- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
gipsztigris #19113 üzenetére
Én az iponon olvastam ugyanezt.
Nekem is ugyanez a kérdésem.
Illetve az, hogy a Szülinappban benne vannak a CÉDA kamerák, de mintha most hirtelen ebben nem láttam volna. A szülinapp a frissítése után azonnal mutatta a városban lévőket, de ez az IGO nem mutatja.Amúgy mindenki bátran letöltheti, az alkalmazás ingyenes, a térképre pedig 7 napos próbaverzió van.
-
Máté94
addikt
válasz
Fuvarozók számára is ajánlott vajon? Nem tudom ellenőrizni, így rátok kell hagyatkoznom.
-
DM43
Topikgazda
válasz
gipsztigris #19116 üzenetére
Egy kis korrekció. A magyar térkép a 2015.12-es NNG anyag. A többi európai tényleg a HERE 2015.Q3-as alomból van.
-
DM43
Topikgazda
válasz
Q3????
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #18766 üzenetére
Ha már meguntátok, akkor keressetek egy migránst, és jó pénzért adjátok el neki. Majd visszafelé Törökországon át nagy hasznát veszi.
-
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris #18764 üzenetére
Én valszeg meg fogom venni a Basarsoftot. Még mindig olcsóbb, mint az izraeli, amely kb. 14k Ft.
A legjobb a SzülinApp volt, de eszközt cseréltem, és sehol nem találom.Amúgy az NNG ezt teljesen elszúrta. Nem megy nekik rosszul, de még sikeresebbek lettek volna, ha egy idő után – paradox módon – ingyen adták volna a terméküket, és pl. a POI-k értékesítésével kerestek volna pénzt. Most már lehet, hogy késő. A Microsoft is csak tavaly jött rá, hogy abból lehet a legtöbb pénzt csinálni, ami – látszólag – ingyenes.
-
petyka67
csendes tag
válasz
gipsztigris #18711 üzenetére
Továbbléptem. Letoltöttem a telóra itt off Locus Map free-t az simán beolvassa a gpx file-t.
-
petyka67
csendes tag
válasz
gipsztigris #18711 üzenetére
Köszi. A GPS Babel-el konvertáltam, ki is írta, hogy "Translation successful", bemásolom a fentebb említett helyre és továbbra sem jelenik meg a listában.
-
anonymus89
addikt
válasz
gipsztigris #18403 üzenetére
Navteq-es terkep?
Wayteq igo8-on rogton a 4-kerbe visz.
Nem ertem miert nem dobja fel a navteq terkepnel primo alatt.? -
anonymus89
addikt
válasz
gipsztigris #18401 üzenetére
Nekem ilyen lehetoseg nincs. Varos utca hazszam. Hazszam utan szokozt nem tudok utni.
-
Jabby
őstag
válasz
gipsztigris #18381 üzenetére
Köszi a választ.
Azt viszont nem értem, hogy míg én próbálom a legfrissebb térképeket használni (TomTom), mégis előnézetben nem látom a nagyobb városokat, utak számát, addig kollégáim 2 éves térképei ezeket szépen megjelenítik. -
Chieftec
őstag
válasz
gipsztigris #18323 üzenetére
Köszi, állat a program!
-
emre33
addikt
válasz
gipsztigris #18281 üzenetére
Ha a registryt módosítom az megmarad, de ez a csúszka nem
-
ocsi33
újonc
válasz
gipsztigris #18173 üzenetére
Had döntsem el én, hogy mire van szükségem !
Kössz ! -
ocsi33
újonc
válasz
gipsztigris #18170 üzenetére
Gergely naptárra gondoltam.
-
Imifej
senior tag
válasz
gipsztigris #18160 üzenetére
Persze mindig van valami megoldás, de nem hiszem, hogy túl nagy erőfeszítés volna beletenni a programba ezt az opciót. Inkább az a hihetetlen, hogy maguktól még nem jutott eszükbe eddig.
-
Imifej
senior tag
válasz
gipsztigris #18152 üzenetére
Pedig életszerű, mert Kecskeméten lakom, de Pest megyei matricám van, mert legtöbbet azt használjuk.De mentem már Egerbe úgy, hogy térképen is meg kellett néznem, hogy hol kell lemennem az autópályáról nehogy megbüntessenek. Hatvannál kellett lemennem.
-
gabor_01
senior tag
válasz
gipsztigris #18152 üzenetére
Sajnos elég életszerű.
Külföldön is igaz. Pl. Párizsból jövök Budapestre és csak osztrák matricám van.
Menet közben kell állítgatnom a tervezési paramétereket. -
Imifej
senior tag
válasz
gipsztigris #18148 üzenetére
Másra gondoltam. Ha mondjuk Kecskemétről megyek Győrbe, és Pest megyei matricám van, akkor csak Pest megyében vigyen fel az autópályára.
-
emre33
addikt
válasz
gipsztigris #18148 üzenetére
Szerintem másra gondol.
Azt szeretné, hogy:
Autópálya pest megye fizetős - On.
Összes többi fizetős - OFF -
Imifej
senior tag
válasz
gipsztigris #18146 üzenetére
Ez még mindig nem az igazi, mert a megye matricákat nem tudja figyelembe venni. Erre kellene valami megoldás.
-
Joci73
csendes tag
válasz
gipsztigris #18045 üzenetére
Mert?
Olyan szoftvert szeretnék rátenni, ami hálózatfüggetlen, tehát nem internetkapcsolaton keresztül megy. -
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #17998 üzenetére
Szóval, nem lehet áttelepíteni a iGOszülnapp-ot.
A régi telón még fenn van, kikapcsolt állapotban.
Az új telón a G.Play Store -ban a saját alkalmazásoknál nincs.
Mit tegyek? -
alexw801
senior tag
válasz
Mindkettőtöknek köszönöm a választ.
Kb. hétfőn fogom tudni kipróbálni a ZE551ML-en.
Tehát előbb konfiguráljam (gmail cím bejelentkezés, stb.) az új telót, és addig ne piszkáljam a régebbit?
HD-ről FHD-re váltás is lesz. Meglátjuk. -
zsiga68
őstag
válasz
Az viszont érdekes hogy hónapok óta nincs új androidos primo verzió.Régebben szinte havonta volt új. Valamin nagyon munkálkodnak az NNG-nél.Csak nem a Nextgen-en?
-
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #17986 üzenetére
A Play Áruház / Fiókomban nincs az iGOszulinapp. A összes többi vásárolt dolog ott van, 4 évre visszamenőleg.
Ezek a f@szok rávezetnek, hogy igazított változatot használjak a legális helyett. -
SzaboZE
addikt
válasz
gipsztigris #17980 üzenetére
Lehet lesz helyette más?
-
BuricsJ
tag
válasz
gipsztigris #17747 üzenetére
mint írtam, nincs rootolva és nem lesz (emiatt biztosan nem), így marad a belső tárhelyen, ameddig elfér, aztán törlésre kerül majd.
köszönöm a segítségeket -
BuricsJ
tag
válasz
gipsztigris #17744 üzenetére
letöröltem a belső tárhelyről mindkét könyvtárat, majd töröltem a Beállítások / Alkalmazásokban az "Adatok törlése", alkalmazás indítás, "Content error:global_cfg not found" hibaüzenet ismét
és nem indul el, azaz
ugyanoda jutottam, mint a másolás + belső tárhelyen átnevezés soránÚgy fut ismét az alkalmazás, ha az SD-ről mindent visszamozgattam a belső tárhely azonos könyvtárába.Most ott vagyok, ahonnan indultam
Foglalja a belső tárhelyen a helyet, lehet nincs rá megoldás root nélkül?
Megoldás lehetne, ha az érintett 150MB -s állományt két részbe bontanám, de ugye ez már lassan warez kategória lenne......
-
BuricsJ
tag
válasz
gipsztigris #17742 üzenetére
köszönöm az ötletet, próbáltam.......
addig jó volt, hogy átmásoltam belső tárhelyről külső SD-re, töröltem az alkalmazás adatokat, elindítottam, elindult, mintha még sosem lett volna fenn, kezdeti beállításokat újra meg kellett adni, majd elindult rendben.
de..... így viszont duplán vannak meg a könyvtárak, mind a belső, mind a külső tárhelyenszóval gondoltam egy nagyot és átneveztem a belső tárhelyen mindkét könyvtárat (nem akartam egyből törölni), így viszont nem indul el az alkalmazás a következő hibával: "Content error:global_cfg not found"
a global_cfg állományt az Android\obb\com.nng.igo.promong.hun10th könyvtárban található main.521564.com.nng.igo állományban találtam meg, kb. 150MB a mérete. Pont az lenne a cél, hogy ez ne a belső tárhelyen foglaljon helyet, hanem az SD kártyán. Miután visszaneveztem, elindult, kezdeti beállítások megadása után fut újra az alkalmazás.
Beállítások / Alkalmazások alatt az SD kártya mellett 2,00 MB-t jelez, azaz nem sikerült az átállítás
, de legalább fut a program
-
DM43
Topikgazda
válasz
gipsztigris #17708 üzenetére
kopepe!
A térkép (a content mappa) a \sdcard\android\obb\com.nng.igo.primong.hun10th\main.521564.com.nng.igo.primong.hun10th.obb fájlban van -
kopepe
aktív tag
válasz
gipsztigris #17685 üzenetére
Próbálkoztam a build.prop szerkesztésével,hátha más telónak látva telepíthetem az igót.De nem műkszik úgy sem
Maradt a letöltés és a bemásolás.Kösz a feltöltést feltöltő
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #17685 üzenetére
Köszönet!
polcsy1 - Neked is! Este töltöm!
-
janosibaja
őstag
válasz
gipsztigris #17677 üzenetére
Igazad van Tigris, csak hát az ember próbálkozik.
Megvettem a Sygic-et, akárki akármit mond, vacak.
A Here a távolságközlésekben még szörnyen béta, hülyeségeket dadog.
Ezt meg most se lehet jogszerűen megvenni, pedig valamivel kéne külföldön is tájékozódnom.
Ezért variálok. -
kopepe
aktív tag
válasz
gipsztigris #17656 üzenetére
Magyar vagyok ,magyarországon vagyok,és az igaz,hogy szolgáltatónál nem árulták a ZR-t,de ilyen gondom még nem vala
Webes felületen nekem is "persze" hogy ott a SzülinAPP,de ott meg a telómat nem látja ...
Tehát vice verza.Megleszek nélküle,de azért ez egy érdekes fennakadás!
Mi gerjeszti és miért???
Főzött rom,root-olt teló?Nemhinném -
bl4ze
veterán
válasz
gipsztigris #17651 üzenetére
Samsung Galaxy Mega (GT-i9205) - nem kompatibilis az Ön eszközével
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #17656 üzenetére
-
hun005a
tag
válasz
gipsztigris #17651 üzenetére
A készülékről belépve az áruházban miért nem látszik?
-
SzaboZE
addikt
válasz
gipsztigris #17621 üzenetére
Pont elég arra, amire egy átlagember használja a navit. Páromnak tökéletes lesz
Ráadásul a topik is felpörög, mert mindenkinek ilyen verziója lesz egy ideig
Ami még érdekes, hogy WinCE fronton lesz-e hozadéka ennek?
-
válasz
gipsztigris #17625 üzenetére
Kieg: Már régen nem magyar cég.
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
gipsztigris #17621 üzenetére
Tipikus K-Európai hozzállás!
1. Magyarországon a TMC szolgáltatás fizetős, nem is keveset kell érte fizetni, ráadásul nincs "örökélet", előfizetéses rendszerben megy, azaz évente meg kell hosszabítani. Szóval ha nem testszik, akkor lehet sírni a Trafficnav-nál, nem pedig az NNG-t ekézni. Szerinted ha ingyen odaadnák a felhasználóknak, akkor az mekkora plussz költség lenne a cégnek? A szolgáltatásért valakinek fizetnie kell.
2. On-line keresés. Ugyanaz a szituáció. Egy nem lopott, hanem eredeti iGO-ban az, aki megveszi az NNG-től a SW-t nem keveset fizet ezért a szolgáltatásért amit direktbe vesz a Tomtom-tól, Here-től. Nekik is fizet, itt az NNG csak közvetítő (ha jól tudom). Ez is pár dollár évente készülékenként.
3. Vannak még olyan cégek, akik megpróbálnak jogtiszta SW-el, jogtiszta térképpel készülékeket értékesíteni Mo-n. Ezek a cégek az NNG-től veszik a SW-t és a térképet is (most csak Mo-ról beszélek). Szerinted ezek a cégek mennyire boldogok most, hogy az, amiért ők fizetnek, most ingyenesen elérhető bárkinek? Konkrétan egy jó darabig senki nem fogja ezeket a PNA-kat venni. Az NNG sem teljesen hülye, nem szeretné a régóta megbízható, lojális partnereit teljesen lehetetlen helyzetbe hozni.Nehéz megérteni magyar fejjel, hogy vannak cégek, akik nem állami támogatásból, hanem a piacról élnek. Ez az egész nem kis költség lehet az NNG-nek, ezt tényleg csak azért csinálják, hogy valamilyen módon az egyszerű hétköznapi ember is részesülhessen abból a sikerből, amit egy magyar cég önerőből, 10 év kemény munkája során elért.
Amúgy meg nem muszáj használni, van más alternatíva is.
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #17311 üzenetére
Nem egyszerű a feladat. Szerintem az NNG hamarabb kiad rá egy frissítést, mint ahogy a skinek elkészülnének.
-
Krisz79
őstag
válasz
gipsztigris #17138 üzenetére
Ugy ugy!
Esetleg más alternativa?
-
BullZeye
veterán
válasz
gipsztigris #16927 üzenetére
Köszi, nem kell, hogy egyszerű legyen, legyen bonyolult sok beállítással, úgyhogy kipróbálom mindkettőt, köszönöm mégegyszer!
szerk.:
Google drive-ban fent vannak egy mappában a térképek, de megnyitásnál azt írja nincs előnézet, maps.google.com oldalon kéne valahogy előcsalogatnom ezeket? Vagy valahol máshol? -
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #16926 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm! Az everytrail.com-on csinálsz egy saját fiókot majd feltöltöd az útvonaladat és interaktív nyomvonalat kapsz.
-
Kiky007
csendes tag
válasz
gipsztigris #16911 üzenetére
Próbáltam korábban is, és nem sikerült. (:
De láss csodát, most a te tanácsodra megint megpróbáltam, és úgy néz ki, hogy jó
Most nem bíztam a véletlenre, töröltem a sys.txt-ből a komplett GPS-t, és a TMC-t is, meg a komplett save mappát.
Lehet, hogy a TMC-vel akadt össze, erre még nem is gondoltam.
Köszike! -
Acef
addikt
válasz
gipsztigris #16902 üzenetére
Akkor a tiéd is TMC-s
-
attilaxxxx
tag
válasz
gipsztigris #14920 üzenetére
Szia!
Mi a megfelelő lic hozzá?
Hol találom? -
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #16787 üzenetére
Igazad van, felcseréltem a sorrendet. Természetesen ez a helyes sorrend (felülről lefelé): skin, branding, data.
Rémlett mintha erről már írtam volna, ezért rákerestem. És tényleg írtam róla. [link]
-
pilota
tag
válasz
gipsztigris #16787 üzenetére
ugy nemmegy de nembaj jó nekem igy a lényeget elértem vele igyis.
A másik amire még mindig nemkaptam választ az az,hogy a tmc ikon lent állandoan eltünik megjelenik ezcsinálja egyfolytában ezt nemlehetne valahogy otmaradásra birni nagyon idegesit,hogy itt villog.
-
Coix
tag
válasz
gipsztigris #16741 üzenetére
Köszi a választ.
Annyit azért hozzátennék, hogy mióta a Play Store-ból is letölthető az androidos iGO (török és izraeli változat, plusz ez a kérdésben is szereplő indiai klón), egy fokkal nehezebb eldönteni, mi számít wareznek.
Ettől függetlenül elnézést, nem akartam fórumszabályt szegni.
-
Tompie
őstag
válasz
gipsztigris #16688 üzenetére
Köszönöm
-
pgemil
aktív tag
válasz
gipsztigris #16557 üzenetére
Ez a javítás meddig tart?
-
tomi613
aktív tag
válasz
gipsztigris #16557 üzenetére
-
zsoca67
tag
válasz
gipsztigris #16551 üzenetére
"Azt írtam, hogy "Én a török verziót vásároltam meg, de nem voltam megsértődve,hogy nem kaptam hozzá Magyar térképet."
Én viszont emlékszem, hogy egy warez oldalon meglehetősen durci voltál, hogy a frissen vásárolt ájgúd, az NNG általad oly nagyon elismert üzletpolitikájának köszönhetően, itthon nem működik -
Juliuska
senior tag
válasz
gipsztigris #16547 üzenetére
viszont mindettől függetlenül, csupán zsoca67 posztjában feltett egyetlen kérdésre nem válaszoltál
-
zsoca67
tag
válasz
gipsztigris #16547 üzenetére
Én anno 2008-ban Mio 520-at vásároltam,nem kevés 59000 fabatkáért.Ami félév múlva szart sem ért, mert a Mio és a kilincsorrúak összekaptak.Persze én a Mio-val álltam szerződésben, nem Kohnékkal. Ennyit az üzletpolitikájukról.Eljön még az az idő, amikor könyörögni fognak ,hogy vásároljuk meg, azt a túlértékelt ájgút!
-
zsoca67
tag
válasz
gipsztigris #16545 üzenetére
Te megvásároltad elsők között az izraeli primót. Feltudtad tölteni legális magyar tartalmakkal? Kétlem.Maradtál te is a wareznál.
-
djbahool
senior tag
válasz
gipsztigris #16527 üzenetére
Droid, de sajna már ez a második verzió ami nem megy háttérben.
Nekem Galaxy Core Duo van, de kollégám LG G2-ján is ugyanez a jelenség. -
rover45
őstag
válasz
gipsztigris #16365 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
albgab
aktív tag
válasz
gipsztigris #16264 üzenetére
és akkor hogyan?
-
El_Diablo
tag
válasz
gipsztigris #16176 üzenetére
Az értő olvasás ott kezdődik, hogy ez rendszerszintű probléma az op rendszerrel... De mivel itt mindenki pontról pontra betartja ebben az Szép napot.
-
El_Diablo
tag
válasz
gipsztigris #16174 üzenetére
Téged ilyennek szültek, vagy a környezeted miatt lettél ilyen?
-
joy_k
tag
válasz
gipsztigris #16140 üzenetére
Koszi a valaszt, de erdekes modon idaig sohasem volt ilyen problemam, egy par verzio szam ota van csak igy. De ha nem jovok ra, hogyan orvosolhato, igy marad.
-
czombos
tag
válasz
gipsztigris #16119 üzenetére
Nem rossz, de ez túl nagynak tűnik, esetleg tudsz olyat ami 5" körüli méret?
-
PistiSan
addikt
válasz
gipsztigris #16099 üzenetére
Nincs baj, csak eddig nem volt kék jelölés, eddig a glonasst nem jelölte külön, vagy csak nem figyeltem
-
huncutka1029
addikt
válasz
gipsztigris #16057 üzenetére
Csak a bizonyítás miatt írtam neked , és utána úgy belelendültem, hogy beidéztem a többieknek is a választ.
-
huncutka1029
addikt
válasz
gipsztigris #16047 üzenetére
ez nem fog menni.mármint a bizonyítás.
Lehet, hogy van új szakasz rajta, de ha mint jelen esetben "eltűnik" néhány korábban benne lévő akkor mi van-, erről nm ír a change log sem
A navteq 2013 Q2 ban benne voltak olyan szakaszok, amik az új frissítés után nincsenek jelezve.Sajna nincs jogod elállásra, mivel a naviextras regisztrációval el kellett fogadni a felhasználási feltételeket.
amivel együtt elismertük, hogy az oldal fizetős szolgáltatásait meg kívánjuk vásárolni.
Tehát:
Fontos megjegyezni, hogy az e körben említett beleegyezésünk nem lehet azonos a megrendelésünkkel, tehát azt külön és kifejezetten be kell szereznie a vállalkozásnak (pl. a honlapon egy felugró ablak formájában, ahol lehetőségünk van bejelölni, hogy elfogadjuk a teljesítés megkezdését)."Azaz azzal hogy regisztráltunk, ez teljesült is.
mondjuk azt még nem próbáltam, hogy vissza downgradeljem az előző térképverziót egy biztonsági mentésből.
De akkor minek fizetem az új térképért???? -
OldMike
őstag
válasz
gipsztigris #16047 üzenetére
A konkrét dologra rákérdezésre még nem gondoltam, ez valóban jól jöhet. A változások listájaként arra gondolsz, hogy melyik ország hány százalékos lefedettségű, hány km út és összesen mennyi POI van?
Ez leginkább azoknál az országoknál jelent segítséget, ahol eddig bőven 99% alatti volt a lefedettség, a többinél akár 100 km új út sem biztos, hogy változtatja a százalékot. -
OldMike
őstag
válasz
gipsztigris #16044 üzenetére
Nos ezt én úgy értelmezem, hogy ha a Naviextras a beleegyezésem megadása előtt nem ad módot a vásárolandó térképszoftver tartalmának megismerésére - márpedig én ilyen lehetőséget nem tudtam felfedezni - akkor zsákbamacskát veszek. Hiszen a beleegyezésem - mit ne mondjak, a pénz kifizetése - után teszi lehetővé a térkép letöltését az eszközre, és ezt követően látom meg hogy egy fél éve üzemelő út meg sem jelenik rajta (elállási jogom meg nincs, mert a teljesítést megkezdte, sőt be is fejezte).
Még csak nem is reklamálhatok, mert biztosan be tudja bizonyítani, hogy az előző verzióhoz képest van három új kisvendéglő a POI-k között.
Ja, és biztosan benne van a szabályzatában, hogy ő csak árulja a térképet, de annak tartalmáért semmilyen felelősséggel nem tartozik.runner 125
Én ugyan erősen magánszemély vagyok, de igazából nincs jelentősége. -
runner 125
nagyúr
válasz
gipsztigris #16044 üzenetére
Az elállási joghoz annyit hozzátennék, h eszköz esetén is hivatalosan csak akkor működik, ha magánszemély nevére kérték a számlát. Céges vásárló nem állhat el 8 napon belül. Persze próbálkozhat, és biztosan van olyan webshop aki nem csinál belőle problémát, csak mint információt, gondoltam megosztom.
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #16007 üzenetére
Nem értettelek félre, csak ebből következtettem: "The license key is located on the SD card and is displayed when the card is inserted into one of our Naviceiver."
"Der Lizenzschlüssel befindet sich auf der SD-Karte und wird angezeigt, sobald die Karte in einen unserer Naviceiver gesteckt wird. "
Ebből nekem az jött le, hogy az ő gépükhöz van regisztrálva. Bár hogy mi az a "Naviceiver", arról gőzőm sincs, gondolom valamelyik termékük.
Ettől még lehet hogy bármihez jó lenne. Ki kell próbálni.
huncutka1029
Igazad van, és ez a lényeg: "az okos júzer" -
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #16005 üzenetére
Viszont ha már MicroSD-n kiadják a Primot, kíváncsi lennék, hogy az eredeti kártya egy másik androidos készüléken elindulna-e a program! Mert elvileg, a kártyához zárják a programot.
Biztos hogy a kártya védelemmel van ellátva. Erről itt írnak. [link] Az oldalon lásd "Updates" fül!
Mivel németül nem tudok, a Google-lal lefordítattam angolra.
"Our cards can be registered and will not be copied to another SD card to use, since they not only work once. The license key is located on the SD card and is displayed when the card is inserted into one of our naviceiver. After registration you will get full access to the expandability of naviextras.com. Everything the Naviextras Toolbox can not read, is an illegal copy!"
Tehát a kártya nem másolható, license kulcs van rajta. És csak az általuk forgalmazott készülékekhez jó. A Naviextras-on regisztrálni kell, és csak azt követően használható. Másolt verziót nyilván nem lehet regisztrálni, illetve üzembe helyezni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem lehet feltörni, de az ugyebár már illegális. Most a legális verzióról beszélünk.
-
kulatyor
csendes tag
válasz
gipsztigris #15980 üzenetére
Szia Gipsztigris !!
Nem kötöködés miatt ,távoláll tölem, csak mint érdekesség
rádió amit vett a szomszédom
ICARTECH GX4K01 Navi Autoradio Con IGO Primo 2-DIN DVD GPS
http://www.icar-tech.de/shop/index.php?route=product/category&path=66
megkérdeték, feltelepitsék , vagy majd ő felpakolja.
A baj az , hogy idehaza nem forgalmazza a viszonylag magyar navi gyártó.
-
Nudlee
aktív tag
válasz
gipsztigris #15991 üzenetére
A naviextras.com -ról nem lehet utólagosan térképeket vásárolni a fent említett Primokhoz?
-
Badboys
őstag
válasz
gipsztigris #15926 üzenetére
Köszi sokat segítettél.
-
trikko
tag
válasz
gipsztigris #15899 üzenetére
Üdv.
Hát az lessz!
-
trikko
tag
válasz
gipsztigris #15897 üzenetére
Üdv.
Még nem beszéltem velük egyenlőre csak érdeklődöm!
Nem tudom mennyibe fájhat egy tiszta IGO?Üdv
-
hematomaI
tag
válasz
gipsztigris #15868 üzenetére
Köszi tegnap megtettem.
-
huncutka1029
addikt
válasz
gipsztigris #15748 üzenetére
...
-
válasz
gipsztigris #15748 üzenetére
Tudod hogy ki a "T" moderátor, miért nem nevezed meg?
Nem azért került a te hozzászólásod törlésre, mert warez tartalmú volt, hanem mert két olyan hozzászólásra érkezett válaszként, amit töröltem (a warez tartalma miatt)."Egy kicsit unalmas már ez az oktalan söprögetés!" - Ha ismernéd a moderátori működést (megjegyzem le is van írva pár helyen), akkor tudnád, hogy nem puszta szórakozásból törlünk hozzászólásokat, hanem azért, mert teljes beszélgetés szálakat szoktunk pucolni. Ha nem tesszük meg, az adott hsz. csak lóg a levegőben, és ha ebből sok van, akkor átláthatatlanná válik a fórum.
"....legalább valaki tanuljon meg olvasni és értelmezni!" - Elég lesz mostmár. Legközelebb kérlek használd ezt a topicot, ha problémád van a moderációval.
-
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris #15692 üzenetére
És ez a kombinált keresés működik WinCE - n is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest