- IFA 2026: Kilométeres távolságban is mérne az új Ulefone, de mennyire pontosan?
- IFA 2026: Aranyat ér a Status Pro X fülhallgató GoldenSound kiadása
- Harry Potter-kiadást kapott két Realme
- Nekem VIII: itthon nem kapható Sony vált Android 17-re
- IFA 2026: Megvan a kivehető akciókamerával szerelt telefon ára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Összefog Európa a Starlink ellen
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold8 - útlevél-ellenőrzés
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
A feleségemnek Honor 200 Lite, a lányomnak 400 Lite van.....mikor melléjük tettem a Galaxy S23 telómat még én is elsápadtam annyival élénkebb, élettel telibb volt a kínaiak készüléke.
Később szert is tettem egy 200 majd most egy 600 Pro ra.
Sajnos kijelzőben, akksiban, kamerában, töltésben fasorban sincsenek már a Samsungok. Pedig amúgy (főleg a mérete és a szoftveres támogatása miatt) szerettem az S23 at is"Sajnos kijelzőben, akksiban, kamerában, töltésben fasorban sincsenek már a Samsungok."
Ez így van. Sajnos. Rátértek a biztosra, a biztonsági játékra. Sokan a szoftvert emlegetik. Semmiben nem jobbak abban sem, mint mások. A Samsung nagy bloatware király még mindig.
-
mcs
veterán
Hát továbbra sem lehet dícsérni, annyi biztos. Az Exyfost a Snapdragonos vetélytársai teszt pontszámokban és fogyasztásban megelőzik, és a térerejük se a legjobb. A fiamnak most S25FE-je van. Lehet nekem itt "szarkínaizni", de nekem ahol a Redmi Note 13Pro+- szal még van 2 pálcika térerőm, ott a Samsungon már nincsen.
Volt szerencsém nekem is látni ugyanazon helyen egy Galaxy A57 3-4 egységnyi térerős Edge kapcsolatàt, és a Poco F8 Ultrámat kettő egységnyi 4G+-al.

Szánalmas a Samsung, ahogyan egy helyben toporog, hiába a kiforrott One UI. -
Bossyy
tag
A feleségemnek Honor 200 Lite, a lányomnak 400 Lite van.....mikor melléjük tettem a Galaxy S23 telómat még én is elsápadtam annyival élénkebb, élettel telibb volt a kínaiak készüléke.
Később szert is tettem egy 200 majd most egy 600 Pro ra.
Sajnos kijelzőben, akksiban, kamerában, töltésben fasorban sincsenek már a Samsungok. Pedig amúgy (főleg a mérete és a szoftveres támogatása miatt) szerettem az S23 at is -
bmt50
senior tag
+1
Most váltottam Samsungrol Honorra. Életem legjobb döntése volt. A térerő dolgot meg tudom erősíteni. De minden másban is előrébb járnak a kínaiak (akksi, kijelző, kamera).A Honornak nagyon jó kijelzői vannak. A feleségemnek van egy Honor 400 Lite-ja másodtelefonként. Szabályosan leesnek az ikonok a képernyőről.
-
csakany2001
senior tag
-
xsjado93
senior tag
-
Jack Oneill
veterán
Hát továbbra sem lehet dícsérni, annyi biztos. Az Exyfost a Snapdragonos vetélytársai teszt pontszámokban és fogyasztásban megelőzik, és a térerejük se a legjobb. A fiamnak most S25FE-je van. Lehet nekem itt "szarkínaizni", de nekem ahol a Redmi Note 13Pro+- szal még van 2 pálcika térerőm, ott a Samsungon már nincsen.
+1
Most váltottam Samsungrol Honorra. Életem legjobb döntése volt. A térerő dolgot meg tudom erősíteni. De minden másban is előrébb járnak a kínaiak (akksi, kijelző, kamera). -
Balázs Z.
aktív tag
Röhej. A kamera már a 25FE-ben is "régi" volt, miért állt le a Samsung a kamera-feljesztéssel...?
-
Kasya
nagyúr
A Galaxy S26 és az újabb eszközök tulajdonosai már most sem tudják letölteni a Samsung Messages alkalmazást a Galaxy Store-ból...
Fold8U-n siman toroltem a gyarilag feltett Google-t és Galaxy Store-bol telepitettem a Samsung variánst.Szerk: Ja, HVG, tipikus minosegi cikk.
-
e-newsee
addikt
-
kbyte1024
veterán
+1
ezért nem lesz nekem soha többet Samsungom. -
bmt50
senior tag
-
Phobion
addikt
Ez az Exynos mostanában, hogy teljesít? Régen csak rosszat olvastam erről a processzorról.
-
blagolf
senior tag
Belül azért változott? Mert kivülről 0 a változás az előzőhöz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Onimusha: Way of the Sword
- Horgász topik
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egy szuperautó árát el lehet majd költeni az AMD csúcs-PC-jére
- További aktív témák...

ezért nem lesz nekem soha többet Samsungom.