Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucy
aktív tag
válasz
kuksa90 #6807 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, nekem konkrétan eddig csak a fullos poiplazas ikon készlettől lassult be. Az alap simán megy az összes funkciójával, amivel több mint a nyolcas.
Mivel nálam a funkcionalitás a fő, az ilyen irányú fejlesztések érdekelnek, a 3D poik meg színes épületek,meg hasonlók akkor sem érdekelnének, ha i7 lenne a PNA-ban.
Ezek csak teszt erejéig kerülnek fel. -
Fenyo12
tag
válasz
kuksa90 #6690 üzenetére
Értem, hogy nem lehet berakni simán a térképbe, nem is ez a célom.
Az én érdekem is, hogy legyen feltérképezve az a rész amiről beszélek.
Ezért kvázi a térképész helyett dolgozok, végigmegyek azon a pár km-en.
A főútját simán rögzítette az R3, látszik is a térképemen.
Az az érdekes, hogy az útra illesztés be volt kapcsolva, mégis tökéletesen megcsinálta.
Itt írtátok, hogy úgy nem működik, de ez nem igaz. -
Fenyo12
tag
válasz
kuksa90 #6679 üzenetére
Nem is felfedezésre kell, hanem olyan utakra, amik nincsenek még térképen.
Nálunk is van olyan külterületi rész, ahol egy bevezető 50m szakaszon kívül egy út sincs jelölve, noha akkora hétvégiházas övezet, mint egy 1000 fős falu. (sok mellékutcával, stb)
A rigo 8.3 megcsinálta, de ott is csak ideiglenesen tűnik fel, pár napig.
A folyamatos bekapcsolást azért nem preferálom, mert nem csak arra járok és nem akarom megosztani a napirendemet a világgal. -
kockazatos
tag
-
bensm
csendes tag
válasz
kuksa90 #4926 üzenetére
Úgy gondolom, az illendőség azt kívánja - a szoftver fejlesztő cégeknél általában ez a gyakorlat -, hogy ha bejelentenek egy újabb verziót, akkor - ha az nem ingyenes frissítés - a bejelentést követően deklarálnak egy időszakot, amelyben (amely időpont után) történt vásárlás jogosulttá tesz az ingyenes (vagy gyakorlatilag anyagárban történő) frissítésre.
Miután a Primo 1.2 már pár hónapja létezik, nem tűnne túl etikus lépésnek az előző verziókkal tovább forgalmazni a készülekeket úgy, hogy nem jogosult az ember a legutolsó verzióra frissíteni. Ha így lenne, az - szerintem - eléggé visszatetsző lenne.
Vagy - ebben az esetben - bizony nyomott áron kellene a készülék árába beszámítani az előző verziós (deklaráltan elavult, mivel kint van az új!!!) szoftvert.
-
drotifuti
aktív tag
válasz
kuksa90 #4472 üzenetére
Jogos! De ha nemvolt ilyen hozzá?..Dimka skin, de nem volt benne ...A primohoz GJ 2.17 és 2.18 am is van de abban sem voltak, csak a két zip, nappali,éjjeli..Honnét tudnék szerezni ijet, és felbontás szempontjából mindegy, csak a verzió stimeljen? Ez: a plajos féle skinek tartalmaznak ijet?: http://riks.fw.hu/ persze 2.18-es skin nincs plajosnál fent..
Anyám csecsében nem volt benne h kell hozzá az utiliti mappa is... -
drotifuti
aktív tag
válasz
kuksa90 #4469 üzenetére
Hát az nincs, de igo8 -nál is kellene az?(hát kellhet..mivel a sys.txt-ben utal rá így kell..) Ehez nem értek, és honnét szerezhető az be, és persze azt is kérdezem h az legális e letölteni és betenni?(gondolom az hamár skinezni lehet, de annál is pl már külön nyelvi fájlt gyártani hozzá az már nem az)
Szóval kérhetek egy linket, illetve egy kis magyarázatot h mindegy e h milyent teszek fel v szigorúan skin függő? -
kockazatos
tag
válasz
kuksa90 #4398 üzenetére
Az nekem nem jó mert 480x272 dolgokat használok!
Gondoltam a beállításokban lehet növelni a méretet!
Valamint szeretném még megkérdezni hogy mi az a NMEA adatátvitel? Kicsit hülye vagyok hozzá!
és mi van olyankor ha a save mappa biztonsági mentése ki van pipálva és kilépéskor ezt at üzit kapom:
A \SDMMC\Primo\backup mappát nem lehet létrehozni Hozza létre manuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest