki a bejegyzést, nincs rá szükség! Ezt töröld:
[other]
background_picture_0="Primo\gfx\day\sky0.png"
background_picture_4="Primo\gfx\night\sky4.png"Hidd el menni fog!
FONTOS! Jeno-Day scheme-vel nem kompatibilis, minden újraindítást követően elveszik a sky0 kinézet! -
kockazatos
tag
Olvastam más fórumokon hogy ezt csinálja egyes gps-eknél 1.2-nél kilépéskor!
Nem olyan oltári nagy probléma de szeretem ha minden dolgom és amik rajta vannak azok tökéletesem működnek!
Mert ha ott van egy dolog és nem a megfelelő működést produkálja akkor minek van ott?
Ez számomra idegesítő! -
goli11
tag
atesss: igen poi adatokat tartalmaznak, ha utána olvasol akkor sok helyről ilyen formátumban lehet letölteni.
TRob1: Köszönöm. Ezt a három lehetőséget passzolnám
Ezt a végignézés dolgot nem lehetne kikapcsolni?? Hogy csak akkor keressen amikor már beírtam neki a keresendő szöveget, ne betűnként szűkítse a kört. (Az IGO8-ban ugyanez a mennyiség nem okoz gondot lassulás szempontjából, de ott meg nem enged keresni) -
BullZeye
veterán
Na jó, ízlések és pofonok, sztem pl az akksi az infó sáv 1/3át elfoglalni hülyeség, elég lenne egy kis ikon + % hozzá egymás mellett. Vitázni ezen nem fogok, mert ez olyan, hogy nekem a kék, neked a zöld a kedvenc színed (vagy akármi).
Btw házszám sokkal jobb volt rögtön az autó mellett sztem (de ez megint magánvélemény) és ott legalább lehetett látni jól, hogy jobb vagy bal oldalon mi a házszám.
Viszont valaki meg tudja mondani mi a jó 1.2-ben 1.1-hez képest? Mert nem igazán találtam erről leírást, mindenhol azt taglalják, hogy internetes és az milyen jó, de útközben még a wifi-re se lehet támaszkodni, és 3G kevésben van:\ akkor mégis mi a nagy újdonság benne?
-
-
BullZeye
veterán
Asszem inkább maradok primo 1.1nél, ez a Skin se nevezhető szépnek sajnos, és mivel 3G nincs GPSemben, az internetes funkciók semmit sem érnek. TTS pro meg Cholnoky-t még mindig holnuki-nak ejti.
Tudtok adni egylinket ahol minden le van írva, hogy mitől jobb 1.2 az 1.1-nél? Meg a magyar TTS pro mit tud amit a régi nem?
-
BullZeye
veterán
Kipróbáltam, viszont alul navigálás közben nem ír semmi infót, mint magasság, műholdak száma stb...Vagyis hát ugyanolyan mint az alap, kipróbáltam ennek a silver verzióját, akkor lett egy gagyi szürke skin a menüben, de ott se jelent meg semmi + ikon vagy akármi, valamit elrontottam?
-
-
drotifuti
aktív tag
-
srudi
tag
Szia TRob1!
A (#7009)- es cikkben csatoltál egy linket a 480x272 felbontáshoz. Bemásoltam a gépre mindent, de ennél a skinnél nincs lehetőség az extráknál a nagy érkezési idő stb. bejelőlésére . A 3.7.1- nél tökéletesen működnek az extrák beállítása. Az utility mappa is a v.3.8.0 11.04.2011 ből van bemásolva. Szerinted mit csináltam rosszul?
-
drotifuti
aktív tag
pfuu...gondoltam h ez lessz..törölném ha lehet de (nem tudom miért nem)ugye az nem megy..gondoltam hátha már olvasta kispista és nem akartam h sértőnek érezze a dolgot..leírni meg azért h megértse mit nem akartam
no ez aztán értelmes hsz lett..no de nem is reagálok mert csupa off, bocsánat(már megint) inkább meghívlak mind a kettőtöket egy virtuális sörözésre..szerk:trob, rám gondolsz
-
proxyma
csendes tag
Aki tudja, segítsen legyen szíves, hogy a GJ_AK_SkinPack_v3.7.1a-ban vagy a GJ_AK_SkinPack_v3.8.0-ban hol lehet beállítani az otthon és a munkahely gyorselérés megjelenítését a térkép jobb alsó sarkában.
[Homework]
home="Otthon"
work="Munkahely"Ez a bejegyzés benne van a sys-ben, de ennek ellenére nem tudom elővarázsolni.
Köszönöm!
proxyma
-
g0302
csendes tag
Csak tájékoztatásul közlöm,hogy én magam kértém a hsz. törlését.
Ez a titkolózás nem nekem való.
Az igazság az,hogy sosem tudnám megszokni,hogy mit lehet és mit nem. Miattam ne zárjanak be egy jól működő fórumot,ezért inkább lépek innen.Köszönet az eddigi segítségért!
Sziasztok! -
formasu
tag
Most ezt használom: GJA_226_PL_mod4a. Ebben a Te ikonjaid vannak. Itt az igo9.ini-ben ott van minden, tehát nincs szükség a sys.txt-re, ill. az üres is, és jól működik.
Tehát a kérdésem, hogy akkor ehhez az újabbhoz melyik Brandinget használom? Ha a fentebb írtat továbbra is, az csak az alapértelmezett Schemákkal szeret menni. Ha cserélek Brandingot, akkor abban már nem lesznek az utalások , tehát vissza kell írni a sys.txt-t. Legalábbis így gondolom. Vagy nem? -
rolmillion
csendes tag
Köszi. Működik. Én simán a komplett könyvtárakat másoltam át úgy nem működött. Ha beleléptem az ui_igo9 és azon belül a felbontás meg egyéb könyvtárakba és úgy másoltam össze őket, akkor már működik. Ki érti ezt. Lényeg, hogy működik. Köszi a biztatást, mert én már feladtam volna és szegényebb lettem volna a színes poi ikonjaid nélkül.
-
rolmillion
csendes tag
-
-
KZ_3D
tag
-
-
malvin1
tag
Köszi, ezt kerestem!
De közben én is megtaláltam, hozzá is tettem a TomSoft-hoz, mindjárt elő is jöttek a szines ikonok. Azt is leellenőriztem, hogy rosszul emlékeztem: a diMka-ban sincsenek szines ikonok (valószínűleg valamilyen másik kísérlet során kerültek be. és maradtak bent).
Viszont, innen adódik egy új kérdés:
Ezeket a skineket világszerte sokan használják.
Ha viszont alapból nincsenek benne színes ikonok, akkor "az egész világ hozzád jár" színes ikonokért? -
navimatyi
csendes tag
Bocsi de a névböl itélve tuszd segíteni...van egy "GJ_1.2miniTrob_1.6g_480_272.rar" primo 1.2-en, szépen viszi csak az a baj vele ha készenlétböl (mio c520) vissza kapcsolom a navit, újraindit. Próbáltam sok mindent vele...., de ma skines branding nélkül próbáltam és igy nem produkálta az említett hibát. Söt egy másik skinnel se. De az a helyzet hogy nekem ez a skines branding tettszik, tudásban használatban, talán orvosolni lehet eme hibáját.
-
SimonYana
addikt
-
drotifuti
aktív tag
Idézet !! :
"TESZT Primo 1.2 Felbontás : 320*240
beállitások működnek, beraktam a primo 1.1 lang fájlt...elviselhető van angol benne de nem olyan sok..
A menü csuszkák néhol duplázódnak némely beálításnál nem látszanak 100%-osan...az előzöhöz is igy kezdődött, de idővel javitottákÓriási hibák a datában! A program használhatatlan! Tervezés megy, de ha indulnék bmp hibával kilép nem tud betölteni valamit vagy hiányzik!a program így nem működik, a menüben a kis térképre kattintva ugyan az a hiba és kilép!
Így használhatatlan!"A nyelvi fájl warez ! de a felbontáshoz semmi köze!
-
stancy
tag
szerintem a tex. az szöveg formátum.
TeX
===
Elsősorban matematikai formulákat is tartalmazó dokumentumokat lehet
vele könnyen elkészíteni. A szöveget egy .tex kiterjesztésű fájlba
szokás beírni, ami a formázási utasításokat ASCII karakterekkel leírt
parancsokként tartalmazza. Magunk is készíthetünk újabb parancsokat
(ún. makrókat), és vannak előregyártott makrócsomagok is, legismertebb
közülük a LaTeX, amelyről további információkat lásd a következő pontban.
Dokumentációjának, a TeXbooknak a forráskódja az Internetről szabadon
letölthető abból a célból, hogy aki megvette az eredeti kinyomtatott
könyvet, az láthassa, hogy a könyvben alkalmazott szedési technikákat
hogyan lehet TeX-ben megírni. A letölthető forráskód a lefordítás
ellen védve van egy háromsoros TeX nyelven megírt "végtelen ciklussal",
amit ha kiveszünk a fájlból, akkor egy megnézhető, illetve
kinyomtatható TeXbookunk lesz.
Egy .tex kiterjesztésű TeX forrásfájlból a megnézhető/kinyomtatható
DVI fájlt a következő paranccsal állíthatjuk elő (feltéve, hogy a TeX
rendszer megfelelően telepítve van):
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest