- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17T - T-modell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
veterán
Kinek milyen szoftververzió van a telefonon?
Nekem most dobta fel a 10.0.0.146-ot (C431E6R203P1 ; 1,47 GB) -
7Heads Drago
veterán
-
mhydas99
őstag
Allegrozom mar 3 eve, tokeletes, lengyeleket meg alapbol nagyon kedvelem. Magyarorszag meg nem csak az AFA+artisjus dijak miatt draga...szabadrablas van.
-
DraXoN
addikt
majd vissza jön a "lengyelpiac" online modern változata pl. allegro ... sok esetben olyan árak vannak ott, hogy még szállítással olcsóbb valami jelentősen mint itthon (már ha kapni egyáltalán itthon valamit amit keres az ember)...
-
mhydas99
őstag
akkor vissza a temus korszak elé
Temu nem izgat, de az Ali nekem olyan, mint masnak a zsiros kenyer

-
7Heads Drago
veterán
Normális méret NEKED, másnak meg kicsi, nekem pl a 6,8-as S23U kijelzője sem nagy, bőven tudnék nagyobbat használni, tartalomfogyasztásra semmi értelme a kis kijelzőnek, aki meg telefonálni meg smst írni akar egy telefonon az vegyen butafonet abban kicsi a kijelző. Az emberek nagyrésze már nem(csak) erre használja ez látszik is a folyamatos méretnövekedésen
Jól is néz ki amikor zsebre gyűrsz egy ilyen telot vagy le akarsz vele ülni. Sztem meg marha kényelmetlen használni őket. Nekem a max a 6,7 coll. Pedig rossz a szemem, de akkor se kellene nagyobb. Nagyon nem egészséges ilyen pici kijelzőt bámulni.
-
Space marine
aktív tag
-
mhydas99
őstag
Köszi a kimerítő választ!
Xiaomit néztem, de nem is mertem megvenni és amit írsz is, kevésnek tünik a 10ezer..
Melyik kinai / vagy bármilyen / weboldal az ajánlott most?
Azokon nagyon sok a hamis, amugy banggood, aliexpress
-
Space marine
aktív tag
Nagy esellyel csak PD PPS szabvanyon fog feltolteni a kulso power banked, a Honor a sajat toltoivel a leggyorsabb, de ez a 600 Pro kb. 20%-kal lassabban kepes tolteni PD-vel is.
A lenyeg hogy minimum 100w-os power banket kell nezned ha ki akarod maxolni es megnezni a tamogatott teljesitmenyeket tobb lepcsoben ki szoktak irni (V*A) es a szorzat alapjan lathato mi lesz a max sebesseg, de 100wattos PPS tolto ugyis kitolja.Markak:
Iniu,
Baseus,
Anker,
Ugreen.Ezek jok, persze attol meg mas is.
A xiaomi 165w-os power bankje most 13 ezer szallitassal par helyen, az is jo egyebkent, csak az 10.000mAh, neked inkabb 20.000 mAh kell.Köszi a kimerítő választ!
Xiaomit néztem, de nem is mertem megvenni és amit írsz is, kevésnek tünik a 10ezer..
Melyik kinai / vagy bármilyen / weboldal az ajánlott most?
-
mhydas99
őstag
Sziasztok!
Külső aksit keresnék ehhez a telohoz, de szeretném nagyjából kihasználni a töltési sebességet. Értsd kb 45-65w ha épp nincs ajánlott 80w-os model
Tudtok ajánlani hozzá?
Köszi!Nagy esellyel csak PD PPS szabvanyon fog feltolteni a kulso power banked, a Honor a sajat toltoivel a leggyorsabb, de ez a 600 Pro kb. 20%-kal lassabban kepes tolteni PD-vel is.
A lenyeg hogy minimum 100w-os power banket kell nezned ha ki akarod maxolni es megnezni a tamogatott teljesitmenyeket tobb lepcsoben ki szoktak irni (V*A) es a szorzat alapjan lathato mi lesz a max sebesseg, de 100wattos PPS tolto ugyis kitolja.Markak:
Iniu,
Baseus,
Anker,
Ugreen.Ezek jok, persze attol meg mas is.
A xiaomi 165w-os power bankje most 13 ezer szallitassal par helyen, az is jo egyebkent, csak az 10.000mAh, neked inkabb 20.000 mAh kell. -
Space marine
aktív tag
Sziasztok!
Külső aksit keresnék ehhez a telohoz, de szeretném nagyjából kihasználni a töltési sebességet. Értsd kb 45-65w ha épp nincs ajánlott 80w-os model
Tudtok ajánlani hozzá?
Köszi! -
janeszgol
félisten
AoD volt már az S7 előtt is. Volt a Lumia bizonyos készülékeiben is (640, ami nem oled, 830, ami oled, de 920, 925, 820 stb) AoD, amit Glance Screennek hívtak.
A Nokia N8-ban már modernebb AoD volt. De ott a Motorola Moto X 2013-ból.
Szóval igen az S7 előtt is volt, de Samsungban az S7-től volt. Az eredeti kiinduló kijelentésre, miszerint az S1-től volt, erre reagáltam ezt. -
milkabrams
őstag
Arra emlkészem, olyan volt, mint valami számológép kijelzője kikapcsolt képernyő mellett, korábban a k610i is tudta.
-
mhydas99
őstag
Nem azert, a pixel shiftinget az OLED miatt vezettek be, hogy ne egjenek ki pixelek az allando statikussag miatt. K800i-ben meg a kanyarban sem hasznaltak OLEDet. Volt a kezemben anno, haverome volt, az a kamera akkoriban, jesszus
-
tn90
csendes tag
Igaz, hogy 1 héttel később válaszolok, de a 2006-ban kiadott Sony Ericsson K800i-ben is volt már AOD szerűség, lezárt állapotban, háttérvilágítás nélkül kint volt a kijelzőn az óra, és egy-két ikon aminek a helyzetét pár percenként változtatta, hogy ne égjen be a kijelző.
-
laszlonemet1
újonc
Engem nem zavar, hogy lopnak az ajfostol amíg kb 100x jobbak a készülékeik náluk. 😁
-
mhydas99
őstag
Valójában az ISP a más a procikban, az a drágább, fejlettebb procikban nyilván erősebb és okosabb és az határozza meg alapvetőn a képek végső digitális megjelenését. Alapvetően igaz, hogy erősebb és újabb procikkal szebb képek készíthetők azonos kamerahardver mellett, de azért a gyártó által írt képfeldolgozó algoritmus is nagyon számít.
-
DraXoN
addikt
Az erősebb CPU enged jobb algoritmust futni "lassú" kép készítés nélkül. Emiatt sokszor jobb a képminőség jobb CPU melett.
Ha lehetne RAW képet kimenteni mind 2 telefonból akkor viszont azonos minőséget lehet elérni (már ha azonos az optika). -
*RLaci*
addikt
-
Fiatmultipla
kezdő
Breezy weather Githubról van benne ingyen Accuweather
-
simauser
tag
-
Franklin
addikt
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
Sn00k
veterán
-
janeszgol
félisten
-
Franklin
addikt
Címadás 10/10
-
mhydas99
őstag
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
-
Wernerdin
újonc
Honor 400 pro 192e Ft-ért jó vétel?
-
Bossyy
tag
-
janeszgol
félisten
Normális méret NEKED, másnak meg kicsi, nekem pl a 6,8-as S23U kijelzője sem nagy, bőven tudnék nagyobbat használni, tartalomfogyasztásra semmi értelme a kis kijelzőnek, aki meg telefonálni meg smst írni akar egy telefonon az vegyen butafonet abban kicsi a kijelző. Az emberek nagyrésze már nem(csak) erre használja ez látszik is a folyamatos méretnövekedésen
"aki meg telefonálni meg smst írni akar egy telefonon az vegyen butafonet abban kicsi a kijelző"
Ez a butaság már sokszor előjött. Ebből felmérem a vitapartner képességét. Attól, hogy valaki sms-t ír meg telefonál még kellenek az okostelefon funkciók.
-
Fiatmultipla
kezdő
Az emberek nagyrészének van pénze Tv, laptop, tabletre, ha filmet akar nézni.
Szerintem te se vagy olyan mélyszegénységben hogy téglafont kelljen vegyél, h azzon nézd a my little ponit -
Kiss4ever
tag
Ha ez neked kicsi, akkor mit mondasz a Xiaomi 15-re? ami a normális méret
-
kp78
veterán
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
kp78
veterán
Van lehetőség a Honor 600 Pro esetében videózás közben váltani az első és a hátsó kamerák között?
előre is! -
Fiatmultipla
kezdő
-
mhydas99
őstag
Nem csak a vezetok, hanem a papucsos vallalkozok, a fizetest feketen es alig ado magyar belterjes proliuzletemberek, akik adocsalasokbol hoznak ossze a csaladnak majd 300-500 millios vagyont 20 ev alatt, a hasznaltpiac kereskedok (az amatorok) akik nem ertik meg, hogy egy 5-10 eves eszkozt nem lehet uj aron eldani es folytathatnam. Nem, kulfoldhoz kepest itt annyira kicsiben gondolkodnak a legtobben, hogy minden sz*rhoz foggal-korommel ragaszkodnak, mintha az eletuk mulna rajtuk, de a meltosaguk az nem szamit. De ez nagyon OFF, bocs.
-
janeszgol
félisten
Sajnos a magyar arak kirivoan magasak a legtobb esetben meg a regionkban is, nemhogy Nyugat-Europaban, ugyhogy en mar a vasarlasaim 85 szazalekat nem itt oldom meg. Szeretnem tamogatni a magyar gazdasagot, de a magyar gazdasag inkabb 5 nyaralot akar maganak engem hulyenek nezve, igy nem nekik adom a penzem...
"Szeretnem tamogatni a magyar gazdasagot, de a magyar gazdasag inkabb 5 nyaralot akar maganak engem hulyenek nezve, igy nem nekik adom a penzem..."
Ez +1
Országunk vezetői sosem tudtak normálisan bánni a pénzzel. Meg is látszik rajtunk. Kurva igénytelenek vagyunk. -
janeszgol
félisten
AoD-nel nem szamit hogy LTPO vagy LTPS...mar a Samsung Galaxy S1 is tudta az AoD-t allandoan, ahogy a neve is mutatja, Always, es akkor meg a kanyarban sem volt sem az LTPS sem az LTPO ...annak csakis az energiafogyasztashoz van koze, de ezekben a kinai csodakban mar akkora bitang aksi van, hogy 1 teljes napig ha nem nyulsz a telefonhoz, az AoD jo ha 3 szazalekot zabal a 6-7000-es aksikbol pluszban.
Az AoD nem az S7-el jött?
-
kakuk.tamas
addikt
AoD-nel nem szamit hogy LTPO vagy LTPS...mar a Samsung Galaxy S1 is tudta az AoD-t allandoan, ahogy a neve is mutatja, Always, es akkor meg a kanyarban sem volt sem az LTPS sem az LTPO ...annak csakis az energiafogyasztashoz van koze, de ezekben a kinai csodakban mar akkora bitang aksi van, hogy 1 teljes napig ha nem nyulsz a telefonhoz, az AoD jo ha 3 szazalekot zabal a 6-7000-es aksikbol pluszban.
És az a 3%-nyi akksi kapacitás fél-háromnegyed órányi hasznos kijelzőidő tartalom fogyasztásra/munkára. 🤷🏻
-
janeszgol
félisten
Ha ez neked kicsi, akkor mit mondasz a Xiaomi 15-re? ami a normális méret
Még az is nagy. Nekem továbbra is az iPhone SE2020/2022 méret a legkényelmesebb. De az S22 is az! A 6.1-es iPhone-ok már nagyok.
-
mhydas99
őstag
Nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban most is az általad írt ár körül lehet megvenni.
osztrák Alza 800 € ; német Honor 700 €
Idehaza pár napja a Yettelnél hűség nélkül, kártyás csomagban még 292 e volt, most már 315 e, ami még mindig jobb, mint a MM és többi 350 ezres ára.Sajnos a magyar arak kirivoan magasak a legtobb esetben meg a regionkban is, nemhogy Nyugat-Europaban, ugyhogy en mar a vasarlasaim 85 szazalekat nem itt oldom meg. Szeretnem tamogatni a magyar gazdasagot, de a magyar gazdasag inkabb 5 nyaralot akar maganak engem hulyenek nezve, igy nem nekik adom a penzem...
-
mhydas99
őstag
Valószínűleg BOE kijelző van benne, és az szorosan ott van a Samsung mögött minőségben.Én ahogy írták nem LTPO hanem LTPS. Szóval nem a vezérlő elektronikán múlik az AOD, hanem a kijelzőn.
-
kp78
veterán
Nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban most is az általad írt ár körül lehet megvenni.
osztrák Alza 800 € ; német Honor 700 €
Idehaza pár napja a Yettelnél hűség nélkül, kártyás csomagban még 292 e volt, most már 315 e, ami még mindig jobb, mint a MM és többi 350 ezres ára. -
kakuk.tamas
addikt
Szerintem, bar ez konteonak tunhet, a kinai kijelzopanel minosege miatt nem rakjak bele az AoD-t, szerintem felnek a kiegestol a gyartok. Elvegre eleg bitang paneleket raknak mostanaban 200, sot az X8 Pro eseteben 120 ezres telefonba, nem tudom hogy jon ki a matek...gondolom nem is a panellel van a baj, inkabb az azt vezerlo elektronika gyengebb minosegu es ezert nincs bennuk allando kijelzovedo. De ez csak egy tipp. A marketingpozicionalas a dragabb termek megvasarlasara csak egy AoD miatt nem hinnem hogy a valodi ok lenne....
Valószínűleg BOE kijelző van benne, és az szorosan ott van a Samsung mögött minőségben.Én ahogy írták nem LTPO hanem LTPS. Szóval nem a vezérlő elektronikán múlik az AOD, hanem a kijelzőn.
-
kp78
veterán
Volt S23 telefonom. Telefonnak kiváló méret, de tartalomfogyasztásra kicsinek találtam. -
mhydas99
őstag
Szerintem, bar ez konteonak tunhet, a kinai kijelzopanel minosege miatt nem rakjak bele az AoD-t, szerintem felnek a kiegestol a gyartok. Elvegre eleg bitang paneleket raknak mostanaban 200, sot az X8 Pro eseteben 120 ezres telefonba, nem tudom hogy jon ki a matek...gondolom nem is a panellel van a baj, inkabb az azt vezerlo elektronika gyengebb minosegu es ezert nincs bennuk allando kijelzovedo. De ez csak egy tipp. A marketingpozicionalas a dragabb termek megvasarlasara csak egy AoD miatt nem hinnem hogy a valodi ok lenne....
-
mhydas99
őstag
350 ezerert messzemenokig tularazott, meg a mostani memoriadragulas okan is. Ez a telefon 260-270 ezerert lesz ajanlhato, csak addigra meg a konkurensek ara is lemegy, tehat nem...8 elite 350-ert? Az komoly...
-
Bossyy
tag
Amúgy igen, a 200 Pro után valóban kissé szokni kell a kisebb méretet, de ha nincs mellette az elődje, akkor fel sem tűnik.
A 200 Pro előtt meg Galaxy S23 volt a telóm....na az már valóban a sokkal, feltűnően kisebb méret
-
Fiatmultipla
kezdő
-
kp78
veterán
Köszönöm a tesztet, már nem is számítottam rá.
Nekem másfél hónapja megvan az ugyanilyen fehér 600 Pro- és igazából csak az Always on Display miatt vagyok csalódott, ez így mondhatni semmit sem ér.
A teszthez annyi személyes véleményt tennék hozzá, hogy szerintem a kamerák, illetve a képek amiket készítenek parádésak, én semmi rosszat nem tudnék a gyönyörű képeire mondani, ellenben az aksit én nem találom annyira kitartónak, mint az elvárható lenne. A 200 Pro után, a számok alapján jobbnak gondoltam az üzemidőt. Illetve még a annyi, hogy az én Telekomtól vásárolt készülékemben semmiféle fölösleges, a tesztben megemlített program sincs gyárilag.
Summa summárum, ez egy remek telefon, 2 évig használtam a 200 Pro-t és annyi ideig ez is szolgálni fog, de az is lehet, hogy még tovább.Honor 200 Pro után nem érezted nagyon kicsinek a kisebb méretű kijelzőt?
-
manokaki
addikt
erős középszint , pár honap és 200,000 alatt lesz az ára , főleg 1-2 hónaposan , a 400 illetve a 200 Pro sorsára jut...
-
DraXoN
addikt
Nincs teljes AOD benne. Olcsóbb Xiaomi készülékekbe is ilyen van: pár másodpercig aktív illetve ránézéskor. Érdekes hogy a cikkbe ez nem került bele. Kedves Bog, ha egy 200 ezres Xiaomi-ba nincs teljes AOD akkor az garantáltan benne csücsül a tesztbe, de egy 350 ezres Honornál ez nem ütötte meg az ingerküszöböt?
nem tudom a 600-nál változotte, de 400 esetében úgy van, ha teljes kijelzős AOD van, akkor csak ez az "inteligens" mód lehet, de ha részleges (a kijelző nagyja fekete és csak az óra, értesítések és valami kicsi kép vagy animáció van jelen) akkor lehet folyamatos megjelenés (akár időszak beállítással).
nem látom okát, hogy itt miért változott volna, de bármi lehet (láttunk már funkció visszavágást az újabb modelnél).
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nekem ez a "ránézek és bekapcsol" módszer enyhítette a fájdalmam, tök jól működik, persze oldalról nem annyira, ha az asztalon van a cucc, de azért mégiscsak eggyel jobb így, mintha ez sem lenne. Jó ez a telefon, csak idegesítően iPhone akar lenni, túl sok benne a kamu AI és annyira meg nem olcsó.
-
Bossyy
tag
Köszönöm a tesztet, már nem is számítottam rá.
Nekem másfél hónapja megvan az ugyanilyen fehér 600 Pro- és igazából csak az Always on Display miatt vagyok csalódott, ez így mondhatni semmit sem ér.
A teszthez annyi személyes véleményt tennék hozzá, hogy szerintem a kamerák, illetve a képek amiket készítenek parádésak, én semmi rosszat nem tudnék a gyönyörű képeire mondani, ellenben az aksit én nem találom annyira kitartónak, mint az elvárható lenne. A 200 Pro után, a számok alapján jobbnak gondoltam az üzemidőt. Illetve még a annyi, hogy az én Telekomtól vásárolt készülékemben semmiféle fölösleges, a tesztben megemlített program sincs gyárilag.
Summa summárum, ez egy remek telefon, 2 évig használtam a 200 Pro-t és annyi ideig ez is szolgálni fog, de az is lehet, hogy még tovább. -
kezdő laikus
tag
Megnéztem, nálam nem volt temu vagy hasonló app telepítve, ez lehet rom függő dolog, telekomos készülék.
Más is tapasztalt olyat, hogy random app első indításkor nem tölt be, vagy csak nagyon sok idő után, de utána fut rendesen?Illetve spigen jellegű tokot keresek, eddig nem sokat találtam, tud valaki esetleg ajánlani?
-
szkaroly
őstag
Gondolom azèrt, mert nem LTPO a kijelző, ès nem megy le 1Hz- re.
Ha lemenne- tehát LTPO kijelző lenne, sokat lehetne vele spórolni akkumulátor ügyileg.Poco F8 Ultra, Xiaomi 17 T Pro - LTPS kijelzők és mégis van fullos AOD. Másrészt a 6-7-8000-es aksiknál a 2-3 % AOD szerintem nem releváns. A Honor 400 Pro szintén LTPS kijelző, kisebb aksi és mégse van korlátozva az AOD.
-
janeszgol
félisten
Ha lemenne- tehát LTPO kijelző lenne, sokat lehetne vele spórolni akkumulátor ügyileg.Szerintem is ez az oka annak, hogy sokszor csak fix idejű AoD van. Vannak kivételek, de ez a két cég nem kivétel.
-
pècsimunkás
addikt
Ha lemenne- tehát LTPO kijelző lenne, sokat lehetne vele spórolni akkumulátor ügyileg. -
mcs
veterán
,,Az iPhone kényszeres majmolása pedig messziről ordít róla."
Ugyanez elmondható a Xiaomiról is. Nagyon szeretem a Poco F8 Ultrámat, de küllemre majdnem kiköpött iPhone 17 Pro Max hasonmás, illetve munkahelyen iPhone-os kolegáknál látva az iOS-t majdnem összekeverhető a HyperOS-el is.

-
polk
tag
-
szkaroly
őstag
A Xiaomi kezdte ezt olcsóbb modelljeinél (még középkategóriában is), azóta néhány másik is átvette (Motorola, Honor, Realme). De azért 350 ezres tartományban ez megbocsáthatatlan.
-
polk
tag
Nem értem, hogy ez az "alap" funkció miért nincs benne. Huawei és Honor telefonjaim voltak/vannak, de alap volt mindegyikben az aod beállítás. Nekem ez egyértelmű funkció volt, és ilyen telón gondolkodok/tam, lehet hogy egy frissítéssel orvosolják ezt a - számomra - hibát.
-
atosan
veterán
-
Elit3Zotya
addikt
Jól sikerült ez a teló..
-
janeszgol
félisten
Ugyanaz a főkamera, mint a Honor 600-ban. Viszont az SoC miatt itt egy picit jobban teljesít.
-
szkaroly
őstag
Ez micsoda akkor?!
"az always-on kijelzés pedig ugyan nem állandó, de van olyan opció, hogy ha ránézünk a telefonra, akkor bekapcsol."Pedig rákerestem, de úgy látszik elnéztem. De azért a kontra szekcióba a végén beférhetett volna, elvégre egy 350 ezres készülékről van szó.
-
kakuk.tamas
addikt
Nincs teljes AOD benne. Olcsóbb Xiaomi készülékekbe is ilyen van: pár másodpercig aktív illetve ránézéskor. Érdekes hogy a cikkbe ez nem került bele. Kedves Bog, ha egy 200 ezres Xiaomi-ba nincs teljes AOD akkor az garantáltan benne csücsül a tesztbe, de egy 350 ezres Honornál ez nem ütötte meg az ingerküszöböt?
Ez micsoda akkor?!
"az always-on kijelzés pedig ugyan nem állandó, de van olyan opció, hogy ha ránézünk a telefonra, akkor bekapcsol." -
*RLaci*
addikt
Megjelenése óta van egy ilyenem. Jól használható, kellemes kis telefon.
-
szkaroly
őstag
Vártam már a tesztet. Tényleg nem tudom állítani az always-on kijelzést ahogy én akarom? Pl. 5:00 bekapcsol, 22:00 ki. Ez a ránézek opció számomra furcsa, mert ha a konyhapulton, vagy más helyen van a teló, akkor csak rápillantok és látom, hogy milyen értesítések jöttek, mennyi az idő stb. Így meg a kamera látószögébe kell, hogy kerüljek, hogy aktiválódjon, ha jól gondolom.
-
kakuk.tamas
addikt
Vártam már a tesztet. Tényleg nem tudom állítani az always-on kijelzést ahogy én akarom? Pl. 5:00 bekapcsol, 22:00 ki. Ez a ránézek opció számomra furcsa, mert ha a konyhapulton, vagy más helyen van a teló, akkor csak rápillantok és látom, hogy milyen értesítések jöttek, mennyi az idő stb. Így meg a kamera látószögébe kell, hogy kerüljek, hogy aktiválódjon, ha jól gondolom.
Vajon kizárólag a kamerát használja ehhez a funkcióhoz? És akkor folyamatosan megy a kamera a háttérbe?
iPhone-nál is van ez a ficsőr, éjszaka MagSafe töltésnél frankó tud lenni, de az nem a kamerát használja... -
klaya86
őstag
Köszi a tesztet. Elég korrekt telefon. Engem nem zavar az iPhone copy külső sem. Az árazása picit erős, de 300 körül szerintem ez valóban frankó vétel. A méret meg számomra pont ideális lenne. De valahogy amit keresek,az mindig 6.9 colban kapom sajnos. Picivel jobb tele és a kínai változat 7000 aksijával tökéletes lenne. Azonban így is véleményem szerint egy nagyon jó telefon minden téren .
-
polk
tag
-
1stVikman
senior tag
Nagyon vártam a tesztet, köszönöm!
Vegyesek az érzelmek, honor 20 pro utódját keresem régóta, lehet beruházok egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Formula-1
- Könyvajánló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Bethesda felvázolta a jövőt: Fallout, The Elder Scrolls, Starfield
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Ez kevés embernek prioritás szerintem.