Hirdetés
- iPhone topik
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Az egyes nagyítási fokozatok ugyanabból a pozícióból lettek fotózva? Nem semmi.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
törölt tag
Nem rossz dolog ez, de még jobb lenne, ha a fotózásban alapvetőnek számító, általános célra legjobban használható látószögek közti átmenetre lenne inkább használva, nem pedig azok pótlására.
ZTE Axon 40 Ultra (35/91mm), vagy vivo X90 Pro+ (23/50/90mm) kamerarendszerével sokkal szimpatikusabb, mint azzal, ami ebben, vagy mondjuk a 12S Ultrában (23/120mm) van.Mert azért ez a "veszteségmentes" 2x zoom is csak addig jó, amíg hasonlóan túlprocesszált automata képekhez hasonlítjuk.
Bár pont a Huawei-ek legalább raw-ban is teljes felbontáson fotóznak, így ott sem kell teljesen lemondani róla, de szinte az összes többi telefonnal már elfelejtheti a szenzorzoom-ot az, aki nem kizárólag a gyári automatikával akar fényképezni.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Érdekes hogy miért nem lett hamarabb kirakva a cikk? Mint látszik is még 480-as üzemanyagnál készültek a képek... Gondolom a tesztből lettek kiszedve ami még november elején jelent meg.
Nekem bejön a telo kár, hogy túl drága és a korlátozás miatt nem pálya nekem sajnos.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Nagya21
addikt
Tavaly vásároltam Oppo Find X2 Pro telefonomat, hasonló tudású lencserendszerrel, a mostani csúcs telefonok, (köztük az oppo is) nem tudnak olyat, mint a Find X2 Pró........
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
hardver1985
tag
Ronda ez a poszemü kamera
Megbízhatóságom: 160 pozitív... Nem írok vissza emberek Kerüljenek!!!
-
Nagya21
addikt
Hali!
Igen....
13 MP, f/3,0, 129 mm (periszkóp telefotó), 1/3,4", 1,0 µm, 5x optikai zoom, PDAF, OIS
A főkamera:
48 MP, f/1,7, 25 mm (széles), 1/1,43", 1,12 µm, többirányú PDAF, lézeres AF, OIS
És:
48 MP, f/2.2, 17mm (ultraszéles), 1/2.0", 0.8µm, AF
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Alaaf Pi
aktív tag
Azért minél jobban nagyítunk, annál inkább olajfestmény hatása van a képnek.
-
sfefe
őstag
válasz
hardver1985 #6 üzenetére
Nekem meg inkább ez jön be mint a sarokba kirakott billegő csúnyaságok...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Mate 50 Pro hátlapi szettje három kamerával biztosít ötféle veszteségmentes nagyítást.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest