-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
kemcso #49950 üzenetére
Szerintem a roteleknél jobb, mert azoknál zeneibb, melegebb és nem annyira száraz, bár mélyben már nem feltétlenül mondanám jobbnak az aa cuccát, viszont az említett primare már inkább jobb, minden szempontból, leszámítva azt, hogy nem annyira meleg a hangja, hiszen pontosabb és megfogottabb és ez lehet, hogy nem mindenki szemében pozitív tulajdonság...
-
válasz
kemcso #49352 üzenetére
Régi név a hi-fiben, high-end gyártóként tartják számon.
Japán márka.
Egy ideje az Alpine leányvállalata...
Itthon annyira nem ismert...most is sztereóban utaznak, de egy erősítőjük, egy jobb autó ára...De nem márkát kell venni, hanem neked tetsző hangot...szerintem...mondhatnak bármit...ízlések eltérők..
Nekem tetszett a linkelt erősítő hangja...minden a helyén volt...Én a régi Philips vonalon mozgok, van nála jobb, de most egész jól összeállt a rendszerem...
Erősítő:
Phillips FA951 (tuningolt darab, aranyozott hangfal csatik, aranyozott cd bemenet és előerősítő kimenet)
CD:
Philips CD950
Tuner:
Philips FT930
Hangfal:
Monitor Audio BR6cd még nincs a képen:
-
válasz
kemcso #49344 üzenetére
Szia!
Szerintem meg kell hallgatni párat, az lenne jó, ha nálad a láncban..nehéz ajánlani, mert van ami másnál vagy másnak szépen szól, neked nem tetszik...Nem tudom, hogy Luxman-okat mennyire ismered...ennek jó hangja van (én szerintem, de nem vagyok vele egyedül), előző tulajnál hallottam, a saját BR6-osaim is voltak rákötve és JBL ES100-ok...
Kicsit drágán adja, de alkuval nem rossz vétel... -
-
válasz
kemcso #49268 üzenetére
Minden popzenénél és általánosságban a legtöbb könnyűzenénél (szerencsére) alkalmaznak kompresszort és limitert. A kérdés jellemzően nem az, hogy mekkora a dinamika tartomány, hanem, hogyan használták a fenti eszközöket, milyen eszközöket használtak, és jól szól-e a végeredmény. Ha dinamikátan a zene egésze, ha elnyomták a dobot, vagy jellegtelen/unalmas az ének, akkor mondhatjuk, hogy szar, függetlenül attól, hogy mit mutat a DR méter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 7
- Gaming notebook topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest