Hirdetés

2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HiMedia lejátszók

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-01-24 06:55:51

Mobilarena

Tartalomjegyzék:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51) csabi63 válasza Gtaati (#50) üzenetére


csabi63
(senior tag)

Azt azonnal meglátod. Film indításakor a Kodi kezelőfelület/információs sáv helyett a Himedia lejátszóé ugrik elő.

(#52) Gtaati válasza csabi63 (#51) üzenetére


Gtaati
(őstag)

Oké köszönöm! Megnézem majd. Lehet azért nem tűnt fel a különbség, mert a Kodit csak a wrapper telepítés után használtam. Így nem láttam milyen volt előtte.

(#53) csabi63 válasza Gtaati (#52) üzenetére


csabi63
(senior tag)

Kodi.
Himedia Player.

Azért a Himedia lejátszó kinézetre elég fapados a kifinomult Kodihoz képest. De lejátszásban többet tud nála, és van aki szerint a képminősége is jobb. Ez utóbbihoz az én szemem kevés, nekem mindkettő egyformán jónak tűnik.

(#54) Gtaati válasza csabi63 (#53) üzenetére


Gtaati
(őstag)

Köszönöm szépen a kimerítő választ! Igen a második képen látható formában jelenik nálam is meg tehát jól működik a wrapper. Én is több helyen olvastam h a gyári lejátszó képminőségben jobb lehet, pont ezért szeretném az amúgy fapados gyárit kipróbálni, hátha látok képminőségben különbséget.

Ebből kifolyólag kérdeztem a hálózati lejátszást a gyári lejátszóval még a legelején.

Köszönöm! :R

(#55) G-Bali válasza csabi63 (#53) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Nekem teljesen máshogy néz ki a saját lejátszó, csináltam egy gyári vissza állítás de után még a kodi t és a youtube ot is fel kellett raknom, és a média lejátszóba se tudom a menüt elhozni :F mit csináltam rosszul..?

(#56) G-Bali


G-Bali
(fanatikus tag)

sziasztok ,valaki leíriná hogy kell felrakni a uj FIRMWARE. 1.0.3 (q10 pro)mert nekem nem megy fel kiírja hogy HIBA,már ha jól csinálom :pendrive update.zip -be dug USB hátul gomb benyomva és a bekapcsologomb megjelenik a droid és kiírja hohgy hiba :W
és ugyan ez a menűből is

(#57) Gtaati válasza G-Bali (#56) üzenetére


Gtaati
(őstag)

Helló!

A futeko-s firmware-t akartad felrakni? Mert ugye azt leszeded nem elég átnevezni hanem azon belül ha kicsomagolod akkor találod meg benne az update.zip-et. Ezt felmásolod pendrive-re és onnantól úgy ahogy te leírtad.....

(#58) G-Bali válasza Gtaati (#57) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Jah ,értem na akkor nekiugrok úgy. :R

(#59) G-Bali válasza Gtaati (#57) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Köszönöm így Sikerült! de a saját lejátszóba miért nem tudom előhozni a menüt ?
és a BD 50 ISO-t se inditja elPL csak ez jön a ha megnyomom a menü gombot

Javitás: Pendiveren már elöjön UPnp,nem :F
tud nekem segíteni beállítani a NAS-ról való lejátszást?

[ Szerkesztve ]

(#60) Gtaati válasza G-Bali (#59) üzenetére


Gtaati
(őstag)

Helló!

Örülök neki! Ez a Kodi lejátszó? Annyit tegyél meg, hogy bekapcsolod a Q10 pro-t elindítod a Kodit, nem kell filmet semmit lejátszani, kilépsz magából az alkalmazásból. Eztán megkeresed apps-ek között a wrappert elindítod és rányomsz az install playercorefactory-ra. Ekkor telepítetted a wrappert és Kodiban lejátszáskor a wrapper meghívja a kodi alá a gyári lejátszót és minden működni fog:)

(#61) G-Bali válasza Gtaati (#60) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Köszönöm a segítséget, este megnézem mert már nem vagyok otthon, közbe meg tudtam csinálni hogy lássa a nas-t :R

(#62) csabi63 válasza G-Bali (#59) üzenetére


csabi63
(senior tag)

Nálad egész máshogy néz ki a belső lejátszó. :F

Nálam:
Kezelőfelület, info.
Menü.
Menü_setup.
Menü_audio.
Menü_chapter.
Menü_sub.

BD 3D ISO jól megy, de minden más is.
Hogy magából a filmből miért nem tudok képet lopni, az meg nekem magas. Kodiból tudok, a Himedia lejátszóból nem. Biztos van rá valami app, de annyira nem érdekel. Eleve csak a lejátszáshoz szükséges app-ok vannak fent, minden mást töröltem. Amit mertem. Youtube, f@szbúk, egyebek repültek. Nem akarok lejátszón netezni. Feldobtam még egy fájlkezelőt, launcher-t, meg az AirDroid-ot. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#63) blakey válasza G-Bali (#59) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Neked kínai lejátszód van?

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#64) G-Bali válasza csabi63 (#62) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Eddig upnp - n játszottam,és ott nem így nézett ki de most már máshogy kapcsoltam a nas-hoz és már ugyan úgy néz ki mint neked :DD és le is játszik ezért kértem hogy kellet volna segítség a beállításához, de máshonnan megoldottuk

blakey futeko-s

[ Szerkesztve ]

(#65) csabi63 válasza G-Bali (#64) üzenetére


csabi63
(senior tag)

Már én is kezdtem gyanakodni, hogy Ázsiai kiadást vettél. Vietnami oldal bemutatójában láttam ezt a belső lejátszót. :)
De a lényeg, hogy most már rend lett.

(#66) SunMount3r válasza csabi63 (#62) üzenetére


SunMount3r
(Topikgazda)

Jujj, ez lesz még egy jó "buli": a testreszabás. Windowsokkal a 90-es évek óta megy mint a karikacsapás, de ez lesz az első Android-os eszközöm, azt se tudom, hogy kezdjek neki, vagy, hogy mi az, ami felesleges és mi az amit érdemes pluszba feltenni... (De valahogy majd csak elboldogulok, csak a kezdet nehéz..)

Jól értelmezem, hogy van egy légegered hozzá? :F

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

(#67) csabi63 válasza SunMount3r (#66) üzenetére


csabi63
(senior tag)

Igen. Bár ahogy látom, piszok drága lett. :D Én még 9 dolcsiért vettem télen. Hátránya egy van, kattog mint a fene. Egyébként kedvelem.

[ Szerkesztve ]

(#68) G-Bali


G-Bali
(fanatikus tag)

Hát igen nekem éltem első nas házimozi és média lejátszó, minden új nekem
[itt ]van egy összehasonlítás

(#69) SunMount3r válasza csabi63 (#67) üzenetére


SunMount3r
(Topikgazda)

Neked minden funkciógomb rendesen működik Kodi és a saját lejátszó alatt is?

Én ezeket nézegetem most hozzá: [link] és [link].

De a szerint a cik szerint vannak némi gondjaik a gombokkal és Kodi-val: [link] (Most nézem, hogy épp előttem is linkelték már a cikket... :U )

Van valakinek esetleg valamelyikkel már tapasztalata? :F

A szempont a jól vezérelhető légegér (pointer) funkció lenne elsősorban és, hogy minden gombja funkciója szerint működjön a lejátszóban (akár Kodi-ban, akár a Q10 Pro sajátjában).

[ Szerkesztve ]

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

(#70) csabi63 válasza SunMount3r (#69) üzenetére


csabi63
(senior tag)

Nem vagyok mazochista, ha kínlódnom kellene vele, már kidobtam volna. Ehelyett hónapok óta használom, és a Q10 Pro gyári távja is két nap után visszakerült a dobozába. Ez csak jelent valamit. Azt mondjuk nem, hogy bárkinek is ajánlanám. Vagy nem ajánlanám. :) Az air mouse egy jól használható eszköz, ennyi. És nyilván ennél jobbak is vannak, mert én az egyik legolcsóbbat vettem.

Kérdés. Rootolt a Q10 Pro, vagy nem? Mert az AIDA szerint igen, root check szerint nem. Valamelyik hazudik...

(#71) SunMount3r válasza SunMount3r (#69) üzenetére


SunMount3r
(Topikgazda)

Azok a bajok ezekkel, hogy ha szeretnék egy "mindenes" távirányítót, arra lehet nem épp a legjobbak... Androidra és Win-re sincs hozzájuk külön driver/software, amivel konfigurálni/taníttatni lehetne a gombokat/funkciókat. És ahogy olvasom egyiknél sem működik minden "out of the box"... Szerintem már 10K-ért is épp eléggé elvárható egy Air-mouse-tól, hogy tudjon ilyen alap dolgokat. A megoldás mindenképpen a szoftver lenne, de úgy tűnik, hogy hiába tűnnek ezek is (amiket linkeltem) külsőre jó minőségűnek, amit infót találtam a neten, aszerint pont a fő funkcióikkal van néha kompatibilitási gond (ez a gomb 'felnem ismerős' dolog). Ergo szerintem elég kicsi a piaca ezeknek a kütyüknek, ahhoz, hogy a gyártó kellő és komoly támogatást adjon mellé (ami alap lenne), out of the box van pár készülék, amivel garantáltan működnek, a többi meg lutri. De ha már a Windows support nem 100%-os, akkor is legalább az Android-os Kodival ne legyenek már olyan gondok, hogy nem működik a fast forward meg ilyenek (szintén alap) :( ...

Szóval még meggondolom én ezt az Air-mouse vásárlást egy időre...

(Ha valakinek van tapasztalata, Pro és Kontra, akkor azért szívesen olvasom...)

[ Szerkesztve ]

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

(#72) G-Bali válasza csabi63 (#62) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Melyik ez a launcher? Tetszik :DD

(#73) csabi63 válasza G-Bali (#72) üzenetére


csabi63
(senior tag)

ZenUI Launcher. (Semmi különös, van egy Zenpad 10 tab-om, már megszoktam.)

Utoljára a légegérről, ígérem off befejezve...
Egyes hírek ellenére Kodiban fast forward, fast rewind tökéletesen működik (2x, 4x, 8x, 16x, 32x). Belső lejátszón szintén. Előző, következő filmre ugrás, menüben mászkálás, minden nagyon kényelmes. A gépelés is praktikusabb, mint a gyári távon. Számomra pedig külön öröm, hogy a soundbar mögé rejtett lejátszót is "látja". A gyári táv nem.

Ahol gubancokat tapasztaltam.
1. Kodi. Ahogy mozdul a légegér, felugrik a kezelőfelület, eltakarja a feliratot. A return gombbal eltűnne, de nagyon érzékeny, mozdulatlanul nem tudom nyomogatni. Asztalra letéve meg billeg, domború az alja. Szívás.
2. Kezdőképernyőre app-ok kirakása. Ezt a gyári távval csináltam, mert nem volt rá képes. Mióta más launcher van fenn, ez nem probléma többé.
3. Power gomb. Alapból nem tudja bekapcsolni a lejátszót, csak ki. Tanítás után fordul a kocka, bekapcsolja, ki nem. Megáll az ész. De nem tragédia, a kikapcsolást a TV távjával intézem.
4. Veszettül kattog az összes gombja. Mivel a baj nem jár egyedül, minden nyomásra kettőt kattan.

Konklúzió, óccó légegér, árához viszonyítva (9 USD) vállalható malőrökkel. A drágábbak gondolom jobbak ennél, de nekem megfelel. Még úgy is megérte, hogy a kínai skótok nem adtak elemet hozzá.

(#74) paryxx válasza SunMount3r (#71) üzenetére


paryxx
(kvázi-tag)

Nekem van egy ilyenem [link] Himedia Q5 használom meg vagyok vele elégedve,a légegér funkcio müködik a menüben is és Kodi alatt is,egyedül a ki-be kapcsolást nem tudom megoldani vele,arra használom a gyáriját.

[ Szerkesztve ]

(#75) G-Bali


G-Bali
(fanatikus tag)

Ahogy tegnap hazaértem meg csináltam a wrapper-t és jó elkeztem a filmeket tallozni és ma nem indít el egy csomó filmet csak a bal felső sarokban a "Himediavideoplayer" van ki írva, útra rakva a wrapper-t és semmi :Fvalahogy így

[ Szerkesztve ]

(#76) SunMount3r válasza paryxx (#74) üzenetére


SunMount3r
(Topikgazda)

egyedül a ki-be kapcsolást nem tudom megoldani vele,arra használom a gyáriját.

-Hát ez az, pont az ilyen alap funkciókról beszéltem, így akkor az már megint 2 távkapcs, még akkor is , ha ha csak a kikapcsoláshoz kell.

Amúgy jól látom, hogy ezen még play/pause gomb sincsen? Szintén alap és akkor még a szerintem essential stop gombról nem is beszéltem. Így ha újra akarsz kezdeni egy filmet, akkor mehet a "visszacsévélés", mint anno a videomagnós korszakban?! Kicsit nevetséges... Stop gomb amúgy még azokon az új modelleken sincs amiken én linkeltem, faxa...

Mintha nem is tudnák, hogy valójában milyen eszközökhöz gyártják ezeket a kütyüket, csak legyen rajta pár gomb, amiket lehet nyomogatni, meg egy légegér, aztán jóccakát'...

Nincs ezekhez valami univerzális 3rd party gomb funkció beállító program :F , vagy ezek csak tényleg dedikált gombok és vagy működik az eszközzel vagy nem?!

És köszönöm az infókat! :)

[ Szerkesztve ]

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

(#77) csabi63 válasza SunMount3r (#76) üzenetére


csabi63
(senior tag)

A stop gomb több droidos lejátszóból is hiányzik. Himedia lejátszóban sincs, MX Player Pro-ban sincs. De nem is kell. Ott a return, ha ki akarsz lépni a filmből. Aztán folytatod ahol abbahagytad, vagy kezded elölről. Felajánlja, választhatsz. Szép is lenne, ha vissza kellene tekerni. :)

Egy légegérnél a Play/Pause is lényegtelen. Elvégre ezért légegér. Gomb nélkül is azt csinálsz a képernyőn, amit akarsz. Ha szüneteltetni akarsz, szüneteltetsz. Az enyémen ugyan van fizikai gombja, de nem használom.

A ki-be kapcsolás nálam is hiba, ez tény. Azt beállítottam a TV távjára. De az akkor is kellene, ha hibátlan lenne a légegér. Nem plusz táv, az a No.1 táv. Arról megy a TV, STB, soundbar, és 2 konnektor (csillár, légkondi).

Nincs légegér topik? :D

[ Szerkesztve ]

(#78) G-Bali válasza G-Bali (#75) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Mindenkinek tökéletesen elinditja a gyári lejátszó az ősze filmet? :F

(#79) blakey válasza G-Bali (#78) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Igen, miért ne indítaná? Bár akkor lenne tökéletes ha minden anyagot kadencihelyesen vinne, de minden anyag megy, nincs olyan, hogy fekete képernyő vagy fagyás.

Egy dolog viszont van, néha látok egy kis fényerő (gamma?) ingadozást, nem tudom hova tenni, a többi eszköz nem produkálja ugyanott. Lehet, hogy még van valami szoftveres hiba, de majd megpróbálok jobban odafigyelni, hátha észreveszek valamit.

[ Szerkesztve ]

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#80) SunMount3r válasza csabi63 (#77) üzenetére


SunMount3r
(Topikgazda)

Mikor ajánlja fel, hogy választhatsz, hogy előröl kezdet e a lejátszást? Ehhez ki kell lépni, majd újra elindítani a filmet? :F

Mert, ha ez így lenne már akkor jobb, de az igaz akkor lenne, ha már beletekerés után is lenne erre egy gomb, ami előhívja ezt az opciót. (És a legjobb a stop-gomb lenne, akár a lejátszó felületén, akár a távkapcsolón).

A Kodi-ban látom legalább van, de mivel úgyis wrapper-al használnám, nekem ez kilőve...

Szerk.: szerintem eléggé releváns, úgyhogy jól van ez itt... :D :)

[ Szerkesztve ]

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

(#81) Gtaati válasza blakey (#79) üzenetére


Gtaati
(őstag)

Helló!

Ezt én is tapasztaltam már, én a képjavítóra gondolok és esetleg a dinamikus kontrasztra. A firmware frissítés óta jobb lett de még mindig észrevehető...

(#82) SunMount3r válasza Gtaati (#81) üzenetére


SunMount3r
(Topikgazda)

És blakey: mennyire zavaró ez a jelenség és milyen gyakran jelentkezik (pl. egy 120 perces videónál)? :F

Nagyon zavarja az "összképet"?

[ Szerkesztve ]

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

(#83) Gtaati válasza SunMount3r (#82) üzenetére


Gtaati
(őstag)

Én zavarónak nem mondanám, de ugye ez egyén függő, én inkább akkor veszem csak észre amikor egy jelenetnél a kamera megáll vagy ha nincs jelentős mozgás, szinte állókép és ilyenkor mintha azon dolgozna h kiemelje a képi részleteket, tehát mintha kontrasztosabbá tenné a képet... Remélem valamennyire érthetően írtam le:)

(#84) kezo0


kezo0
(őstag)

Tök jó, hogy az asztali médialejátszók topikból le kellett választani egy külön HiMedia topikot, mert ott pár embert zavart már, hogy minden második hsz a Q5/Q10-ről szólt, erre itt meg lassan minden második hsz a légegérről szól... Esetleg kéne egy légegeres topik is, ahol meg minden második hsz az asztali médialejátszókról szólna, csak hogy bezáruljon a kör. :P

"Beam me up, Scotty! There's no sign of intelligent life down here...”

(#85) G-Bali válasza blakey (#79) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Azt nem tudom, de csináljuk egy factory resetet, vagy egy gyár visszaállitást? Nem tudom ki alapján válogat amikor elinditja vagy sem

(#86) blakey válasza Gtaati (#81) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Akkor nem vagyok egyedül. :) Én még nem tudom semmihez sem kötni, mert van olyan film ahol ezt nem látni ls van olyan ahol meg gyakran, lehet, hogy a gammával van a gond és a gyengébbre sikerült filmeknél ezt javítani szeretné.

(#85) G-Bali
A leírtaknak megfelelően telepítetted a firmwaret? Üres pendrivea rámásolod a firmwaret majd az egyik USB-re csatlakoztatod, kikapcsolod a lejátszót, hátul a tápkábel mellett van egy lyuk, ott megnyomod a gombot és közben bekapcsolod a lejátszót, ezután indítja a friss telepítést, ilyenkor mindent töröl és újként telepíti, hátha így rendbe jön a lejátszód. Valami nem jó nálad, mert elvileg nem válógat, mindent visz.

[ Szerkesztve ]

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#87) SunMount3r válasza Gtaati (#83) üzenetére


SunMount3r
(Topikgazda)

Hát ez azért kissé ijesztően hangzik :( (persze látatlanban)... Ráadásul 2-ből 2 user tapasztalata ugyan azt a hibát, ergo nem eseti és valószínűleg másnak is észrevehető.

Most már (holnal pl.), tényleg össze szedem az ide beírt hibajelentéseket a Q10 Pro kapcsán és posztolom a Futeko forum-ára, legalább legyen valami kimenete is a dolognak, ugyan úgy user-jei vagyunk/leszünk az eszköznek mint bárki más, így saját érdekünkben is ajánlott ez. (Hacsak addig más nem vállalja be előttem.)

De az eddig leírt hibák közül ez tűnik eddig a legaggasztóbbnak. Remélem lehet majd firmware-el javítani és nem valami hardver hiba van a dologban (fingers crossed-(bár ilyet ritkán írok))...

Az Imprex-et kikapcsolva is jelentkezik az anomália?! :F

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

(#88) G-Bali válasza blakey (#86) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Elviekben pont így tegnapelőtt jó volt, tegnap már annyira nem de újra rakom megegyszer

(#89) G-Bali válasza G-Bali (#88) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Felraktam újból, de csak egy pár filmet néztem meg (BD50, 3D BD iso) és eddig jó és saját lejátszója indítja el :C
Mondjuk amikor először csináltam akkor is jó volt....

(#90) G-Bali válasza G-Bali (#89) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

ÉS igen megint csak a "HimediaVideoPlayer"szöveg a bal felső sarokba :W

(#91) blakey válasza G-Bali (#90) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

2 dolog lehetséges, valamit telepítettél és bezavar vagy valami gond van a lejátszóval. Már megnéztem vagy 20 sorozatrészt, 3 filmet de még 1x sem volt gondom.

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#92) csabi63 válasza G-Bali (#90) üzenetére


csabi63
(senior tag)

Lövésem sincs, mi lehet a gond nálad.
Próbáld meg felrakni az fw-t amivel jött. Azt írták a Futeko-n, hogy gubanc esetén a gyári visszaállítás helyett inkább azt javasolják. Utána mehet rá az 1.03. Ha továbbra sem jó, írj nekik!

blakey Nálam is rendben van. 3 teljes évad 1080p sorozatot daráltam már le gond nélkül, az 60+ rész. Ma pedig kivégzem a Marco Polo első évadát. (Még nem láttam, és jövő hónapban jön a 2. évad.) Ez viszont h265 10bit 4K, és nagyon szép. FHD tévén is szebb, mint bármelyik dimension vagy web-dl 1080p.

(#93) G-Bali válasza blakey (#91) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Csak a kodi alatt wrapper~el ki erre a kijelzőre, maga a gyári lejátszó F@szán megy :F
Tehát jó a lejátszó csak nem indítja el a kodi alatt a gyárit.... :W

(#94) blakey válasza G-Bali (#93) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Akkor töröld a wrappert és tedd fel újra, esetleg töltsd le és azt tedd fel.

[ Szerkesztve ]

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#95) G-Bali válasza blakey (#94) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Kipróbálom hogy le törlöm és felrakom megegyszer, ha nem akkor vissza a 1.0.1 és megint wrapper-t,, amugy most melyik wrapper akit leszedjek? Vagy mindegy melyik Fw hez rokonom fel... De nem lehet hardver probléma, hogy a kodi alól a wrapper nem üzemel úgy ahogy kéne..., és jó lenne ha nem kellene vissza küldeni ilyen miatt... :O

(#96) G-Bali válasza csabi63 (#92) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Nem lett jó a újra rakással a Wrappernél,most felrakom a belinkelt FW-t amit kültél (1.0.1) és megint fel a Wrapper-1.0.1_HMD_0505és akkor onnan upgrade-be pendriverrel vagy gombnyomással ami mindent töröl és megint fel a Wrapper ?

(#97) G-Bali


G-Bali
(fanatikus tag)

Hát felraktam a 1.0.1-et ,kodit (15.2) elindit & kilép telepít wrapper és UGYANAZ,de nem lehet hogy én csinálok valamit rosszul SMB-be hivom meg a filmeket (Ruteren lévő HDD)+felh + jelszó..............

Azt hiszem valami kirajzolodik hogy mi megy és mi nem....legalábbis így hirtelen --valoszinű én csináltam rosszul !

tehát ha itt LAN

és ezt a kodiba is
(NAS) felh+jelszó
Na akkor elindítja a Gyári lejátszót HAPPY

De ha a Router amit nem Csinálok meg a MEDIACENTER-nél akkor azokat játsza le:

Vagyis valahogy a routert kell a mediacentrbe beálliítani(valahogy :F )

Úgyhogy most vissza rakom a 1.0.3-t és elöröl mindent

remélem az lehet a hiba ,de Valaki elmondhatná (alapok) hogy hogy kell ezt betallozni hogy jó legyen !

(#98) blakey válasza G-Bali (#97) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Kodin belül kell hozzáadni bármilyen könyvtárat, nem kell hozzá a belső lejátszó. Belső lejátszóval is betallózhatod, felveheted, de Kodiban ne onnan tallózd be.
Itt egy leírás.

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#99) G-Bali válasza blakey (#98) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Mára megint nem megy semmi , na most mit csináljak....? :W :W Huh de felidegesít

(#100) blakey válasza G-Bali (#99) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Passz, sajnos így látatlanba elég nehéz megmondani, hogy user error, beállítási hiba vagy készülék hiba. Első kettő lenne a jobb, mert az könnyen orvosolható.

Ma kipróbálom a CFW-t, hátha azzal többre jutunk, szerintem ott hamarabb teljesülnek a kivánságok, egyelőre nem vagyok teljesen elégedett a gyárival, azért amit csinál azt jól is csinálhatná, de egyelőre az sem 100%.

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HiMedia lejátszók
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.