- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
#43301120 #68221 üzenetére
Nem. A holtjáték és a kilazulás 2 dolog. És a kilazuláson sem tudsz húzni, hacsak nem vagy Doctor Manhattan. Ha túl könnyen hajtod le és ki akkor lazulás, zsanér csere. Ha holtjátéka van és tudod libegtetni, akkor dettó.
Végülis az egyik főbb pont nem stimmel a gépben, ezen kívül még egy kis szalagkábel hiba és van egy géped amit az életben nem adsz el kb.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
csubuka #68192 üzenetére
Első körben rendezni kell a dolgokat, tehát, hogy CCFL vagy LED kell-e.
Utána pedig minden mást. Sima panelt sohasem vettem, csak AFFS-t, max bontottból volt nálam TN. Az biztos, hogy rohadtul meg kell nézni mit veszel, mert van sz@rtik hülyeség ebayen is meg máshol is.
-
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
havri1 #68111 üzenetére
Hát az szopó.
Ha csak csökkentett módban megy akkor tápellátás lesz. 90-es táp ahogy már mondtam és szerintem problem solved.
vass17: Tonnaszám van még ott apróság amivel beszívhatod, nem ez az egyetlen. Meg nem csak ennél a gépnél. Ilyen a popszakma.
x201 cserének ilyen oldalról semmi értelme, az alaplapon kívül meg 1-2 apróságot leszámítva, mint touchpad kopp ugyanaz az x200 meg x201. Építésügyileg legalábbis.
-
Tikakukac
titán
válasz
csubuka #68104 üzenetére
x220-tól van külön szálon azt néztem. Hogy ez elvágódik-e, passzolom. Bővebbet majd akkor mondok ha szétszedtem, garizás előtt nem láttam értelmét szétbontani majd megint összerakni.
A 20-as széria azért fogta meg az érdeklődésemet, mert buzerálás nélkül megy bele matt IPS, ennek x201-el ellentétben már van akksi ideje, van mSata és a billzete is zsír. Ja és alapból van DP port.
30-ast eleget fogdostam, gondolattal kacérkodtam, de valahogy nem adta ki. Főleg, mert piaci ár kevesebb mint feléért vettem az x220-at.
-
Tikakukac
titán
válasz
Colonel993 #68101 üzenetére
A vágást kéne megakadályozni. A baj a beragasztott dolgokkal, hogy amelyik már elég puha és vastag az már kinyomja a bezelt és felszántja a palmrestet ami meg nem az meg nem ér semmit. Patthelyzet. Ezért is lett már elegem a kendácsolásokból.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #68077 üzenetére
Köszönöm a segítséget, aranyos vagy
Mivel ez nekem is ment már fejben is, sőt, az áramerősségből is első blikkre, így mertem javasolni, hogy egy 90-es táppal talán megoldódna a probléma.
Jogos mondjuk, kifejthettem volna bővebben is, hogy a kicsi táp, rohadt meleg-->nagyobb táp, talán jobb. -
Tikakukac
titán
válasz
S.Feri #68054 üzenetére
Fordítok: ha a gép árát még egyszer szeretnéd úgy rákölteni, hogy senki sem fogja garantálni, hogy a beforrasztott másik proci menni fog-e vagy nem megy végleg kukásra a gép, akkor igen van megoldás. Kell egy gyári proci vagy olyan amit a BIOS tutira megesz. Itt már dupla pontokat kapsz, aztán ezt valakivel be kell tetetni x pénzért aki vállalja is. Innentől tripla pontok járnak.
BIOS-ban ha esetleg lehet is tuningolni amit neccesen hiszek, akkor is kétlem, hogy 50%-ot tudnál rántani egy SU procin, amit talán már értékelni lehetne.
Ez ilyen, vajon miért van rogyásig tele a piac x200-al és nem x301-el. Hát ezért. Is.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #67993 üzenetére
Ha egy konzumer alját ki lehet lőni 1-2 hét alatt, akkor tripla pénzért talán belefér egy kis sebesség. Szerintem.
A mit miért meg nyilván más tészta, ha nem kéri a Lenovo, hogy minden flottul és gyorsan menjen, akkor eléggé öntelt. Úgy a tökére fog lépni az üzleti részben a másik 2 nagy gyártó, hogy már csak a sikoly lesz meg belőlük és őszintén szólva nem fogok könnyeket hullajtani. Azt már régen megtettem.
Amúgy szerintem sem feltétlen a végsős humán rész a rossz. Hanem az, amelyik kigondolja a jövőt, ami ilyen irányban sötét.szerk.: Ráér, nem kell belenyúlni, őrölhetnek a malmok mostantól
A saját gép, mint olyan nekem porfogó, ha ez kész, még kap egy IPS-t, elcsodálkozom rajta és el is adom. Az elmúlt 5 napban 110 percet ment. Nincs időm saját laptopra, ez a harcihelyzet
Dhampir: Volt olyan is, hogy volt pénz, lett Ideapad. Éppen átállás volt 2-3 hónapig nuku szerviz és a gép beszippantott egy kis laphibát, se kép se hang. És bizony vett egy másik gépet és erősen per felé viszi a dolgot
Nem jobb az úgy sem sajnos.
-
Tikakukac
titán
válasz
Dhampir #67990 üzenetére
Ha a jó üti azt a mércét amit látok/tudok/megszoktam nincs gond. Ha hétfőre kész a gép, akkor igen ez egy jó szerviz business class szinten is. Ha 1 hét múlva az belefér, de ahhoz képest amennyi a helyszíni felára akkor már inkább azt idő miatt is. Ha több 2hétnél akkor viszont röhögnöm kell, mert az alja 100k-s gépek is vastagon kiforognak, sőt, hamarabb is akár.*
Nekem ez a szint, de mondom, pár nap és első kézből nyúzhatok egy ex Smartost és kipakol reméljük
* Csak ne sima Lenovo legyen. Na ami ott van, az megérne pár szót. Szerintem ennyi cserekupont a boltok még életükben nem kaptak.
-
Tikakukac
titán
válasz
Dhampir #67986 üzenetére
Éppen ezért mondom, hogy főleg ragaszkodni kell olyan garihoz ami működik rohadt sok macera-császka és szívás nélkül. Én ha kell lakatlan szigeten is megoldom valahogy, de anyám sütögethetne pecsenyét, neki annál gyorsabb és egyszrűbb, mint helyben egy gépnyi cuccal lerendelni egy szervizest nincs. Meg úgy az emberek 98%-nak szerintem. Max a többi mer hardveresen is hozzányúlni dolgokhoz, pár % szoftveresen, a többi ezy user
-
Tikakukac
titán
válasz
Dhampir #67975 üzenetére
Gyanítom nem NBD-ztél le még gépet, vagy még nálam is közelebb laksz szervizhez, pedig nekem is 22 perc most mértem le. Hidd el, ennél kényelmesebb akkor lehetne ha ajtót sem kéne nyitnom. 1 telefon bement, 1 bejött, hogy mikor jön, csákó 10 percre pontosan itt is volt az ajtó előtt, kért egy kis részt ahol kiteríthette a kis védőszőnyegét, gép szétborít és összerak nagyobb vinyóval és több cserélt cuccal, mint kellett volna, aláírás és viszlát. És ez bejelentés után 36 órával. Megnézem mikor kapok majd most nagyobb vinyót azért, mert kisebbet épp rendelni kéne és megváratnának, vagy ha nincs külön venti akkor komplett hűtőt
Feltételezve persze azt, hogy nem vidéki az ember. Ha most épp otthon lennék, akkor az x220 vagy bekapna egy jóféle futárt x pénzért aztán lesz ami lesz vagy maradna úgy, mert azt le nem adod a jó öreg keleten
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #67969 üzenetére
Hát a hivatalos szerviz az úgy jelenleg az Isten, a fórum pedig maximum apostol rangig jutna, ha a miben hiszünk sémát követjük
Ebben nem hinni kell, ez egy fix tény. Olyan, mintha az 5050 és 5110 megbízhatóságáról beszélnénk. Nyilván van aki ezekben is hisz, ettől függetlenül 5 gépből 3 ziher, hogy ez lesz ha éppen van/volt kedvem figyelni mivel mászik be a jóember.
És itt sem verik szét a fórumot annyian, pedig arányaiban rengeteg lett eladva és 3 kateggel olcsóbb gépről van szó.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
Dhampir #67962 üzenetére
Jha igen rákérdeztem a helyszíni garira is, alkatrészt berendelik ha tudják mi a hiba, ha megjött akkor pedig kimennek és cserélik. Szóval akkor NBD still better, fél gépet kivisznek aztán cső.
A gari akkor zsír ha egy jó termékbe mégis becsúszik valami. Ha nagyon soknál csúszik be akkor ez mentőöv ami a víz tetején tart, de ettől még nem tudsz úszni. Erősen kétlem, hogy valaki 1-2-3 hétre úgy adja le a gépét, hogy hát majd lesz valami, úgyis van még otthon 2-3. Ahogy tettem én, itt rohad az i7-es 3k-s Inspiron teteje és 2-szer kapcsoltam be kb. Tipikusan a business class lenne az, ahol a garinak nem azért kéne lennie, hogy talicskával hordják vissza a gépet és a cégnél csapágyasra forgassa a rendszergazda a fejét a sok ember miatt akik a hulladék gépeket hozzák vissza cserére. Szerintem. A statisztikával 3/3 rossz T530-al én is be tudok szállni, ami király arány
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #67956 üzenetére
Ha kéne a gép akkor annyira nem lenne sikeres, de komolyabb gépek sorakoznak itthon szóval nem érdekel
Passzolom. T530 kiugróan sok megy vissza talán ezt mondta. Meg, hogy úgy általában nem sikerültek jól. Ennél mélyebben már belsős infó kéne, amit majd most elméletileg ki is tudok nyerni, minden a kapcsolatoké.
-
Tikakukac
titán
Na volt dolgom bőven a Budafokin és bekocogtam a kis géppel.
Némi tanácstalanság után kaptam munkalapot, utána kedélyes beszélgetés némi szakmai társalgás következett. Aztán gép lead, majd valamikor megcsinálják, nem hiányzik, így is van még 3 most nálam csak legyen meg. És mint kiderült az egyik ottani szervizes váltotta egyik barátomat a Dellnél szintén szervizes pozícióban. A kör bezárult, Obi-Wan.
Sikerült belsős infókból azt is kideríteni, hogy teringettét sok 30-as és 40-es T-s gép megy vissza, 20-as viszont elég kevés. Nagyjából hasonló volt az elképzelésünk a dolgokról szóval nem vagyok egyedül a kurvul a TP véleményemmel.
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r #67942 üzenetére
Mi alapjan kellene megbizniuk benned, aki annyi faradsagot sem vesz, hogy felhivja oket?
Jajajajaja. Annyi fáradtságot sem vett a paraszt, hogy tökéletesen leírja a problémát, összeszedetten, valamint időzítővel és állvánnyal kiváló minőségű fotókat is küldjön a gép összes adatával és adatlapjával amivel rendelkezik nem beszélve a hibákról amiről szó van.
És véletlenül sem választékosan és kulturált módon feltett pár kérdést, amire válaszolni akár tőmondatokban is nagyjából 3 legyintés: kell-e papír, ha igen micsoda, ha alkatrész csere lesz akkor elhozhatom-e a gépet addig vagy bent marad, időpontban mikor egyszerűbb nekik gépet felvenni, mert pont ráérek még a héten stb stb stb.
Na ne meséld már be nekem, hogy ez lentebb van, mint egy telefon értetlenkedés és pontosabb infókat kapsz belőle, mert megyek a falnak. Ha egy Dellnél valamiért ez megy és emlékeim szerint Samu valamint HP is 24 órán belül mindig megoldotta-elmondta a választ a problémákra amiket kérdeztünk akkor sajnos az van, hogy ez a szolgáltatás: sz@r.
Gondwana: Jha. Legyártottam a matricát, átütöttem a BIOS-t és a Lenovo rendszerében is beélesítettem az adatokat, hogy mikor megnézik stimmeljen, majd összekukáztam egy x220-at. Tökéletes terv
-
Tikakukac
titán
Nos 1 hét után megjött a válasz mail smartéktól, keményen 1 sorba tömörítve: vizsgálatra vigyem be a gépet.
Semmi, hogy akkor garis vagy sem, papíros vagy sem vagy bármi amit feltettem és egy rajtam kívülállónak rohadt fontos lenne tudnia mielőtt 100km-eket megtesz. Kircsi.
Marad a szokásos makkolás, 10 percre vannak tőlem, próbáltam bejárni az ezy vidéki user útját, de hát ez így bukós. Pedig szerintem kevés szimpla user lő olyan képeket és diagnosztizál, mint én. Na mindegy. -
Tikakukac
titán
válasz
Aethelstone #67922 üzenetére
Na ja. Vagy semmilyen és saját magam meg mindenki más nyugatásául is irány a nagy D betűs márka. És akkor ha szervizelni kell csak beviszemmel magammal a gépet és kész is. Nem is szopatja magát már más rajtam kívül TP-vel a környezetemben.
Rolly: Hát már így a 20-as touchpad nyomogatásánál is húzom a szemöldököm, T440-nél felröhögtem, de már T430 rommáropogása közben is kuncogtam. Ezek ipari hulladékok, nyilván ha nincs összehasonlítási alap akkor jó, persze. Már egy kis probooktól is be szoktak pisilni a userek miután rom MSI meg Asus után mutatom. És az sem minőségi, csak a tejfölöspoharas darélokot legalább igényesen rakták össze és jól öntötték ki. Ennyi.
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD #67897 üzenetére
Majd ha eljutunk odáig, akkor. Most ezer tennivaló van, 2 hét nyaralás után legalább 2 hónapig fogok csúszni a dolgaimmal, hobbi meg kizárt.
rgeorge: Ez van, itt mindent megakpott a drága szerviz: képeket nagyfelbontásban, szöveget, rendesen leírva mindent. És semmi. Ergo akkor néha így néha úgy megy a dolog. Szomorú. Nem baj, utolsó Lenovo gépem úgyis, kibírjuk.
Sanya: Elviekben a TP részleg annyira nem rossz. De kitartóan küzdenek, hogy az legyen ahogy nézem.
-
Tikakukac
titán
válasz
CharlieDrop #67875 üzenetére
Én annyira már nem.
soldi3r: Nekem sem jutna eszembe, csak mivel a túloldalon épp eleget vagyok/voltam így tudom, hogy a lejelentéseknek elég nagy hányada user error valamilyen formában. Éppen ezért a felesleges köröket elkerülendő (smartéknak nem kell tudniuk mit dolgozom mi a hobbim és hol tanulok) képekkel és minden létező dologgal amit valaha is gari miatt bekérnének elküldtem mailben. Jobb helyeken ilyenkor áldást mondanak, hogy nem 2 félmondatból kell kideríteni mi a baj és berángatni az ügyfelet. Hát itt nem így megy.
-
Tikakukac
titán
válasz
CharlieDrop #67873 üzenetére
Pedig a mail úgy ment el, hogy tényleg maximálisan megkaptak mindent, amit egy szerviz kérhet. Hiszen Delles formot küldtem el kb. csak prózában meg képekben
De kiderül minden nemsokára.
-
Tikakukac
titán
válasz
CharlieDrop #67866 üzenetére
Küldtem mailt, asszem 4. napja ülnek rajta. Na ezért van az, hogy ha support akkor Dell. Még a sufnis gépekre is 2 napon belül írni kell valamit vagy felhívni az ügyfelet. Szegény TP szekció, de ha már kuvulunk akkor bukjon is bele az egész már csak ez adhat reményt. Nomeg egy feltámadás.
-
Tikakukac
titán
Smart e-mail reagálási ideje: lvl Delltől ezért már megbúbolnának.
Jön a telefonos részleg tesztelése.
-
Tikakukac
titán
Filmajánló TP bubuknak: Page Eight
Van benne pár 30-as szériás TP X és T ahogy néztem.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #67762 üzenetére
Minden megoldható nyilván. De így fejben lepörgetve is van bőven több gond van azzal, hogy 2 drót és csókolom.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #67758 üzenetére
Külön kidrótozod, poti és cső.
Mondjuk azt remélem érzed, hogy ez asztaliban megyeget, notiban már a sima kapcsolás is nagyon sok gondolatot kért, ugyanis itt helyed az nem sok van.
-
Tikakukac
titán
válasz
-=Sziszi=- #67742 üzenetére
A legutóbbi 2 HP gép is ilyen volt ami nem újként került hozzám. Csak kicsi a mintavételetek, a 8510W-m is fehérfoltosan ment el.
-
Tikakukac
titán
válasz
-=Sziszi=- #67737 üzenetére
Nem csak TP. Minden gépen kijöhet, a beszállítók legyártanak csillió panelt aztán amibe kerül abba kerül. HDD ugyanez.
-
Tikakukac
titán
válasz
#43301120 #67732 üzenetére
Hát ha nem rugalmasak akkor max protekciózunk.
Kijelzőben van 2 fehér folt, HDD is makrancoskodik lassan, illetve szerintem a palmrest sarok törést is beletoljuk, mivel itt is el van cseszve az anyagkiképzés. Meg majd kérek kontrolgépet és meghallgatjuk, mert szerintem a venti sem 100%-os. Szerencsére elég közel ülök a tűzhöz így tudom hol kell a nyakukat szorongatni ha nem tetszene nekik az álláspontom.
Angol gép.
-
Tikakukac
titán
válasz
#43301120 #67730 üzenetére
Cikk ha nem is pár mondat születik róla. Eddig rendben van a dolog, de még kell gariztatnom egyet, utána darabokra szedem aztán meglátjuk előrébb jutottak-e a régebbiekhez képest. Ropogási hajlam egyébként csökkent, az egész gép is sokkal jobban egyben van, mint egy random 200 vagy 201.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #67010 üzenetére
4710HQ és 7200rpm-es vinyó->15 sec asztalra és 50 sec mire visszanyitja a ph-t. A kettő között van 35 másodperc amiben állunk mint az a bizonyos a lagziban. És még 1:20 után töltődik be a billzet spéci szoftvere. Ez nem fejlődés, ez átqrás, de a Win8 topikban állítólag kegyetlenül begyorsultak a gépek. Nálam a 30. sem akar. Biztos a rossz karma.
-
Tikakukac
titán
válasz
aclandiae #66970 üzenetére
Klasszikusan leírhatatlan dolog. Mint a fül számára nem érezhető hangok, amiket mégis érzel, csak máshogy.
Nagyon-nagyon sokan nem szoktak érezni notikban dolgokat. Hang-vibráció-furaságok. Amikor szólok, na onnan indul. Nem vagyunk egyformák, nekem az a dolgom, hogy egy notit vágy más eszközt felkoncoljak. Ez van.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #66953 üzenetére
3 caddy 4 vinyó 3 gép-->mindegyik rezonált. Nem földrengés de igencsak észrevehető (nekem). Kigumizva jobb lenne, de felesleges sutaság, beraktuk caddybe az SSD-ket és csók.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #66731 üzenetére
Az lesz az AR réteg is, tejplexi alá is kellett még az, de még a plexivel sem teljesen matt. Valamiért valamiért. 20-tól már gyári matt, akkor már ezzel sem kell bajlódni hál' Isten.
Összes antennás mindenes fedlapot pedig nem láttam még, egyik-másik kizárja egymást, a sok antennás fedlapnál nem marad helyed a kamerának, max ha kimókolod és kirakod oldalra. El kell döntened mit akarsz tehát
-
Tikakukac
titán
válasz
kistewe #66720 üzenetére
Már ezt is kitárgyaltuk régebben, hogy simán elviselnénk ha lehetne kitben kapni kijelzőt meg alaplapot és átszerelni. Nyilván kezem a biliben, ez azért így eléggé érdekes piacot képezne. De egy kis potenciált látok benne. Csak emögött rengeteg olyan érdek ami miatt ez lehetetlen.
-
Tikakukac
titán
válasz
Zoli986 #66710 üzenetére
Az,hogy a TP széirát változtatják és próbálnak megfeleni az átlagemberek igényeinek lehet a minőség romlásához vezet,de azért egy G550 stb-nél még mindig sokkal jobbak a TP edge és társai.Mind anyag minőségben mind kivitelezésben.
Vagy nem.
Tudom,hogy nem egy kategória,de van nálam egy packard bell aminek a burkolata darabokra van törve ,mert annyira gyenge,hogy ha megnyomod behajlik az egész.
Nyugi, ép palmrestes meg felső műanyagos 20-as meg 30-as X-et alig találni. Mindegyik törik, reped, hajlik, nesze PB.
Ebből zakó lesz, hogy mikor nem tudom. Majd ha csak HP meg Dell lesz a vállalatoknál talán nem vesznek fost kényszerből.
-
Tikakukac
titán
válasz
Zoli986 #66706 üzenetére
Mindenkire rábízom, döntse el maga. Az első gusztustalan húzás, hogy elkurvítjuk a TP gépeket. A második, hogy a bejáratott brand segítségével eladunk valamit amit nagyon nem kéne, mert ráfaragás lesz. Harmadik, hogy mindezt néha sikerül olyan okádék minőségben kivitelezni, hogy legszívesebben cefréshordóba állítanám egy hétre azt, aki szerint a KKV szektor igenis imádja ha 5-ből 2 gép olyan, mintha azokat csukott szemmel rakták volna össze bambuszrágcsáló pandabébik uncsi közben.
Tim82: Igazán nincs mit, már kezdek átállni a 20-as szériára, kíváncsi vagyok ott milyen dolgokat kell megtalálnom
-
Tikakukac
titán
Osztozok a fájdalmadban, tudom milyen érzés mélytorkozni egy rakat várakozás után
Utángyártott akkor kuka, abból 1 szállító van ezek szerint akit már én is találtam. Szivacs.
Zoli986: A többivel nem tudom, az E531 kiborította a bilit. Pedig eddig is tudtam, hogy van minőségbeli szórás, láttam cudar új gépeket sajnos.
-
Tikakukac
titán
M5400-at inkább vennék jha.
Tim82: Gondold el ha a vevő rágná a nyakamat 1 hónapig aztán nem működne mit vágna le. 4 napja nem olvastam privátokat sem, annyira felhúzott az egyik értelmiségi nyaralás alatt, hogy majdnem kettédöngöltem a Toughbookot is.
Úgy, hogy engem is mindig a szalagkábelekkel csesztetnek, mondjuk úgy, hogy az a sztárlistás alkatrész, gyárat is építhetnél rá itthon, de EU-ban biztosan. És akkor megkérdezik miért nem akarom ezt csinálni, na, a hsz.-ed kellene nekik bekopizni, hogy íme, ezért
-
Tikakukac
titán
válasz
Pszihonaranc #66638 üzenetére
Ha egy gépet fekete képernyővel borítanék elő az igencsak ciki lenne, ezért van az átadás előtt a főpróba, amikor megnézzük megint, nem-e csesztünk el valamit, nem sok idő, de annál kellemetlenebb, mint dupla munkalapozni, mert ment a kapkodás...nem éri meg. Egy kis nem benyomott patent belefér, okés, azt össze lehet pattintani, ez megesik, főleg amióta szinte csak az tartja össze a gépeket alul-felül-oldalt és körben, egy nem működő gép nem, főleg ha hosszú ideig volt bent és tolódott az egész, mindegy ki miatt.
Ha a tesztelés meg szemre ment, akkor nekem is csak tesztelt dolgaim vannak, ránézésre minden cuccom műxik, ehhez képest bedöglött 3g modem és lap áll rendesen a placcon. Ha valami nem megy, akkor szoftver-hardver-szerelés trióban tudsz bukni. Márkaszervizben mindig van kallódós géphalmaz, nem tart sokból bedugni egy másikba vagy egy olyanba amivel kompatibilis és ha ott sem megy, akkor vagy magic szoftveres gond van vagy tényleg defektes, esetleg a 2 gépnek van ugyanaz a hibája, de itt már lottót érdemes venni. Negyedik kateg a parajelenség, ilyen is van, ezeket el kell fogadni. Ha 3-4 szervizes átnézése és 7 alkatrész berendelése után 2 teljes donorgépet felhasználva sem megy valami, akkor fel kell adni és csere amblokk. Bele szoktak menni ilyenkor, nem olcsó annyira az alkatrész sem ám, mindenkinek jobb
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #66634 üzenetére
És így lesz a 10/10-es szerelőből mégsem 10/10-es
Jha, hogy akkor ez olyan ellenőrzés volt, hogy a szalagkábelt sem dugta vissza rendesen és ragasztotta le ergo majd kimozdul még (szokott), hanem úgy rámondta. Ezen a szinten kezdene arcról bőrt nyúzni a főnök sóval öntögetve kb. mifelénk
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #66605 üzenetére
Ha ami alatta lenne selejt lenne, akkor a nálam átmenő úgy 50-60 új gépből szinte mindegyik selejtes akksival van, független gyártótól és ártól
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #66601 üzenetére
Hogy magasabbra tudod tölteni az akksidat, mint amennyi a designed capacity. Ergo vagy a progi olvas hibásan vagy az akksiban van a hiba. Mert azért talán feltűnt, hogy jobb akksid van, mint az gyárilag lehetne
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #66599 üzenetére
Mostanság sok ilyet bugot látni. Érdekes.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #66591 üzenetére
T60-ról néztem a nem IPS-eket és borzalmas. Tehát ha gyönyörű a nem IPS is akkor mindegy mi van az akármiben jó lesz falura.
donjohnson: Nekem külső billzetem van a 20-as szériából. Én majd bepisálok olyan király, masszív stb. pedig sima notibillzet. X220 héten hazaér, kíváncsi leszek rá.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #66589 üzenetére
Ha nem IPS akkor meg mindegy mi lesz a másikban, mert azokra a gyönyörű szót ha vallatnának sem mondanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest