- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
válasz
gipsztigris #15452 üzenetére
Szerencse ,hogy pl. az autógyártók erre még nem jöttek rá
Vásárláskor be kellene jelenteni ,hogy 1,2,3,4 vagy 5 személy fog benne utazni és kik azok. Ettől függene az ár. Aztán ,ha más személy ül bele akkor az súlyos jogsértés lenne és büntetést vonna maga után. -
fil
őstag
válasz
gipsztigris #15446 üzenetére
"A licence nem korlátozza a nyelvi fájlok használatát."
...és a térképek használatát? Azaz ,ha veszek egy iGo-hoz való térképet a naviextras-on ,akkor azt jogom van használni... -
fil
őstag
válasz
gipsztigris #15439 üzenetére
Én írtam is nekik ,hogy a törökön kívül milyen más nyelveket tartalmaz.
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #15439 üzenetére
LG P880 felbontás: 1280x720 (letölthető)
IAYU G2S felbontás: 960x540 (letölthető)Még olyan tulaj nem jelezte vissza hogy letudná tölteni, akinek a gépének a felbontása: 800x480. Talán ez lesz a kulcsszó.
Samsung Galaxy S Advance felbontás: 800x480 (nem letölthető)
HTC Desire X felbontás: 800x480 (nem letölthető) -
Barangoló
csendes tag
válasz
gipsztigris #15415 üzenetére
Állításod tanúsíthatom.
A Fejér megyei Mányon a Navteq ismeri a Fixi dűlőt, de a TopMap nem.
Persze ezt nem a TopMap lefikázására szántam, de én profilváltót használok,
és gyakran tesztelgetem az adott címeket. Itthon szuper a TopMap, külföldön pedig a navteq, és ez azt hiszem nem is lehet kérdés. -
sNORh
addikt
válasz
gipsztigris #15415 üzenetére
vágom, nem külföldezek, de most kicsit kiakadtam, és halottam már hogy az jobb belföldre, csak még nem próbáltam. Na akkor röppen fel
köszi
-
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris #15407 üzenetére
Ezt én is tudom, de úgy szeretném, ahogy az általam linkelt képen van.
-
kisguly
tag
válasz
gipsztigris #15321 üzenetére
-
Hegyirabló
veterán
válasz
gipsztigris #15249 üzenetére
Akkor viszont engem átvertek.
-
reboz5751
csendes tag
válasz
gipsztigris #15172 üzenetére
Köszi megyek kipróbálom.
A régi Igo-nál ha beállítottam rögtön megtalálta
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #15140 üzenetére
Minden megvolt, de mivel nem váltottam teljes méretre, a linkek mindig beágyazódtak. A linked vezetett rá mit kell tennem. Köszi.
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #15137 üzenetére
Csinálsz egy fiókot...
Mivel mentetted le a képet? Felajánlja valahol a letöltést, vagy képernyő mentő program kell hozzá?
-
Jazz
veterán
válasz
gipsztigris #15134 üzenetére
Igen, pontosan erre. Köszi az infókat.
(#15135) snowdog: Na megtaláltam, az extra beállításoknál volt hogy NMEA mentése. És ez után? Hova, és milyen formában menti az adatokat?
Abból hogy lehet / vagy mivel, milyen programmal ajánlott visszajátszást készíteni?
Vagy amit lentebb linkeltek, azt hogy lehet elkészíteni?Függetlenül attól, hogy tervezett útvonalon haladok-e, vagy csak úticél nélkül vaktában, onnantól hogy kipiáltam hogy "NMEA rögzítése" már rögzíti is az adatokat?
Más: Extra beállítások, képernyő mentés, az mit takar?
Thx
-
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris #14916 üzenetére
...vagy:
nincs SD-kártya betéve. -
Hegyirabló
veterán
válasz
gipsztigris #14843 üzenetére
Ezt én feltelepítettem, de létrehozott még egy Igo ikont. Amivel megy rendesen, de idegesít (a maximalizmus miatt), hogy két ikon van. Mit nem csináltam jól, hogyan kellett volna?
-
Hegyirabló
veterán
válasz
gipsztigris #14843 üzenetére
Szenzációs vagy!
Csak működjön is.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
gipsztigris #14773 üzenetére
Ez lenne a célom, de én is kevés reményt fűzök a dologhoz.
-
ffa
csendes tag
válasz
gipsztigris #14718 üzenetére
Köszi már megoldottam.
-
tecsa74
aktív tag
válasz
gipsztigris #14725 üzenetére
Szia!
Köszi!
Annyira nem hiba,csak így az épp aktuális mentett kedvenc útvonalnál nem elég simán a betallózás,hanem ki kell kapcsolni a nem kívánt lehetőségeket,konkrétan a pályát.
Hm,érdekes,de míg épp Neked írok meg is született a megoldásHa elmentek egy útvonalat pálya nélkül,s a felhasználói profilok/vezetői profilokba elmentek egy másik útvonalat,akkor nem írja felül
Persze az lenne a legjobb,hogy a mentett útvonalakat úgy töltse vissza,ahogy épp elmentettük -
Gabesz8103
csendes tag
válasz
gipsztigris #14722 üzenetére
láttam előrébb egy ketőt de azoknak már nem működik a link -je, mindegy milyen csak ne az eredeti legyen mert azt már unom
-
SirAlo
aktív tag
válasz
gipsztigris #14665 üzenetére
Ertem, az se lenne gond ha tomtom csak egy magyar valtozat kellene , ha egy TomTom programot toltenek az elfutna rajta?
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
gipsztigris #14618 üzenetére
Próbáld ki, szerintem, mert nem értem, hogy mi kéne még az online navigációhoz, mint egy használható program
Pontos volt, tökéletesen kalkulált az idővel, kikerülte a fizetős utakat, mindenhol tudta, hogy merre lehet és kell kanyarodni, és még a trafit is jelezte. Ja, és két helyen frissítettem a benzinárakat, illetve csak egy helyen, mert a másik pontos volt, előttem pár órával frissítette valaki más.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
gipsztigris #14613 üzenetére
Pszt, most toltam végig két napnyi Ausztirát a Waze-vel és hibátlanul tette a dolgát. Egyszer egy hegyi úton nem tudta, hogy épp felújítják és csak 30-cal lehet menni, jelentettem, köszönte és tájékoztatott, hogy bocs, de emiatt 8 percet tévedett az érkezési időt tekintve.
Mióta napi 1000 Ft a roaming net a vodánál, azóta jobb nekem, hogy tudom a forgalmi infókat külföldön is.
(Nem mellesleg megjöttek az emailek és FB-ra is fel tudtam tolni egy-két képet.) -
Botigta
aktív tag
válasz
gipsztigris #14540 üzenetére
Köszönöm válaszodat. Annyit pontosítanék, hogy tutti eredeti a Primo, mindenhol hivatalosan ezzel árulják a boltok.
Viszont kíváncsi lennék, hogy ha egy ilyen készülékbe beletesznek egy tört iGo-t, vajon az elindulna rajta -
Jona00
tag
válasz
gipsztigris #14536 üzenetére
Pontosítok
a betöltő képet szeretném lecserélni.
-
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris #14476 üzenetére
Na, jó, hát ha sokat gyakorolsz, akkor tényleg összejön, hogy ne tudjam megnyitni. :-)
-
Babsanyi
csendes tag
válasz
gipsztigris #14476 üzenetére
Én anno Ashampoo Photo Commander-rel akartam megnyitni, de nem nyitotta meg és nagyon bosszús voltam, kerestem a hibát... Köszönöm az infót, most már tudom miért?
-
DM43
Topikgazda
válasz
gipsztigris #14471 üzenetére
Tigris, köszi!
LámaZ! Én sem tudok mást mondani, mint Gipsztigris barátom. Próbáld ki és meglátod!
-
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris #14469 üzenetére
Ha átviszem a PC-re? Ne viccelj!
-
Toggyuri
csendes tag
válasz
gipsztigris #12859 üzenetére
No, akkor nekiveselkedem! Köszönöm a tanácsot! :
-
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris #13327 üzenetére
Köszönöm!
-
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris #13305 üzenetére
Megvettem Mariskát, de nem akar beszélni.
A beállításokban (Nyelv és bevitel stb.) mindent beállítottam, de a TTS pro továbbra is inaktív a naviban.Más: A hangerő beállítása: itt
-
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris #13299 üzenetére
Én erre már rákérdeztem, de akkor senki nem reagált: mi ez a TTS?
A készüléken ott vannak a navigációs hangok - Péter, Moha bá, Andrea, Bori, Gábor...
Ezek mind működnek TTS Pro nélkül is.
Akkor miért van szükség ilyen olyan alkalmazások letöltésére a Google Boltjából?Vagy ezzel e-könyveket lehet felolvastatni?
Bocs, Gyurcinál megtaláltam.
-
Apollo2013
csendes tag
válasz
gipsztigris #13299 üzenetére
Köszi, sikerült.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
gipsztigris #13289 üzenetére
Köszönöm, sikerült lecserélni, nem gondoltam volna, hogy mind a 3 helyen szükséges.
Kipróbáltam Navteq és TM térképekkel, az előbbinél több helyen jelennek meg a "rajzolt" kijáratok és közlekedési táblák.
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #13194 üzenetére
Van egy lcd kijelzős meteo állomásom, és azon a holdkép üres, így értettem. Tehát a telihold ellentéte.
-
Jabby
őstag
válasz
gipsztigris #13182 üzenetére
Nem ismerem Kox usert.
-
Jabby
őstag
válasz
gipsztigris #13179 üzenetére
Először is nem volt szándékomban megbántani, kioktatni.
Szerintem mindenki szereti tudni legalább nagy vonalakban egy eszközről amit minden nap használ annak működési elvét.
+ akkor nem olvashatunk olyan blődségeket, mint, hogy azért talál lassan GPS jelet a kütyü, mert nem pontosan van beállítva a belső órája, vagy mert kikapcsolt állapotban több száz kilométerrel arrább lett bekapcsolva a készülékVajdamernye kérdésére ott volt a válasz, mikor a zavaró tényezőkről írtam. Ezek az olcsó chipsetek ezt a pontosságot tudják elérni. Megoldás a fizetős DGPS (Differential GPS) korrekció használata.
Repülésnél véleményem szerint nem megengedhető a magasságban 15-20 méteres eltérés a valóságtól.Valakivel összetévesztesz, nem szokásom mások aláírását kommentálni.
-
Jabby
őstag
válasz
gipsztigris #13165 üzenetére
Bocsi, de hozzászólásod nagy tévedéseket tartalmaz...
A GPS helyzetmeghatározás időmérésre visszavezetett távolságmérésen alapszik!
Ha ismerjük a rádióhullámok terjedési sebességét és ismerjük a kibocsátásának és beérkezésének idejét, akkor ezekből meg lehet határozni a forrás távolságát. Miután háromdimenziós térben élünk, ezért legalább három ismert helyzetű pontra van szükségünk (közelítő magassághoz 4-hez), ezek maguk a műholdak. Minden további műhold pontosítja ezt a bemérést.Egy GPS műhold kétféle frekvenciát sugároz a Föld felé, ezeket L1 és L2 frekvenciáknak hívják. A jelek szórt spektrumú, amit pszeudo-véletlen zajnak szoktak nevezni (rövidítve PRN). A PRN jel minden műholdnál más és más, illetve maga a PRN kód két típusból áll. Az egyik a C/A (Coarse/Acquisition code), a másik a P (Precision code) kód. Itt rögtön előjön a GPS kettős felhasználási módja, ugyanis a P kód titkos és kizárólag katonai eszközökkel lehet dekódolni, továbbá ez a jel jóval pontosabb meghatározást tesz lehetővé, mint a „civil” C/A kód. A GPS felhasználható a pontos idő terjesztésére is. Ehhez minden műholdon két atomóra van elhelyezve. Ezt a jelet a földi állomások folyamatosan figyelik, egyeztetik az UTC világidővel, továbbá az évente szükséges szökőmásodpercekhez való igazítás értékét közlik a műholddal, így a vevőn már a valós időt látjuk.
Maga a pozíció meghatározása több lépésből épül fel:
Első lépésben a GPS-vevő lekérdezi a műholdról a pontos időt. Ezt a PRN-kóddal tudja megtenni, ami jelzi, hogy melyik műholddal (műholdakkal) kommunikál, hiszen ez egyedi jel. A vevő a saját óráját leszinkronizálja a műholdról kapott adattal.Második lépés a „háromszögelés”-nek hívott módszer, ami valójában nem teljesen fedi a valóságot, mert a pontatlanságok miatt legalább 4 műhold szükséges a beméréshez. A vevő kiszámolja a műholdaktól való távolságát, ez r1, r2 és r3 távolságot ad ki. A három távolság térbeli metszéspontja mutatja a vevő pontos helyét, azonban ez a háromdimenziós tér miatt két metszési helyet is ad, viszont a rendszer felismeri a hibásat, mert az vagy a Föld belsejébe vagy a világűrbe mutat.
Viszont a pontossághoz szükség van arra is, hogy a vevő órája szinkronban legyen a műholdakkal. Ezért van szükség egy negyedik műholdra is, aminél az r4 távolság metszéspontja pontosan az r1-r2-r3 közös metszéspontban kell áthaladjon. Emiatt kell legalább 4 műhold a beméréshez és ezért nincs szükség rá, hogy a vevő készülékben is legyen atomóra (olcsó ketyere!).
A távolság kiszámításához viszont ismerni kell a műholdak éppen aktuális pozícióját.Harmadik lépésként a pályaadatokat tartalmazó jelet a vevő megkapja és így tudja kiszámolni, hogy épp hol is van a Föld felett az adott műhold.
Léteznek zavaró hatások melyek a pontatlanságot növelik, mint pl. a rádióhullámok terjedési sebessége csak vákuumban állandó. Itt viszont az űrben lévő műholdról elinduló jel a légkör különböző rétegein áthaladva lelassul. Viszont a légkör mindig változik. Ezt például az L1 és L2 frekvenciák különbözőségével lehet kiküszöbölni, viszont ilyen módszert csak egy katonai vevő képes használni.
Akadnak még más zavaró tényezők is, mint az épületek, a sűrű erdős területek, de még a felhők is megnehezíthetik, lelassíthatják a pontos bemérést (visszavert jelek). Ezeket (fizetős) DGPS állomások használatával lehet kiküszöbölni, viszont sokkal pontosabb helymeghatározás lesz az eredmény (munkám során 2 mm-es pontosságot használunk).Év elején a Mindentudás Egyeteme műsorban nagyon jó előadás volt látható, akit érdekel a téma annak javaslom megnézését.
-
Adrián16v
csendes tag
válasz
gipsztigris #13034 üzenetére
Bekapcsolni bekapcsol a gombbal, de ki nem.
-
Adrián16v
csendes tag
válasz
gipsztigris #13029 üzenetére
Én nem szeretném eltüntetni... sőt, azzal szeretném megoldani a gép kikapcsolását!!!
Mivel a gép kikapcsoló gombja (hardver) nem reagál, ezért a mio kikapcsológombját (szoftver) szeretném felruházni áramellátás megszüntetésével -
Adrián16v
csendes tag
válasz
gipsztigris #13019 üzenetére
Mio Moov M410...
Nagy nehezen nyomtam rá, Mio topicban kérdeztem de semmit se tudtak segíteni, ezért jöttem ide -
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #12975 üzenetére
Igazad van, de felhúzott a stílusával.
Folyamatosan beollóz mindenhonnan mindenfélét, de ha egy kicsit gondolkodni kellene, akkor már elakad, meg hülyeségeket ír. De tényleg hagyjuk, mert még azt hiheti hogy fontosnak tartjuk.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
gipsztigris #12903 üzenetére
-
papsoka
aktív tag
válasz
gipsztigris #12900 üzenetére
Köszönöm!
-
Attici
őstag
válasz
gipsztigris #12866 üzenetére
Köszi!
Akkor lehet, hogy ezt én is kipróbálom.
Melyik skin jobb? Melyiket érdemes felrakni? -
csferke
senior tag
válasz
gipsztigris #12859 üzenetére
Köszönöm, ez működik.
-
Jabby
őstag
válasz
gipsztigris #12849 üzenetére
Igazad van, elkerülte a figyelmemet, hogy DM43 PNA-król ír.
Viszont a Spicahoz (Telenor, akkor még Pannon) kapott Androidos iGO nem töltögetett le semmit.
A hozzá kapott füzetecskében ez áll:"Korlátozás nélkül átmásolhatja az eredeti IGO My way 2009 SD kártya tartalmát egy másik SD kártyára (pl. ha nagyobb kapacitású kártyára van szüksége zenefájlok tárolásához), a szoftver azzal a kártyával is változatlanul működni fog. Biztonsági másolatot készíthet. Másik készülékkel viszont nem használhatja a szoftvert."
-
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris #12842 üzenetére
Bele is izzadtam. :-)
De most mindenki vendégem egy amerikai (!) sörre! -
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris #12840 üzenetére
Nem tudom, hogy mi az SI felület...
Korai volt az örömöm, mert elindul ugyan, de a "Map updates"-nél leragad.
Pedig most betettem azt is, hogy [folders] map_updates_enabled = 0 (kb.)Hoppá!
Elindult, de jó sokáig töprengett. :-) -
Jabby
őstag
válasz
gipsztigris #12813 üzenetére
Köszi!
Már csak egy letöltési helyet kellene találnom... -
Jabby
őstag
válasz
gipsztigris #12811 üzenetére
ZoZo skint használok, az abban lévő képernyővédő hasonló a Dimka-éhoz?
ZoZonál ha nincs úticél beállítva, akkor nem lehet képernyővédőt kapcsolni -
Gaben1
tag
válasz
gipsztigris #12805 üzenetére
Pl a primo jó hozzá? vagy melyik szoftver kell a panasonicra?
-
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris #12739 üzenetére
Most kipróbáltam több Primoval is pna - n, de mindegyikkel úgy rajzolja ki, ahogy
a #12734 -es hsz - ben linkeltem, ami szerintem így nem jó,
hanem úgy jó, ahogy az igo8 -asban. -
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris #12739 üzenetére
-
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris #12736 üzenetére
Szerintem nem a térképpel van a baj,
hanem a progival (bár ez icipici bug)
azért írtam ide, hátha a köv. release - ben javítják a programozók. -
huncutka1029
addikt
válasz
gipsztigris #12717 üzenetére
Szerencsére még nem vitt be a málnásba.
Elég korrektül jelöli a földutakat itthon.
És ha nem jelölöm, nem tervez rá, csak jelzi hogy ott van.Én nem azt mondom, hogy űber f@sza csak hogy jóval részletesebb a korábban említett országokban.
Persze én valóban nem kamionnal, csak furgonnal járok, és időnként jóval többet tudok rövidíteni vele. -
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #12670 üzenetére
Sőt, az is lehet, hogy gondolatolvasó van beépítve, és kitalálja hova akarsz menni.
-
TRob1
veterán
válasz
gipsztigris #12670 üzenetére
-
dareal
tag
válasz
gipsztigris #12646 üzenetére
köszönöm a választ!
-
Sátán44
addikt
válasz
gipsztigris #12585 üzenetére
Teljesen jó
Itt naprakészen tarthatja a programot.
-
hojos
aktív tag
válasz
gipsztigris #12585 üzenetére
-
Gabesz87
veterán
válasz
gipsztigris #12576 üzenetére
És esetleg ilyeneket hol lehet találni?
-
hippo0315
senior tag
válasz
gipsztigris #12534 üzenetére
Köszi!
Hiába kerestem 2 héten keresztül, nekem nem dobta fel ezt a találatot.
ui.: kipróbáltuk, lányomnak egészen más találatokat dob fel a google az Ő gépén mint nekem, érdekesen működik a keresője.
-
hippo0315
senior tag
válasz
gipsztigris #12532 üzenetére
llyen állományokat hol találok?
-
plajos
aktív tag
válasz
gipsztigris #12477 üzenetére
Egyelőre nem. Nincs ilyen készülékem, de azon kívül azt olvasom az androidos multifelbontású verzióról, hogy: "valami van, de nem az igazi"
-
kisspista
senior tag
válasz
gipsztigris #12422 üzenetére
Valóban így van, ahogy mondod: az autó kilométerórája kicsit "siet", a GPS-é pontos, amennyiben helyesen van megadva a baud érték.
Nálam Astra G-nél ha óra szerint 50 km/h-val megyek, akkor GPS és mérőtáblák szerint is: 44 km/h. Ha viszont óra szerinti 90 km/h-val, akkor GPS szerint csak 80 km/h...
Azt azért hozzá kell tennem, hogy a gyári felnit és 195/55 R15-ös gumit 205/45 R16-ra cseréltem, így a csalás nagyobb sebességnél észrevehetőbb! Simán mehetek 100 km/h-val Astra szerint, mert akkor még csak 90 km/h-val megyek -
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #12429 üzenetére
egyre több helyen van fix sebességmérő telepítve (és azok általában hitelesítve vannak)
A közelünkben is van egy, de azt úgy állították be, hogy kb. annyit mutat mint a kocsi sebességmérője. Gondolom nem véletlenül, így lassabb haladásra ösztönöz.
-
karoly07@
csendes tag
válasz
Hoppá!Tehát akkor ennek köszönhetö hogy késik a navigálás?
-
TRob1
veterán
válasz
Az enyém vagy 7-8at is. Kell mennem majdnem 60-nal hogy 50-52-nek jó legyen.
Viszont "lehet hogy meg fogsz lepődni", de anyáméké meg pont fordítva van: Mikor 50-nel megyek vele, navi már mutat vagy 58at. -
CsabaTompa
tag
válasz
gipsztigris #12133 üzenetére
Köszönöm
esetleg a hangerővel kapcsolatos problémára. Azt hol kell javítani. -
deakferenc75
tag
válasz
gipsztigris #12124 üzenetére
Ezt nem is gondoltam volna
Köszi!
stancy:
-
szanozs
aktív tag
válasz
gipsztigris #12105 üzenetére
Köszi, ez pofon egyszerű.
Én mindig beljebb léptem egyel a címkeresésbe, hasznos helyekbe stb. és ott próbálkoztam. Pedig használtam már ezt a funkciót. -
negist
tag
válasz
gipsztigris #12010 üzenetére
Hogy Te mindent kikiabálsz!!
Egyébbként tisztába vagy vele hogy sok helyen így árulják. Sajnos az emberek nincsennek annyira jól elengedve anyagilag hogy vissza utasítsák az ilyet.
Egyébbként indításkor szokta kiírni kb hetente. -
negist
tag
válasz
gipsztigris #12007 üzenetére
Ezt jól meg beszéltük...
-
negist
tag
válasz
gipsztigris #12007 üzenetére
Illetve térkép frissítés
-
TRob1
veterán
válasz
gipsztigris #11996 üzenetére
Ugye még hsz-ben sem szokták megtűrni az említését, de itt vmiért az aláírásban való reklámozást sem tiltják. Mindenesetre fura.
(#11997) kuksa90 :
Alapelvek: "használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan)" -
kuksa90
őstag
válasz
gipsztigris #11996 üzenetére
Jó a felvetés, de nem az én aláírásomban szerepel, tehát nem én reklámozom.
Én pusztán a figyelmébe ajánlottam...ha a "kék anyós" lenne az aláírásban, azt is megtettem volna. -
tbartelx
csendes tag
válasz
gipsztigris #11812 üzenetére
Szia,
Sajnos nem segített
.
Üdv
Tibi -
tbartelx
csendes tag
válasz
gipsztigris #11810 üzenetére
Ez egy Black box autós navigáció Wounde Proud WP9100.
http://www.wondeproud.com/documents/product_1/WP9100scale%20DM.jpg
WinCE. 5.0 van rajta, saját UI-al. Egy infra távossal lehet irányítani, amin van touch pad.
IGO 8.0-al tökéletesen megy!
Primo elindul az előbb írt korlátozással
.
De ha nem támogatott feature, akkor ezek szerint, sosem fog működni.
-
tbartelx
csendes tag
válasz
gipsztigris #11808 üzenetére
Szia,
Igen, pontosan. Úgy mint, ahogy az IGO 8.0-ban lehetett kurzorral navigálni.
Jelen állapotában is aktív az egér kurzor, de a program indulásakor, eltünteti a képernyőről azt a Primo.
Ezt onnan tudom, hogy ettől függetlenül működik a kurzor, mert találomra rá tudok menni menünkre és be is lép. Éppen csak maga az egér kurzor nem látható!
Vagyis nekem arra lenne szükségem, hogy vhogy láthatóvá tudjam varázsolni a kurzort.
-
GrandeP
addikt
válasz
gipsztigris #11778 üzenetére
-
Hegyirabló
veterán
válasz
gipsztigris #11661 üzenetére
És tényleg! Ez szenzációs! Köszönöm szépen!
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #11661 üzenetére
Nekem nem kell állítgatnom, autós módban is betervez olyan helyekre.
-
GrandeP
addikt
válasz
gipsztigris #11601 üzenetére
Mivel nem értek hozzá, így nem csinálok ilyet, ellentétben a készítővel...
Hetente kijön egy új(abb) verzió x hibát javítva, de x+2 lett helyette...
Érdekes, én gurjon skint használok, ki jön havonta vagy 2 havonta egy friss verzió, bug nincs benne, csak újítás... ilyet miért nem lehet a zozoval is megcsinálni?!
Egyébként lényegtelen, csak mindig leszedem, mindig kipróbálom, aztán vagy fényerőt nem lehet állítani, vagy a figyelmeztetést nem lehet kikapcsolni, vagy a transmitter elérhetősége van rosszul megadva, vagy ez, vagy az...
-
TRob1
veterán
válasz
gipsztigris #11601 üzenetére
Én is akartam reagálni, de aztán elvetettem az ötletet, mert nem tudnám ilyen szépen kifejezni magam.
Bannoltatni meg azért nem fogom magam egy ilyen ██████████ <--(censored) miatt. -
GrandeP
addikt
válasz
gipsztigris #11233 üzenetére
Miért is?!
Ugyanúgy, megfekszik az alternatív útvonalaknál, mint az 1.2-es, ugyanúgy megfekszik, ha sok a poi, mint az 1.2-es.
Ugyanúgy elindul 400mhz / 64 ramos gépen, mint az 1,2-es és ugyanazon sebességgel.
Akkor miben tévedek?
Jó, nyílván van 1-2 beteg aki futtatja az "fps számlálót" a sarokban, és elélvez ha már nem 11 hanem, 12-öt mutat.... de igazából egetrengető különbség nincs.
-
Szanyo74
tag
válasz
gipsztigris #11196 üzenetére
Benne van a leírás.
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #11146 üzenetére
Úgy gondolom, hogy a skinezés elkerülhetetlen a sys.txt módosítása nélkül, így az értelmezésem szerint bizonyos sys.txt módosítások teljesen legálisak.
(#11147) TRob1
Azért, mert oda passzolt. :-)
-
TRob1
veterán
válasz
gipsztigris #11146 üzenetére
Ezt miért is idézed nekem? Olvastam annak idején is már.
És a sys.txt-ről sincs szó benne, mert ugye az nem "belehekkelés, amely azt célozza..." ha pl. ki vagy bekapcsolok 1 ding hangot...(#11148) gipsztigris:
Na oké, így már tisztább a kép. -
Krisz79
őstag
válasz
gipsztigris #11070 üzenetére
Ott a pont!
Dehogy feljebb volt 1 kérésem.
Abban mindenképp elfogadnám a segedelmet!
K. -
GrandeP
addikt
válasz
gipsztigris #11061 üzenetére
Nálam pl, eltünteti a bővitett beállításokat a jármű beállításoknál...
De ez csak az egyedüli probléma volt, ami miatt, én már nem is foglalkoztam vele tovább, csak olvasom mindig h akinek valami piti baja van, azoknak mindig zozo skin van.
-
kuksa90
őstag
válasz
gipsztigris #11019 üzenetére
Akkor viszont én kérek elnézést...és alkalomadtán felpróbálom a Zozo féle skin(eket) is, bár a jelenlegivel meg vagyok elégedve.
-
stancy
tag
válasz
gipsztigris #11017 üzenetére
hm? ezt csak megjegyeztem.. miért vetted magadra? csak a témához részben kapcsolódott.
-
kuksa90
őstag
válasz
gipsztigris #11015 üzenetére
Nem használom a Zozo skint...avval bekarattyolja a kezdetet, véget automatikusan?
A "hol vagyok" funkcióval a "diMkaWA" bemondja, de nem automatikusan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Autós topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Yettel topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest