Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fatpingvin

addikt

válasz vargas0502 #121693 üzenetére

nekem a xx30-as sorozat főleg, bár nagyrészt már megvan belőle ami érdekelt, mínusz az X230T, az még eléggé mozgat, nem használok okostelefont és ez pont jó hordozós zsebszámítógép lenne.

egy T420 palmrestet viszont kéne szerezni valahonnan, én nem vagyok annyira a keyboard modding híve (kövezzetek meg de nekem teljesen jó a xx30 széria billentyűzete is...) viszont van egy T420-am bontva, na az egy Ivy Bridge procival meg mondjuk egy FHD screen moddal nekem teljes lenne (van benne minden extra ami kell, EC, firewire, miegyéb...) csak egy hatékonyabb proci kell bele és megvan a full picture :D coreboot nyilván kell rá de az alap.

jobban belegondolva, utána kéne néznem hogy az x230-hoz van-e valami IPS screen megoldás amivel nem veszítek el egy displayportot, a dokkolón sem. illetve hát a bluetooth modul helyére egy internal USB header, leginkább egy FTDI USB-UART adapternek, egy 2.5" jackre kivezetve valahol a gép oldalán (igen, relatíve gyakran akaszkodok UART-ra a laptoppal, elég gyakran ahhoz hogy indokolt legyen ezt beépíteni is akár)

Új hozzászólás Aktív témák