- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Gondwana #10275 üzenetére
én az aluménumoidot oldom, eddig egy alu testű swatch óra meg egy moto telefon rohadt el a kezeimen / kezeim között.
ha találunk még magunk mellé egy olyan valakit, aki át tudja vinni az akaratát másokra, akkor ezekkel a szuperképességeinkkel akár a világuralmat is átvehetjük. már csak egységes tornadressz kell.
-
Minstrel
senior tag
válasz
Gondwana #10205 üzenetére
Na de jó, hogy nem néztem be előbb, épp az előbb töröltem le az egészet, azért köszi. Kimentettem ami kellett egy előretelepített xp-vel.
Amúgy gondoltam az nlite-al driver integrálásra, viszont két újraírható cd-vel is próbáltam és mindegyikre azt írja boot után, hogy hiányzó ntdlr, pedig minden ugyanolyan a lemezeken, most megcsinálom ide módban és utána felteszem sata driver-t, már nincs kedvem szórakozni.
-
adorjant
őstag
-
TOZ
addikt
válasz
Gondwana #9362 üzenetére
Attol, hogy nem lattak win-t miert nem adod meg nekik a lehetoseget mondjuk tp_smapi-val?
A TP-k idehaza sem igen latnak wint (X40 egyatalan nem, a T61 nagy ritkan UB Caddybol (bar minap rajottem, hogy az IKEA tervezo progija faszan megy crossoverrel... Szoval max NSU fel evente a telefonhoz),de megadom nekik ezen feature gyonyoret... -
McRae81
tag
-
i400
senior tag
válasz
Gondwana #9268 üzenetére
az általad leírt tünetek mind megvannak a sötétebb foltokkal együtt. sőt ami még feltűnt hogyha sokáig kikapcsolt állapotban van majd bekapcsol akkor ilyen rózsaszínes sárgás a színe ami olyan 10-15 mp alatt eltűnik...
valakinek van tippje hova érdemes vinnem a gépet???
-
Shadowfax
addikt
válasz
Gondwana #9268 üzenetére
Nekem a múlt héten érkezett két fénycső a zasszony előző gépéhez (T42 15" SXGA+ IPS), de, hogy az öröm teljes legyen, a csövek 2mm-rel hosszabbak
Lehet, hogy nekem viszont jó lenne az A31p-hez, mert kezd már rózsaszínesedni a kép bekapcsoláskor...
Van rajta valami gyári azonosító, FRU vagy P/N? -
sghc_toma
senior tag
válasz
Gondwana #9122 üzenetére
X-ben barmit at lehet iranyitani barhova (Windows-on is, csak ott macerasabb).. igazabol atiranyitgatnom sem kellene, csak az Xmonad konfigban atirni a billentyukombinaciokat.. a gond az, hogy egy Win gomb nelkuli bllentyuzeten nincs felaldozhato gomb azon a kornyeken, ahol a Win gomb lenne, igy ha atrakom valamire, ujra meg kell szoknom a kombinaciokat..
mondjuk igy belegondolva lehet, hogy a jobb Alt tenyleg egy jo megoldas lenne, nem hasznalom semmire, es kozelebb is van a space-hez, kenyelmesebben elerheto.. teszek vele egy probat, talan nem tepem ki az osszes hajam, mire sikerul atszokni -
lapa
veterán
válasz
Gondwana #9030 üzenetére
köszönöm szépen, nagyon hasznos infó. szerintem valami fizikai hiba lesz, mert egyik nap még csak 1 pixel oszlop volt világosabb, rá 2 napra meg már 2.
egyelőre kivárok, mert most még nem zavaró tévézéshez. gondolom ha magától feladta, akkor jó eséllyel még jobban is tönkre tudom tenni nyomkodással. szóval ezt az opciót meghagyom arra az esetre, amikor már nem nézhető.
varázslatos módon egyébként végre sikerült ráerőltetni a linuxos DVB-S tuner drivert, szóval ha még tévé-néző programot is sikerül rápakolnom, akkor szerintem megpróbálom rekonstruálni az egészet a T21-en. az sokkal takarékosabb tévé lenne, és akkor ez pihenhetne. persze ahhoz kell majd egy USB 2-es pcmcia is. nem tudom azok mennyire mennek linuxon varázslat nélkül.
más: mikor a procit cseréltem a T61-ben, rámértem arra a csatlakozóra, ami a power connectorból az alaplapra megy. meglepődve tapasztaltam, hogy a várt ~20v helyett csak valami 17,5 körüli fesz van ott. tudja valaki ennek a magyarázatát? van már a power connectorban valami fesz birizgáló? vagy a táp ad eleve kevesebbet? ahogy olvastam elvileg elmennek 16 voltól is, de ez önmagában nem magyarázza meg számomra a dolgot. nem volt benne az akksi akkor éppen. lehet, hogy csak akksinál / nagy terhelésnél kér 20v-ot?
-
-
lapa
veterán
válasz
Gondwana #8521 üzenetére
küzdöttem vele egy kört, de ha jól értem még az erre kihegyezett phc kernel se tudja lejjebb vinni a vcore-t a cpu által közölt minimumnál.
azért nem erőltetném a jelenlegit, mert fele fogyasztást sose érnék el, küzdenék csak vele napestig. nem akarom a gépet se kínozni.
hát igen igazándiból az UL lenne finom, nem is az L. ilyesmi lenne komoly.
-
AceTom
aktív tag
válasz
Gondwana #8443 üzenetére
Semmi gond.
(Egyébként a ThinkPad power managerről volt szó, én legalábbis ott kerestem volna elsősorban a sémát.)Össze szerettem volna hasonlítani a fogyasztást, hogy mennyivel jobb egy SSD. Korábban olvastam, hogy azért nem dobnak igazándiból az akksiidőn egy laptop winchesterhez képest (5400as), aztán ahhoz, hogy össze tudjam hasonlítani rendesen, kellett volna ugyanaz a beállítás.
Mindenesetre nekem is olyan érzésem van, hogy nem igazán lett alacsonyabb a fogyasztása a gépnek. Viszont gyorsabb. -
AceTom
aktív tag
válasz
Gondwana #8437 üzenetére
Egy ThinkPad topicban kérdeztem a gyári program egyik gyári sémáját, nem a sajátomét, hanem olyantól, akinek esetleg még meglenne az övé.
Nyilván nem kérdeznék egy akármilyen kézzel beállított profilt, egy akármilyen programból.Shadowfax: Köszi a segítséget.
Kár, hogy ilyen szűkszavúak. Egyébként azt hittem, hogy a power manager mellé alapból jár ez a séma.
Amúgy ha esetleg valakit érdekelne a bluetooth probléma, külföldi fórumokon rátaláltam egy megoldásra. BIOS factory defaults-ra kellett visszaállítani, és azzal bekapcsolt a bluetooth, mert egyébként erre nem volt lehetőség. Furcsa..
-
Shadowfax
addikt
válasz
Gondwana #8437 üzenetére
Ő egy gyári sémát keres, aminek Energy Star a neve. Ez az összes ugyanilyen típusú gépen ugyanaz, ha a felhasználó nem változtat rajta.
AceTom: Win 7 alatt valószínűleg nincs ilyen. Itt más is panaszkodik, hogy Vistáról Win 7-re való váltáskor eltűnt ez a séma.
Ellenben itt a 67. oldalon megtalálod, XP és Vista alatt milyen beállítások voltak ebben a gyári sémában AC módban. -
atus72
őstag
válasz
Gondwana #8417 üzenetére
"Két féle thinkpadet forgalmaznak: ami szerepel itt, a listában, és ami XXXX-CTO, tehát ezek a gépek valamelyikéből lett összehozva, rendelésre.
(T410 az 52. oldal után)"Kösz az infót csak ezek sajnos nem azok a termékkódok amik a kereskedésekben vannak.
Ott ilyeneket látni:NT7J9HV
NT7J4HV
NT7J3HV
satöbbi...Honnan tudom meg hogy pontosan melyik konfig mit takar? Az üzletben ha nincs raktáron (mert miért lenne) akkor csak az alapján adnak infót ami eleve a webáruházukban látszik, így hogy a f***a keressem meg hogy melyik boltból érdemes megrendelni mert em tudom összehasonlitani az egyes boltok árát ha azt sem tudom egzaktul hogy mi a valós konfig tartalom..
Van valakinek ötlete azonkívül hogy "bemegyek" EGY boltba és megrendelem a gépet azok alapján amit ott írnak és ha nem azt kapom akkor járhatok
Köszi
Attila -
taltos
senior tag
válasz
Gondwana #7988 üzenetére
Ezen jót mosolyogtam.
Engem is jobban zavar a csík leszedése, az akku kiállást pedig kifejezetten karakteresnek érzem, és "szépítő" hatásúnak.
Vhunter: Nem vagyok nagy PS huszár, de milyen videókártyával "nem fut" a PS? Egyszerűbb játékok alatt mit értesz? Egyébként a notebookcheck.net -en egész részletes videókártya összehasonlítások vannak.
-
lapa
veterán
válasz
Gondwana #7932 üzenetére
-mármint mindkettőn 20MB/s-t átnyomva?
-mármint network boottal?
-a wifi egyébként biosból volt tiltva? nem tudom van-e jelentősége.
-mennyit fogyaszt a wlan router? nekem csak 100 full duplexre telik, de az "itt szokásos" DC-n mérve 4.2w a router meg az adsl modem együtt. ezt azért úgy gondolom nehéz alulmúlni akármilyen wlannal.
a T61 18.6w-ot fogyaszt (ez igazi DC fogyasztás) bedugva a routerbe, dokkal meg pár usb-s kütyüvel, kikapcsolt panellal. mondom, ez igazi, a DC adapter túloldalán mért fogyasztás. az akksin mért fogyasztásnak ilyen szempontból a gépen belüli összehasonlításon felül nincs sok relevanciája, mert nem tudod folyamatosan úgy üzemeltetni.
a router 0.35A-ról 0.37-re emelkedett, mikor bedugtam egy ethernet portot és a max 600 kB/s-sel elkezdtem letölteni.
a fentiektől függetlenül biztonsági és stabilitási okokból is inkább maradok a réznél. nem akarok felesleges küzdelmeket egy tv / video streaminggel, ami vékonykliensnél mindenképp szükséges lesz. az éppen aktuálisan szupererős wlan védelmeket eddig mind megtörték, arra sincs szükségem, hogy új kütyükért álljak sorban mikor a wpa2-t is megtörik botnettel vagy akármivel. nevezhetjük paranoiának.
-
-
lapa
veterán
válasz
Gondwana #7506 üzenetére
röviden (=hosszan) összefoglalva van x W teljesítményű paneled, attól lemegy a 10mm2 draut a töltésvezérlőbe, onnan draut sok ólomakksiba. egy 130W maximális teljesítményű tábla (ez télen v. nyáron kristálytiszta időben merőleges beesésnél) meg a 2-300Ah akksi meg egy kis szélkerék meg a vezérlő saccra fél milla. nevezhetjük kezdőcsomagnak, fix költség. ugye az akksikat x ciklus után cseréled, tehát még több lóvé. lehet egyébként pályázni, 30%-ot visszakapsz.
hangsúlyozom, hogy nekem jelenleg ebből a vezeték van csak meg, szóval vak vezet világtalant.
a teljesítmény egyértelműen gyíkfing, tudom. azt is tudom viszont, hogy el kell indulni valahol, és a fenti teljesítmény megduplázása (még egy 130W panel) már "csak" 130-150e.
és hogy miért szenvedek a 12v-tal? mert egy rendes szinuszos inverter ehhez még vagy 150e forint, és van 2 felesleges konverziód, ezernyi alultervezett kínai kondival meg ilyenekkel. a 12v-tal ki tudom hajtani a ledes világítást a lakásban (esetleg a ledes topikban láthatsz brutál szárnypróbálgatásokat), meg minden híradástechnikát, elemtöltőt, mozgásérzékelőt, telefontöltőt, stb.
hogy mennyire lesz elég a teljesítmény? nem sokra. főleg, hogy a noti meg a router folyamatosan megy. de ha megnézed a számokat látható, hogy a 25 + 6w simán kihozható lenne 12 + 4w-ból, ami 15w különbség, 7/24-ben. ez csaknem fedezné a lakás világítását (konyha 10w, nappali 30w, gyerekszoba 40w, kint 15w).
szóval marhára nem mindegy. az ilyen szutyi adapterek csinálnak 70% hatásfokot, elég bénácska. ha mindent összeadsz elég komolyak a konverziós veszteségek.
ja, a legolcsóbb (30-40e) töltésvezérlő kivezérel 2 x 15A-t akár, ez nagyjából a büdzsének megfelel. amikor meg elfogy a szufla, akkor egyszerű figyelő elektronika átnyomja az egészet egy FSP Zen PC tápra. az is elég egyenes jelet ad.
leginkább elvi jelentősége van a dolognak, az elektromos áram egy igazságos világban annyiba kéne kerüljön, amennyibe a megújulóval megtermelése kerül. mi meg csak szórjuk, mintha kötelező lenne. érted egy konzol idle megeszik 170w-ot, vagy ha tévézek 130w + 26w az erőlködő. ehelyett egy usb-s tunerrel meg fülessel 25w-on belül megvagyok, csak megfelelően el kell helyezni a képernyőt.
persze a nagyfogyasztókkal semmitse tudok kezdeni. a kommersz megoldás ugye az lenne, hogy x milla napelemre, y milla akksira ésvagy z milla töb kw szinusz inverterre "és akkor ezt megszorozzuk 1,5-tel, hogy a veszteségeket fedjük". ez nekem bűzlik, meg hát nem is megfizethető. ebben a 12v mókában az egyetlen, amire figyelni kell a kábelek, de ha az ember nem univerzális "minden sarokba 220v dugalj" rendszert csinál, hanem a berendezésekhez specifikusan vezeti a kraftot, akkor nem kell 50 tonna réz hozzá. nekem mondjuk 100m 10mm2 meg 20-30m 2,5mm2 betápokkal le van fedve minden (panel meg akksi is), max teljesítményfelvételnél 5% veszteség alatt. mondjuk 30e huf az össz kábel, nevetséges összeg a rendszer árához képest.
-
csiktor
tag
válasz
Gondwana #7506 üzenetére
Itt van egy kellemes méretű és teljesítményű szett. Viszont sajnos még nagyon nem éri meg.
Én is régóta gondolkozom ilyenen, de egyelőre sokkal gazdaságosabb a meglévő 220 V hálózatot használni és fizetni a villanyszámlát. Ha "valahogy" sikerül esetleg ilyen rendszert szerezni otthonra, akkor el tudom képzelni, hogy kisebb fogyasztókat (telefon, ipod, és akár laptop) töltsön és használható legyen. Viszont ilyen áron sajnos egyelőre nem éri meg. (Persze minden relatív: van ahol/akinek/amikor megéri).
-
válasz
Gondwana #7504 üzenetére
na ennek örülök
egyébként szedtem már szét az enyémet, de az nincs ráirva, hogy milyen csati van a winyon.
ez a 40 giga sajnos nem sokmindenre elég.
ssd nem akarok, mert nálam hetente változna a winyo tartalma. filmek zene stb csereberélése..
nem tudom még hogy az aktiv proteksön ebben a gépben is elkülönülve érzekel a winyotol, mint a hajdanán volt t42-ömben?
ez nagyon fontos, mert a gép sokat utazik kamionok műszerfalán, szóval van igénybevétel..
én pedig nem mondhatom, hogy kimélem az autó futóművét......
a múlthéten találkoztam egy t42vel.
de végül nem lett belőle kapcsolatelőször hirtelen azt hittem hogy egy régi A-s sorozattal van dolgom, aztán gyorsan szembesültem vele,hogy nem is rég nekem is volt egy ilyenem.
egyátalán nem voltam elalélva tőle. a jelenleg X ugy megfertőzött, hogy szerintem már nem leszek képes ettől nagyobb géppel barátságot kötni.
tervezem, hogy cserés lesz a mostani x40, de maradok ebben a kategoriában. mese nincs.
a hordozhatóság nekem nagyon számit.
valószinüleg x200 lesz az utód néhány hónapon belül. -
lapa
veterán
válasz
Gondwana #7500 üzenetére
köszi szépen, ez nagyon hasznos. eszerint kínában már feltalálták a 50% feletti hatásfokú boost konverziót is. eddig egy konkrét terméket találtam, ami a célra alkalmas lenne, 86% hatásfokról írnak. találtam komolyabban kinéző cuccokat is, de azok általában egy adott teljesítmény-tartományra hangoltak (pl. 50-75w). ezek gondolom nem jók nekem.
ettől függetlenül szeretnék inkább valami egyszerű megoldást a problémára, hiszen végülis egy 12v-os eszközről beszélünk. nem gondolom túl nagy elvárásnak a direkt táplálást, mégha az akksi töltéséről (az akksi jelenlétéről) le is kell mondanom közben. kicsit értetlenül is állok a dolog előtt, mert a gugli alig ad valami referenciát noti napelemről hajtására. gondolom mindenki a lenovo dc/dc megoldást használta és lemerültek, mire beírhatták volna, hogy "ez így nem megy".
szóval a viccet félretéve szerintetek találok olyan helyet az alaplapon, ahová 12 voltot tudnék adagolni? esetleg valami forrásanyag az akksikról, hogy hogyan lehetne emulálni őket? lelki szemeim előtt egy üres akksis doboz lebeg, amiből egyszerű MTK kábel lóg ki és azon kapja a gép a kakaót. azt akkor bármikor le lehetne szedni, nem lennének mindenféle külön féltáglák a noti mellett, lehetne a lakásban hurcolni. szóval egyszerű lenne, na. persze minden szobában lenne egy ilyen kábel, az egyébként is alap.
az már nagyon jövő zenéje, de mivel a napelem ugye magasabb feszen üzemel akár lehetne akksi töltő állomást is csinálni. de ennek a jelentősége marginális, egyszer kibírja az ember a feltöltést hálózatról akár, aztán mehet az akksi a hűtőbe. ha valahova menni kell, csak be kell rakni. ugyebár hétköznapi UPS használatra ott van (lenne) a párszáz Ah ólomakku.
-
-
jtrompi
csendes tag
válasz
Gondwana #7076 üzenetére
Köszi,már le is beszéltem a cuccot,hétfőn megyek érte. Nálunk egy Toshiba Satellite is szolgálatot teljesít(anyáé),meg egy HP netbook (nagylányé) de hiába ajánlgatom azokat,a thinkpad-et szeretik a fiaim. Ami a thinkpad robusztusságát illeti: két éve hurcolom egy béna laptoptáskában egy kisbuszban,minden nap megy napi 8-10 órát,terepen vagy az irodában, itthon pedig a gyerekek nyúzzák estig (2db 5 éves és egy 3 éves). Nem tudom,hogy egy Panasonic toughbook-on kívül még mi bírná ezt a gyötrést...
-
-
karamblo
tag
válasz
Gondwana #6517 üzenetére
MESTER, én már csalódok mindenkiben. csak benned nem. mindenki uj, gyönyörű gépekkel pedálozzik,mozog , ciceg a sok fórumtag. egészen frusztrált vagyok. megjavulni látszik öreg gépecském, valami képernyő-frissitő program odafigyelése után megemberelte magát. refershlock.good luck, brother!
-
Vegha
senior tag
válasz
Gondwana #6133 üzenetére
köszi. nálam ez a megoldás azért nem működik mert sajnos nincs se recovery partícióm, sem CD-m. Kaptam egy OEM xp telepítőt, ez elvileg el fogja fogadni a COA kódomat, de sajna magyar. gondoltam ha valaki van oly önzetlen, hogy tudna nekem kölcsönözni egy copyt, akkor inkább nem rakom fel a magyart, de úgy tűnik be kell érnem végül azzal.
-
ps_feri
csendes tag
válasz
Gondwana #6133 üzenetére
Ha már ez szóba került: mivel még nálam nincs meg a recovery cucc, kénytelen voltam egy itthoni XP Pro verziót feltenni, amit ugye az eredetiség ellenőrzés ki is dob :-(
Tehát a MS frissitéseket kézzel kell telepítenem, ami persze nem baj, mert így el is mentem mindegyiket, DE van olyan helyzet, amikor jól jönne a "gépi" önműködő update.Tudtommal valahogy át lehet írni a serial számot. Erre van működő megoldás? Tehát, hogy az XP-be begyaluld az eredeti, jogtiszta, matricán levő serialt. A youtube-on van néhány ilyen video, de őszintén szólva még egyiket sem mertem kipróbálni, amíg egy full backup-ot nem csinálok. Nem szeretném sok napi munkámat előlről kezdeni. Nyilván lennie kell hivatalos megoldásnak, mert volt olyan, hogy csak serial-t vásároltál és telefonon kellett "élesíteni".
Tehát nem is adtak CD-t, a "kalóz" verziót felraktad és a megvásárolt licenc számot regisztráltad. Ha valaki tudna erre működő linket, az nagyon hasznos lenne a jövőre nézve is :-)
Ilyen szempontból felmerül a kérdés, hogy ha megrendeled a recovery telepítőt a garanciaidőn belül, akkor miféle serialt kapsz hozzá? Hiszen azonos sorozaton belül is különböző számoknak kell lennie. -
-
Tin
veterán
válasz
Gondwana #5760 üzenetére
igazából én kérek elnézést: így újra elolvasva a hsz-eket, úgy tűnik 2 külön dologról beszélünk.
a válasz első fele arra vonatkozott, hogy 25W hőleadás valószínű nem 25W felvételt jelent, hanem kicsit többet, mert nem csak hőként adja (pl. elektromágneses sugárzás). szóval itt inkább az elvről volt szó, hogy nem 100% alakul hővé. ha akarjátok, lehet miattam 99,8% is, de biztos hogy nem 100%. de ez végülis csak szőrszálhasogatás, én nem a fizikán akartam vitatkozni, csak nem értettem, miért ragadott ki a srác egyetlen dolgot, és kötött bele, amikor az a hsz nem erről szólt, még akkor sem, ha rosszul fogalmaztam.
amire én gondoltam (de lehet hogy rosszul fogalmaztam), az az, hogy egy 25W TDP-jű processzor nem 25W-ot vesz fel. van eset, amikor azt veszi fel, de ez csak egy "kategória". amit beidéztél, szerintem nem ellentmondás, max rosszul fogalmaztam, de ott az angol definíció, abból egyértelműen lejön.
az Intelnél a TDP egy "kategória", ami megadja, hogy mennyi az adott proci kereskedelmi alkalmazások melletti maximális load esetén leadott hő átlaga. tehát, átlagos használat mellett max load-on 25W hőt ad le. azaz, 25W hő elvezetésére alkalmas hűtést kell rá tervezni. nyilván van ráhagyás (20-30-50%), hiszen a maximális hőleadás ennél nagyobb lehet.
tehát a TDP rohadtul nem azt jelenti - és ezt írom az eleje óta - hogy mennyit vesz fel a proci, hanem hogy milyen hűtés kell rá. és itt ERRE gondolok... T6400 (2 Ghz) - T9900 (3.06Ghz) az összes proci TDP-je 35W! azt pedig egyszerűen nem hiszem el, hogy az összes proci terhelésen (akár a TDP szerint mért terhelésen) 35W-ot fogyaszt. ez csak azt jelenti, hogy az összes procinak elég lesz egy 35W-os hőleadásra tervezett hűtés, ami nyilván a T6400 esetén alig fog menni, a T9900 esetében pedig lényegesen jobban.
remélem most már jól leírtam. peace!
-
Prom
tag
válasz
Gondwana #5317 üzenetére
én csak trackpointot használok igazábol nem értem miért nemtudják megszokni
én pl: 7végén egy régi Fushi gépel szarakodtam kivoltam borulva hogy csak touchpad van..
Igen tudom én hogy mi volt az elképzelés de tabletnél meg pl:telefonál szinte vizszintbe van használatnál .. igazad van amugy csak ez akkor lesz igazi amikor már szinte minden érintöképernyös lesz..és nem kérnek érte plussz lóvét
Amugymeg nagyon jóó a T400S szerintem... -
N4nI
tag
válasz
Gondwana #3424 üzenetére
koszonom a pm-et es a valaszt is, sajnos ennyire nem tudok beleturni a dolgokba, se idöm, se energiam 2 nap utan, dolgozni vettem a gépet, de meg 1 percet nem foglalkoztam munkaval. az eladonak visszaviszem ( booss forumtars ) , sajnalom mert magukat ezeket a gepeket szeretem, de igy hasznalhatatlan. 10ezer forint egy hasznald hdd, ssd meg meg dragabb. ennyit nem er nekem, se a szaladgalas, se az idö. igy is 8000ft-omba lesz mire visszakapom a gépem (2 ut, 3xx km) es utana meg mindig mennem kell valahova egy gépet beszerezni.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest