Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
válasz
poolbig
üzenetére
sose hasznaltam az IP-t, ezert nemtudom..
Elotte gen7-em volt, az is kiszolgalt 2 evig,amig lecsereltem,sztem ez miatt ne fordulj el a hp-tol.. semmi garancia,h egy dell nem pukkant volna el. Ennyi penzert ez a gep a mai napig best buy, ha kiárulod, akár így hibásan, sztem valamennyit tudsz is fogni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC belépő szint
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
Üzleti előfizetők hirdetései
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Fitbit Versa 4 okos óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elotte gen7-em volt, az is kiszolgalt 2 evig,amig lecsereltem,sztem ez miatt ne fordulj el a hp-tol.. semmi garancia,h egy dell nem pukkant volna el. Ennyi penzert ez a gep a mai napig best buy, ha kiárulod, akár így hibásan, sztem valamennyit tudsz is fogni rajta.