Hirdetés
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Íme az új Android Auto!
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Vernee Thor - mondhatni isteni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
"...A cég szerint az Armor 28 Ultra jelenleg a legjobb strapabíró okostelefon a piacon..."
Szép is lenne ha már ők maguk sem gondolnák így.
Később meg majd kiderül hogy mit gondol erről a nagyérdemű....itt kérem mindenki!
-
rdt89
addikt
Az a szomorú, hogy egybetákolják a komponenseket, és a jobb dolgokat a frissítés hiányával kompenzálják, így vissza is jött a drágább alkatrészek ára. Ez is biztosan jó telefon lehetne, ha kapna egy nagyon jó szoftvert, de majd gondolom a user-ek megcsinálják ezt is a lusta fejlesztők helyett. Nekem volt 26 Ultra-m, nagyon jó telefon volt, nagyon nehezen sikerült meghoznom a döntést, de a kamera szoftvere annyira borzalmasan sz.r volt, hogy mennie kellett. Nem profi fotós vagyok, de sajnos egy vonalkódot nem tudott beolvasni, egy autót lefotózva is paca volt a képen és felismerhetetlen a jármű, ráadásul nappali viszonyokban. Nem vártam el, hogy hozza a Mate 40 Pro szintjét, ami jelenleg is van, de azért, ezekkel az optikákkal felháborító, hogy a 2010-es évek sikerül neki, a videózást meg se melítem, jobb ha abba a tudatban élünk, hogy nem tud videót rögzíteni. Kár érte, mert tényleg b.szó készülék volt
A témához:
Egyébként ha már így mindent belegóráltak, a zoom kamera és a Főkamerából az OIS miért maradt ki?[ Szerkesztve ]
-
Eperfejedele
újonc
Bár nem értem egy rendes telefonként ami nem ilyen nagy izé mért nem lehet kiadni rendesen egy jó normál telefont mért csak strapabíró izéket gyártanak nagyrészben legalább van egy note széria csak nem értem minek 8 ezer strapamobil az ulefonetól 2024ben
"A pacal hamar elfogy a rossz dolgok nem,,
-
chakram6706
csendes tag
Nem nyugodva beszereztem egy ulefone armor 24 telefont. Legnagyobb meglepetésemre kapott egy főverzió frissítést, és azóta kapott biztonsági frissítést is! Lehet észbe kaptak, hogy kell a háttér, különben semmit nem ér az egész??!!
Ha jó a napod, élvezd!
-
cs.zs.
veterán
válasz chakram6706 #8 üzenetére
Akkor az most Android14, és 2024 nyári állapot?
...itt kérem mindenki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest