- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
pardi80
csendes tag
Fő telefonnak használom az F7 ultrat. A második (melós) telefonom egy S21FE. Tehát van viszonyítási alapom a Samsunggal. Teljesen más a 2 rendszer. A HyperOS-t idő,míg beállításod. De ha egyszer sikerül,rendesen személyre szabod,akkor egy nagyon szerethető OP rendszer.
Nem fogok rizsát írni a gyorsaságról,vagy a kamerákról,mert ezek teljesen rendben vannak. Egy S24-et hasonlítottuk össze a készített képeket. Van különbség,az F7 ultra javára. Egyenlőre idegesítő dolgot nem tapasztaltam,de tényleg először rá kell szánni az időt,hogy rendesen személyre szabd. -
monchichi20
aktív tag
Szia, Én Poco X3 ról váltottam és elég fura volt. Tegnap még szenvedtem vele illetve vannak dolgok amiket nem értek(értesítés animáció be van kapcsolva és nem villog... AoD miatt?, AI beállítások hada, váltakozó háttérképp nem működik, bal felül nem tudom az órát eltüntetni ha már kiraktam az asztalra, lehet én vagyon a balfa de X3-on könnyebb volt beállítani). Csengő hangot mire sikerült beállítanom na az is elég bonyolult volt nekem.
De számomra meg felel, főleg hogy én elég olcsón jutottam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest