- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
petya220 #3749 üzenetére
Szóval...
Adott egy TP-Link WR841N.. A Wifi jel elfogadható, vagyis inkább egész jó..
Érkezett egy új,( ha jobb maradhat, ha nem megy tovább) ez egy D-link D874.
Az a helyzet, hogy a Tp-Linknek erősebbnek tűnik a wifi jele mint a másiknak, remélem, hogy ez csak beállítás miatt van, de ötletem nincs mit hova állítsak... -
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #3718 üzenetére
Szia Szép napot-
Akkor valamit nem jól csináltál mert én csináltam egy Telenorost az egyik fórumtársnak és neki simán frissítette, a B370&380-ra. a B130-ra kell cserélni az oeminf-et meg a custom.bint. Melyikre cserélted?
Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked.
Ma megyek éjszakára dolgozni..
Sziasztok Jó reggelt mindenkinek legyen szép napotok.
-
ANDROID???
addikt
válasz
petya220 #3702 üzenetére
Szia-sziasztok!
Miért valami rosszat írtam?
bubus66: írhatod is
MKVII: Nem "ratyiskodás" ez
Bocsa a sorrendért , de próbálok időben írni a hsz-kre..
(Nem tudom, hogy hogyan kell jól beilleszteni elnézést!)
Az tény, hogy a külföldi dolgoknak fontosabbnak tartják a vezetés, hogy "hódoljanak", mint a saját embereikről megemlékezzenek, nagyon baj
-
ANDROID???
addikt
válasz
petya220 #3366 üzenetére
De annak meg szebben csukódik a csomagtere. Szóval az is sz@r.
Mindenesetre el kell adni, ha szutyok és felesleges lovagolni rajta. Ne akarjuk már egy 3-szor annyiba kerülő készülékhez hasonlítani. Ez olyan, hogy a Bmw-s addig fikázta a Lacettit amíg nem vezette, aztán lesett jó nagyokat , hogy mégsem olyan szaraz. -
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #3286 üzenetére
Szia!
Na látod sok mindent nem tudsz már hogyne lenne kötelessége törölni a hsz-t és minden mást is( nekem is kutya kötelességem törölni az oldalamon ha kéri) amit kérnek, azért admin.. A kapcsolatokban lehet e-mailt küldeni. Megnéztem tegnap.. Ha meg nincs törlési lehetőség akkor szabálytalan az oldal, mert akkor hogyan is kezeli az adatokat?
Nem tudjuk, ha te alapítottad akkor miért többes számba beszélsz..
Ha te alapítottad. akkor a neved miért kék és nem mondjuk miért nem piros? Mindenhol az adminok, vagy a moderátorok, nevei más színűek mint a felhasználóké. Akkor meg töröld mindent te alapítottad..
Hogyan tudom magamat törölni???
Sziasztok Jó reggelt legyen szép napotok..
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #3283 üzenetére
Én ezt nem is mondtam, hogy nem én akartam ki lépni? Pl Itt se írtam....
Csak annyit, hogy kellett volna csinálnia, hogy küld egy e-mailt.. Ezért mondtam, ha még nem csinált ilyet akkor ne csak delete gombot ismerje, még ha kéri az user a törlést akkor se.
Tőlem is kérték az egyik oldalon a törlést, és küldtem egy e-mailt, hogy "A törlés a kérésedre meg történt"..
Ennyi lett volna.. Ezt illő lenne egy adminak tudnia..
Akkor ezek szerint nem is te alapítottad azt a csoportot?
Ja akkor az egész regisztrációmat és az összes hozzászólásomat is törölje
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #3276 üzenetére
Nem is akarok mivel olyan emberek vannak ott akikkel nem akarok egy csoportba lenni. Csak az admin kollégádnak, is mond meg, ha valakit törlök azt illik értesíteni e-mailban vagy privát üzenetben, ha valami nem tiszta neki keressen meg segítek neki megmutatom, hogyan kell csinálni.. Ez alapszabály, de látom itt is úgy működik mint az FB-n, törölök ész nélkül, de értesítés nem küldök, még akkor sem, ha az user kéri.
Eddig az oldalunkról is egy embert vágtam ki de az megérdemelte, és meg is indokoltam neki.Sziasztok Jó reggelt mindenkinek legyen szép napotok
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #3034 üzenetére
Figyi P9 lite Topick
Sziasztok Tisztelt Fórumtársak!
Nehezemre eset de úgy néz ki, hogy végleges a döntésem Július 01-től a Téma Összefoglalóban a Mélyvíz rész megszűnik, és átkerül az oldalunkra.
Tudom sokan örülnek neki, hogy elmegyek, és nem is érdekel, ki mit gondol, de elegem lett a valótlan állításokból, rágalmazásból stb, valamint más aminek sikerült betenni a kaput, és inkább jobbnak látom abból szempontból, hogy távozók..
Sokak örömére azon is gondolkodóm, azon hogy végleg itt hagyom a fórumot mint a (porterocka) is tette..
Elég az a biztatás amit meg kaptam más helyen... -
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #2976 üzenetére
Sziasztok Jó reggelt mindenkinek legyen szép napotok!
petya220
Igen sajnos itt ez megy és ezért döntöttem úgy, hogy Július 1-től a Mély víz megszűnik A Téma összefoglalóban..
Én meg semmit nem fogok onnantól kezdve segíteni...Van egy oldalunk ami tovább fejlesztünk és ott lesz segítség nyújtva..
Mert elegem, volt az olyan userekból, aki valótlant állít, rágalmaz stb..
-
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #2940 üzenetére
Andrpid programon lesz minden ami most papír alapon. 24. órás módosítási lehetőséggel, utána írásvédetté válik a bevitel. A fényképek azonnali online feltöltési lehetőséggel az Osztrák szerverekre, a kárjegyzőkönyv megírásának lehetőségével a helyszínen.
Természetesen ezek kinyomtatása is a telefonból.A hozászolásra válaszolva.
Még egy két millás gép se tud fókuszálni folyamatosan ilyen hintázással. -
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #2931 üzenetére
Laptopot vigyél magaddal.
Azért szerintem szuper lesz neked ez a végzetség, jól lehet vele keresni.
Az unokatesóm is rendszergazda volt és nem panaszkodott.
A hülye fejemmel én meg vasúti vontató és vontatott járműszerelő, közlekedésgép szerelő lakatos lettem. Igaz okleveles lakatos mester is vagyok. Ezután lettem kocsivizsgáló. Inkább lettem volna informatikus.
Most gondolj bele, nem kellene a tűző napon, szakadó esőben, mínusz 20 fokban a vágányok között mászkálnom.
Most akkor ásam el magam?
Na, azért az ország legjobb kocsivizsgálója lettem,és a mesterségemet magas szintre emeltem.
Közben a rendszergazda tőlem kér segítséget és programokat írok a munkahelyre.
Képzeld a legújabb fejlesztés Android rendszeren fog alapulni, vagyis kánaán. Lehet pénzt keresni rendesen.
A melóban a szolgálati telefonok Huawei és Nokia. Itt jegyezném meg, hogy van egy Nokia C5-03-as telefonom is saját rommal.
Innentől kezdve szerintem nem kell elásnom magam.
Ezt azért írtam, mert kezdő vagy és lásd, nem szabad itt megragadni és fejlesztened kell magad amíg nyugdíjba nem mész.
A végére annyit, hogy a melóhelyen ha meghallják a nevem, egyből tudják, hogy ezt az embert nem lehet hülyének nézni és az jó dolog, hogy több ezer vasutas tudja, hogy ki is vagyok.
Olyat még nem tártak elém, amit ne oldottam volna meg.
Ez a szemlélet lebegjen a szemed előtt.
Befejezettül: Imádom a szakmámat, mert ha én azt mondom nem mehet valamelyik vasúti kocsi, akkor nincs ember a világon, aki parancsoljon nekem, csak ha a felelősséget a főnököm írásban átveszi tőlem, de ő meg nem hülye, nem fog senkit a halálba küldeni. -
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #2919 üzenetére
Szia petya220
Most jöttem meg az erdőről olvasom a hsz-ket
Te még nem jöttél rá arra, ha valakinek van egy bugja akkor abból 3 napig csak ezzel lesz tele a topick, mert sorba jönnek nekem is ez van neki is ez van.. Elég érdekes, hogy eddig nem volt....
Érdekes módon, a haverunknak a kitiltás óta megjavult a telefonja B380 helyett a B381 került fel neki, neki akad a kamera, meg még rajta kívül kettőnek érdekes eddig nem akadt.. Most egyből van jelentkező...
Különben meg igaza van Androidnak???....
Kicsit meleg van a Dráva parti városba
-
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #2905 üzenetére
Ja, csak nekem jó a hardver igaz? Akkor kifogtam az egyetlen eredeti, Kínában a Huawei gyárban gyártott telefont?
T-mobilnál vettem Januárban.MK VII: [Itt]
Innentől kezdve, hogyan teszteljek bármit, ha más a hardverem?
A képernyő mentés nálam sem megy ha ez megnyugtat.
Keresem a hibát. -
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #2825 üzenetére
1. Rom kibontása
2. Particiók szétszedése
3. Deodexelés
4. Módosítások
5. Updater-script megírása, vagy partíciók becsomagolása. Az utóbbi gyorsabb, de nem látod a hibát telepítéskor, mert ha a partíció újra formázáskor hiba van, de nem jelzi a progi, akkor foghatod a fejed, hogy hol a hiba.
A manuálisan történő megíráskor, a telepítéskor a bejegyzéseket egyesével telepíti és így a recovery naplóban megtudod nézni mi a hiba.Egy példa a manuális szerkesztésre.
-
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #2798 üzenetére
Petya, igaz én nem láttam, de biztos megérdemelted!
Most másolom a telefonra, nemsokára kiderül mi lesz?Amúgy teljesen könnyű ez a romolás, semmi nem kell hozzá, csak egy marék idegnyugtató és 5kg sárgarépa, hogy a szemednek legyen A-vitamin a sok betű és szám miatt, amit nézel egy darabig.
Most gyalulom a telefont.
-
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #2764 üzenetére
Szép napot Mindenkinek!
Gratula Petya!
Akkor ma gondolom leiszod magad, de holnaptól indulhat a banzáj.
Mire visszatérek, a romodnak kész kell lennie.
A felvetésedre, hogy a vendor valójában a system/vendor,
annyit írnék, hogy ha az ilyen egyszerű lenne, akkor egy rom "5 perc lenne".
Ha a symlink nem jó, azaz mondjuk a system/bin mappában lévő symlink fájl hivatkozása a vendor mappára nem megfelelően van megírva a scriptben, akkor bootloop egyből.
Amúgy csak csendben mondom, éppen most megyek Linuxra, egy kicsit romolni. Cunaja B389 V3. Remélem nem leskelődnek a P9 topikból. -
MK VII
veterán
válasz
petya220 #2732 üzenetére
I am loving it!
(A videót kétszer indítsátok.. Nem tudom miért, de csak akkor tiszta a kép.)
Pont most volt az egy éves évfordulója a játéknak. 12. lett vége..
Nagyon népszerű játék.. Számomra, talán a valaha legjobban élvezett játékok egyike..Más.
Skacok.. Megérkezett a telefonom... Még nem is tudom mi jött.. P9 vagy P10, de az üzletben fatti már átvette... Nemsokára megyek be aztán kibontom a csomagot.
Bár valószínűleg P9-et kaptam.. Mondjuk jobban is örülnék neki mint egy P10-nek.. -
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #2719 üzenetére
Vendor
ro.build.tags=test-key
ro.build.flavor=hi3650_user
ro.product.model=----------------
ro.product.brand=hi3650
ro.product.name=hi3650
ro.product.device=hi3650Ha jól sejtem, átszeretnéd verni a Lite-t, hogy azt higye, hogy sima P9. Bootloop, már most mondom. Ellenőrzi a kernelt is.
Petya:
Itt az ideje, hogy tanulj.!!!
Megyek én is aludni, mert éjszakás vagyok. -
Cunaja
addikt
válasz
petya220 #2713 üzenetére
Petya, ez nem Nougat!!!!
Figyeld!
Mate 8 Nougat
ro.build.tags=test-keys
ro.build.flavor=generic_a15-user
ro.product.model=generic_a15
ro.product.brand=Huawei
ro.product.name=generic_a15
ro.product.device=generic_a15A lényeg, hogy Nougat rom telefonra megírt nincsen, csak teszt fázisban! Most akkor már tudod mi a helyzet!!!
EMUI 5.1
ro.build.tags=test-keys
ro.build.flavor=generic_a15-user
ro.product.model=generic_a15
ro.product.brand=Huawei
ro.product.name=generic_a15
ro.product.device=generic_a15Bubus:
[Ha itt megnézed mást ad ki]
P9 Lite VNS-L21
Haverunk második száma, az elsőre csak annyit ír, hogy tiszta. -
Cunaja
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest