Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Razr 40 is jónak tűnik, de az Ultra tényleg ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
func93
senior tag
Tegnap végig követtem a streameket meg az infókat. Egész jó irányba indult el a dolog.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Bad Pritt
nagyúr
Köszönöm, ezt vártam már tegnap óta! Oriicra is várni kell, hogy hírt faragjon belőle, rád is várni kell, hogy kommentelj alá, hihetetlen...
Amúgy ígéretes, én főleg arra leszek kíváncsi, miként dolgozzák át és modernizálják a pályákat, illetve nyilván a Steam Deck performance-tól függ, hogy rá fogok-e nézni majd nyáron.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
Én úgy látom, hogy nem nagyon nyúlnak bele a pályákba. Vagyis a geometriába alig. Kicsit csicsásabb lesz csak mind. És néhol más bevilágítást kapnak. Bővebben: [link]
Azért mivel ennyire komoly esport játék, azért az nem úgy van, hogy hip-hopp átalakítanak mindent. Azt a csapatok nem viselnék jó szívvel.Homo Ludens
-
func93
senior tag
-
.LnB
titán
Írtam is előbb, hogy te úgy se fogod látni a különbséget. De visszatörtöltem, ki tudja, hogy titokban nem CS-zel e?
Én februárban kipróbáltam, de bakker... rég volt már, amikor én azzal éveket játszottam. Egyáltalán nem kapott el a feeling már. Pár kör után letöröltem.
Nézni szoktam még nagyobb versenyeket/meccseket, de azt is ritkán már.
Írtam már párszor, de szerintem a Rainbow Six Siege egy sokkal jobb kompetitív, csapat alapú FPS játék már, mint a CS. És ahogy nézem, ezen a CS2 sem fog változtatni.Homo Ludens
-
.LnB
titán
A Dota 2 az kemény. Nélkülözhetetlen, hogy ne olvass utána, nézz videókat ésatöbbi..
Én imádtam minden percét. De közel 1000 órával is szar játékos lehettem.
Azt is kipróbáltam most, amikor lett megint VGA. Azzal talán 2-3 meccset is megpróbáltam. Aztán konstatáltam, hogy annyit változott az évek alatt, hogy azt se tudom mi van.Egyébként én tökre meglepődök mostanában, amikor olvasom, hogy a CS micsoda rekordokat dönt. Nem értem mi lehet ennek az oka. Érdekes ez a CS, mert szinte sose ment ki a divatból. Állítólag volt egy hullámvölgy, amikor nem volt akkora siker már, és akkor tették ingyenessé. De azóta megint megy.
Nem értem mi tartja életben. Talán az esportos hírverés, talán a skinek.. De egy őskövület formula. Ami nem is változott semmit az évek alatt.
TF2-t kellene még elővennem. Azt is csíptem. Azzal sem tudom, hogy mi van mostanában. Vajon kihalt?
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens
-
func93
senior tag
Elég kis réteg játszik mostanság a TF2-vel. Viszont múltkor nosztalgiaképp bementünk haverokkal.. olyan Pro arcok voltak a szerveren. Konkrétan mozdulni se tudtunk
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Bad Pritt
nagyúr
Na a TF2-t én elég sokat toltam, azt pont azért nem veszem elő, mert utánaolvasgatva nagyon más ma már.
Amúgy nem halt ki, majdnem 100ezren tolják még mindig naponta.
Szerintem az nagyon fontos a CS-nél, hogy mindenen is fut és aránylag egyszerű a gameplay loop. Easy to learn, hard to master.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Felesbandi
aktív tag
Szerintem egyreszt a hirneve tartja eletben, masreszt meg az, hogy faek egyszeru elkezdeni, de nagyon magas a lec, hogy hova lehet fejlodni benne. Ehhez kepest a Rainbow Six Siege joval osszetettebb, nehezebb beletanulni, emiatt (szerintem) nehezebben ragad meg uj jatekosokat.
Bar most hogy ez a ket jatek eszembe jutott, ugy erzem ideje ujra elovennem oket.
-
wjbhbdux
veterán
> Nem értem mi lehet ennek az oka
ázsiai rácuppanás történt valamilyen okból a covidos évek alatt, most már az a régió viszi a hátán pedig régen a gagyi klónokat preferálták. Lehet a pár évvel ezelőtti hivatalos kínai Steam megjelenés beérett a Valve-nak. Már kemény 159 játékot engedélyeztek rajta micimackó cenzorai [link]
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz
Felesbandi #13 üzenetére
Én amikor most kipróbáltam, rögtön azt éreztem, hogy eljárt ez felett már az idő. Pedig 10+ évet játszottam, marha aktívan.
Aztán most volt egy jóóó nagy szünet.
A Siege baromi nehéz, ez miatt szívok én is vele. Mert ha játszok, nekem már nincs kedvem/időm keresni csapatot, szóval solo-ban randomokkal... hát elég nagy türelmet kíván.
De az a játék friss, jó. Egy üde színfolt.
wjbhbdux
Jahogy.. Biztos átszoknak a Dota-ról.
Egyébként ez a Valorant ez mekkora siker lett? Labdába túd rúgni a CS mellett? Én amit láttam belőle, az alapján ki se próbáltam inkább.Homo Ludens
-
Squirrel
senior tag
Te jó eg, mennyit CS-ztünk mi is valaha. Pár év kihagyás után mikor ujból kipróbáltam, kb elsőre lőttek ki minden körben. Ugyanez volt Starcrafttal is. Egyetemi évek alatt szinte verhetetlenek voltunk, koleszban toltuk páran, bárkivel párban 2v2 vagy 3v3 -ban lemostunk szinte mindenkit a battle.net-en. Haverokkal pár éve kipróbáltuk, töröltük is le a picsába. Fossá vertek a gyaníthatóan 10-12 eves ferdeszemű kis gecoidok.
-
Dr. Akula
nagyúr
A CS sikere az volt, hogy minden hulladék vason, egy alap IGP-n is elfutott, vajon ez is meg tudja ismételni ezt a kunsztot? A grafika bár fejlődött, azért nem egy Unreal Engine 5 szint, szóval az esély megvan rá. Ha nem rontják el.
-
Petyyyyy
addikt
Na, ez ugrik is fel a várólistámra.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever. Im the star || Gloryfy Gi15 St. Pauli Red Mirror eladó - shorturl.at/zNQ25
Új hozzászólás Aktív témák
gp A legszerencsésebb kiválasztottak már játszhatnak a programmal, a végső változat valamikor nyáron érkezik.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs