Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri.
őstag
válasz
azbest
üzenetére
nem hivatalos garancia van ra, hanem ilyen 'szamtech bolti' amit gyakorlatilag nem tudok ervenyesiteni
tudom,hogy van hozza megfelelo venti(borda nelkul), csak az a baj ha magaban a ventit csereled ,az mind hamisitvany, utangyartott, nem gyari lenovo termek.es valoban sok sok het meg megerkezik.
a szegecsek megbontasa utan meg attol felek rezonalni is fog.
komplett huto ami gyari az meg vagy 10 amit mar irtam is,es ennyit nem erdemes kolteni ra.mert akkor meg mindig full foltos a kijelzom ,rossz az akksim,nincs laba a gepnek
Igy a gyari hutojevel barkacsolnek ,kerdeses ha a foliat leszedem rola az meg vissza fog ragadni.?!
Meg ez a ventillator zart rendszeru szerintem nem lehet szetszedni sem,hogy ossze tudjam rakni ujra ,a linken tudom ,hogy szet van szedve
Max muszerolajat lehetne oda fecskendezni, de ugye csapagyba ilyet nem szabad,mert kimossa a maradek zsirt is belole..
te is szetbontottad ,ahogy a kepen is van? es utana sikerult osszerakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest