Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csubuka

addikt

Random böngészés (bekapcsolás, asztal nézés :) ) közben a sokadik kékhalált kapom win7x64 alatt egy napon belül, T500 esetében. Melyik drivert kóklerkodtam el (friss telepítés, intel 520 ssdvel, ahci módbn ahogy kell, nem ssd a ludas az tuti szinte...)? Winsat exe befagyott a grafikus driver telepítése után, lehet valami ott hibádzik... (nem tudom hogy alaplapival nézte-e, szerintem inkább a dedikáltra kapcsolt akkor)

Volt benne 4+1g ram, kivettem, nem oldott meg semmit, most egy szimpla kingston 4gigás modul van benne. Memtest lefut jól, lefutott 5 g rammal is. nem hiszem hogy ez lenne a baj. Másik T500 hibátlanul megy win8x64el, 5g rammal, intel vgaval.

1600Mhz-es ram, de visszafelé kompatibil kellene, hogy legyen... gondolom. Bár jelezzétek, ha ez gond lehet... (de akkor a másik Samu 1600 mhz ddr3 ramokkal miért megy hibátlanul?)

*most pl az az áttetsző asztal butította el magát, amióta 1 g ramtól megszabadítottam, lvaami vga para lesz ez, driver megmakkant, vagy behülyítette anno az 5g ram.

**win7sp1x64prof frissítések még alig vannak felrakva rá.

Új hozzászólás Aktív témák