Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Íme az új Android Auto!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luda
csendes tag
Ha Recovery-vel visszaállítom a gépet gyári állapotába, akkor az általam létrehozott külön partíció is el fog tűnni vagy az megmarad? Szeretném a vistat újrarakni, de úgy hogy a cuccaim megmaradjanak.
-
Luda
csendes tag
Sziasztok! Most jutottam nemrég én is egy dv-5 géphez. Eddig nagyon tetszik. Viszont van egy-két dolog amire még nem jöttem rá. Először is hogy kell működésre bírni a távirányítót? Másodszor meg nekem külföldi bill. van a géphez és a windowson belül kétfajta bill. nyelvezet van: a magyar 101 gombos és a magyar. Nekem a sima magyar lenne jó, mert ott nincs felcserélve a y meg z és hasonlók, viszont hiába állítom át, egy idő után mindig visszaugrik a másik beállításra. Ha vki tudna ezekre a kérdésekre válaszolni, azt nagyon szépen megköszönném.
-
Luda
csendes tag
DV5-nél melyik a legerősebb videókártya? Mert láttam én már 9200M GS-t, 9600 GT-t, ATi Radeon HD3450-t, HD3450s-t. Persze mindegyiknél az 512 mb-s változatról lenne szó.
-
Luda
csendes tag
DV5-nél mekkora a különbség a Geforce 9200 és 9600 között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 3
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx