- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Na, ez a páros tulajdonképpen egész ígéretes. Mielőtt belevágsz, gondold végig, hogy hogyan fogod elhelyezni a hangsugárzókat. A Celestionnak ugyanis hátul van a reflexnyílása, és emiatt nem örül a hátsó fal közelségének. Ha falra kell tolnod a hangfalakat, akkor célszerűbb elülső reflexnyílású modellt választani. Pár típus, amit érdemes alternatívaként figyelembe venned: Tannoy F2, Dali Concept2 illetve a JBL E30.
Mindenekelőtt ezt a hirdetést lesd meg, a hificity.hu-n találtam, a helyedben kis alku, aztán lecsapnék rá:
2007-03-18 | Sárosi Máté | 06 30 248 3019 | Budapest
Dali concept 2 fekete vadonat új szettemből eladom. doboza, garanciapapírok (5 év) Irányár: 46000 Ft.
[Szerkesztve] -
Pety
senior tag
Kicsit jobb az előzőnél,de hallottál már ilyet vagy most nekünk kéne kitalálni neked mi a jó?Elképzelés nélkül elég nehéz ilyet vásárolni.Illetve lehet de ha csak az értelme,hogy elmondhasd nekem ilyen meg ilyenem van annak nem sok értelmét látom.
Menj el hi-fi boltba(esetleg többe)vidd el a kedvenc lemezeidet ha van(csak ne house zenét)
és hallgass meg minél többet esetleg ezt a párosítást amire most linkeltél.
Az hogy Denon vagy Celestion az egy dolog minden cégnek van jó és rossz szériája.
Viszont sírni tudnék az erősítő hátulján made in china(már mindent a kínaiak gyártanak????,siralmas) -
Pety
senior tag
Ahogy előző kollégám is én is csak lebeszéllek a Yamaháról.
Szép számok vannak írva mellé 170w felvétel 2X95w ez hogy jött ki nekik ja és a 10-10kHz
nagyon szép ennek fele igaz lenne szaladnánk mindannyian venni.Olvass vissza vannak itt jó ajánlatok régebbről.pl.:Nad 3020 stbmekkora szobád van,hogy ekkora hangfalat akarsz? -
BluEyes
őstag
Hát ha mindenképpen új cuccot akarsz, akkor kb. ezeket lehet megvenni, illetve én inkább Cambridge vagy Denon erősítőt néznék.
Ennyiből jobb hangot is ki lehet hozni. Én a helyedben keresnék egy használt erősítőt max 25k-ig, így egész szép összeg maradna hangsugárzókra. Akár ez is megteszi, : [link], semmi extra minőség, olyan ''elmegy'' kategória, de mint mondtad, valahol el kell kezdeni.Egy másik, korosabb, de gyaníthatóan jobb hanggal: [link] Ha mindenképp álló hangfalat akarsz, akkor pl. meg lehet próbálni kicsit lealkudni ezt: [link]
A noti kimenete jó eséllyel zajos lesz, a pcmcia kártya se lesz jobb. Egy usb-s külső kártya kellene neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest