Hirdetés

2019. február 16., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HiMedia lejátszók

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-01-24 06:55:51

Mobilarena

Tartalomjegyzék:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#501) Joshi válasza blakey (#499) üzenetére


Joshi
(PH! félisten)

Gyakorlatilag senki nem tud csatlakozni NFS v SMB-re csak te, viszont te úgy állítod be hogy ez user error. Ha nálam van több lejátszó ami gond nélkül csatlakozik felhasználónév + jelszóval de a Q5 Pro nem hajlandó, akkor ez nem user error. Ezt csak azért írtam hogy észrevedd hogy itt tényleg van valami gond. ;) :R

(#502) kezo0 válasza blakey (#498) üzenetére


kezo0
(őstag)

Ezt ők nem rejtett hibaként kezelik, hanem valami olyasmiként, ami az Android rendszer sajátosságaiból ered, és épp ezért szerintük nem is lesz rá egyhamar egyszerű "javítás", csak ilyen spéci mókolások, amiket leírnak.

"Beam me up, Scotty! There's no sign of intelligent life down here...”

(#503) Joshi válasza kezo0 (#502) üzenetére


Joshi
(PH! félisten)

Ha emlékeztek akkor Mulholland fórumtárs linkelt egy root megoldást, lehet hogy ez a bug pont root alól lenne orvosolható. Persze ehhez tudni kellene hogy mit keressen az ember.

(#504) nadtom válasza blakey (#500) üzenetére


nadtom
(tag)

Végig néztem a NAS beállításokat SMB 1-re volt állítva. Átállítottam 2-re (itt két verzió is volt) 3-ra is, de semmi nem változott. Az SMB speciális beállításoknál volt még egy halom állítási lehetőség, egyesével ki-be kapcsolgattam de nem segített, a helyzet változatlan.

(#505) SunMount3r válasza Joshi (#485) üzenetére


SunMount3r
(Topikgazda)

Én írtam el SP-HF-1250B. :U

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

(#506) SunMount3r válasza Joshi (#483) üzenetére


SunMount3r
(Topikgazda)

Ha valakinek számít a hangzás, akkor vesz egy normális házimozi szettet, tudom hogy sokakat nem vet fel a pénz, de van egy határ ami alá nem érdemes menni. Sajnos a házimozi nem olcsó mulatság főleg akkor ha megakarunk lépni egy elfogadható szintet.

->Sajnos úgy látszik te is ezen felfogású felhasználók táborát gyarapítod, ami a te szemszögödböl nézve lehet, hogy normális, de annyira kategórikusan ki van belőle szorítva minden más alternatíva, hogy elég szemellenzősnek tűnik.

Előtte egy 2700Ft-os műjanyag' Creative bögre szettem volt és hidd el épp elég előrelépés volt ahhoz képest hangzásban ez a Genius is. És itt egyáltalán nincs meg az "olcsó húsnak híg a leve" jelenség. Lehet nem szól úgy mint a te 50+K-s hangfalaid (csak tippelek) az erősítőddel megspékelve (eszt senki se mondta), de amit ezért a pénzért ki lehet hozni, jelenleg nekem nincs jobb választás. És meg is vagyok vele elégedve, nem "savanyú a szőlő", ezért az árért nagyon is korrekt hangminőséget kaptam. Jó, persze mondhatnám, hogy "tervbe van" egy középkategóriás erősítő, a hozzá való 5.1-es csudahangfalakkal, de mindek, ha szerintem ez is nagyon korrektül szól és jelenlegi igényeimnek megfelel. Mások az igényeink és a preferenciáink, ezért zavar egy kicsit a fenti hozzáállás :N . Van még számtalan más technikai kütyü, amire szívesebben költenék, de egy szerintem nagyon is jó alap szint már megvan. Nem repedt fazék, nem brummogó műjanyag' 2.1. Ja: és biztos, hogy nem gerjed semmi és hogy ennek semmi köze a konnektorokhoz, vagy a hangfalakhoz se...

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

(#507) blakey válasza Joshi (#501) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Én nem tudom ki az a senki, sehogy sem állítom be viszont nálam tényleg nincs gond, személyeskedés helyett inkább el kéne gondolkodni azon, hogy mi lehet az oka, Balinál is működik, de 100 % bizonyosággal nem tudom megmondani a konkrét okot.
Addig amíg nálam nincs gond, nem tudom megmondani a konkrét okot, keresem. Fogadd el, hogy nálam jó, Balinak videón is mutattam, egyből indult.

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#508) blakey válasza nadtom (#504) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Megfogom nézni, hátha nálam is tudom produkálni a jelenséget.
Elhiszem, hogy hibának kezelik, de nálam nem jött elő, lehet kételkedni az írásomba, ettől még nekem működik. Most már engem is érdekel a dolog. Korábban leírtam, hogy nálam milyen beállítások vannak, senki nem figyelt és nem vette észre, higy esetleg az övéhez képest hol van eltérés.

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#509) blakey


blakey
(PH! félisten)

Egyébként azt mondjátok meg, hogy mi a t@k@met csináljak, írjak ha nálam működik? Megjött a lejátszó, beállítottam úgy ahogy kéne, felvettem a könyvtárakat és működött. NAS beállításaihoz 2 hónapja nem nyúltam. Lehet, hogy van nálam egy olyan beállitás ami megoldás lehet, de én nem tudom megmondani, hogy melyik az..

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#510) G-Bali válasza blakey (#507) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Igen sajnos blakeyvel elég tűzetesen átnéztuk a routert és a lejátszot :R (Vissza állítottunk gyárira) a NAs -lett volna a következő lépes de most van egy pár órám kisérletezgetni ,hátha valamelyik állítgatásnál kibukik a akadály a tallózásra ill wapper lejátszásra

[ Szerkesztve ]

(#511) nadtom válasza blakey (#508) üzenetére


nadtom
(tag)

Nekem egyáltalán nincs problémám azzal hogy nálad működik. :) Éppen ellenkezőleg, ez ad egy kis reményt, hogy nálam is működni fog egyszer.
Ez egyébként nem egy óriási probléma inkább kényelmi dolog.

Ami jobban zavar, hogy ha beállítok bizonyos dolgokat a media center setup-jában (pl. TV HDR mode), akkor kikapcsolás után ezeket időnként elfelejti, és visszaáll más beállítási paraméterekre. (ebben az esetben pl. HDR10 helyett - amit beállítottam - vissza áll SDR-re).

[ Szerkesztve ]

(#512) nadtom válasza G-Bali (#510) üzenetére


nadtom
(tag)

Az jó lenne, ha megtalálnád a megoldást. :D

(#513) G-Bali válasza nadtom (#512) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Egyelőre ami már most biztos NÁLAM hogy ha nincs engedélyezve a guest akkor semmiképp nem továbbítja a wapper a Mediacenternek a filmet,amint engedélyezve van akkor működik,mellékesen hogy a Hálózati hely hozzáadása... (Felhasz. & jelszó)vagy a Windows hálózat (SMB)-nél csinálom !azt hogy eddig be se engedett a Munkacsoportba azt nem tudom még megmagyarázni hogy most mért enged, de eddig a "Connection not Permitted" fogadott mindig még ezt kell kideríteni ! /Synology-n/
A NFS nem megy ,csak a IP címet látja abba belemenve a /volume1/music és a /volume1/video látni és onna sehova nem tudok belépni ,hiába okézom le ,nem olvas be semmit ,de ez számomra másodlagos mert eddig így megfelel

(#514) nadtom válasza G-Bali (#513) üzenetére


nadtom
(tag)

Van egy egyszerű megoldás: nem kell kikapcsolni a Média Player. Kb. 3 W-ot fogyaszt bekapcsolt állapotban.
:DD

Nálam a NAS-on a Windows fájlszolgáltatásnál, a speciális beállításokban csak egy dolog van bekattintva: "Opportunistic Locking letiltása".

(#515) blakey válasza nadtom (#514) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Nem, a következő a megoldás. Most 1 órát próbálgattam ée megtaláltam, szóval valóban igaz, hogy a user/passw dologgal a wrapper nem tud mit kezdeni, de nálam alapból engedélyezve van/volt a vendég hozzáférése de csak olvasási engedéllyel (ezt lmár korábban is jeleztem), szóval ha nincs Guest akkor nincs wrapper, amennyiben a Guest olvasási engedéllyel bír azonnal működik a wrapper, ennyi, nem kell semmilyen Shortcut-ot felvenni, stb. Az már egy másik dolog, hogy a beépített lejátszó nálam semmit nem lát a hálózaton. :) Legalábbis most nem volt ott semmi.

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#516) Joshi válasza blakey (#507) üzenetére


Joshi
(PH! félisten)

Én egy percig se kételkedtem abban hogy neked ne lenne jó, meg aztán miért is állítanál valótlant, sok hasznod nem származna belőle. :D Egyébként tudok csatlakozni én is, de nem NFS-en, van telepítve minidlna is a NAS-ra meg mit tudom én még mi. Majd nekifekszek én is a tesztelésnek, de most a meccsek és más elfoglaltságok miatt nem sok időm van.

(#506) nlpK én ez ügyben csak azért írtam véleményt, mert nekem is van hasonló képességű aktív hangfalam. A TV hangszóróinak kiváltására tökéletes, de a házimozi fogalmához semmi köze. Valahol itt kezdődnek a házimozi szettek, én ez alá nem mennék ha házimoziról beszélünk.

[ Szerkesztve ]

(#517) nadtom válasza blakey (#515) üzenetére


nadtom
(tag)

Yeeees! :DD Ez nálam is működik, már nem vagy egyedül... :))

(#518) Joshi válasza blakey (#515) üzenetére


Joshi
(PH! félisten)

A vendég(Guest) hozzáférése engedélyezését hol lehet beállítani? Sajnos még egyáltalán nem nyúltam semmihez szóval még nem vagyok tisztában ezen fogalmakkal. :B

[ Szerkesztve ]

(#519) nadtom válasza Joshi (#518) üzenetére


nadtom
(tag)

Milyen NAS-od van?
A Synology-nál a felhasználók beállításánál lehet a jogoultságokat/hozzáférést engedélyezni minden a NAS-on lévő mappához külön-külön.
A Guest felhasználónál kellett a filmeket tartalmazó mappához (nálam ez a Downloads) csak olvasási jogosultságot/hozzáférést bepipálni. Ezután működött.

A gond az, hogy a médiacenternek és a Kodi- nak más-más az IP címe. A Kodi bejelentkezik felhasználónévvel és jelszóval a NAS-ra, de a médiacenter másik IP címmel próbál belépni (amikor indítja a Kodi), amit csak akkor lehetséges ha Guest felhasználónak (esetünkben a mediacenternek) olvasási jogosultságot adsz a NAS-hoz.

[ Szerkesztve ]

(#520) blakey válasza nadtom (#519) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Ezt az IP-címes dolgot nem értem, miért akarna másikkal belépni? Nálam fix IP-k vannak, WIFI kikapcsolva. Szerintem a wrapper még egy azonosítást kérne, de nem tud belépni mivel jelszóval védett, ezért a guest engedélyezésével ezt megkerüljük.

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#521) G-Bali válasza blakey (#520) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

az nem lehet hogy amikor wifin volt akkor mondjuk a MC-nél más ip címen lett tallozva és estleg LANon meg a kodival is be lett tallozva akkor kétféle ip címe lenne (WIFI és LAN ) cim?
én se értem ,nem egy IP cime van a Himediának amit kioszt a router?

Amúgy én megrendeltem a Minix A2 Lite -ot kíváncsi leszek a képességeire

[ Szerkesztve ]

(#522) nadtom válasza blakey (#520) üzenetére


nadtom
(tag)

A q10 pro média centernek és a Kodi-nak eltérő fix IP címe van. Amikor a Kodi elindul a saját IP címével csatlakozik a NAS-ra (éppen te írtad le nekem, hogy SMB-vel kell kapcsolódni, ahol beállítod a felhasználót és a jelszót). A Kodi indítja a wrapper-rel a médiacentert, de az nem tud a jelszóvédelem miatt csatlakozni a NAS-hoz, viszont "vendégként” hozzáfér, tudja olvasni a NAS mappáját, így indul a film. :)

[ Szerkesztve ]

(#523) blakey válasza nadtom (#522) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Az IP cím a MAC címhez van rendelve, ha csak vezetékes kapcsolat van, vagy csak wifi akkor 1 IP címe van a készüléknek, nincs kettő, ez max. akkor lehetséges ha mindkét kapcsolat aktív és váltogatják a kapcsolatot. Tehát nem lehet 2 IP címe egy készüléknek egy aktív kapcsolaton. Szerintem valamit keversz.
Attól, hogy jelszó vagy anélküli a kapcsolat az IP cím ua.

[ Szerkesztve ]

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#524) nadtom válasza blakey (#523) üzenetére


nadtom
(tag)

Nem vagyok informatikus sem rendszergazda, de a Kodi/Rendszer/Rendszerinfó menüben van egy IP cím, ez a Kodi IP címe amit használ.

Van egy másik IP cím is amit a Q10/Settings menüjébe belépve lászt, "Network" (nekem is csak vezetékes kapcsolat van beállítva).

Ez a két különböző IP cím amiről beszéltem, vagy rosszul gondolom?

[ Szerkesztve ]

(#525) blakey válasza nadtom (#524) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Észrevettem. :)

Amit látsz az nem a Kodi IP címe hanem a lejátszóé.
A Network-nél is ua. az IP-cím.

Mindkettő ua, ha nálad nem ugyanaz akkor nincs kikapcsolva a wifid és valamelyik app a wifin csatlakozik. Tehát nálad aktív a wifi és a vezetékes kapcsolat is.

Manuálosan lekapcsoltad a wifit vagy nem? Bizonyosodj meg a dolgokról, mert a 2 cím mindenképp megegyezik, egy eszközről van szó.

Valamit nagyon nem jól csinálsz, ahogy korábban írtam, egy aktív kapcsolat esetén, mindegy, hogy milyen alkalmazást használsz, 1 IP-címet kap a lejátszó hiszen e kapcsolathoz 1 MAC-cím társul. Csak akkor kaphatsz 2 IP-címet ha a vewzetékes kapcsolat mellett a WIFI is aktív., a WIFI-nek más a MAC-címe.

[ Szerkesztve ]

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#526) G-Bali


G-Bali
(fanatikus tag)

Mondjuk a kodi és a smpc ugyan az a (wifi) IP címe pedig nálam is a lan van ki jelölve és a MC - n meg a LAN címet mutatja,(Ethernet =contacted ;wifi =disconnected) és a routeren úgy látom hogy mind kettő csatlakozik :F, mondjuk engem ez nem zavar, csak én is megnéztem...

mindkető a q10pro

[ Szerkesztve ]

(#527) blakey válasza G-Bali (#526) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Valami nem kerek nálatok, nálam mindkét helyen ua. a cím. Wi-fi manuálisan kikapcsolva, antenna sincs rajta, jelszó sincs megadva, tehát csatlakozni sem tud. Mindenhol kizárólag a vezetékes ip látható.

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#528) blakey válasza G-Bali (#526) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Csatlakozni is tudsz hozzá mindkét címen?

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#529) G-Bali válasza blakey (#528) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

Érdekes nálam ugrál :DD Nem értem

egyszer Ez látszik aztán meg Ez
és levettem az antennát de annyi történt hogy 5G -ről 2.4 -r ugrott :D

Valami ,vagy minden Sz@r mert ki is osztottunk a Ip-t a MP-nek ,meg megy minden ami most kell :U

[ Szerkesztve ]

(#530) blakey válasza G-Bali (#529) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Hogy ne kelljen tovább elmélkedned, egyértelmű, hogy 2 csatlakozásod van, ha csak egyet szeretnél akkor a wifi beállításoknál töröld a hálózatokat így nem tud csatlakozni mivel nem adsz meg semmilyen jelszót valamint kapcsold ki a wifit, ezek után csak vezetéken fog csatlakozni, ez biztos.
Lehet, hogy ez is egy bug, hiába kapcsolod ki a wifit, mégis valahogy csatlakozik. Nálam csak vezetéken csatlakozik, mert wifin nem adtam meg semmilyen adatot, így nem tud mihez csatlakozni.

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#531) G-Bali válasza blakey (#530) üzenetére


G-Bali
(fanatikus tag)

+1 :R

csak ezért írtam hogy itt is ilyen volt ,de most kivettem a Wifi -t a MP-ben és már ugyan az a IP amit kiosztottunk (xxx.1.23),de jelentéktelen mert nem zavart be

blakey :De bezavarhat, így jó.
Akkor így hagyom :)

[ Szerkesztve ]

(#532) blakey válasza G-Bali (#531) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

De bezavarhat, így jó.

[ Szerkesztve ]

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#533) nadtom válasza blakey (#525) üzenetére


nadtom
(tag)

Megnéztem a routeren:

Mindkét IP cím vezetékes kapcsolat és androidos ikon van mellette, kliensek neve:
1. Ampak Technology Inc. (ez van a Kodi alatt)
2. Adroid-fcdac... (ez a q10 pro setup-jában)

:F

Update:
Igazad van...ez valami bug....töröltem a Wifi adatokat és u.a lett az IP cím... :)) érdekes, hogy a router vezetékes kapcsolatnak látta pedig Wifi kapcsolat volt...köszi a türelmed... :))

[ Szerkesztve ]

(#534) blakey válasza nadtom (#533) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Valami nem oké, nem lehet 2, fizikai képtelenség, hiszen egy csatlakozód van. MAC cím ua? Kodi nem kap másik IP-t egy csatlakozón keresztül, 4 eszközön van Kodi és mindegyikben megegyezik az IP-cím a lejátszó IP-címévwel.

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#535) Hooper


Hooper
(őstag)

Sziasztok
q5ösöm van -elég régóta- de nem vett rá a lélek h a kodival szenvedjek mivel a filmeket NASrol kapja és a gyári lejátszót szeretném ha indítaná.
A minap azonban molyoltam vele kicsit, a wrapper megy, és a kodit is sikerült rávenni hogy lássa a filmeket (azt hiszem smb vagy nfsen keresztül) de a gyári player nem indul el ha a NASrol indítok. SDkártyáról ha indítok filmet akkor megy. Ez miért lehet?

[ Szerkesztve ]

(#536) blakey válasza Hooper (#535) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Engedélyezd a NAS-on a Vendég hozzáférést, elég csak az olvasási jog. Pár hsz-szel korábban volt erről szó.

[ Szerkesztve ]

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#537) Monngoose válasza blakey (#508) üzenetére


Monngoose
(tag)

"Megfogom nézni, hátha nálam is tudom produkálni a jelenséget."

Tetszik az aláírásod... ;]

Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc

(#538) Chrys_ válasza Monngoose (#537) üzenetére


Chrys_
(PH! addikt)

:DDD

So obvious that Stevie Wonder could see it.

(#539) Joshi válasza nadtom (#519) üzenetére


Joshi
(PH! félisten)

Nekem Zyxel NSA320 van, de konkrétan olyan opció hogy Vendég beállítási lehetőség nincs. Csoportokat lehet létrehozni különböző jogosultságokkal, van is olyan csoport amire jelszó nélkül tudok csatlakozni belső hálózaton, de NFS-re nem.

ui.: Zyxel topikban majd utána érdeklődök hogy most ez hogy is van, mert számomra is kesze-kuszának tűnik.

[ Szerkesztve ]

(#540) blakey válasza Joshi (#539) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Az engedélyeknél kéne keresni, tehát ha egy mappa megvan osztva akkor megnézed, hogy kik jogosultak rá, ott szerepelnie kell a vendégnek is.

Amúgy látom valaki a futeko fórumára fel is tette, mint megoldást. :)

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#541) SunMount3r


SunMount3r
(Topikgazda)

Akkor azt mondjátok,a Himedia.hu-n felsorolt eladók teljesen jó és EU-s firmware-el ellátott Himedia Box-xokat árulnak?

Ez eseteben elgondolkodom, hogy vissza kérem a pénzt a hibás Q10 Pro-ért a Futeko-tól és inkább itthon veszem meg.

Bár 3K-t már biztos buktam vele, az árfolyam miatt...

Szerintetek mennyi idő, mire a számlámra vissza kapom a pénzt, miután visszapostáztam a lejátszót?

[ Szerkesztve ]

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

(#542) csabi63 válasza SunMount3r (#541) üzenetére


csabi63
(senior tag)

"Szerintetek mennyi idő, mire a számlámra vissza kapom a pénzt, miután visszapostáztam a lejátszót?"

Szerintem megvárják míg visszaér, átnézik nem volt-e falhoz vágva. Aztán küldik a lét.
Érdeklődsz, (mail@futeko.com, tárgy: returns) mindent meg fogsz tudni. Ha jól emlékszem, nálad külső fizikai hibája is van a lejátszónak. Ilyen esetben egyes üzletek (főleg csere esetén) elég rugalmasak. Kérnek 1-2 képet a sérülésről, a feladási papírról, hogy már visszaküldted, és egyből küldik a másikat. Kínából nekem előbb ideért a csere tablet, mint hozzájuk amit visszaküldtem.

(Egyébként bírom, hogy elnézést kérnek Anglia kilépése miatt az EU-ból. De mindenkit megnyugtatnak, semmi nem fog változni amíg hivatalos nem lesz. Az meg min. 2 év.)

(#543) nadtom válasza blakey (#540) üzenetére


nadtom
(tag)

Igen, én voltam...de az érdem a Tiéd! :D

(#544) nadtom válasza SunMount3r (#541) üzenetére


nadtom
(tag)

Én itthon vettem a Q10 Pro-t magyarországi garanciával, regisztrációs kártyával. Azt nem írom le, hogy hol, nehogy reklám legyen, de ha a Googliba beírod talál egy csomó magyar boltot.

A posta kb. 1 hét + 2-3 nap mire indítják a visszautalást, a nemzetközi utalások ideje 3-4 nap ("a gomb lenyomásától").

(#545) csabi63 válasza nadtom (#544) üzenetére


csabi63
(senior tag)

A PayPal fél perc, nem 3-4 nap. Kaptam már refund-ot olyan gyorsan vissza, hogy pislogni sem nagyon volt időm. Attól függ a webshop milyen hamar bök rá arra a bizonyos gombra. Megkapják az árut, onnantól elméletben azonnal küldhetik a pénzt. Gyakorlatban boltja válogatja. Van ahol szeretnek ülni a pénzen pár napot.

(#546) SunMount3r válasza SunMount3r (#541) üzenetére


SunMount3r
(Topikgazda)

Mégis úgy döntöttem (a jelenlegi árfolyam mellett), hogy inkább gariztatom. A Futeko fórumán azt írták, küldenek egy újat... :)

Na, mit tanultunk ma?! Első észrevételem: A téli-fagyin nincsen gombóc!... A második: Viszont, ennek megvan az az előnye, hogy így össze lehet tapasztani kettőt anélkül, hogy összenyomnánk a gombócokat!... Igaz, vagy nem igaz?!

(#547) Hooper válasza blakey (#536) üzenetére


Hooper
(őstag)

vendég és quest olvasás is engedélyezve. továbbra is a kodi lejátszója indul, nem a gyári :(

(#548) blakey válasza Hooper (#547) üzenetére


blakey
(PH! félisten)

Wrapper telepítve? Az nem elég ha fent van, el kell indítanod és az első sorban lévőre kell kattintani, ekkor kiírja, hogy install OK.

*** Eladó: Cisco (UPC STB) vadiúj távok - Kingston 4GB-os RAM: KTA-MB1600S/4G*** / [képátló (nem képátmérő), Blu-ray (nem Blue-ray)]

(#549) Hooper válasza blakey (#548) üzenetére


Hooper
(őstag)

Igen, írtam is az első erre vonatkozó hszemben, h a wrapper megy. kodi megy, nast látja. Kodin keresztül pendrivertól indított film elindul a gyári lejátszón, de azt ami a nason van csak a kodi sajátjával indul. :F

(#550) bigdigit


bigdigit
(PH! addikt)

Ahogy olvasom a Futeko fórumot örömmel látom egyre nagyobb a felháborodás a normális 24p miatt. Ideje lenne rá egy javítás.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HiMedia lejátszók
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.