- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17T - T-modell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
A sátor az nem a tűző nap. Ott árnyék van. A napon bármilyen telefon túlmelegszik ha éri nap a telot.
-
laszlonemet1
újonc
Honor magic v6-al?
Amúgy a v5 is melegszik ebben a qrwa melegben. Meg szerintem az összes mobil. -
gusthy
veterán
-
Silenzio
addikt
fotót komponálni vagy filmet nézni napfény alatt május végétől szeptember végéig problémás,
Ez most komoly??? Van olyan ember aki kint a tűző napon 30 fok felett videókat nézeget meg fotót szerkeszt egy ekkora kijelzőn?
Hogyne, az egyik kolléganőm egy kora negyvenes Barbie baba, fesztiválozgat a pincsikutyájával egész nyáron, és tölti fel a sátorból a reels videókat a pofakönyvre. Elég tipikus karakter a kiscsaj.
-
blueye
veterán
fotót komponálni vagy filmet nézni napfény alatt május végétől szeptember végéig problémás,
Ez most komoly??? Van olyan ember aki kint a tűző napon 30 fok felett videókat nézeget meg fotót szerkeszt egy ekkora kijelzőn?
Van. Sok. Pl. Tik-tok.
-
7Heads Drago
veterán
-
wandor0930
senior tag
-
Silenzio
addikt
A hívásfordítás működik magyar és angol nyelven beszélő fél között, bár vannak vicces félreértések. Bogot például búgnak értette és Hummingra fordította.
Egy bekezdést kell csak visszamenned
Olvastam én, de lejjebb konkrétan ezt írta: "nem jobb a moziélmény rajta, mint hagyományos, szélesvásznú telefonon, lásd a rengeteg üres fekete teret Humming alatt és felett."
Miért lenne Bog egy moziélmény? Mi köze neki a filmekhez?
-
Td48Vii
tag
Aki megvette, eddig mi a véleménye róla?
Látványos a fényerő visszavétel? Waze autóban oké? -
wandor0930
senior tag
"Menthetők gondolatok, képek és hangjegyzetek az AI Emlékek közé, van AI videófeljavítás, deepfake érzékelés és zajszűrés. Vannak végül előtelepített lejátszók is, akárcsak Widevine L1 CDM védelem, ám a belső panel hiába 8”-es, ha négyzetalakú: nem jobb a moziélmény rajta, mint hagyományos, szélesvásznú telefonon, lásd a rengeteg üres fekete teret Humming alatt és felett."
Ez valami belső poén, csak én nem értem? Mi a faxom az a Humming?A hívásfordítás működik magyar és angol nyelven beszélő fél között, bár vannak vicces félreértések. Bogot például búgnak értette és Hummingra fordította.
Egy bekezdést kell csak visszamenned
-
Silenzio
addikt
Imádom hogy lehuzza a tesztelő a honor ai-t.... és mindenben a Samsung a király igaz?
A fold 4 óta az ai-val kampányol a Samsung de a mai napig a 90%-a nem tud magyarul...
A honor legalább próbálkozik vele( és mint v5 felhasználó mondhatom, annyira nem is rossz)
A 8 oras SOT time szerintem lesz több is, mert most a v5 tud nálam annyit lazán...
Messze túlnőtt számtalan gyártó a samsungon és az iPhoneon.A Fold 5 óta az AI a kampánytéma, a többiben igazad van.
-
Silenzio
addikt
"Menthetők gondolatok, képek és hangjegyzetek az AI Emlékek közé, van AI videófeljavítás, deepfake érzékelés és zajszűrés. Vannak végül előtelepített lejátszók is, akárcsak Widevine L1 CDM védelem, ám a belső panel hiába 8”-es, ha négyzetalakú: nem jobb a moziélmény rajta, mint hagyományos, szélesvásznú telefonon, lásd a rengeteg üres fekete teret Humming alatt és felett."
Ez valami belső poén, csak én nem értem? Mi a faxom az a Humming? -
spect80
őstag
Úgyhogy nosztalgia végett meg is rendeltem

Kíváncsi vagyok mit tud majd a fold7hez képest kamerában meg üzemidőben a magic8prohoz képest -
laszlonemet1
újonc
-
Td48Vii
tag
Ha tippelnétek, mennyi lehet majd a "használt" ára pár hét múlva Hardveraprón?
-
gusthy
veterán
-
Td48Vii
tag
-
gusthy
veterán
Szerintem a telekomnal is van
Igen, és elég komoly kedvezménnnyel.
-
laszlonemet1
újonc
-
worxland
addikt
-
Td48Vii
tag
Itthon hol lehet kapni, vagy megtekinteni? Ha minden igaz, ma kellett elinduljon
-
sfefe
addikt
2017es Ford FOCUS alapból kábellel tudja az Android autót. AliExpressen kemény 5 e forintért már kapsz usb-be dugható vezeték nélküli opciót. 2 éve használom kb, hibátlan. Automatikusan csatlakozik a telefonhoz villámgyorsan,kb mire bekötöm magam. Probléma egyszer sem volt még vele. Úgyhogy van lehetőség fillérekért felokosítani bármilyen autót kb.
Nekem tökéletes zsinóron mert legalább töltöm is a telót... Így jobb
-
gusthy
veterán
+1
A szar Samsung annyira béna, hogy a One UI 6 óta elfelejtett a szaros böngészője is magyarul fordítani. Az AI egyáltalán nem tud magyarul. A telefonjaik meg megbízhatóan semmit mondóak.
Az alma AI-ja becsődölt. A Google Gemini alapú Siri jó, tud is magyarul, a 12 GB ram alatti telefonok kilőve.
"Messze túlnőtt számtalan gyártó a samsungon és az iPhoneon."
Ha nem számoljuk a számtalan kínai gyártót, akkor nagyon gyártóhiányos a piac. De ez a mondat akkor is igaz lenne, ha a most is gyártóhiányos kínálatot lefeleznénk."Ha nem számoljuk a számtalan kínai gyártót..."
Miért is nem számoljuk? -
spect80
őstag
Ezen a telefon olyan érzetet kelt, mintha nem szolgáltatásban gondolkodnának, hanem csak összedobálták volna a szoftvert meg a hardwaret. Pont mint 15 éve, amikor még csak szárnyukat bontogatták.
-
The.Biker
veterán
Úgy várja mindenki az iPhone Fold eljövetelét, mintha vallási felhangja lenne
Én inkább pont azt látom, hogy ti, újságírók nyomjátok a híreket lesz nem lesz, késik nem késik egy napon belül akár, közben meg a hírek alatti kommentszámok alapján az embereket annyira nem érdekli, és nincs is egyértelmű pozitív fogadtatása.Engem pont nem érdekel a hajlítható iPhone. Lesz vagy 1millió az ár.
Még az 500 ezer is sok egy telefonért...nekem...🤦🏻😂 -
laszlonemet1
újonc
-
domos
senior tag
V5 után nagyon kicsi fejlődést érzek
-
Td48Vii
tag
Próbáltam mindenhol keresni, de sehol nem láttam eddig leszabályzott fényerős fotós összehasonlítást más telefonnal. Youtube tesztekben sem említik meg sehol ezt a jelenséget
Valaki esetleg látta már bárhol máshol és be tudja linkelni, hogy miként néz ki ilyenkor egy összehasonlítás nem leszabályzott telefonnal? Az autóban ráadásul olyan tartóm van, ami vezeték nélküli töltő is egyben, így ez plusz melegítheti, ezért nagyon érdekel a jelenség. Ha valaki lát ilyet, légyszi ossza meg
-
cs.zs.
veterán
Nem, mert nem csamcsung vagy ájfón.
Itt csak azok lehetnek ajánlottak.
Olyan meg véletlenül sem, ami kb mindenben ráver ezekre a tulárazott hulladékokra.Hát figyu,
lehet elsiklottál a 4-es hsz felett/mellett.
Semmi baj nincs a tudással és a nyers erővel,
de egy nagy fényerejű ekkora kijelző lendületesebben melegszik, és jön a lekorlátozás. Te és én nem láttuk, hogy ez mekkora teljesítmény- vagy fényelvétellel jár.
Nekem is fura ha a nettó tudás nem elég jó a jó plecsnihez,
de nem gondolom azt, hogy a nem-samsung vagy nem-iPhone mivolta miatt lenne így.
A tesztelő fiúk kezében több eszköz megfordul mint az átlagemberében; nem kérdőjelezem meg azt, amit ők tapasztalnak. -
Lami66
addikt
Olyan meg véletlenül sem, ami kb mindenben ráver ezekre a tulárazott hulladékokra.Ez konkrétan nem igaz. Mutass egy "Ajánlott" plecsnit kapott Samsungot.
Az ajánlott és különösen ajánlott plecsniket (ahogy én emlékszem) többnyire kínai telefonok kapják. Legutóbb a Vivo X300-nál és a Xiaomi 17-nél láttam ajánlott plecsnit. -
laszlonemet1
újonc
Szia Bone,
a termék ára annyi amennyi, ez kinek sok, kinek nem.
Én azt kérdezném (az imént leírt miatt félretéve az árat), hogy
ha adottak a marha jó kamerák, a jó akku, a jó töltés, stb,
akkor azoknak, akik ilyesmit keresgélnek, ebben a szegmensben nézelődnek
(nem tartozom közéjük)
ez nem lehet ajánlott?
Olyan meg véletlenül sem, ami kb mindenben ráver ezekre a tulárazott hulladékokra. -
Lami66
addikt
2017es Ford FOCUS alapból kábellel tudja az Android autót. AliExpressen kemény 5 e forintért már kapsz usb-be dugható vezeték nélküli opciót. 2 éve használom kb, hibátlan. Automatikusan csatlakozik a telefonhoz villámgyorsan,kb mire bekötöm magam. Probléma egyszer sem volt még vele. Úgyhogy van lehetőség fillérekért felokosítani bármilyen autót kb.
2020 Opel Grandland X dettó. A legelső dolog amit a kocsihoz rendeltem, egy android autó wifi adapter és egy kamera.
-
klaya86
őstag
-
Lami66
addikt
-
sfefe
addikt
Szerintem aki ilyen telefont vesz, az az autóban nem nézegeti a kijelzőt, főleg nem waze miatt, hiszen zsinór nélkül kiküldi az android autot
Azért autóban nem ez az elterjedt még, hogy zsinór nélkül....
-
janeszgol
félisten
Imádom hogy lehuzza a tesztelő a honor ai-t.... és mindenben a Samsung a király igaz?
A fold 4 óta az ai-val kampányol a Samsung de a mai napig a 90%-a nem tud magyarul...
A honor legalább próbálkozik vele( és mint v5 felhasználó mondhatom, annyira nem is rossz)
A 8 oras SOT time szerintem lesz több is, mert most a v5 tud nálam annyit lazán...
Messze túlnőtt számtalan gyártó a samsungon és az iPhoneon.+1
A szar Samsung annyira béna, hogy a One UI 6 óta elfelejtett a szaros böngészője is magyarul fordítani. Az AI egyáltalán nem tud magyarul. A telefonjaik meg megbízhatóan semmit mondóak.
Az alma AI-ja becsődölt. A Google Gemini alapú Siri jó, tud is magyarul, a 12 GB ram alatti telefonok kilőve.
"Messze túlnőtt számtalan gyártó a samsungon és az iPhoneon."
Ha nem számoljuk a számtalan kínai gyártót, akkor nagyon gyártóhiányos a piac. De ez a mondat akkor is igaz lenne, ha a most is gyártóhiányos kínálatot lefeleznénk. -
joey04
titán
-
worxland
addikt
Nem a Waze melegíti a telefont, faterom autójában például akárhová teszi a telefonját (nem szélvédőre cuppantott telefontartó) telibe süt rá a nap és nem sok idő kell a túlmelegedéshez
De, a Waze. A telefon ugyanis a zsebemben van.
-
haruspex
aktív tag
Én inkább pont azt látom, hogy ti, újságírók nyomjátok a híreket lesz nem lesz, késik nem késik egy napon belül akár, közben meg a hírek alatti kommentszámok alapján az embereket annyira nem érdekli, és nincs is egyértelmű pozitív fogadtatása.Bizony mindig várjuk vallásos áhitattal várjuk mit találnak fel legközelebb a tablet az okostelefon, az sms, meg a copy-paste után.....
-
Lami66
addikt
Nem a Waze melegíti a telefont, faterom autójában például akárhová teszi a telefonját (nem szélvédőre cuppantott telefontartó) telibe süt rá a nap és nem sok idő kell a túlmelegedéshez
Pedig de. A waze (meg minden navigáció) melegiti a telefont. Nekem az előző autóban naptól védett helyen volt a telefon, mégis melegedett. Egyrészt maga a navigációs szoftver is eszi rendesen az akkut (föleg ha online forgalom figyelés is van), másrészt a jellemzően fullra feltolt fényerő is melegít. Az esetleges napsütés plusz még a folyamatos töltés már csak olaj a tűzre.
-
bendeasandor
újonc
Azért ha egy waze miatt kellene visszavenni a teljesítményt és a fényerőt az elég csúnya lenne
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
worxland
addikt
Azért ha egy waze miatt kellene visszavenni a teljesítményt és a fényerőt az elég csúnya lenne
Pedig nyugodj bele, rendesen zabál. Akárhová megyek autóval min. 20 perces távolságra, Bluetooth+Android Auto+Waze+VLC Player-en megy a zene, mire kiszállok, meleg a telefon.
-
wandor0930
senior tag
-
Td48Vii
tag
-
trefi83
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a motorola razr fold-ról esetleg várható teszt? Akár ezzel összehasonlítással? -
laszlonemet1
újonc
Messze túlnőtt számtalan gyártó a samsungon és az iPhoneon. -
blueye
veterán
Szerintem aki ilyen telefont vesz, az az autóban nem nézegeti a kijelzőt, főleg nem waze miatt, hiszen zsinór nélkül kiküldi az android autot
Kivéve ha pl. Teslaja van.
-
CarryPotter
tag
-
Td48Vii
tag
A fényerővesztést le lehet fotózni valahogy egy másik telefon mellett, hogy mennyire komoly? Pl. Waze az autóban mennyire lehet látható nappal a külső kijelzőn, ha kint hét ágra süt a nap
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Szia Bone,
(nem tartozom közéjük)
ez nem lehet ajánlott?
Szia!
A Magic8 Pro mellett hasonló hardverrel és szoftverrel határozottabb melegedéssel, fényerővesztéssel és teljesítménykorlátozással ennyiért nálam nem fért bele az ajánlott plecsni.
-
worxland
addikt
"nem hallani tömeges problémákat a Honor zsanérjairól," - a Z Fold 5 óta egyik cégnél sincs zsanér probléma. Ezt mostanra mindenki megugrotta.
"ha csukva a V6 két sarka már amúgy is szögletes a zsanér miatt, nyugodtan lehetett volna a másik kettő is az" - tíz percig telefonálj, meggondolod magad. -
cs.zs.
veterán
Szia Bone,
(nem tartozom közéjük)
ez nem lehet ajánlott?
-
joey04
titán
Én inkább pont azt látom, hogy ti, újságírók nyomjátok a híreket lesz nem lesz, késik nem késik egy napon belül akár, közben meg a hírek alatti kommentszámok alapján az embereket annyira nem érdekli, és nincs is egyértelmű pozitív fogadtatása.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Formula-1
- Könyvajánló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Bethesda felvázolta a jövőt: Fallout, The Elder Scrolls, Starfield
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 445 G7 I Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I 6 hó gari
- NerdQaxe 6.1 TH/s Open Source Bitcoin ASIC Miner (BM1370) Újszerű
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G3 I i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I 6 hó gari
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 I i7-10610U I 16GB I 256SSD I 13,3" HD I W11 I 6 hó gari

Biztos a V6 miatt