- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #55695 üzenetére
Én is csípem a firefox-ot, tehát nem lesz nagy megeröltetés használni
Viszont innentől kezdve akkor, ha jól gondolom az akksi időre is kedvező hatással lesz a dolog, mert leginkább netezésre használom a gépet és az IE eléggé zabálja a procit.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #55681 üzenetére
Ez azért nem olyan rossz, már-már lassabb fajta SSD szintű.
A kérdéses művelet közben 50-80%-ra ugrik a CPU terhelés 1-2mp-re. Ez akkor mit jelent?
-
parkasz
senior tag
válasz
FoxiestFox #55616 üzenetére
Na kérem. alakul a dolog, de az IDA nem jelenik meg. hogy tudom aktiválni?
bios-ban kell matatnom ugye? az intel speedsteppet kell kilőnöm?
ja és 0.9250v nél miért nem enged isebb értéket beállítanom?
Valami júzer error lesz itt kérem -
parkasz
senior tag
válasz
FoxiestFox #55616 üzenetére
Ezer köszönet a tanácsokért és a magyarázatért neked is és Chaser kollégának is
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #55610 üzenetére
Akkor passzolom.
parkasz: Cpu nagyon lebutítva sok tranzisztor. Azok nagyon lebutítva diódák. Spéci dióda a led. Működése igen egyszerű. Van egy nyitó feszültsége, ha azt eléri világít. Ha kevesebb feszt kap nem világít és nem is károsodik. Ha a számára megfelelő feszültségnél jóval többet kap kifüstöl
Desktop cpu-kat ottani BIOS-ok miatt ki is lehet/letett nullázni amikor vérpistike nem tudta mit csinál. De alulfesznél nincs károsodás, és notebook cpu-t csak alulfeszelni lehet, azt is sw-esen. Legrosszabb esetben kapsz egy szép kövér BSOD-t. 1V-tal kezdheted, ha stabil jöhet 0.95V. P8600-ok általában 1V-on vígan elvannak max órajelen. Tesztelésnek mehet böngésző és a prime95 cpu torture mellette. A chrome elég gyorsan összeomlik ha instabil a cpu kis fesz miatt.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #55608 üzenetére
Használod a pwm sémákat is? Ezek együtt főleg rmclock mellett tudnak csúnyákat csinálni.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #55605 üzenetére
Winnél energia sémáknál.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #55605 üzenetére
Ezek az energiasémák sose működnek rendesen. Pl van olyan, hogy a PM-ben beállítasz vmit, bezárod, amikor megnyitod megint vissza van állítva. Nekem pl most olyat csinál, hogy mindig max battery life-sémával indul a win. De ki mondta neki, azt nem tudom.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #55598 üzenetére
Event fülecskénél nincs beállítva?
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #55592 üzenetére
Értem, köszi, olvasgatok még... bár a throttlestop felhasználóbarátabbnak tűnik az rmclocknál, így ha funkcionalitásában megfelel, akkor jó lesz...
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #55582 üzenetére
Köszi, ide már feltettem a kérdést. Hidd el végignéztem a keresőket angolul ahogy kell, de ehhez egy friss tapasztalattal rendelkező egyén véleménye kell. Olvastam itt, hogy ezzel foglalkoztál ezért írtam... Valamint a keresők elég változatos eredményt adnak, valaki az rmclockra esküszik, de az döglött szerintem win8.1-en, plusz bizonyos információk szerint nem helyettesíti teljesen az rmclockot a throttlestop, de ez lehet, hogy csak régebbi verziókra igaz, így remélem valakinek van jelenleg tapasztalata is ezen témában...
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #55567 üzenetére
Végülis tényleg a bios volt a megoldás, de hogy pontosan mi volt a kínja, azt meg nem mondom. Letiltottam az egyetlen dolgot, majd újra engedélyeztem, amiben wireless volt.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #55564 üzenetére
Hol kéne lennie biosban? A networknél van vmi wireless, de az enabled.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #55538 üzenetére
Rendben, köszi!
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #55536 üzenetére
Nincs, de tudod mire gondoltam.
Mint régen amikor a chipset-et telepítette az ember, utána gazdaságosabban tudott bánni az akkuval. Ilyen dolgokra gondolok, nem tudom most hogy megy.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #55514 üzenetére
Használt!
-
Dhampir
félisten
válasz
Nemsokára jönnek az 1 + 3/4 év garanciásak is.
-
cildren
tag
válasz
+1
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #55505 üzenetére
Nem kell
Átgondolt választás volt. Azok már öregek, vagy ha újabb (x201-től felfelé), akkor drága és az akksi nem bír annyit. Még talán az X201 fért volna bele, de vastagabb és 6cellás akksival nem bír annyit, mint ez, a 9 cellással meg már monstrum és nehéz.
Nem karácsonyi aji volt, hanem egy Lenovo Miix2 8 tabletet cseréltem erre, mert azon rémálom volt a jegyzetelés BT-os billentyűzettel és pici is volt. Sajnos a 8" nem elég win8.1-hez.
-
válasz
FoxiestFox #55498 üzenetére
THX!!!
Na, de ez meg itt figyelt a gépemen. Nem pasztázok!! Hát sz@..rrá kell szedni. -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #55456 üzenetére
Működik AC Mobile Hotspot szolgáltatása, csináltam már párszor. Ott más bibi lehet
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #55453 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam (nekem eleve nincs olyan TP-m, amiben van beépített mobilnet modem, barátnőm T500-ában van, de nincs benne sim), viszont a VR-t elég sokan dicsérik, hogy jól kezelhető.
Mivel nem írta le a fórumtárs, hogy mivel próbálja, ezért is gondoltam, hogy bedobom...
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #55435 üzenetére
Na örülök
Milyen procid van? Ha azt is alulfeszeled, még minimum 5 fokot az is jelent. Akkor meg még jobb lesz
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #55422 üzenetére
Jóféle cuccok mindenképp érdemes rá beruházni. Ha többször is akarod használni érdemes nagyobb kiszerelésben vásárolni úgy olcsóbban jön ki, és elleszel vele egy jó darabig.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #55419 üzenetére
Nekem MX-4 van. Nagyon bevált. Nagy különbség nincs szerintem az MX-2 és MX-4 között. Amelyik épp van a boltban az megteszi.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #55416 üzenetére
Én sem bánom, sőt...
Megtaláltam a T60 utódját 1680-as LG-ben. És abban is LG-P panel volt amik nálam jártak.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #55414 üzenetére
Ha nem akarod megbontani a gépet az AIDA-ban a megjelenítés/képernyő-nél a panel pontos gyári típusát meg lehet találni. Arra google-ben rákeresve a teljes specifikációt is. Ott fel van tüntetve az is hogy CCFL, vagy LED.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #55414 üzenetére
Az 1280-asok azok, lehet nem mind.
-
cildren
tag
válasz
FoxiestFox #55311 üzenetére
Illetve miért kell numerikus bill-t rárakni? ezért máris elcsúszik minden balra a gépen...
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #55311 üzenetére
A leírás szerint igen:
Ultradurable and MIL-SPEC Tested
The T540p meets eight US military-spec tests for ruggedness, durability, and quality: high pressure, humidity, vibration, high temperature, temperature shock, low pressure (15,000 ft), low temperature, and dust. In addition, innovative roll-cage technology and glass-fiber reinforced plastic add extra strength and rigidity.Egy pár régi és megszokott hardveres gomb eltűnt róla.
Már az Usanotebooknál és Mysoftnál is egyaránt kapható.
A W540 leírásában viszont már IPS kijelző olvasható:
FHD/3K Display With IPS Technology
In-Plane Switching (IPS) LCD displays with high brightness. IPS technology allows for vivid colors and nearly 180-degree viewing angles. -
Harigata
tag
válasz
FoxiestFox #55286 üzenetére
2*2 Gb-os modul van benne.
Felváltva kipróbáltam 1-1 modullal, de úgy se indult.
A BIOS-ban 4 GB-ot észlelt, mikor mind a kettő modul bent volt. -
válasz
FoxiestFox #55257 üzenetére
..az sajnos ugyan az. Azt hiszem október elején jött az uccsó frissítés.
-
r4z
nagyúr
válasz
FoxiestFox #55220 üzenetére
Én pedig már kezdtem cikinek érezni a 128GB-os Samu 840 Pro-t és az 1TB-os HGST-t a 2009-es T400-ba, de Francia91 lazán ráduplázott
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #55153 üzenetére
Nézgelődni kell...tudod aki keres az talál
Tim82
szerk: most hogy én is ránéztem van itthon pár T61 amiben NMB van
kár volt venni...
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #55153 üzenetére
Te pénzért szeretsz? Biccs.
(Én kérek elnézést.
)
-
Tin
veterán
válasz
FoxiestFox #55139 üzenetére
köszi a segítségeket!
-
tototos
addikt
válasz
FoxiestFox #55097 üzenetére
A legújabb driver már jó, a régebbivel nem ment a TRIM az ssd-nél.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #55097 üzenetére
Azt mondják, néha lecseréli a win által feltett sata vezérlőt olyanra, ami nem jól működik. De ha minden rendben van, akkor gondolom nem ez a helyzet. Nekem is fent van sztem, mert mindent feltett anno a hdd-re a SU és azt a rendszert klónoztam át. Igaz, kellett irst driver, hogy legyen trim, de más gond nem volt.
-
szektamokus
tag
válasz
FoxiestFox #55091 üzenetére
bocs, nem néztem vissza annyi hszt.
tototos:
Akkor próbálj meg egy F9-et, talán segít. Egyszer már jártam úgy hogy bios frissítés után fagyott a gép és ez segített. Tudom nem ugyan az a jelenség, de egy próbát megér. -
tototos
addikt
válasz
FoxiestFox #55082 üzenetére
Igen az előbb próbáltam ezeket. Én is arra gyanakodtam de ugyanaz a szitu. Azóta csinálja mióta újratelepítettem a windowst. Lehet azt csinálom, hogy egy csak inteles t400-on felrakom a windowst és a drivereket majd átrakom az enyémbe és felrakom a switch drivert eddig így működött a gép.
-
válasz
FoxiestFox #55081 üzenetére
Memóriákat próbáltad cserélni, tesztelni?
Biosban letiltani a virtualizálást, meg ilyesmit -
tototos
addikt
válasz
FoxiestFox #54926 üzenetére
Igen az csak intel, ez meg intel ati de intel módban használva.
-
tototos
addikt
válasz
FoxiestFox #54923 üzenetére
Addig nem akarom megbontani a hűtést még nem muszáj. Nem tudom miért vezérli 3000-el a ventit amikor 47 fokos a proci, másik gép nem csinálta ezt ugyanezzel a biossal és power manager beállítással.
-
tototos
addikt
válasz
FoxiestFox #54923 üzenetére
Megnéztem a biost, balanced-ra van állatva mind a táp mind a battery.
-
tototos
addikt
válasz
FoxiestFox #54921 üzenetére
Aha a legújabb bios van fent. Windows alatt a bios beállításai vagy a power manager beállításai a mérvadóak?
-
lapa
veterán
válasz
FoxiestFox #54889 üzenetére
ovis még, ez van.
-
válasz
FoxiestFox #54852 üzenetére
Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy ha kiveszed az akkut akkor törlődik a beállítás a kikapcsolt és a windows-on kívüli állapotokban. Tehát ekkor 100-ra tölt. Ha windows-ba eljutsz akkor érvényesíti a korábbi beállításokat.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #54850 üzenetére
Kikapcsolt állapotban se buzerálja, ha úgy van beállítva, hiába van töltőn ill alvó állapotban sem. Ha viszont kiveszed az akkut és visszateszed, elkezdi tölteni.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #54828 üzenetére
Egy forintot nem ér az egész
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #54817 üzenetére
Ezek. Panasonic a jó, többi gatya. Panaból is a legújabbak már nem olyan jók mint régen.
szerk: tototos LG nem rossz. De akár ezt, akár panát tönkre lehet tenni nem megfelelő használattal. Pl túlmerítés, túl sok állás használat nélkül fullra merülve.
-
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #54781 üzenetére
Nekem egyszercsak egy T420si nem akart az istennek se csatlakozni az otthoni routerhez, már azt hittem
hardweres baja van, aztán egy ccleaner tisztítás és hibakeresés után ment megint... csak egy ötlet, /persze előtte mindig jó volt, driver, router hiba nem lehetett/ -
bnss
veterán
válasz
FoxiestFox #54781 üzenetére
Nem próbáltam még régebbi driverrel, illetve mielőtt a System Update telepítve lett volna, talán sikerült csatlakozni, de erre nem vennék mérget.
Intel® Centrino® Advanced-N 6205 van a gépben.
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #54777 üzenetére
Köszi!
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #54771 üzenetére
Köszi, igyekszem majd valami optimumot keresni, de 20 fölé semmiképpen sem mennék az ssd árában... nem tudom Te hol vetted?
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
FoxiestFox #54769 üzenetére
Majd teszek még egy próbát a cserére aztán ha az nem jön be, akkor fogom és eladom.
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
FoxiestFox #54744 üzenetére
Sajnos ilyen szóba se jött, miután a szerviz mosolyogva közölte,hogy nincs gond és minden fasza
Abszolút magamra vagyok utalva, és kb baszhatom is az 1 éves garanciát mert így sokra megyek vele! Max eladom és veszek helyette egy újat vagy ilyesmi.
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #54756 üzenetére
Állati jó
És véleményed szerint milyen kapacitásút vegyek minimum és honnan? (ebay is játszhat, de a gari miatt nem tenném inkább ezegyszer, plusz most jól jön ha áfás helyről veszek korrekt számlával... úgyhogy itthon venném inkább, csak nem tudom milyet)
-
válasz
FoxiestFox #54640 üzenetére
-
ielektros
senior tag
válasz
FoxiestFox #54637 üzenetére
A GPT egy sokkal modernebb "particio management" rendszer mint az oreg MBR.
Na ezt az idohianyt megtudom erteni. Az viszont biztos, hogyha ujrahuzod akkor par honap alatt kemenyen ossze fogod sporolni a raszant idot.
-
ielektros
senior tag
válasz
FoxiestFox #54634 üzenetére
SSD-re erdemesebb uj rendszert huzni es GPT-re particionalni.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #54631 üzenetére
Mint minden akkut. 30-40-ig ne töltsön és ne menjen 95 fölé.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #54586 üzenetére
Ha klónoztál ellenőrizni kell az alignálást és hogy megy-e a trim.
-
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #54568 üzenetére
Igaz, ez a 120as
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #54583 üzenetére
Nem tudom, T500-ban mit kéne tudnia 4k-ban. Meg azt se, hogy ha dupla ennyit tudna, észrevehető lenne-e a különbség. Röviden: sztem jó.
-
xcds
őstag
válasz
File-test data-0fill beállítással kell mérni.
-
btudos
nagyúr
válasz
X200-ban a 120 GB-os valamivel jobb értékeket produkált írásban, de ez a méretkülönbségből adódik, szóval szerintem reális.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #54522 üzenetére
9,5 mm-es HDD-ket fogadót (ez nem a caddy magassága). Pl. ilyet.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #54476 üzenetére
X25-M G2 80 GB-os SSD van a barátnőm T500-ában, nincsen vele semmi gond. xcds-től vettem pár hónapja.
Arra ügyelj csak, hogy az X25-M G1 még nem tud TRIM-et, ha ez számít (olyan is van itthon, kell, hogy legyen valamilyen garbage collection-je, mert vagy egy év használat után sem lassult be).
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #54466 üzenetére
Attól hogy bekapcsolva nincs a rendszerben benne van, ha csak le nem tiltottad.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #54464 üzenetére
Kamera esetleg?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #54248 üzenetére
Nyomi, de á lehet rá állni. Napokban jön egy T510 HD+ panellel, kíváncsi vagyok milyen.
-
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #54114 üzenetére
W510 9cellás akkssival egyetemre járósként sem volt semmi... nem, nem tesiszak, bár poénkodtak vele
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #54114 üzenetére
Én addig vágytam egy X200-ra, amíg be nem szereztem, hogy megnyugodjon a kis lelkem.
Mondjuk tudnék sorolni pár olyan TP-t, ami még elférne itthon, de az X200 volt az, amit mindenképp meg akartam venni. Most kéne bele egy jó akksi, meg még pár apróság, majd szépen lassan összeszedek hozzá mindent. Dokkoló meg SSD már akad, azok voltak a legfontosabbak.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #54107 üzenetére
Vagy kendermagossal.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #54094 üzenetére
Nyolcmagossal meg pláne nem.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #54078 üzenetére
Én majd tolok bele egy P9700-ast, par honapon belül
Most, hogy kijott a 9,5 mm magas 2 Tb-os noti HDD, elgondolkozok egy Samsung 840 250 Gb SSD + 2 Tb HDD kombón. És ezekkel fullos lesz a T500-asom -
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #54078 üzenetére
Jó itt. Úgy érzem magamat, mint egy múzeumban.
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #54075 üzenetére
Mikor lesz procicsere?
szerk.: Na igen, nálam az X200 is úgy végezte. Gondoltam egy darabig elketyeg HDD-ről, de annyira nem bírtam a T430-ban lévő Samsung 840 Pro mellett az X200 lassúságát, hogy inkább vettem egy Kingston V300-at bele. Így most P8400-al, meg a 120-as SSD-vel bőven tökéletes nekem, csak alulfeszelésre vár.
-
Aethelstone
addikt
válasz
FoxiestFox #54075 üzenetére
Én győztem
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #53999 üzenetére
Osztom a véleményt, nekem sincs sehol matrica
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #53959 üzenetére
Megvan a hiba. Nyáron volt kijelzőcserén a lapos, és nem dugták vissza a bluetooth-t rendesen. Pontosabban a modulon lévő papírt alágyűrték, és nem tudott rendesen érintkezni. Szép... De lényeg, hogy megoldottam.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #53952 üzenetére
Pedig jó, meg is hajtottam vele az első T500-amat kíváncsiságból
szerk: metal01 : BIOS-ban nem is látszik külön emlékeim szerint. Amatőr kérdés, van neki ikonja a led soron?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #53946 üzenetére
Amd gpu tollal próbáltam anno, tökéletesen működött.
-
Francia91
veterán
válasz
Feltettem a 13.9-es Catalyst-ot. Tökéletes, megy a váltás rendesen
Memóriát is látja
-
Francia91
veterán
válasz
Tehát akkor simán felteszed az új ATI drivert, és működik ugyanúgy a Switchable Graphic?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #53943 üzenetére
A legfrissebb driverrel is mukodik a Switchable Graphic rendszer?
Nekem nem erdekes a memoria tipusanak kijelzese, most mar megbizonyosodtam rola, hogy milyen van benne, inkabb csak erdeklodes celjabol kerdezem. Ha mukodik a GPU valtas s legfrissebb driverrel is, akkor megis felteszem -
válasz
FoxiestFox #53921 üzenetére
..hát a vélemény olyan mint a férfi segg, mindannyiunknak van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Engem Inkább a tapasztalat érdekel, amiből itt lelek eleget.
Azt hiszem akkor visszateszem a hetest, ebben viszont tényleg igazad van.
-
válasz
FoxiestFox #53899 üzenetére
Tegyem vissza a hetest?? Ennyire lehangoló a Win 8????? Nem ThinkPad barát???
-
franc0
őstag
válasz
FoxiestFox #53899 üzenetére
Mondjuk ez inkább a Lenovo sara, ugyebár.
Anno imádtam, hogy a 2006-os T60-hoz 2011-ben is jött új BIOS.
Most meg kénytelenek összehangolni egy T410-et a Win8-al? Pfej. -
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #53821 üzenetére
Pontosan, erről is írtam lentebb.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #53817 üzenetére
Volt az 1280*800-as felbontással, de ritkábban lehet olyat látni.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #53794 üzenetére
Határátlépőknek még plusz jól is jöhet a dajcs bilcsi.
-
válasz
FoxiestFox #53750 üzenetére
Remélem sikerül majd csak szerdán derül ki, hogy müxik e a Mycam. Csak az a fura, hogy még a biosban sem mutatja, hogy lenne e kamera a másik ugyan ilyen típusú laptop meg simán müxik.
-
válasz
FoxiestFox #53539 üzenetére
Az is elég lenne nekem
X220-on krómnak nézem... De mindegy is a felirat a lényeg
-
válasz
FoxiestFox #53534 üzenetére
Hogyne, teljesen hibátlan
Csak zsanért akarok szerezni, meg most megtetszett a t500 burkolata
Nézegettem a barátnőm x220-át, és tök szép rajta a króm lenovó felirat, mondom de jó lenne a T61p-re is ilyen
Innen az ötlet..
Amúgy ha passzol a burkolat, akkor ha van valakinek vevő is lennék egy szép darabra -
válasz
FoxiestFox #53448 üzenetére
....tehát akkor ha több van abból többet tud használni? Így érdemesebb 8GB-al operálni mint csak a felével?
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
FoxiestFox #53419 üzenetére
Teljes mértékben igazad van, csak mielőtt visszaküldeném a noteszt, gondoltam még gyors leellenőrzöm ezt is. Aztán lehet elfut a méreg és megy vissza az egész a feladónak!
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #53403 üzenetére
ugy olvastam valahol, hogy latitude xfr-eket hasznalnak
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #53400 üzenetére
szerintem t60, ott volt ekkora hezag a monitor es a gep kozott
egyebkent en ugy tudom, a nasanal mar lecsereltek a thinkpadeket
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #53400 üzenetére
X-ek kizárva a perem miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest