-
Mobilarena
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
csurenzoo #37370 üzenetére
Komolytalan. Ez is megérne egy-két telefonhívást vagy levélírást...
@RR-13: Igen, én is így gondolkodtam
Most nincs rá szükségem, bele is fáradtam a rafiba, ha meg mégis úgy alakulna, legfeljebb visszajövök pár hónap múlva (vagy nyitok máshol egy számlát). De most azt mondanám, soha többé rafi
Ja, ilyen kompenzációkra én nem szoktam rárepülni. Gondolom nem véletlenül nem volt bent, ki tudja mi jött neki közbe.
A számlazárást és az alapabb tájékoztatást egy másik kolléganőtől is ugyanúgy megkaptam; plusz tíz percet kellett így várnom kb. mivel vittem magammal könyvet, nagyon nem viselt meg a várakozási idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motoros topic
- Honda topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest