Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
aujjobba
üzenetére
Vettem ma filcet, lakkfilcet. Egy pici nyák darabon kipróbáltam. Arányokat próbáltam tartani. 10 perc után semmi... Kristályok alig oldódtak fel. Netet bújva olvastam, melegíteni kell (40 C°). Öntöttem rá forró vizet (nem akartam mikróba tenni), meg plusz perszulfátot. Elkezdett dolgozni, szépen tette a dolgát. A nagy nyáknak nem álltam neki, mert reggel korán kelek. Holnap bedobom a mély vízbe

Üvegbe tettem az oldatot, vízfürdőn melegítem majd fel, remélem jó lesz.
-
demars
addikt
válasz
aujjobba
üzenetére
Köszi

Egy "kis" erősítőt szeretnék összehozni. Emiatt kell a tápnak puffer. Ami számomra egyszerű kapcsolást találtam, ahhoz nem jó az alkatrész láb méret, így újra gondoltam (rajzoltam). Ezen dolgozok most (már ha van időm).

Megfogadom a sok jó ötletet és legközelebb megpróbálok maratni.Más téma: egy sztereó erősítőt szeretnék összehozni, a bemenetekkel van "gondom", egy egyszerű szerkezetbe mit javasoltok? RCA foglalatot vagy kellene cifrázni?
Egyszerű TDA IC fog dolgozni, annyi csavar lesz benne, hogy rendeltem Bluetooth vevőt (ilyen mindenes kütyüt, jack, USB, bluetooth, ) egyik bemeneten ez dolgozna. Viszont a "sima, normál" másik bemenetre milyen aljzatot építsek be?
Illetve a két bemenetet szeretném elválasztani (tudom, rengeteg bemenetválasztó kapcsolás létezik) de én egy sima kapcsolóra gondolok. Bemenet1 és Bemenet2. Ehhez milyet nézzek?
Köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- Disney+
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BMW topik
- Autós topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold