Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • kammerer

  nagyúr

  válasz Zanik #54105 üzenetére

  A szóhasználatban természetesen nem a rendszer szóval volt a baj, hanem az összedobással. Hifit magának is nehezen ajánl a tapasztalt hifista, nemhogy másoknak, és főleg nemhogy, a tanácskérő "anyósa sógora húgának" neten, amely rokonról aztán végképp nem tudunk semmit, mint ahogy visszakérdezés után is csak annyit mondtál öcsédről, hogy nincs mit mondani róla.

  Az általad kiválasztott jelöltek közül én a HECO-t és a Tannoyt tartom a legtöbbre, ezek egyébként is eléggé allrounderek, sokféle ízlésnek megfelelnek, különösen a HECO, abban az energia is több és puhábban is szól - szerintem. Sokmindent lehetne még ajánlani az újak közül is, én még mindenképpen kiemelném a Cambridge Audio S30-at és SX50-et, ezekre feltétlenül figyelj oda, árukhoz képest igen szofisztikált hangjuk van. A Sound Art kiszámíthatatlan gyártásminőségű, a Polk nagyon ízlésfüggő, a Prosont még nem hallottam, és a márkát is kevéssé ismerem - de korrektnek tűnik.

  Egyúttal 50ezerért használtból már jóval komolyabb szint is kijön, érdemes körülnézni a hirdetések között, aztán kérdezni. Egyúttal, ha visszaolvasol, találsz ajánlólistát 50ezer körüli használtakra az utóbbi két hétben. Állódobozra is, mert azt se zárd ki. Ugyanis nem polcsugárzót, hanem állványos hangsugárzót keresel, annak meg ugyanannyi hely kell, mint az állódoboznak. És ne gyere azzal, hogy nincs hely, ezért asztalra lesz, vagy polcra lesz, mert akkor pofon lesz, és ajánlat visszavonása. Ha hely nem lesz, pofon lesz, ha lesz, nem lesz.

  Lakott sziget-Bogár a hangyabolyban-Válaszd az életet

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés