-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsb912
csendes tag
válasz
nubu015 #116317 üzenetére
Köszi szépen, elmentettem, tanulmányozom még, első körben tetszik! Az mit jelent, hogy viseltes? Ezek vadi új gépek, vagy használtak? Csak az aksi miatt
Egy 20,000 mAh-s laptop power bank fel tudja tölteni 100%-ra az aksit egyszer? Sosem volt még laptophoz külső aksim, de hasznos cuccnak hangzik
-
zsb912
csendes tag
válasz
fatpingvin #116314 üzenetére
Értem, köszi. Most nézem hogy amiket linkeltem abban nem cska sima integrált van.
Az érintőképernyőhöz eléggé ragaszkodnék, megszerettem, és hiányzik is.A t440-et nagyon szeretem, gyors, pörög. A hűtése elég szar, túlmelegedik, de amúgy többnyire elégedett vagyok vele, csak tényleg a végsőket rúgja már, és szeretnék valamit, amivel kényelmesebben tudnék dolgozni,tanulni-utazni-utazás közben dolgozni, és nem kéne három akksit magammal hurcolni mindenhova.
-
zsb912
csendes tag
válasz
fatpingvin #116311 üzenetére
Hát, első körben az érintőképernyőt kellene kicseréni, ami eleve kb az egész laptop ára. Ha erre van jó tanácsod, hogy hol érdemes keresgélni, illetve hogyha tudsz nekem olyan aksit javasolni bele, amivel kihúzok 10 órát, akkor figyelmesen hallgatlak
A legnagyobb amit eddig vettem bele, azzal olyan 5-6 órát bírok ki, és sajnos van, amikor ez kevés, minimum 10 jó lenne.
a dGPU mit jelent, és honnan tudom, hogy az-e vagy sem? Amiket linkeltem, az mindkettő az?
-
zsb912
csendes tag
Sziasztok!
A "Milyen notebookot vegyek?" topikba már írtam, onnan irányítottak ide. Évek óta márkahű ThinkPades vagyok, de a T440s-em az utolsókat rúgja szegény. Szeptemberig szeretnék venni egy strapabíró laptopot főként munkához (szövegírással foglalkozom, szóval netezni és gépelni szeretnék csak), illetve egyetemi jegyzeteléshez. 8-16 GB RAM, fasza processzor, nagyon NAGYON fasza akksi (8-10 óra minimum), és érintőképernyő. Ennyi lenne az igényem. Ezekre milyen gépeket javasolnátok, vagy hol, mit érdemes nézni, mit érdemes keresngélni? Egyelőre ezek tetszettek (igen, tudom hogy nem IdeaPAD topik, bocsi, de ez eddig a legszimpibb):
flex5 x360
Yoga 7Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Bence
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest