- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Psychopeti #126399 üzenetére
Nem kell forrasztani, könnyebb vele dolgozni. Az érintkezés technikailag rosszabb, de nem számít.
-
tranceplanet
addikt
válasz
Psychopeti #126399 üzenetére
Ez a kábel is nagyon ajánlott: [link]
Van belőle vastagabb is, de ez a 1,5 is elég. -
fehér_ember
addikt
válasz
Psychopeti #126397 üzenetére
Ha lehetőségem van választani akkor aranyozott csatis dolgokat szoktam venni.
A hangfalkábelem egyik végére pl. ilyeneket tettem mert alapból ott nem volt rajtuk semmi.
Általában kizárólag csak ezüstözött szálakat tartalmazó kábelekre sem szoktam vadászni. -
Beretvás
veterán
válasz
Nem kell túlgondolni, ha megvan a keresztmetszet az égvilágon semmit nem fogsz ha veszel 50x drágább kábelt is.. Engem is itt világosítottak fel, bár én vettem vastagabb kábelt de csak mert bennem volt a "kell nekem" érzés..
-
válasz
Teljesen mindegy a kábel, egyedül az számít, hogy a keresztmetszet legyen meg, amit itt tudsz kiszámolni. Én utoljára a BestByte-ban találtam nagyon jó áron, 170/m-ért, ez már a Hestore-nál is szebb, sokáig az volt a legolcsóbb. Banándugót (ajánlom a csavarost) utóbbitól tudsz venni, de ha szerencséd van, leszerelhető a régiről.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Psychopeti #71928 üzenetére
Megkívántam tőled a videozgatást.
Na jó nem, egy tőlem messze élő ismerősömnek megígértem hogy csinálok egy videt arról ha összeáll a mikro cucc, hogy lássa/hallja hogy mit tud dinamikára. Aztán most juttattad eszembe.
Ő ugyanis azt vallja hogy ilyen kis sugárzók nem adhatnak dinamikus mélyeket..
Ha valakit érdekelMielőtt valaki beszólna hogy sok a basszus, direkt úgy készült.
(mondjuk annyira nincs ráadva, a végfokon 2-esen van a 8ból, illetve a hangkártyán az EQ szerinti 62hz van egy leheletnyit megemelve.
Mondjuk nyilván élőben sokkal részletgazdagabban szól, nem audiofil hájtek' mikrofonnal készült a felvétel. (telefon) Nem is az a cél, inkább amolyan "poén" hogy ilyen kis ládákba is mi tud szorulni (persze ezt tapasztalt szakik jól tudják)
-
Maxtreme
addikt
válasz
Psychopeti #71931 üzenetére
"Nekem nagyon tetszik"
Ez a lényeg..
-
válasz
Psychopeti #71928 üzenetére
Szentem jó lett, pláne, ha neked is tetszik. Mit meg nem adtam volna fiatal koromban egy 3010-esért...
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Psychopeti #71632 üzenetére
Kis erősitő is tönkre teheti. Hamarabb klippel amit a hangszórók végképp nem szeretnek.
-
-igu-
veterán
válasz
Hamarabb megvadulsz a hangerőtől, minthogy kihasználd az erősítőd maximumát.
Jómagam 2×30W-tal gazdálkodom, de 2.5 év alatt nem jutottam el a rendszer teljesítménybeli határáig. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
"(#71630) Psychopeti; Ugye a maximum összeg 40ezer lenne rá, és a minimum watt pedig 150 legyen. És oszlop hangfalpár legyen..."
"(#71632) Psychopeti; Nem tűnik rossznak, de nekem nem oszlopos kéne"
.... fő a határozottság ....
-
krichd1
addikt
válasz
Psychopeti #71630 üzenetére
Ne foglalkozz a wattokkal, főleg ne az alapján válassz, jelentéktelen adat, főleg úgy, hogy sokszor csak marketing wattokat adnak meg.
40eFt alatt például az AR S30 egy jó hangdoboz. -
PrinceHerceg
őstag
válasz
Psychopeti #71617 üzenetére
Őszínte leszek, ha megnézed az az ember az összes cuccára ezt a sablon bullshit-et írja, ergo KÓKLER, csupa nagy bötűvel, akitől már csak a gödöllői szakértelmetlen volna jobb !!!
Árban amúgy még így sem kevéssel vagy a linkelt HECO alatt, ami legalább minőség!
De a döntés innentől nálad!
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Psychopeti #71617 üzenetére
Egyre jobbakat találsz....
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Psychopeti #71610 üzenetére
De 160W-ot csak maximális kivezérlésnél ér el az erősítőd, tehát ha nem pörkölsz neki oda torzítás utánig, nem sok gondod lehet, pláne mivel a HECO picit lomhább, "csak" 88dB érzékenységű, ezért picivel több kraft nem fog megártani mögé!
Viszont az a Pio-t felejtsd el, mert attól a beírt 40-45k-s ársávban ahogy korábban írtam, vannak bőven jobbak is, és még csak hozzá se nyúltál lényegében!
+ Szekrény tetején nem biztos, hogy épp jól fog szólni, max berezonáltat mindent, tönkretéve az egész hangképet!
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Psychopeti #71613 üzenetére
Max elfekteted .....
(a szekrény tetején amúgy is teljesen mindegy, hogy mi és milyen pozícióban szól ....
)
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Psychopeti #71610 üzenetére
Értem....
(a korábban linkelt Magnat is "kevés"? az eladó ezt írja a hirdetésben; "360/600 watt a kettő együtt"....
)
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Psychopeti #71607 üzenetére
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Psychopeti #71607 üzenetére
Miért "Minimum 160W-osak kellenek majd hozzá" .....!?
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Psychopeti #71605 üzenetére
Úgy természetesen már más a helyzet, bár nem tudom, h pontosan milyen áron tudnál hozzájutni, mert ezekre sokat nem célszerű költeni, hiszen adott esetben sokkal komolyabbat is kaphatsz a pénzedért! Szóval szerintem ne siesd el, hanem nézz körül alaposan és ha találsz vmit linkeld be, aztán meglátjuk!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Psychopeti #71603 üzenetére
Zúzni remek, de igényesebb felhasználáskor hamar elvérző típus, lévén semmi dobozcsillapítása nincs és a váltója is hagy némi kivánalmat maga után, a belső kábelezéséről már nem is beszélve!
-
Mikisys
őstag
válasz
Psychopeti #71478 üzenetére
Azonos sorozat, nem lehet túl nagy különbség közöttük.
Neked kell döntened, ha tudod, akkor hallgasd is meg azokat.Üdv!
-
Mikisys
őstag
válasz
Psychopeti #71462 üzenetére
Melyik, milyen állapotban, mennyiért?
A régebbi, HIFI sorozatuk elég jó volt.Üdv!
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Psychopeti #71462 üzenetére
A 90-es évek technikai és igény színvonalán átlagosnak számítottak, ma a "retro" jelző illik rájuk legjobban....
-
Mikisys
őstag
válasz
Psychopeti #71402 üzenetére
Igyekszem.
Tudod nem egyszerű dolog ez, annyi pénzért inkább valami megbízhatóbb használt, de normál méretű hangsugárzókat és erősítőt is lehetne venni.
Ha akarja az ember, akkor tud helyet is biztosítani ezeknek az eszközöknek.
Érdemes lenne megnézni az üzletek választékos kínálatát élőben és utána kérdezni és dönteni.Üdv!
-
Tomacko
senior tag
válasz
Psychopeti #71420 üzenetére
Ebből a pénzből csak használtan.
-
válasz
Psychopeti #71406 üzenetére
Én használtban gondolkodnék: kaptam egy régi erősítőt (denon AVR-1710, amit majd vörösbor formájában fogok "kifizetni"), meg vettem egy pár hangfalat (Canton Classic 871) ~20k-ért. Van hozzá egy kis kínai DAC (3000Ft), hogy lehessen számítógépről kisebb zajjal hallgatni zenét. Olyat szól, hogy hü... Persze bizonyos keretek között, de hogy teljesítményben jó, ez kétségtelen. Annyira nem is szól szörnyűen. Kicsit karcolódott a hangfal külseje, de nem ez volt a fontos.
Szerintem... -
Gabor970
addikt
válasz
Segíteni akkor tudnánk, ha letennél arról, hogy a szekrénytetejére rakd. Ha tényleg oda teszed, akkor szinte tökmindegy. Az biztos, hogy én is azt mondom: erősítő + pár hangfal aminek sokkal több értelme lenne, mint a "mini hifinek"
A miértre az a válaszom, mert sokkal jobban szól. Persze ha ügyesen választasz 60e Ft-ból használtak közül.
Felejtsd el a ráirt wattokat, semmi jelentősége, marketing szarság, azt hazudnak amit akarnak. Egy különálló erősítő az esetek 95%-ában nagyon teljesítményű mint bármely minihifi. -
trufa12
addikt
válasz
Psychopeti #71407 üzenetére
Használtan 80bol erősitő plusz hangfal.
Ezek a bolti minihifik semmire. Sem jok -
Sz.Péter
tag
válasz
Psychopeti #71407 üzenetére
Á értem.Jó 20 éve 50k- ért kihagytam ezt a bizniszt.Most sem teszek másképp,de az a 5-ik láb,ez vao.Azé ez is egy pájó.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Psychopeti #71406 üzenetére
Amelyik tetszik és kijön a keretedből.
A szekrény tetején semmilyen jelentősége nincs a minőségnek....
Ha valami "combosabb wattra" hajtasz akkor tessék: [link]
-
Nimda
addikt
válasz
Psychopeti #71399 üzenetére
A keretedből talán én ezt venném, most úgyis akciós, jóval olcsóbban megkapod.
-
Sz.Péter
tag
válasz
Az összeset.
Üdv -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Vegyél 2 aktiv dobozt a PC-hez ennyiért és nem kell külön fizetned a "minihifi" részért, a szekrény tetején meg ugyis mindegy mi szól.
(a 4x3m felétek már "nagyszoba"?)
-
Mikisys
őstag
válasz
Egyiket sem.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest