- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Méregdrágán érkezik Magyarországra a Model Y
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Öt Redmi Note 14 érkezett a nemzetközi piacra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Ujrapolimerizalja az akkut . Mit szenvedhettek a prosok mire ilyen hulyesegeket kitalaltak, es mit rohoghetnek ok maguk ezeken az anyagokon...
Amugy meg: nem tudom kivel fordult elo, de egy mostani 3-4-5000 mAhs aksi nem merul le egyik pillanatrol a masikra. Ha latom hogy merul es nincs tolto nem nyomkodom foloslegesen! Es igy ennel a 3 oras plusz standbynal sokkal tobbet ki lehet hozni. Annyira nincs ertelme ennek hogy nagyon..
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz mindthecrap #7 üzenetére
Lehet, de ezt nem tudjuk sajnos.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
törölt tag
válasz 7Heads Drago #4 üzenetére
A kérdés az, hogy az az 1% tényleg 1%-e? Vagy mennyit csal a software a biztonsági tartalékba... Én úgy értelmeztem, hogy a Huawei a biztonsági tartalékot osztotta ketté, így annak egy része még felhasználható vészhelyzeti módban. Lehet hogy amikor 1%-ot mutat még valójában 6-7%-on van
-
mindthecrap
aktív tag
válasz 7Heads Drago #4 üzenetére
elég valószínű, hogy ez a funkció úgy működik, hogy amikor 1%-ot ír akkor valójában még van 10% mondjuk az akksiban. Az 1% eddig sem azt jelentette, hogy ténylegesen kimerült az akkumulátor csak meghatározóznak a gyártók egy feszültségszintet ami alá nem enged a telefon biztonsági okokból.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
törölt tag
A Magic 4 Pro tényleg korrekt, viszont úgy tudom, hogy nálunk nincs itt hivatalosan. Így viszont sokaknál alapból kiesik, mások meg nem is hallottak róla. Ráadásul amennyibe kerül...azt nem egy SufniGsm-be fogom ott hagyni. Vagy probléma esetén szarakodni a garanciával külföldre/ön mivel itthon nem hivatalos. A többi meg köszi
-
7Heads Drago
veterán
És jó is annak az akkunak hogy 2% alá van merítve? Értelmesebb lenne mondjuk ezt 4-5 %-nál aktiválni és 2%-nál kikapcsolni a kütyüt.
Vagy ez állítható egy menűből?Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
DrDoktor
senior tag
Ezt a vergődést amit a huwaei leművel csakhogy onthassa magáról a PR reklám anyagokat...
Menjetek haza euban nincs már helyetek bakker! Tolhatjátok a pénzt nem lesz google nélkül értékelhető piacotok.
Holnap majd a hátlapot találják fel .......
........ újjra ami megtöri a fényt...A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
A T3-nak volt ilyen célra egy pótakkuja, az jó lenne ebbe is.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó kártyafüggetlen iPhone 13 128 GB, éjfekete + tokok, fólia
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Fekete Uj bontatlan 2-év garanciával
- 4db hibás samsung telefon A5,A20e,A41
- Eladó egy új, bontatlan Honor Magic5 Lite 8/256 kártyafüggetlen mobiltelefon
- Eladó egy új, kibontott, nem használt Honor Magic 6 Lite 8/256 kártyafüggetlen mobiltelefon
- Motorola Edge 40 Neo 12/256 GB 5G
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest