Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Van egy EliteBook 820 laptopom, BT-on csatlakozik hozzá egy fejhallható. Eddig ez ok, de zenehallgatás közben szakadozik a hang. Ezzel mit lehet kezdeni? A fejhallgató más eszközzel nem produkálja ezt a hibát.
Válaszokat előre köszönöm. -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Van egy régi HP 6710b laptopom. 2007-ben vettem újonnan. Több minden is cserbe hagyott rajta, de a legbosszantóbb az akkumulátor. Sajnos hiába vettem bele egy újat (igaz utángyártott) azzal sem túl rózsás a helyzet. Lehet ezzel kezdeni valamit vagy jobb, ha megbarátkozom az asztali géppé válásával.
-
Zaji
őstag
Sziasztok!
6710b-hez keresek akkumulátort (HSTNN-CB49). Ezt meg merjem venni? Vagy van esetleg megbízható üzlet akik ilyennel foglalkoznak?
Válaszokat előre köszönöm. -
Zaji
őstag
sziasztok!
Bekapcsoltam a Power-on passsord-öt. Most viszont hiàba ìrom be indìtàs utàn a megfelelö jelszòt, nem fogadja el a gèp. bàr garancia mèg van a gèpre nem szívesen viszem szervízbe...
hogyan tudnàm kikapcsolni?
bocs a dupla hozzàszòlàsért, PDA-ròl kicsit nehezebben megy. -
Zaji
őstag
sziasztok!
Bekapcsoltam a Power-on passsord-öt. Most viszont hiàba ìrom be indìtàs utàn a megfelelö jelszòt, nem fogadja el a gèp. bàr garancia mèg van a gèpre nem szívesen viszem szervízbe...
hogyan tudnàm kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx