Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zatrian
újonc
Köszönöm.
Hasonlóan lefele billent a mérleg nálam is, de mivel még mindenhol népszerű a termék, így fontos volt a megerősítés. Amúgy szerintem designban ez a legjobb gép.
-
Zatrian
újonc
Sziasztok!
Kérlek adjatok némi támpontot (az se baj ha elfogultak vagytok). Néhány hete bújom a netet, többek közt ezt a fórumot is. A problémám a következő:
Kellene egy NAS ami a háztartásban általános célú feladatokat lát el. 4 telefonról képek szinkronizálása, némi torrent, office fájlok távoli elérése. Az se lenne baj ha plex futna rajt továbbá docker is tervben van több okból is. Kritérium hogy három háztartásból is elérjem az adatokat rajt.Qnap és Syno NASokat néztem, de a felhozatal használt piacon vagy drága vagy nagyon régi ( vagy rosszabb esetben mindkettő ). Így az 5+ éves modelleket elvetettem. Eljutottam oda hogy vennék újat (Qnap ts253d-2g), viszont belebotlottam egy gen8 microserverbe ami talán jobb választás lenne. Mit gondoltok így lassan 2023-ban érdemes még 5-6 évre tervezni ezekkel a vasakkal vagy már más alternatíva után néznétek? Minden objektív/szubjektív válaszért hálás lennék
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő