Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    Topikgazda

    válasz coreska #9138 üzenetére

    Mivel az általad említett banális hiba ( 24Hz kapcsoló) nincs eldugva a 2.1.4 cfw-ben.-> Nincs? A lejátszás közbeni menüből lehet csak előkotorni. És mivel én gyakran kapcsolgatom (mert sok interlaced és 25p-s videót is nézek) ez nekem rossz megoldás. Ha ugye az interlaced freki váltás is javítva lenne, persze nem lenne erre sem szükség. De ettől is függetlenül, teljesen hülyeség volt kivenni a fő Settings menüből.

    A dőlt betűs srt felirat pedig a kezdetektől rossz, miért javítanák meg most?-> Csak mert. Rossz és ki kell javítani. Vagy te nem szeretnéd?

    Attól, hogy nem lesz újabb fw, még nem kell leírni a készüléket, mivel nincs olyan opció, ami miatt váltani kellene.-> Én nem írtam le semmit, írtam, hogy kompromisszumokkal, de ez is megfelel. A Zidoo sokkal bug mentesebb lejátszókat csinál már régen, és egy Amlogic-os CE Box is sokkal hibátlanabb, egyedül a képminőségük marad el némileg a HiMedia-tól.
    Mondanám, hogy váltanék Zidoo-ra, de inkább a még tökéletesebb irányba fordulok és megcélzom a HTPC-t, addig pedig a HiMedia is megteszi.

Új hozzászólás Aktív témák