- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz
f_sanyee #8974 üzenetére
Azért ebben ne fogadj. Ebben 6,5"-os membrán van, darabonként 12 kiló, én még nem hallottam, de egy tesztben olvastam, hogy mélyebbre megy mint bizonyos álló hangfalak.
Egyébként feleslegesen görcsölsz, szánd rá magad egy hallgatózásra, ingyen van. Szerintem nem fogod hiányolni a Z-2300 subját. -
orbano
félisten
válasz
f_sanyee #8968 üzenetére
a használt cuccokon tényleg elgondolkodnék a helyedben, ez nem egy HDD, vagy tönkremenő alaplap, nem is egy agyonkarcolódott mobiltelefon. aki annak idején vett 200k-ért egy hangfalat, az nyilván van annyira igényes, hogy vigyáz rá. így amikor Te megveszed a feléért, ugyanazt a minőséget kapod.
viszont tényleg mindenképpen hallgass bele mielőtt emgveszed, mert a vackod után azért jócskán más hangzásvilágot kapsz. -
BluEyes
őstag
válasz
f_sanyee #8952 üzenetére
orbano
Attól, hogy valami áll a padlón, még nem feltétlenül diszkóhangfal. Pl. Rega Alya. Jópár 13-16 centis mélyközéppel szerelt álló 2 utas gond nélkül elzenélget pici szobában is.f_sanyee
Amiket példának írtál, padlón álló dobozok. Ez a kivitel tetszene?
Hogyan hallgatod a zenéidet, milyen hangot szeretsz (igényled-e a sok mélyet, hangszínszabályzón a Bass tökig tekerve, mekkora hangerőt kedvelsz, elég volt-e a régi cuccod hangereje)? Vagy más szempontok fontosak neked?
Barátkozz meg a használt (néhány éves, szóval még kamasz korú, szinte új) készülékekkel. Egy korrektül megépített erősítőnek vagy hangfalnak van úgy 25 jó éve minimum ('85-ből való gépek még vígan muzsikálnak ma is), és ebből az első 3-at valaki másnál töltötte. Na bumm! Viszont az új ár 60%-a körül megveheted, ha pedig el kell adni, nem te bukod az új-használt ár különbözetét. -
AMDFan
addikt
válasz
f_sanyee #8952 üzenetére
Hogy egy alternatív (és esetleg jobb) megoldást is ajánljak én szétnéznék az ATC-nél is. Ha pesti vagy, van ott bemutatótermük is.
200k forintot szerintem ne költs el úgy hifire, hogy előtte nem hallgatod meg. Menj el mondjuk a Streamaudiohoz, hallgass meg ott egy JBL-t vagy Wharfedale-t, aztán menj el ATC-hez, és ott mondjuk hallgass meg egy CAV vagy Swans hangfalat. Szerintem ugyanazért az árért az ATC-nél jobb minőséget fogsz kapni. Nagyon jó sztereó erősítőik is vannak. És mindenképpen vidd a zenéidet.Elektronikus zenén belül milyen vonal? Azt írtad, hogy 12-14 nm a szoba. A belmagasság mekkora? Mert a légköbméter számít igazából, szóval ha tetőtérben vagy akkor ez lehet hogy kicsi lesz állóknak. Állóval úgy számolj, hogy egymástól legalább 2 méterre tudd őket elhelyezni és legalább ilyen messziről hallgatni.
-
BluEyes
őstag
válasz
f_sanyee #8948 üzenetére
Az álló v. polc kérdésre neked kell válaszolnod. A kis alapterület nem zárja ki az állódobozokat, ellenben az elhelyezésen gondolkodj el. A polcsugárzókat is kell tenni valamire. Ha állványra rakod, ugyanott vagy helyileg, mint egy állódobozzal.
Akkor úgy 200k van a projektre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest