Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
erre annyit tudok mondani, hogy Ubuntu 8.10 x64 OS-sel "on demand" CPU hajtással (ez az alap, szintén 800-ra veszi vissza) megy a gép 7/24 és csak alul középen meleg, sehol máshol.
ettől függetlenül a venti nekem is bénázott, nekem ez segített neki elmagyarázni, hogy vannak köztes sebességek is, nem csak 0 meg 100.000 rpm. így többé-kevésbé folyamatosan jár, de leghalkabb szinten.
a proci egyébként 50 fok idle, de jelentős (nem 100%) terhelés alatt (hd lejátszás) se megy 60 fölé.
ja, nekem fennt van még külön a laptom-mode-tools. nem a package verzió, hanem a honlapról letöltős, azt írja a programozója az jobban hasajt, mint az ubuntu beépített verzió.
BIOS-ban enabled minden energiakütyü?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest