Hirdetés
Hirdetés
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Vajon a HMD Moon Knight S24 árban lesz?
-
tag
Kis pontosítás: Moon Knight egy Marvel Comics karakter, a HMD viszont egy Moon Night nevű, jó eséllyel ezúttal is túlárazott modellt fog bemutatni.
No Cat No Life
-
Két véglet...
Az első ajánlat még akár jó is lehetne, az alját ne is kezdjük el...
Nem gondoltam volna, hogy a T606-nál van lentebb is valami...
De elvileg hangyányival erősebb lesz... Hát a nevezéktant sem lehet kiismerni.[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
lolal
senior tag
Kíváncsi leszek. Voltak annyira merészek, hogy a Skyline-t is flagshipnek merték nevezni egy Snapdragon 7s Gen 2 vel és berakták 230 -ra az árát, ami szimplán röhej. Itt akkor ez mi lesz ? Apple-t megszégyenítő árakkal fognak operálni ? Nos sebaj, legalább a HMD/nokia brand annyira gyorsan veszt az értékéből, hogy fél / 1 évesen már ez is egy jó vétel lehet.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
HMD-t ismerve ez a Moon aranyárban fog érkezni .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 128GB független 2év gyári garancia!!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen