- Vodafone mobilszolgáltatások
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz rolmillion #6750 üzenetére
Ha naponta nem is, de elég gyakran. Igaz, volt olyan is, hogy 1 nap jött 2 (0.3 és 0.4)
De ez nekünk csak jó, ha gyakran javít vagy bővít[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
zsoca67
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy az 1.2 Primohoz való gurjon skint, hogyan kell feltenni, hová kell másolni?
-
A701 CsL
csendes tag
gj_ak_branding_v0.6_480_272_CsL Primo 1.2 programokhoz 480x272-es felbontásban (WayteQ X820BT és X920BT PNA-khoz vannak az elérési utak beállítva.)
Letöltés: http://data.hu/get/3652271/gj_ak_branding_v0.6_480_272_CsL.RAR
gj_ak_branding_v0.6_800_480_CsL Primo 1.2 programokhoz 800x480-as felbontásban (BP Jade és CNS Globe HD PNA-khoz vannak az elérési utak beállítva.)
Letöltés: http://data.hu/get/3652273/gj_ak_branding_v0.6_800_480_CsL.RAR
Az általam beépített gombok és kijelzések az Extra menüben ki- és bekapcsolhatók!
Kellemes utat és jó szórakozást kívánok!
A701 CsL
Manók márpedig léteznek, csak a tudomány jelenlegi állása szerint nem tudható, hogy fejtik ki hatásukat! :-)
-
Zyz001
csendes tag
Valaki segítene, hogy az 1.2-t hogyan tudom életre kelteni NAVIGON 2110max-on?
-
Pikkolo^^
addikt
Van olyan skin primo alá amelyiknek a médialejátszó gombjai megjelennek a képernyőn?
-
Noxy
veterán
-
A701 CsL
csendes tag
-
kisspista
senior tag
Van lehetőség a TMC adás sugárzó "csapatnak" információt adni egy esetleges útlezárásról?
Ugyanis lakóhelyemen, augusztus végéig le van zárva egy híd (lebontják, majd újraépítik), így a közlekedést elterelik más irányba; erről természetesen semmi információ sem a trafficnav oldalán, sem pedig a TMC adásban. -
kisspista
senior tag
-
A701 CsL
csendes tag
gj_ak_branding_v0.6_800_480_CsLTrob skin Primo 1.2-höz 800x480-as felbontásban. Tartalmazza az előzőleg feltöltött általam módosított GJ skint és a Trob által készített POI ikonokat!
Letöltés: http://data.hu/get/3655047/gj_ak_branding_v0.6_800_480_CsLTrob.RAR
[ Szerkesztve ]
Manók márpedig léteznek, csak a tudomány jelenlegi állása szerint nem tudható, hogy fejtik ki hatásukat! :-)
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Garminról tértem át igo-ra, de kicsit gondban vagyok a térképekkel.
TeleAtlas
Navteq
TopMapMelyiket érdemes használni?
Egyszerre több lehet bemásolva, vagy olyankor melyiket fogja használni?
üdv
-
formasu
tag
válasz werszomjas #6768 üzenetére
Ha használsz térkép cserélőt, lehet több is, a neki megfelelő mappákban!
Itthon talán a TM-et, vagy a Navteq-et, nyugaton a Navteq-et, vagy a TA-t érdemesebb használni.[ Szerkesztve ]
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
A701 CsL
csendes tag
Kelet-európára a TopMap-os, Nyugat-európára a TeleAtlas-os vagy Navteq-es térképeket célszerű használni. Minden ország térképe benne lehet a map könyvtárban, csak a tároló kapacitás szab neki határt. De fölöslegesen nem célszerű térképeket bele tenni.
-
Badboys
őstag
-
snowdog
veterán
Egyszerre több lehet bemásolva, vagy olyankor melyiket fogja használni?
Mindig a legújabbat (ami nem jelenti azt, hogy mindig az a legjobb).
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Köszi mindenkinek
üdv
-
Karelke
csendes tag
Üdv!
Szeretném megkérdezni, hogy melyik nagy térképgyártó cég térképeit ajánlanátok nekem, Navteq, vagy Teleatlas? Igo Primo 1.1 v8.5.11.161797-et használok, kamionosként dolgozom, leginkább magyar, német, osztrák, tehát Nyugat-Európában mozgok, leginkább az érdekelne, hogy melyik ismer több utcát, esetleg kamionos súly, magasság... stb. korlátozásokat? Előre is köszönet a tanácsokért!
Nokia 3410 -> Motorola C385 -> Nokia N95 -> HDC Galaxy S5 -> Samsung Galaxy Note5
-
m.jeno
senior tag
-
kaliban1
tag
A TA kamionos információi jobbak itthon, viszont a NQ térképek sokkal részletesebbek, szintén itthon. Pl: földutak
-
Karelke
csendes tag
Akkor most már tényleg tanácstalan vagyok
Nokia 3410 -> Motorola C385 -> Nokia N95 -> HDC Galaxy S5 -> Samsung Galaxy Note5
-
kuksa90
őstag
válasz kaliban1 #6777 üzenetére
És azt se felejtsd ki, hogy a navteq száz méterrel rövidebb út miatt minden zergeb@szta ösvényre bevisz - az utak súlyozása nem kimondottan sikerült tökéletesre....nem kamionnal,de nagyobb teherautóval is meggondolandó...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Karelke
csendes tag
Akkor úgy gondoljátok, hogy számomra a teleatlas térképek lennének a megfelelőbbek? Legalábbis én ezt veszem ki a szavaitokból, bár egyik térkép ebben, a másik meg abban jobb, de ha választani kellene, akkor inkább teleatlas legyen?
-
zsoca67
tag
A Navteq Q4-es térképekben van sávinformáció?
Nálam nem működik.Pedig nagyon pontos,részletes térkép.Nekem Magyarországon használva is, jobbnak tűnik a Topmap-nál.
De így sávinfó nélkül, nem használom. -
Noxy
veterán
válasz zsoca67 #6781 üzenetére
Nekem Magyarországon használva is, jobbnak tűnik a Topmap-nál.
Én meg pont a képen látható, hiba miatt cseréltem le, TopMap-ra.
Sopront elkerülő 84 út, Ausztria felé. (NAVTEQ 2010.Q4 map)[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
A701 CsL
csendes tag
Az, hogy melyik a jobb nálunk, az szubjektív. Sok mindentől függ. Ezért csak általánosságban szoktuk mondani, hogy jobb a TopMap térkép Magyarországon. És ez így is van! De lehet, hogy a környékedben vagy a szokásos útvonaladon épp a Navteq a jobb. Próbálgasd, és amelyik neked jobbnak tűnik azt használd! De ne csodálkozz, ha egy ismeretlen útvonalon a Navteq térkép bevisz a "málnásba"! :-)
Bocsi! Ezt Zsoca-nak írtam!
[ Szerkesztve ]
-
A701 CsL
csendes tag
válasz csonti70 #6785 üzenetére
Az biztos, hogy a startlang.ui fájlt nem találja vagy abban hiba van. Ennek a data.zip 480_272-es felbontásában kellene lenni. De most nincs időm végignézni, ha délután is jó lesz, akkor megnézem.
-
A701 CsL
csendes tag
válasz zsoca67 #6784 üzenetére
Azt nem mondom, hogy rossz a Navteq térkép, csak néha csinál hülyeségeket. Mert ismer olyan utcákat is, hogy Málnás sor, meg Zsombékos köz, stb. :-)
Persze ez vicc! De sokan panaszkodnak rá, hogy simán tervez a földutakkal is, még olyannal is, aminek nincs másik kijárata. :-)Manók márpedig léteznek, csak a tudomány jelenlegi állása szerint nem tudható, hogy fejtik ki hatásukat! :-)
-
Karelke
csendes tag
Ha már itt vagyok megkérdezném még, hogy a gps készülékem egy noname vacak, és van rajta ez az iphone stílusú menü, ezt szeretném kikapcsolni. Valahol régebben írták, hogy egy
sim shel.ini fájl kell nekem ehhez, de sem a fájlt nem tudom letölteni sehonnan, és sajna azt sem tudom hova kellene másolni a készülék memóriáján belül. Ha tudnátok segíteni, azt előre is köszönöm.Nokia 3410 -> Motorola C385 -> Nokia N95 -> HDC Galaxy S5 -> Samsung Galaxy Note5
-
csiki52
tag
válasz A701 CsL #6788 üzenetére
az elmult 4 napban egy 820km uton volt alkalmam tesztelni a legujabb /20011.02/ TM és NQ térképeket.
BP-Ny.haza-Vnamény-Tarpa-Turistvándi-Szatmárcseke-Máriapócs-Tokaj-Miskolc-Bp utvonalon.
a TM turistvándi vizimalomhoz bevitt egy utcába ahol az ut végén egy gyalogos hid volt a folyocskan at és siman folyamatos utnak jelezte /földut kikapcsolva/. ezt eljátszotta szatmárcsekén is ahol az ut végén bement volna az árterületre természetesen ut nem volt.
csak ezen az uton 3 durva hibát vétett, nem beszélve a kanyarodás tiltásokat joval előbb jelezte ugyanis közben még kettő kereszteződés volt. a vasuti átjárókat lakott területnek mondja de átjárónak jelzi stb...
átváltottam NQ térképre mely simán és pontosan tudta az utat a vizimalomhoz valamint egész uton hazafelé, és pontosan jelezte a kanyarodásokat átjárókat és veszélyt jelző táblákat, seb.korlátozásokat.
az én véleményem szerint tökéletes magyar térkép nincs sőt az évek tapsztalata az hogy néhol egyre rosszabbak.[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz Karelke #6789 üzenetére
Nem kell letöltened sehonnan, mert egy sima szövegszerkesztővel is létrehozhatod.
A készülékedet nem ismerem, bár nem is mondtad meg milyen típus ( a noname vacak elég sok gépre ráillik ), viszont az X920BT-nél így működik, próbáld ki:
"Az SD kártya gyökerében lévő shell.ini tartalmát "\windows\explorer.exe" -re kell módosítani. Innentől kezdve a főmenü GPS gombjára bökve a WinCE explorer indul el. Ebből kell elindítani a navigációs progit, a Tálcán pedig vissza lehet váltani a főmenübe..."
[ Szerkesztve ]
-
ARCz71
csendes tag
Köszi a válaszokat,már csak egy működő sys.txt kellene...A meglévővel nem indul,hanem kikapcsol és újraindul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Subaru topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pulse 3D Fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest