Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Volt 4790K@4,7GHz + GTX1080Ti kombóm, és a 4790K bizony hagyott az 1080 Ti-ben még kakaót. A mostani 9900K-val futotta ki magát az 1080 Ti.
Tévéből meg szigorúan LG OLED, mert abban van Nvidia G-Sync amivel nincs képtörés: [link]
Még amivel tudnál néhány FPS-t elérni azaz, ha a CPU órajelét és feszültségét fixálod, meg a VGA "Energiagazdálkodási mód"-ját átállítod csak a HZD-nél "Maximális teljesítmény"-re.
-
Yodamest
veterán
Azért a Vsyncet próbálgasd még kicsit, mert a gyors beállítás nem biztos, hogy minden esetben jól működik. Elméletben az a legjobb tudom én is, mert nem vár a monitor a GPU-ra ezáltal kisebb a lagg, de nálam volt pár játék, amiknél elég kemény teljesítmény romlást okozott, így végül azt alkalmazásvezérelten hagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest