Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Hirdetés
-
Most jöhet el a VR-headsetek kora?
it Az IDC azt mondja, hogy az AI és az alacsonyabb költségek miatt most lesznek csak népszerűek a VR- és AR-headsetek.
-
A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
gp Megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, a Kickstarter kampány szeptember 24-én indul.
-
Vissza a jövőbe film Peabody fészere baki.
lo Kutakodtam a neten hátha valaki már rátalált, de még nem olvastam erről bejegyzést.Amikor Marty a DeLorean-el átlépi a...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotelman
csendes tag
Lehet nem ide kéne írnom, de hátha... Maga a steam szimpatikus, a nagy kép mód szerintem kifejezetten jó. Érdemes lehet lecserélni, avagy van lehetőségem lecserélni a win11-t steamos-re?
Mire számíthatok? Teljesítmény romlás, driver problémák előfordulnak? Úgy gondolom átlag felhasználó vagyok... Napi filmezés, netezés, játék amire használva van a gép. Egy lga1200-ra épített gépem van. Vagy van erre egy külön topik, ha igen és kapok egy linket az nagyon megköszönném -
consono
nagyúr
Ezt kukkantsd meg esetleg: [link]
Nvidián tényleg nem megy a SteamOS felület , csak a standard linux, de attól még elvileg fut...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Fotelman
csendes tag
Igen valahol már olvastam, hogy az én rendszerem nem lesz jó neki...intel+nv van nálam...
Viszont most kezdtem el pont agyalni, hogy a következő gépem már AM5-re fog épülni, amennyire szerettem az intelt és NV-t annyira nem bízok már bennük....És pont így vagyok a MS windowsaival is... Jelenleg a win11 van fent, de a közeljövőben már nem biztos hogy ezt vagy a win12-t szeretném.... -
félisten
Steam és Linux
Laptopomon az Ubuntu Linux 24.04 fut, amin a linuxos Steam Play működik a Proton révén, amely elősegíti a kompatibilitást a Windowsos játékokkal; Introducing a new version of Steam Play.
Az Ubuntu és más disztribúciók is tesztelhetőek a DistroSea – Test drive Linux distros online! honlapon, például Ubuntu, és kiválasztva az Ubuntu 24.04.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Persze, a linuxos Steam majdnem minden disztrón elmegy, de az nem ugyan az, mint amit a SteamDeck ad. Bár a Big picture mód mára már elég hasonló.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
félisten
Persze nem ugyanaz, de az előző hozzászólásokban a disztróváltásról is írtak, gondoltam, hogy ehhez a részéhez kapcsolódok, hogy más alternatíva is létezik.
Habár nem érdemes elvetni a korábbiakban felemlített kereskedelmi verziós oprendszereket sem az esetleges szoftverspecifikus függőségek miatt, mert van, ami csak azokon működik, illetve megfelelően azokon működhet.
-
félisten
ASUS ROG Ally Z1Extreme-t először akciózták $499,- árcédulára, és nem várható új modell a közeljövőben. Valszeg' Steam OS-el még jobb teljesítményt fognak belőle kifacsarni.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ : EVGA RTX 3070 Ti FTW3 Ultra (08G-P5-3797-KL) videókártya
- HP 250 15.6 inch G9 Notebook PC, 15.6", Windows 11 968Z0ET 2 év garancia számla névre
- Kifogástalan IPhone 13 Pro Max 1 TB, Sierra Blue, 100%-os gyári akkumulátorral, függetlenül Eladó!
- Apple 20w adapter bontatlan gyári!!!
- Thinkpad T15 Gen2i 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen